Privatlivspolitik

REMA 1000 DayCamp

DayCamp er fem dage med venskaber og sjove aktiviteter for piger og drenge fra årgang 2009-2014


Campoversigt kommer snart

Campprogrammet for sommeren 2022 kommer snart

Bliv en del af DayCamp

Har du lyst til at afprøve nye sjove, udfordrende og vildt seje aktiviteter, er DayCamp lige noget for dig. DayCamp er for alle drenge og piger, der ikke bare gider at sidde stille en hel uge i sommerferien, men hellere vil ud og have det sjovt, bevæge sig og møde en masse nye venner.

REMA 1000 DayCamp er en dagscamp. Det betyder, at deltagerne møder fra kl. 9-16 fra mandag til fredag i den specifikke uge i sommerferien.

Herudover er det muligt at blive afleveret kl. 8.00, da vi ved, at flere forældre skal møde ind på arbejde. Instruktørerne sørger også for aktiviteter for deltagerne i denne time før dagens camp rigtig bliver skudt i gang.

Få nye venner

Uanset om man kommer på DayCamp alene eller sammen med en ven, garanterer vi, at alle deltagere vil få en masse nye venskaber i løbet af ugen. Alle ugens aktiviteter er skræddersyet til at skabe nye fælleskaber, så deltagerene kommer til at lære hinanden at kende på kryds og tværs.

Hvis man tilmelder sig sammen med en god ven/veninde, er det også muligt at ønske, at I kommer på samme hold.

Noget for enhver smag

DayCamp indebærer aktiviteter såsom alternative boldspil, street basket, hockey, bordtennis, ultimate, dans, parkour og mange flere.

Alle aktiviterne vil ikke være tilstede på hver camp, men vi garanterer et bredt udvalg, hvor der er noget til enhver smag. Udvalget på den specifikke camp varierer efter faciliteter og instruktørernes spidskompetencer.

Vores super seje og dygtige instruktører skræddersyer et vildt fedt program til alle deltagere, hvor de deler ud af alle deres tips og tricks samt sørger for, at alle børn og unge har det godt på campen.

Kom og vær med en hel uge fyldt med sjov, fantastiske oplevelser og nye venskaber. Vi garanterer en uge med fart over feltet.

En uge med både indendørs – og udendørsaktiviteter, der skaber rammerne for den fedeste uge i hele sommerferien. Vi glæder os til at se jer!

Vores glade instruktører er klar til at give dig en uforglemmelig oplevelse

Tryghed & Sikkerhed

  • Alle involverede omkring campen har ren børneattest
  • Sundhedsoplysninger på alle deltagere
  • Alle instruktører har førstehjælpstaske og telefon med til træning
  • Vi har campbil på alle camps til fx. hurtig transport til læge eller skadestue

Alle deltagere er desuden også altid velkomne til at henvende sig til instruktører og campleder med eventuelle problemer. Vi er der for at hjælpe.

På DayCamp er der masser af plads til at hygge sig

Mad & Drikke

Husk at medbringe madpakke hver dag.

Vi serverer frisk frugt og boller hver dag til mellemmåltider, og sørger for der er køleskabe, som deltagerne kan sætte deres madpakke ind i.

Venner & Veninder

Man får masser af venner på REMA 1000 DayCamp så man kan roligt tage afsted alene. Alle vores aktiviteter gennem ugen er lagt an på at deltagerne skal møde en masse nye venner.

Hvad koster det?

Prisen for et ophold på DayCamp er 1395 kr.

Landets sødeste instruktørteam sørger for fem sjove dage, fyldt med sport, leg og oplevelser.

  • 5 dage (uden overnatning) fra mandag til fredag, hver dag fra kl. 9.00-16.00
  • Den officielle camp t-shirt og en drikkedunk
  • Gode faciliteter
  • Frugt/boller alle dage
  • Et højt sikkerheds- og tryghedsniveau
  • Frokost

Tilmeld nu – betal senere!

Ved tilmelding til en af vores camps kan du vælge mellem to betalingsformer – straksbetaling eller ratebetaling.

Ved straksbetaling indbetaler du ordrens fulde beløb med det samme.

Ved ratebetaling betaler du ved tilmelding et depositum på kr. 400 kr., og så bestemmer du selv, hvornår du indbetaler resten (dog senest 6 uger før campstart).

Du kan læse mere om ratebetaling i vores betingelser.

Sjove aktiviteter hele ugen

På DayCamp i Hvidovre kommer man til at prøve en bred vifte af aktiviteter indenfor emnerne boldspil, slagspil, krop & bevægelse og alternative aktiviteter.

Der vil være en legende tilgang til aktiviteterne, da fokus er på at have det sjovt og skabe nye kammeratskaber. Det er derfor ikke et krav at have specikke kompetencer. Vi skal nok sørger for du får det sjovt!

Til højre kan du se eksempler på aktiviteter under de føromtalte emner. Det er dog vigtigt at understrege, at man ikke kommer til at prøve dem allesammen, ligesom aktiviteterne på den specifikke camp varierer efter faciliteter og instruktørernes spidskompetencer.

Deltagerne har også mulighed for at byde ind med sine ønsker.

Det er vigtigt at understrege, at man på DayCamp i Hvidovre ikke kommer til at prøve en lang række regulære sportsgrene. Vi lover til gengæld en uge du sent vil glemme, med sjov, spas og fuld fart på.

DayCamp Havdrup uge 31

På denne DayCamp kan du vælge mellem linjerne Dans eller Springgymnastik.

Det betyder, at langt størstedelen af tiden bliver brugt på den linje du vælger. Der er plads til alle niveauer – uanset om du er elite eller begynder.

Slagspil (eksempler)

FLOORBALL / STREET HOCKEY
BORDTENNIS

Krop og bevægelse (eksempler)

DANS & RYTME
PARKOUR
BØRNE CROSSFIT

Boldspil (eksempler)

KIDS VOLLEY
STREET BASKET
FLAG FOOTBALL

Leg og alternativ idræt (eksempler)

ULTIMATE
BATTLE
ALTERNATIVE BOLDSPIL

Kan man komme alene?

JA DA!

Der er mange der ikke kender nogen på forhånd, når de kommer på DayCamp. Vi skal nok sørge for, at man kommer på hold med jævnaldrende, og vores aktiviteter ugen igennem bygger på det sociale.

Vi garanterer derfor, at du får nye kammerater på DayCamp.

Mobiltelefon

Pas på din telefon og dine penge! Det er deltagernes egen ansvar at passe på sine ting. Instruktørerne er dog gerne behjælpelige med at holde værdigenstande under aktiviteterne.

På camp med din ven

Du kommer til at få mange nye venner på DayCamp! Hvis du skal på DayCamp sammen med nogle af de venner du har i forvejen, og I ønsker at komme på samme hold, er I velkommen til at skrive til info@dincamp.dk.

Hvis aldersforskellen er stor, kan vi ikke garantere, at vi kan tage højde for ønsket om at være på samme hold.

Det siger andre om DayCamp

Læs hvad tidligere deltagere på DayCamp siger: