DayCamp

DayCamp er fem dage med venskaber og sjove aktiviteter for piger og drenge mellem 7-12 år.


Campoversigt

Info:
Dato:
Adresse:
Detaljer:
Pris:
Info:
Piger & drenge ml. 7-12 år
Dato:
29/06/20 - 03/07/20
Adresse:
Frihedens Idrætscenter
Detaljer:
Leg og sjove aktiviteter
Pris:
1295 kr.
Info:
Piger & drenge ml. 7-12 år
Dato:
06/07/20 - 10/07/20
Adresse:
Frihedens Idrætscenter
Detaljer:
En verden af leg og aktiviteter
Pris:
1295 kr.

Bliv en del af DayCamp

Har du lyst til at afprøve nye sjove, udfordrende og vildt seje aktiviteter, er DayCamp lige noget for dig. DayCamp er for alle drenge og piger, der ikke bare gider at sidde stille en hel uge i sommerferien, men hellere vil ud og have det sjovt, bevæge sig og møde en masse nye venner.

REMA 1000 DayCamp er en dagscamp. Det betyder, at deltagerne møder fra kl. 9-16 fra mandag til fredag i den specifikke uge i sommerferien.

Herudover er det muligt at blive afleveret kl. 8.00, da vi ved, at flere forældre skal møde ind på arbejde. Instruktørerne sørger også for aktiviteter for deltagerne i denne time før dagens camp rigtig bliver skudt i gang.

Få nye venner

Uanset om man kommer på DayCamp alene eller sammen med en ven, garanterer vi, at alle deltagere vil få en masse nye venskaber i løbet af ugen. Alle ugens aktiviteter er skræddersyet til at skabe nye fælleskaber, så deltagerene kommer til at lære hinanden at kende på kryds og tværs.

Hvis man tilmelder sig sammen med en god ven/veninde, er det også muligt at ønske, at I kommer på samme hold.

Noget for enhver smag

DayCamp indebærer aktiviteter såsom alternative boldspil, street basket, hockey, bordtennis, ultimate, dans, parkour og mange flere.

Alle aktiviterne vil ikke være tilstede på hver camp, men vi garanterer et bredt udvalg, hvor der er noget til enhver smag. Udvalget på den specifikke camp varierer efter faciliteter og instruktørernes spidskompetencer.

Vores super seje og dygtige instruktører skræddersyer et vildt fedt program til alle deltagere, hvor de deler ud af alle deres tips og tricks samt sørger for, at alle børn og unge har det godt på campen.

Kom og vær med en hel uge fyldt med sjov, fantastiske oplevelser og nye venskaber. Vi garanterer en uge med fart over feltet.

En uge med både indendørs – og udendørsaktiviteter, der skaber rammerne for den fedeste uge i hele sommerferien. Vi glæder os til at se jer!

Tryghed & Sikkerhed

  • Alle involverede omkring campen har ren børneattest
  • Sundhedsoplysninger på alle deltagere
  • Alle instruktører har førstehjælpstaske og telefon med til træning
  • Vi har campbil på alle camps til fx. hurtig transport til læge eller skadestue

Alle deltagere er desuden også altid velkomne til at henvende sig til instruktører og campleder med eventuelle problemer. Vi er der for at hjælpe.

På Din Camp får du venskaber for livet

Mad & Drikke

Der er frokost inkluderet i prisen alle dagene. I slipper derfor for at smøre madpakke hver morgen. Frokosten består af lyst og mørkt brød med forskelligt pålæg. Der vil derudover blive serveret frugt i løbet af dagen.

Venner & Veninder

Man får masser af venner på REMA 1000 DayCamp så man kan roligt tage afsted alene. Alle vores aktiviteter gennem ugen er lagt an på at deltagerne skal møde en masse nye venner.

Hvad koster det?

Prisen for et ophold på DayCamp er 1295 kr.

Landets sødeste instruktørteam sørger for fem sjove dage, fyldt med sport, leg og oplevelser.

  • 5 dage (uden overnatning) fra mandag til fredag, hver dag fra kl. 9.00-16.00
  • Den officielle camp t-shirt og en drikkedunk
  • Frokost alle dage
  • Gode faciliteter
  • Et højt sikkerheds- og tryghedsniveau

Tilmeld nu – betal senere!

Ved tilmelding til en af vores camps kan du vælge mellem to betalingsformer – straksbetaling eller ratebetaling.

Ved straksbetaling indbetaler du ordrens fulde beløb med det samme.

Ved ratebetaling betaler du ved tilmelding et depositum på kr. 400 kr., og så bestemmer du selv, hvornår du indbetaler resten (dog senest 6 uger før campstart).

Du kan læse mere om ratebetaling i vores betingelser.

Sjove aktiviteter hele ugen

På DayCamp kommer man til at prøve en bred vifte af aktiviteter indenfor emnerne boldspil, slagspil, krop & bevægelse og alternative aktiviteter.

Der vil være en legende tilgang til aktiviteterne, da fokus er på at have det sjovt og skabe nye kammeratskaber. Det er derfor ikke et krav at have specikke kompetencer. Vi skal nok sørger for du får det sjovt!

Til højre kan du se eksempler på aktiviteter under de føromtalte emner. Det er dog vigtigt at understrege, at man ikke kommer til at prøve dem allesammen, ligesom aktiviteterne på den specifikke camp varierer efter faciliteter og instruktørernes spidskompetencer.

Deltagerne har også mulighed for at byde ind med sine ønsker.

Det er vigtigt at understrege, at man på DayCamp ikke kommer til at prøve en lang række regulære sportsgrene. Vi lover til gengæld en uge du sent vil glemme, med sjov, spas og fuld fart på.

Slagspil

FLOORBALL / STREET HOCKEY
MINI TENNIS
BORDTENNIS

Krop og bevægelse

DANS
SPRINGGYMNASTIK
PARKOUR
BØRNE CROSSFIT

Boldspil

KIDS VOLLEY
STREET BASKET
KINBALL
FLAG FOOTBALL

Leg og alternativ idræt

ULTIMATE
ROPE SKIPPING
BATTLE

Kan man komme alene?

JA DA!

Der er mange der ikke kender nogen på forhånd, når de kommer på DayCamp. Vi skal nok sørge for, at man kommer på hold med jævnaldrende, og vores aktiviteter ugen igennem bygger på det sociale.

Vi garanterer derfor, at du får nye kammerater på DayCamp.

Mobiltelefon

Pas på din telefon og dine penge! Det er deltagernes egen ansvar at passe på sine ting. Instruktørerne er dog gerne behjælpelige med at holde værdigenstande under aktiviteterne.

På camp med din ven

Du kommer til at få mange nye venner på DayCamp! Hvis du skal på DayCamp sammen med nogle af de venner du har i forvejen, og I ønsker at komme på samme hold, er I velkommen til at skrive til info@dincamp.dk.

Hvis aldersforskellen er stor, kan vi ikke garantere, at vi kan tage højde for ønsket om at være på samme hold.

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage!

Sådan lyder vores tilfredshedsgaranti, som tilbydes alle deltagere på DayCamp.

Folkene bag Din Camp har mange års erfaring med afholdelse af camps for børn, unge og familier. Derfor tøver vi heller ikke med at love en god camp. Hvis ikke vi holder hvad vi lover, giver vi dig pengene tilbage.

Tilfredshedsgarantien betyder mere præcist, at skulle Din Camp efter de to første dage ikke leve op til dit barns forventninger, så giver vi dig pengene tilbage.

Fordelen for dig er, at du ikke behøver bekymre dig om, hvorvidt det nu også er pengene værd. Hvis ikke du er tilfreds, får du dine penge igen. Nemmere og bedre kan det ikke være!

Hvordan virker det?

Rent praktisk skal du senest kl. 14.00 tirsdag eftermiddag henvende dig til camplederen og meddele os din utilfredshed. Herefter skal du aflevere eventuelle udleverede materialer og forlade campen.

Du kan læse mere om tilfredshedsgarantien i vores handelsbetingelser.

Det siger andre om DayCamp

Læs hvad tidligere deltagere på DayCamp siger: