På camp med diabetes

Få den sjoveste uge i sommerferien sammen med jævnaldrende børn og unge - med og uden diabetes.

Tilmeld dig her  

Campoversigt

Diabetikere deltager på SportsCamp på lige fod med alle andre piger og drenge mellem 11-15 år følgende steder:

Info:
Dato:
Adresse:
Detaljer:
Pris:
Info:
Diabetikere ml. 11-15 år
Dato:
29/06/20 - 04/07/20
Adresse:
Koldingegens Idrætsefterskole
Detaljer:
Vælg imellem: dans, multi, springgymnastik eller vandsport
Pris:
2395 kr.

Få den fedeste uge på DiabetesCamp

REMA 1000 SportsCamp arrangerer hvert år DiabetesCamp, for at give børn og unge med diabetes, muligheden for at være en del af en fantastisk uge sammen med en masse andre børn og unge.

Som deltager af DiabetesCamp er man altså stadig en del af REMA 1000 SportsCamp, og man får mulighed for at prøve kræfter med alle de samme idrætsaktiviteter, lege og konkurrencer.

Når du møder ind på DiabetesCamp vil der altså ikke kun være børn og unge med diabetes. Alle er en del af SportsCamp, hvor det bare handler om at have det sjovt sammen med en masse jævnaldrende børn og unge mellem 11 og 15 år – både med og uden diabetes.

REMA 1000 SportsCamp sørger for, at der altid er to diabetessygeplejesker til stede under hele ugen. I samarbejde med diabetesforeningen, indgår de to sygeplejesker i vores fantastisk seje team af instruktører, der planlægger og udfører alle aktiviteterne i løbet af ugen.

Dog har de dygtige diabetessygeplejesker udelukkende til opgave at holde øje med de deltagere, der har diabetes, for at sikre dem den fedeste, sjoveste og sikreste uge på REMA 1000 SportsCamp.

Inden I møder op til DiabetesCamp, er det vigtigt, at I har udfyldt et spørgeskema med relevante diabetes spørgsmål. På denne måde sikrer vi, at campens diabetessygeplejesker er ordentligt klædt på ift. det specifikke barn. Sygeplejerskerne hjælper med at holde styr på blodsukkeret og justerer på insulinen vha. et skema, der bliver udfyldt på den enkelte deltager hver dag.

Så kom og vær med til en uge fyldt med sjov og ballade. Prøv nye sportsgrene, udfordrende aktiviteter og få en masse nye venner. Vi sørger for, at sikkerheden er i top, så deltagerne kan få verdens bedste uge på REMA 1000 SportsCamp.

tryghed2

Tryghed på camp

 • Instruktører har ren børneattest
 • Campledere og instruktører er tilstede 24 timer i døgnet
 • Camp-bil til hurtig transport til læge eller skadestue
 • Førstehjælpstasker til alle træninger
 • Døgntelefon direkte til campleder
 • Klare regler og procedurer for både deltagere og instruktører

Du kan læse meget mere om tryghed og sikkerhed på camps her.

Sygeplejerskerne

De to diabetessygeplejersker er en del af instruktørgruppen på campen. Dog har diabetessygeplejerskerne udelukkende til opgave at koncentrere sig om de deltagere, der har diabetes, hvilket sikrer god tid til den enkelte.

Diabetessygeplejerskerne følger deltagerne tæt hele ugen, uden at det tager tid fra deres aktiviteter på sportspladserne. Hver deltager har et skema, hvor blodsukker, insulindoser mm. registreres.

Derudover går en af sygeplejerskerne en runde midt om natten, og ved behov kontrolleres blodsukkeret.

Hvad koster det at deltage?

Diabetesforeningen yder et tilskud på 600 kr. til deltagere der er medlem af Diabetesforeningen.

Pris for deltagere med diabetes DKK 2395,-

 

Hvordan opnår jeg tilskud?

Tilskuddet kræver du er medlem af Diabetesforeningen. Er du det, skal du blot indtaste dit medlemsnummer når du tilmelder dig. Nemmere bliver det ikke 🙂

Prisen er inklusiv:

 • 6 dages ophold med overnatning fra mandag til lørdag
 • 10 x 2 timers inspirerende træning
 • Undervisning søde og dygtige instruktører
 • Masser af nye venner og veninder
 • Mad 6 gange dagligt
 • Sjove aftenaktiviteter
 • Velkomstpakke med bl.a. t-shirt og drikkedunk
 • Fed fest fredag aften

Erfaringer

Erfaringerne viser, at de fleste med diabetes i løbet af en SportsCamp–uge har brug for mindre insulin end normalt. Hensigten er derfor at støtte, vidensdele og hjælpe med at holde tjek på blodsukkeret, justere på insulin i forhold til blodsukkerkurver, aktivitet og mad og dermed at forebygge lavt blodsukker.

Inden Din Camp

Forud for campen udfyldes et spørgeskema med relevante diabetesspørgsmål. Det bedes returneret sammen med et foto. Netop billedet er en stor hjælp, da diabetessygeplejerskerne i løbet af de første timer af campen skal have styr på de børn og unge med diabetes blandt mellem 50-80 glade og forventningsfulde deltagere.

Kost og logi

På SportsCamp er vi indlogeret på idrætsefterskoler. Overnatning sker på værelser hvor deltagerne er indkvarteret 2-5 personer sammen.

Det handler ikke kun om fysisk udfoldelse og træning, men også om sunde kostvaner. Her sørger vi i samarbejde med REMA 1000 for en børnevenlig menu, som sikre deltagerne den nødvendige energi til det høje aktivitetsniveau. Endvidere vil der være frisk frugt og grønt samt koldt vand til alle måltider.

Cøliaki (glutenintolerence)

For at vi på campen kan sikre dig/dit barn så god en oplevelse som muligt, er det vigtigt, at vi får viden om eventuelle allergier og sygdomme. Det er derfor nødvendigt at vide, hvis der er noget vi skal tage højde for i planlægningen.

Du noterer relevante informationer når du tilmelder dig Din Camp.

På camp med din ven

Du kommer til at få mange nye venner fra hele landet på SportsCamp! Hvis du skal på SportsCamp sammen med nogle af de venner du har i forvejen, kan I dog sikre jer, at I kommer til at bo sammen. Skriv det under “sovemakker” ved din tilmelding.

Dit værelse

Når du har fundet dit værelse, så hils pænt på dine nye værelseskammerater. Det sjove ved SportsCamp er, at man kan komme til at bo med nogen fra andre linjer. På den måde lærer du flere at kende.

Værelserne er inddelt efter alder og køn.

Der er ikke noget diplom for at have det mest ulækre og snavsede værelse på campen, så husk at holde orden og ryd op dagligt 🙂

Tilmeld nu – betal senere!

Ved tilmelding kan du vælge mellem to betalingsformer – straksbetaling eller ratebetaling.

Ved straksbetaling indbetaler du ordrens fulde beløb ved tilmelding.

Ved ratebetaling betaler du ved tilmelding et depositum på kr. 700,-, og så bestemmer du selv, hvornår du indbetaler resten (dog senest 6 uger før campstart).

Dette gør du på Min Side

Du kan læse mere om ratebetaling i vores handelsbetingelser.

Pakkeliste

 • Lagen
 • Dyne/sovepose/hovedpude
 • Toiletsager
 • Håndklæde(r)
 • Træningstøj og sko til hele ugen
 • Hverdagstøj
 • Det gule sygesikringskort
 • Lommepenge (max. 150 kr.)
 • Badetøj
 • Varmt tøj og regntøj
 • Evt. medicin, sportstape, vabelplaster etc.
 • Madras/liggeunderlag
 • Madpakke

Check-in søndag

Den officielle check-in er mandag morgen, men da det for mange er nemmere at aflevere søndag aften, har du muligheden for at tilvælge dette ved tilmeldingen.

Check-in søndag skal ske mellem kl. 19.00-20.00.

Der serveres ikke aftensmad søndag, men vi serverer selvfølgelig morgenmad mandag morgen.

Check-in søndag burde lette logistikken for mange, da vi ser en stigende tendens til, at mange kommer langvejs fra.
Prisen for check-in søndag er 150 kr.

Kiosk

Der vil 1-2 gange i løbet af dagen være mulighed for at købe lidt til den søde tand i campkiosken. Når man er så aktiv som deltagerne er på vores camps og får serveret sunde måltider, mener vi også, at det er OK at have muligheden for at købe slik og sodavand til aftenhygge.

Vi forsøger på bedste vis at være opmærksomme på deltagernes indtag og forbrug i kiosken, da det ikke bør tage overhånd med de søde sager.

I har som forældre ansvaret for at tage en god snak om deres indtag af både mad, slik og ikke mindst væske i løbet af ugen, inden ankomst mandag morgen.

Mobil og lommepenge

Pas på din telefon og dine penge! Instruktørerne skal nok hjælpe dig med det. Vi anbefaler desu

Søvn

Der skal være fuld knald på SportsCamp. Vi er aktive rigtig mange timer hver dag, så lidt søvn skal der altså til for at kunne holde til det – ellers går I kolde allerede tirsdag!

Vi takker dagene af kl. 22.00, og kl. 22.30 bliver der sagt det sidste “Godnat”. Morgenmad er fra kl. 7.45 – 8.30 hver morgen.

Fest fredag

Fredag holder vi fest. Der er både mange søde drenge og piger på SportsCamp – så husk dit bedste party outfit.

SportsCamp Academy

Ud over træningen på den valgte linje, er Academy en fast del af ugens program.

Academy er en ekstra dimension i undervisningen og sigter altså mod at give deltagerne værktøjer til at udvikle sig på både kort og på lang sigt.

Læring skal være sjovt, og det er præcist målet med Academy. Generelt fylder Academy kun ca. 1-3 timer fordelt på hele ugen.

Praktisk frem for teoretisk

Vi vil tilstræbe at undervisningen på SportsCamp Academy er så praktisk orienteret som overhovedet muligt, idet vi tror på, at praktik, leg og fysisk aktivitet er den bedste vej til læring og udvikling.

Hvert år får SportsCamp Academy ny struktur og nye temaer. Du kan derfor sagtens tage på camp flere gange, uden at skulle høre på gentagelser.

Sundhed

Det er flere faktorer der er afgørende for hvordan du fungerer i det daglige samt i din sport. Derfor vil vi give dig indblik i hvilken mængde og hvilken kost du behøver når du er en aktiv og ung sportsudøver, samt når du skal leve et langt og sundt liv.

Derudover omhandler temaet, H20, indtagelsen af væske og vands naturlige fordele.

Sidst men ikke mindst indeholder dette tema viden om madspild og bæredygtighed.

 

Bevægelse

Vi vil under dette tema arbejde med videoanalyse, ligesom man gør når man er professionel udøver. Det er super sjovt at se sig selv på film, og endnu mere lærerigt at få sat billeder på sine bevægelser.

Udover ovenstående vil vi desuden arbejde med akut skadesbehandling, så du ved hvordan du skal behandle en skade hvis den skulle opstå i dit nærvær.

Vinderpsyke

Under dette tema arbejder vi med den rette indstilling til at møde nye udfordringer, at overkomme modstand og tænke positivt.

Vi fokuserer på emner som koncentration, visualisering, selvtillid og motivation. Mere konkret vil vi arbejde med hvornår og hvordan deltagerne koncentrerer sig bedst, samt gøre deltagerne opmærksomme på hvordan de kan opbygge selvtillid og motivation.

 

Teamwork

Under dette tema arbejder vi med at udvikle deltagernes sociale kompetencer, dvs. det at indgå i samarbejder på ordentlig vis og med respekt for hinanden.

Dette tema giver mening, da man hele livet igennem skal forholde sig til andre mennesker, og i sportens verden skal man kunne samarbejde og arbejde i teams. Vi arbejder med hvordan deltagerne kan bidrage til fællesskabet, hvilken rolle deltagerne har/vil have, målsætning og kommunikation. Disse emner er relevante mange andre steder end i sportens verden.

Titelsponsor

REMA 1000 Danmark

Hovedsponsorer

Reservér din plads på DiabetesCamp


Det er 100% uforpligtende og din reservation er gældende i 7 dage.
Der gives samtykke til, at Din Camp må kontakte dig.