LæringsCamp

Fordi alle lærer forskelligt

Vi kalder vores LæringsCamp for Camp Play2Boost, da vi netop lærer gennem sport, leg og bevægelse. Kom på Dansk-, Engelsk-, Tysk- eller MatematikCamp. Udover at blive stærkere fagligt, er der plads til sjove aktiviteter og nye venskaber.

LæringsCamp for børn og unge – skab, lær og oplev sammen

Få en unik oplevelse med læring i sommerferien, hvor vi sammen gør det umulige muligt.

Vi tilbyder et univers af forskellige LæringsCamps fyldt med spil, sport, sjov og ikke mindst læring. LæringsCamp er for de børn, der har brug for at blive styrket i enten dansk, engelsk, tysk eller matematik, men som ikke gider at bruge sommerferien på mere skole – og det garanterer vi, at det ikke kommer til at føles som. Vi har fokus på at skabe faglig udvikling hos børn og unge i et trygt og behageligt læringsmiljø, hvor fælleskab og fælles udvikling er centralt. Det skal være sjovt at lære og det skal være trygt at lære!

På LæringsCamp er der rig mulighed for at få nye venskaber og fylde rygsækken med masser af sjove oplevelser og minder.

Skal I med? Tilmeld dit barn den fedeste LæringsCamp

Ikke endnu en uge i skole – Alt andet end traditionel undervisning

Det kan være svært som forældre at overbevise sit barn om, at skole i ferien er en god idé. Måske er dit barn allerede ved at falde ned at stolen af kedsomhed i tysktimerne, eller måske byder matematiklektierne på store frustrationer. Så hvorfor trække endnu en uge med skole ned over hovedet?

Og lige præcis i de situationer er en LæringsCamp for børn og unge en god løsning. For selvom vi underviser børnene hver dag i en uge, så tør vi godt love, at det ikke bliver ligesom en almindelig skoleuge.

Sammen finder vi glæden

På en LæringsCamp får du mulighed for at genfinde glæden ved at lære. Vi har taget læringen væk fra klasselokalet og ud i det fri og har skabt et inspirerende læringsmiljø, hvor vi løber, spiller, leger, tegner, hopper og kaster mens der læres. Vi præsenterer aktive og udfordrende lege og spil, der gør det sjovt at regne eller arbejde med ord. Du kan fx møde faglige øvelser som stratego, zombieskydning, basket, pacman og mange mange flere.

Efter en uge på LæringsCamp får du helt nye associationer til de fag, som dit barn måske normalt har svært ved – og det gør en verden til forskel på den anden side. Så brug blot en uge af sommerferien, men kom hjem med minder for livet.

LæringsCamp for børn og unge – en afslappet lejrkultur

Ligegyldigt om du vælger vores LæringsCamp med matematik, engelsk, tysk eller dansk, giver vi dit barn en hel uge med aktiviteter, der udvikler dem fagligt.

En LæringsCamp giver børnene en lejrlignende kultur, der er mere afslappet, end den skole, du kender, og så fremmer den en følelse af fællesskab og kammeratskab.

Undervisningen bliver taget ud af de formelle rammer og ud på gulvet i børnehøjde. Der fjolles og grines elev og lærer imellem og der dannes en tæt og uformel relation, der bidrager til at skabe et trygt læringsmiljø. Underviserne har tid til at se, høre og lytte til den enkelte og dermed sikre at der opnås succesoplevelser både socialt og fagligt.

Aktiv læring hos Din Camp

Aktiv læring er ved at være et velkendt ord ude i samfundet. Men hvad er aktiv læring, hvorfor giver det mening at bruge aktiv læring og hvordan bør man bruge aktiv læring? Det er spørgsmål, som alle undervisere skal stille sig selv før, de går i gang med aktiv læring.

Din Camps læringsfilosofi og undervisningsmetoder er udviklet på baggrund af forskning og dybdegående viden inden for feltet ”aktiv læring”. Vi har fokus på, at bevægelse og sport ikke bare skal være en del af undervisningen, men faktisk skal spille en aktiv rolle i indlæringsprocessen. Udover at vi bruger bevægelse til at øge indlæringen, bruger vi bevægelse til at begrænse deltagernes nervøsitet for faget og skabe lyst til og en glæde omkring læring.

 

Sommerfugle i maven – første campdag

Hvis du har sommerfugle i maven over at skulle afsted, er du ikke den eneste. Det er en helt naturlig ting, når man skal prøve noget nyt og spændende. Derfor står vi klar fra start til at give dig en god og tryg velkomst.

På LæringsCamp er alle tilmeldt med det samme formål, og det er at have det sjovt, mens de udvikler deres evner inden for engelsk, tysk, dansk eller matematik. Derfor er en camp ligesom at hænge ud med en gruppe af venner, som alle deler de samme interesser og hobbyer. Faktisk får flere børn venskaber for livet, når de bruger blot en uge i selskab med Din Camp.

Børn og unge har en helt anden tilgang til læring, når de ikke står i en åbenlys undervisningssituation. Derfor er gammeldags tavleundervisning kun optimal for de færrest undervisningsform. Når børn og unge har det sjovt og aktiviteter deltager i et fællesskab, står deres evne til at tilegne sig ny viden og faglighed til gengæld på vid gab.

På en LæringsCamp hos os, lytter vi til den enkelte

Hvis du kan lide at bevæge dig, mens du lærer matematik, dansk, engelsk eller tysk, så er LæringsCamp lige noget for dig. Din Camp tilbyder nemlig LæringsCamps, som fokuserer på at skabe faglig udvikling hos børn og unge, men hvor undervisningen er bygget op omkring sport, spil, leg og bevægelse. Vi har både camps til dig, som kæmper med det faglige i skolen og camps for alle, som bare gerne vil lære noget mere. Fælles for alle LæringsCamps er, at du vil få en god oplevelse med læring, samtidig med at du hygger dig med nye kammerater i et stort fællesskab og med mange sjove oplevelser.

En af de ting der gør vores LæringsCamps ekstra gode er, at vi har stærke undervisningsressourcer og kun få deltagere pr. underviser – faktisk én underviser til 5-6 deltagere. Det gør det muligt at se, høre og lytte til den enkelte og tilpasse undervisningen til netop dit barns behov. Det giver også mulighed for at sætte undervisningen op helt anderledes end i skolen, da vi kan gøre det i små grupper med én underviser, samtidig med at vi lærer gennem sjove faglige aktiviteter.

Vores undervisningsmetoder er baseret på forskning inden for aktiv læring og har vist sig at skabe utrolige resultater – både i den faglige udvikling og ift. tryghed og motivation.

Du kan se en oversigt over alle vores camps her, og vælge den, der passer bedst til dit og dit barns behov.

… Og hos Din Camp kalder vi det faktisk slet ikke en LæringsCamp. Vi kalder det Camp Play2Boost.

Vores deltagere er ikke i tvivl
4.8 ud af 5. Baseret på 40+ anmeldelser. Se anmeldelser her