Privatlivspolitik

Samarbejdspartnere & sponsorer

Hos Din Camp har vi Danmarks bedste partnere og sponsorer.

Vi sætter stor pris på, at så mange stærke aktører tror på det vi laver, og vil være med til at skubbe vores tanker og idéer i den rigtige retning.

Hvis ikke det var for alle dem der er nævnt herunder, var det ikke muligt at give så mange mennesker fantastiske campoplevelser.

Vil du være med til at gøre en forskel?

Hos Din Camp er der plads til alle, og intet er for småt i hjælpen for at give en masse børn og unge nogle gode oplevelser.

Vi har lavet fire partnerskaber, som alle giver dit brand en øget eksponering, en forhøjet kendskabsgrad og vigtigst af alt, er med til at give en masse børn og unge muligheden for at få en oplevelse for livet.

Læs mere om at være sponsor hos Din Camp her.


REMA 1000

REMA 1000

» Udover at være titelsponsor, er REMA 1000 også vores officielle sundhedspartner.

Det indbefatter både sparring omkring kost og sundhed på vores camps, og levering af lækre råvarer, således vi altid sikrer et høj kvalitetsniveau på det mad vi putter i munden på deltagerne.

Besøg REMA 1000 Danmark «

Diabetesforeningen

Diabetesforeningen

» I fællesskab med Diabetesforeningen, sørger vi hvert år for, at børn/unge med diabetes kan deltage på Din Camp på lige fod med alle andre deltagere. «

Xjump

Xjump

» Xjump er Danmarks største trampolinpark, og er beliggende i Skovlunde. Her kan børnene slå sig løs på et free jump område, en høvdingebold bane, 4 performance trampoliner med walking-wall til, forhindringsbane, skumgrav med battle-beam, skumgrav, samt et miniput område med trampoliner. Mens ungerne hopper, kan forældre nyde en kop kaffe i parkens café, hvor det også er muligt at købe mad. 1 times Xjump Frihop er gratis. for børn under 4 år i følgeskab af en betalende voksen, mens det koster 130 kr. fra 5 år og op (eksklusiv skridsikre Jumpsokker)

Besøg dem her «

Klinik KropsVærkstedet

Klinik KropsVærkstedet

» Klinik KropsVærkstedet er et behandlerfællesskab på Frederiksberg mellem Daniel Sundstein og Kasper Rasmussen.

Daniel er selv tidligere Din Camp-instruktør, og er nu en dygtig og respekteret fysioterapeut, som ovenikøbet blev diplomuddannet Osteopat (D.O) i september 2016.

Du kan læse mere om Klinik KropsVærkstedet, og om Daniel og Kasper på www.kropsvaerkstedet.dk «

KG Football Academy

KG Football Academy

» KG Football Academy tilbyder individuel fodboldtræning tilpasset den enkelte udøver. I KG Football Academy har de trænererfaring fra fodboldtræning af eliteungdomsfodbold i gennem flere år, både fra A-licens klubber og andre liga ungdomshold.

Vi er rigtig glade for at KG vil være med til at sikre en høj kvalitet på vores fodboldlinje på SportsCamp. «

Hold dig opdateret

Uforpligtende - og kan afmeldes med ét klik