TyskCamp

Kom på Camp Play2Boost og lær tysk gennem sport, spil og leg.
For alle mellem 9 og 16 år.

Her er chancen for at lære tysk uden at falde ned af stolen af kedsomhed! Ja faktisk bruger vi nærmest ikke stole til at sidde på i vores undervisning. På Camp Sprog&Sport gør vi det trygt og sjovt at lære sproget, uanset hvor meget eller lidt tysk, der kendes til på forhånd.  Uanset om dit barn har brug for et fagligt løft eller dit barn bare er vild med tysk, byder vi hjertelig velkommen på vores TyskCamp.

Tysk på den sjove måde

Det er de færreste, som klapper i hænderne når de tænker på at træne tyske gloser i deres sommerfrie – og det synes vi er synd! På TyskCamp inviterer vi dit barn ind i en verden, hvor vi gør tyskundervisningen til en leg.

Vi vil gerne vise at tysk kan gøres sjovt, så det bliver en fed oplevelse for vores deltagere, at blive dygtigere til faget.

Mange børn og unge har desværre en kedelig opfattelse af at tysk er tørt og tungt, hvilket kan påvirke barnets fremtidige læring negativt. Ved brug af bevægelse, spil og leg viser vi en ny side af tyskundervisningen, som giver fornyet gejst til faget.

Udvikling i et unikt fælleskab

Hvis du har brug for et fagligt boost i tysk samtidig med, at du gerne vil have en fantastisk uge med nye venner og fællesskab, så er TyskCamp lige noget for dig! På TyskCamp vil du sammen med jævnaldrende få en oplevelsesrig uge, hvor du har mulighed for at udvikle dit tyske og opdage nye potentialer gennem spil, sport og bevægelse.

Vores dygtige instruktører står dagligt for sjove aktiviteter, der har til formål at ryste deltagerne sammen på kryds og tværs. Vi garanterer, at dit barn kommer hjem med masser af nye venner, klogere på sig selv og med virkelig sjove og gode oplevelser i bagagen.

Vi tilbyder desværre ikke TyskCamp i denne sommerferie

Vi håber meget at kunne oprette en TyskCamp i fremtiden

Hvad er prisen for en TyskCamp med overnatning?

3995 DKK.

 • Seks dages ophold med overnatning fra mandag til lørdag
 • I alt 25 timers tyskundervisning
 • Én underviser pr. 5-6 deltager
 • Engagerede og dygtige undervisere og instruktører.
 • Daglige aktiviteter med fokus på det sociale og fællesskabet
 • 6 måltider dagligt
 • Den officielle camp T-shirt
 • Drikkedunk
 • Hygge med deltagere og undervisere fra morgen til aften.
 • En del af et unikt fællesskab
 • Mulighed for tilkøb af udviklingssamtale
 • Mulighed for tilkøb af skoleven efter camp.

Tilmeld nu – betal senere

Ved tilmelding kan du vælge mellem to betalingsformer – straksbetaling eller ratebetaling.

Ved straksbetaling indbetaler du ordrens fulde beløb med det samme.

Ved ratebetaling betaler du ved tilmelding et depositum på 700 DKK, og så bestemmer du selv, hvornår du indbetaler resten (dog senest fire uger før campstart).

Få svar på de oftest stillede spørgsmål

Kan du ikke finde svar på det du søger? Du er velkommen til at ringe på tlf. 31509850 eller skrive en mail til info@dincamp.dk


Gennem små læringsværksteder, som er rykket langt væk fra klasselokalet, og hvor der er plads til at grine, løbe og lege, skaber vi et trygt læringsmiljø. På EngelskCamp er der plads til fejl, og du skal derfor ikke føle dig nervøs for at gøre noget forkert. Vi har nemlig fokus på, at du skal have en masse succesoplevelser med det faglige på en sjov måde.

Få tro på egne evner

Kender du til ikke at turde række hånden op i timen? “Hvad tænker de andre mon om mig, hvis jeg siger noget forkert?”. Hvis du har det sådan, så er du ikke alene.

Gennem små læringsværksteder, som er rykket langt væk fra klasselokalet, og hvor der er plads til at grine, løbe og lege, skaber vi et trygt læringsmiljø. På TyskCamp er der plads til fejl, og du skal derfor ikke føle dig nervøs for at gøre noget forkert. Vi har nemlig fokus på, at du skal have en masse succesoplevelser med tysk, så det også bliver sjovt og trygt at lære tysk fremadrettet. Vi håber du er klar på en sjov og spændende uge fyldt med nye oplevelser.

På Camp Play2Boost vil dit barns behov altid være i højsædet, og det kan kun lade sig gøre, fordi vi på alle vores camps har få deltagere per underviser.

Få deltagere pr. underviser

På TyskCamp er dit behov i højsædet. Vi tilpasser undervisningen efter dit behov og niveau – og med fem elever pr. underviser sørger vi for, at ingen bliver hægtet af og mister koncentrationen. Vi har klare læringsmål og sikrer en betydelig faglig udvikling.

Hver aften har du samtaletid med din kontaktlærer, hvor I sammen har mulighed for at samle op på dagen og du kan give udtryk for, hvordan du har oplevet dagens undervisning. Det er vigtigt og et klart mål for os at skabe et spændende og trygt læringsmiljø, så du har lyst til at lære mere og mere.

Det siger andre forældre

Arbejdernes Landsbank støtter vores læringscamps, og har gjort det i mange år. Vi er utrolig stolte over, at Arbejdernes Landsbank har kastet deres kærlighed på Din Camp og er med til at støtte Danmarks ungdom.
REMA 1000 Danmark har været en tæt og vigtigt samarbejdspartner hos Din Camp i mange år. De er med til at støtte os og give mange børn, unge og familier muligheden for at få en masse fede campoplevelser.
Vores deltagere er ikke i tvivl
4.8 ud af 5. Baseret på 40+ anmeldelser.