Camp Play2Boost

Et fagligt boost gennem sport, spil og leg.
For alle mellem 9 og 16 år.

En læringsoplevelse, du aldrig vil glemme

Sjove kortspil, spændende forhindringsbaner, anderledes boldspil, underholdende sanseøvelser  – alt sammen kombineret med læring! Det er noget af det, du kan møde på Camp Play2Boost. Oplev en helt ny verden af sjove læringsaktiviteter, nye venskaber og et unikt fælleskab, hvor du kan udvikle dig fagligt, uden det føles som skole. Camp Play2Boost er udviklet ud fra det tidligere  +Camp og Camp Sprog&Sport, og indeholder derfor de bedste elementer fra begge campverdener. Camp Play2Boost er bygget op om de samme værdier: sjov og tryg læring gennem sport, spil og leg, fælleskab og undervisning af højeste kvalitet.

På Camp Play2Boost handler det om at skabe et 100 % trygt læringsrum med anerkendelse og et fællesskab med sjove læringsaktiviteter, der giver dit barn den motivation og glæde, som er vigtigt for den faglige og personlige udvikling.

Hvad er Camp Play2Boost?

Kender du til situationen, hvor man sidder og ikke tør række hånden op i timen og tænker ”Hvad tænker de andre mon om mig, hvis jeg siger noget forkert”?  Det kan også være, at du sidder med følelsen af at din lærer går for hurtigt frem, eller at det kan være lidt svært at sidde stille så længe? Hvis du har det sådan, vil du helt sikkert have glæde af en af vores Camp Play2Boost.

På Camp Play2boost lærer vi gennem sport, spil og leg og sikrer en varieret undervisning, der er langt fra den du kender i skolen. Vi har fokus på, at du skal have succesoplevelser med faget, at du skal få lyst til at lære, og at det skal være sjovt og trygt at lære.

Camp Play2Boost er også meget mere end fed undervisning. Når du ikke har undervisning, så laver du sjove aktiviteter med vores seje instruktørteam. De står for at ryste jer alle godt sammen, så du kommer hjem med nye kammerater og en masse fede oplevelser i bagagen.

Hos Din Camp er sammenholdet helt essentielt. Alle vores camps bygger på netop fællesskabet, og det gælder både på vores SportsCamps, lærignscamps og familiecamps. Vi tror på vi sammen skaber minderne.

Hvem kan deltage?

En Camp Play2Boost er for alle børn og unge, som kæmper med det faglige i skolen, eller som stadig har nogle emner eller et fag, de gerne vil blive bedre til. Ligeledes er Camp Play2Boost for de børn og unge, som egentlig er med fagligt, men som har brug for mere faglig selvtillid og tryghed ved faget.

På Camp Play2Boost opdeler vi deltagerne efter alder, klassetrin og fagligt niveau, og tager på den måde højde for både det sociale og faglige aspekt.

Vi har både camps med overnatning for 11-16 årige og DagCamps uden overnatning for 9-12 årige.
Se længere nede hvordan du kan vælge dig ind på det niveau, der passer dit barn.

Vælg mellem nedenstående fag på Camp Play2Boost:

OvernatningsCamp

Niveau 1

Anbefales: 5.-7. klasse.
Fagligt fokus: Staveproblematikker inden for vokaler og konsonanter.

Niveau 1

Anbefales: 5.-7. klasse.
Fagligt fokus: Staveproblematikker inden for ordklasser og deres endelser.

Der veksles mellem de to ovenstående emner inde for dette niveau.

Niveau 2

Anbefales: 7.-9. klasse.
Fagligt fokus: Skriftlig fremstilling samt tegnsætning og opgaveplanlægning.

 

DagCamp

Holdinddeling på camp

Anbefales: 3. – 5. klasse.
Fagligt fokus: Staveproblematikker inden for vokaler og konsonanter.

OvernatningsCamp

Niveau 1

Anbefales: 5.-7. klasse.
Fagligt fokus: Ordforråd, basal sprogproduktion, basal samtale, tryghed ved sprog, basal grammatik.

Niveau 2
Anbefales: 7-9. klasse.

Fagligt fokus: Sprogproduktion, ordforråd, samtaler, tryghed ved sprog, grammatisk sprogforståelse.

DagCamp

Holdinddeling på camp

Anbefales: 3.-5. klasse.
Fagligt fokus: Basalt ordforråd, sprogproduktion, tryghed ved sprog, basal grammatik.

OvernatningsCamp

Niveau 1

Anbefales: 5.-7. klasse.
Fagligt fokus: Positionssystemet, de 4 regnearter, tabeller, brøker og procent, samt geometri.
Det er ikke sikkert, at alle når alle emner, da det afhænger af den enkeltes behov.

Niveau 2

Anbefales: 7.-9. klasse.
Fagligt fokus: Gange og division, funktioner, ligninger, reducering, geometri og tekstopgaver.
Igen er det ikke sikkert, at alle når alle emner, da det afhænger af den enkeltes behov.

DagCamp

Holdinddeling på camp

Anbefales: 3.-5. klasse.
Fagligt fokus: Talrækker og positionssystemet, samt de 4 regnearter. Der bygges brøker på, hvis den enkelte er klar til det.

OvernatningsCamp

Holdinddeling på camp

Anbefales: 7.-9. klasse.
Fagligt fokus: Basalt ordforråd, sprogproduktion, tryghed ved sprog, basal grammatik.

OvernatningsCamp

OrdblindeCamp i dansk

Anbefales: 5.-7. klasse.
Fagligt fokus: Staveproblematikker inden for vokaler og konsonanter, samt 120 ord, stavelser og læsning.

OvernatningsCamp

OrdblindeCamp i engelsk

Anbefales: 5.-7. klasse.
Fagligt fokus: Sproglig selvtillid, ordforråd, sprogproduktion, grammatisk sprogforståelse.

Vi tror på at glæde er nøglen til læring og at de faglige succesoplevelser opnås igennem bevægelse, aktiviteter, lege og spil, der alle har et læringsmæssigt fokus

Glæde flytter bjerge

Vi tror på at glæde er nøglen til læring og at de faglige succesoplevelser opnås igennem bevægelse, aktiviteter, lege og spil, der alle har et læringsmæssigt fokus; men hvis mål er at læring skal være sjovt. For os er det nemlig vigtigt, at deltagerne finder eller genfinder lysten til at lære for derefter at tage den nye gejst og glæde for faget med tilbage i undervisningen hjemme.

Ved at skabe et unikt læringsrum, hvor der er plads til alle og plads til at lave fejl, oplever vi at deltagerne blomstrer betydeligt. Det trygge læringsrum begrænser nervøsiteten for at tale foran andre, lave fejl, række hånden op, og deres faglige selvtillid vokser. Dette forstærkes kun af, at vi har stærke lærerkræfter med, der har tid til at lytte til og se den enkelte og støtte deltagerne i deres positive udvikling.

Din Camp tilbyder en unik mulighed for at lære tysk på en sjov og anderledes måde. I stedet for kedelig tavleundervisning, hvor man sidder ned og lytter, vil dit barn på TyskCamp lære tysk gennem sjove lege, bevægelse og anderledes aktiviteter.

En uforglemmelig uge

Camp play2boost er meget mere end et fagligt boost, det er også en oplevelse du sent vil glemme. Hver dag er der lagt sjove aktiviteter ind, der har fokus på at skabe et stærkt fællesskab på tværs af køn, alder og fag. Så udover at du skal lære en masse, så vil du også have tid til at grine og hygge med dine nye kammerater. Vi ved at et stærkt fællesskab er nødvendigt for at få en fantastisk uge med et stort læringsudbytte.

Vores undervisere og instruktører er udstyret med pædagogiske redskaber til at sætte gang i lokomotivet, der giver børnene energi og mod på at være med – både på det sociale og det faglige plan. Vi arbejder med at opnå en forståelse af “jeg kunne godt – så det tør jeg godt igen”

Hvornår kan du komme på Camp Play2Boost?

Info:
Dato:
Adresse:
Detaljer:
Pris:
Info:
OvernatningsCamp
(11-16 år)
Dato:
16/10/22 - 20/10/22
Adresse:
Haarby
Detaljer:
Vælg mellem
Dansk
Engelsk
Matematik
Pris:
3995 DKK Ledige pladser

Camp med overnatning inkluderer

4695 kr.

Prisen inkluderer:

 • Seks dages ophold med overnatning fra mandag til lørdag
 • I alt 25 timers faglig undervisning
 • Én underviser pr. 5-6 deltager
 • Engagerede og dygtige undervisere og instruktører.
 • Daglige aktiviteter med fokus på det sociale og fællesskabet
 • 6 måltider dagligt
 • Den officielle camp T-shirt
 • Drikkedunk
 • Hygge med deltagere og undervisere fra morgen til aften.
 • En del af et unikt fællesskab
 • Mulighed for tilkøb af udviklingssamtale
 • Mulighed for tilkøb af skoleven efter camp

Camp uden overnatning inkluderer

2295 kr.

Prisen inkluderer:

 • Fem dage fra mandag til fredag, hver dag fra 8:30 – 15:30
 • I alt 20 timers faglig undervisning
 • 1 underviser til 8 deltagere
 • Engagerede og dygtige undervisere og instruktører.
 • Fysiske aktiviteter med fokus på fælleskab og sammenhold
 • Frokost + Forfriskninger
 • Den officielle camp T-shirt
 • Drikkedunk
Vi tilpasser undervisningen efter dit behov og niveau – og med fem elever pr. underviser sørger vi for, at ingen bliver hægtet af og mister koncentrationen. Vi har klare læringsmål og sikrer en betydelig faglig udvikling.

Få deltagere pr. underviser

På Camp Play2Boost vil dit barns behov altid være i højsædet, og det kan kun lade sig gøre, fordi vi på alle vores camps har få deltagere pr. underviser.

De stærke underviserressourcer gør, at der er tid til at lytte og se den enkelte deltager, være nærværende og støtte dem i deres udvikling. Lige fra I ankommer til Camp Play2Boost, bliver dit barn tilknyttet en kontaktvoksen, som har et ekstra øje på, at dit barn får et fantastisk ophold på campen og kommer hjem med en faglig succesoplevelse. Undervisningsteamet håndplukkes af Din Camp, således vi sikrer at alle undervisere er kompetente, engagerede og inspirerende.

Meget mere end bare læring

Lyder en ekstra uge i skolen, som noget for dit barn? Højst sandsynligt ikke. Derfor er vi glade for at kunne sige, at Camp Play2Boost bestemt ikke er en uge mere i skolen. Vi bruger kun tavlen til at gennemgå dagens tema samt samle op på, hvad vi har lært. Ellers lærer vi ved at eksperimentere med det faglige fokus i forskellige læringsværksteder. Blandt nogle af vores læringsaktiviteter kan du møde: Sprogstratego, Gange-twister og Stavelseskrig, men vi har mange flere!

Læringsaktiviteterne er udviklet på baggrund af forskning inden for leg og læring, så selvom undervisningen hovedsageligt består af sjove læringsaktiviteter, kan vi love den virker.

Få svar på de oftest stillede spørgsmål til Camp Play2Boost

Kan du ikke finde svar på det du søger? Du er velkommen til at ringe på tlf. 31509850 eller skrive en mail til info@dincamp.dk


Læs om andres oplevelser

REMA 1000 Danmark
Arbejdernes Landsbank støtter vores sommerskoler

Reservér din plads

100% uforpligtende


Din plads er reserveret i 14 dage
Du giver dit samtykke til, at Din Camp må sende dig nyheder.

Vores deltagere er ikke i tvivl
4.8 ud af 5. Baseret på 40+ anmeldelser. Se anmeldelser her