Privatlivspolitik

Partnere & sponsorer

Hos Din Camp har vi Danmarks bedste partnere og sponsorer.

Vi sætter stor pris på, at så mange stærke aktører tror på det vi laver, og vil være med til at skubbe vores tanker og idéer i den rigtige retning.

Hvis ikke det var for alle dem der er nævnt herunder, var det ikke muligt at give så mange mennesker fantastiske campoplevelser.

Vil du være med til at gøre en forskel?

Hos Din Camp er der plads til alle, og intet er for småt i hjælpen for at give en masse børn og unge nogle gode oplevelser.

Vi har lavet fire partnerskaber, som alle giver dit brand en øget eksponering, en forhøjet kendskabsgrad og vigtigst af alt, er med til at give en masse børn og unge muligheden for at få en oplevelse for livet.

Læs mere om at være sponsor hos Din Camp her.


REMA 1000 Danmark

REMA 1000 Danmark

» Udover at være titelsponsor, er REMA 1000 også vores officielle sundhedspartner.

Det indbefatter både sparring omkring kost og sundhed på vores camps, og levering af lækre råvarer, således vi altid sikrer et høj kvalitetsniveau på det mad vi putter i munden på deltagerne. «

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank

Diabetesforeningen

Diabetesforeningen

» I fællesskab med Diabetesforeningen, sørger vi hvert år for, at børn/unge med diabetes kan deltage på Din Camp på lige fod med alle andre deltagere. «

Klinik KropsVærkstedet

Klinik KropsVærkstedet

» Klinik KropsVærkstedet er et behandlerfællesskab på Frederiksberg mellem Daniel Sundstein og Kasper Rasmussen.

Daniel er selv tidligere Din Camp-instruktør, og er nu en dygtig og respekteret fysioterapeut, som ovenikøbet blev diplomuddannet Osteopat (D.O) i september 2016.

Du kan læse mere om Klinik KropsVærkstedet, og om Daniel og Kasper på www.kropsvaerkstedet.dk «

Hold dig opdateret

Uforpligtende - og kan afmeldes med ét klik