We Want You

Bliv en del af vores fantastiske team og stærke fællesskab, hvor vi arbejder for at give børn, unge og familier nogle uforglemmelige oplevelser.

Instruktør i sommerferien 2024

Som instruktør er du med til at arrangere og stå for de sportslige træningspas, de kreative workshops eller de alternative og sociale aktiviteter på vores camps.

Du bliver en del af Danmarks sjoveste netværk, styrker dit CV og udvikler dine kompetencer i et sjovt og inkluderende miljø.

Ansøg her

Underviser i sommerferien 2024

Vær med til at give deltagerne en succesoplevelse med enten et fag på LæringsCamp eller indenfor spildesign og teknologi på MakerCamp.

Udover, at er med til at gøre en kæmpe forskel for børn og unge, bliver du en del af et unikt fællesskab, styrker dit CV og udvikler dine kompetencer i et sjovt og inkluderende miljø.

Ansøg her

Bliv en del af køkkenet

Vi bruger køkkenpersonale på alle vores camps. Et team i køkkenet består typisk af 2-5 personer og afhænger af campens størrelse.

Vi søger folk der…

  • Er uddannet kok eller under uddannelse som kok eller ernæringsassistent, har interesse for madlavning eller har anden relevant baggrund inden for køkkengerningen.
  • Har et positivt væsen og er god til at samarbejde med nye mennesker

Ansøg her

Vores deltagere er ikke i tvivl
4.8 ud af 5. Baseret på 80+ anmeldelser.