Tag på GirlpowerCamp og få en oplevelse for livet!

GirlpowerCamp er fede workshops, sjov og nye veninder.

Din Camp arrangerer igen en uforglemmelig SommerCamp for piger mellem 11-15 år. Vores GirlpowerCamp er fyldt med sjove, skøre og kreative aktiviteter med fokus på tøsehygge, sundhed og masser af nye venskaber.

Skal du med på GirlpowerCamp?

Er du en pige mellem 11 og 15 år og har du lyst til at møde nye veninder i din sommerferie? Så har vi det helt perfekte tilbud for dig.

Din Camp arrangerer en uforglemmelig SommerCamp for piger mellem 11-15 år. Vores GirlpowerCamp er fyldt med sjove, skøre og kreative aktiviteter med fokus på tøsehygge, empowerment, og masser af nye venskaber.

Der er plads til alle og kun jeres og instruktørernes fantasi sætter grænser for hvad vi kan lave i løbet af ugen. Vores dygtige team af instruktører står klar til at undervise i diverse aktiviteter, kreative workshops og workshops med fokus på velvære og empowerment. Der er med garanti noget for enhver smag.

Du kan læse mere om aktiviteterne længere nede.

Så er du klar på at grine, fjolle og hygge i en hel uge, så sæt kryds i kalenderen og reserver en plads nu. Sammen skaber vi en fuldstændig fantastisk og lærerig uge, der samler piger fra hele landet i et helt særligt fællesskab.

På GirlpowerCamp kommer du til at møde en masse nye veninder fra hele Danmark. På campen er fællesskabet det vigtigste, og vores skønne instruktører lover jer den bedste og sjoveste uge.

Fokus på samvær og velvære

Aldrig har børn og unge haft så gode muligheder for interaktion med hinanden via de sociale medier, og alligevel føler flere sig ensomme.

Det er tydeligt, at sociale medier bidrager til en falsk følelse af at være sociale sammen. Det vil vi på GirlpowerCamp gerne bryde op med og sætter derfor fokus på rigtigt samvær. Vi hygger, vi griner, vi leger, vi knytter bånd og danner venskaber på kryds og tværs af aldre.

Uanset hvilket mål dit barn har med campen, så vil vi gerne hjælpe hende godt på vej.

Er du klar til at komme på camp?

Vi vil gerne understrege, at GirlpowerCamp ikke er et terapeutisk tilbud. Det er en sommercamp, hvor vi har fokus på samvær, venskaber, sjove workshops og sport. Vi har ikke ressourcer til specielle behov og tungere udfordringer. Der henviser vi gerne til andre tilbud.

Gå til tilmeldingen

Hvornår kan du komme på GirlpowerCamp?

Info:
Dato:
Adresse:
Detaljer:
Pris:
Info:
Piger ml. 11-15 år
Dato:
Uge 27
01/07 - 06/07/24
Lokation:
Høng
Høng Efterskole
Detaljer:
Kreative workshops, sjove aktiviteter og nye veninder
Pris:
3695 kr.
Info:
Piger ml. 11-15 år
Dato:
Uge 28
08/07 - 13/07/24
Lokation:
Kolding
Koldingegnens Idrætsefterskole
Detaljer:
Kreative workshops, sjove aktiviteter og nye veninder
Pris:
3695 kr.
Info:
Piger ml. 11-15 år
Dato:
Uge 31
29/07 - 03/08/24
Lokation:
Høng
Høng Efterskole
Detaljer:
Kreative workshops, sjove aktiviteter og nye veninder
Pris:
3695 kr.

Hvad koster GirlpowerCamp?

Prisen for et ophold på GirlpowerCamp i sommerferien er 3695 kr. og inkluderer:

 • 5 dages ophold med overnatning fra mandag til lørdag.
 • Motion og viden om sundhed og kost
 • Mad tre gange dagligt + tre mellemmåltider.
 • Masser af nye veninder.
 • Et højt sikkerheds- og tryghedsniveau.
 • Masser af aktiviteter og workshops – fuld fart på fra morgen til aften.
 • Camp T-shirt og drikkedunk

Deltag på GirlpowerCamp

Tilmeld nu – betal senere!

Ved tilmelding til en af vores camps kan du vælge mellem to betalingsformer – straksbetaling eller ratebetaling.

Ratebetaling

Ved ratebetaling betaler du ved tilmelding et depositum, og så bestemmer du selv, hvornår du indbetaler resten (dog senest 4 uger før campstart).

Du vælger selv:

 • Hvornår du indbetaler
 • Over hvor mange gange (antal rater)
 • Samt hvilket beløb du indbetaler pr. gang

Dette gør du på Min Side

Få svar på de oftest stillede spørgsmål

Kan du ikke finde svar på det du søger? Du er velkommen til at ringe på tlf. 31509850 eller skrive en mail til [email protected]


På GirlpowerCamp er der mange, der ikke kender nogen på forhånd, når de kommer på vores camp. Det behøver du dog slet ikke at bekymre dig om – for vores aktiviteter ugen igennem bygger på det sociale, og vi garanterer, at du kommer til at få mange nye venner fra hele landet.

Sjove workshops for enhver smag

Har du gået og tænkt på, hvad man egentlig laver på en GirlpowerCamp?

GirlpowerCamp giver pigerne mulighed for at afprøve kræfter med nye udfordringer, afprøve sjove idrætsaktiviteter, udvikle sig personligt og tilegne sig nye faglige kompetencer inden for motion, sundhed, samarbejde, kreativitet og skønhed.

På GirlpowerCamp er vi indlogeret på efterskoler, der ligger i forbindelse med de anvendte klasselokaler og faciliteter. Overnatning sker på værelser med mellem 2-5 personer i hver.

De sidste par år har vi lavet alt fra yoga til danseopvisninger, til fashionshows, til fodboldkampe, til militærdage med førstehjælp, til strandtur og bålhygge og meget meget mere – ja faktisk er det kun jeres fantasi, der sætter grænserne for ugens indhold. Udover diverse fællesaktiviteter, så vil der også komme forskellige workshops, som der kan til vælges i løbet af ugen.

Når du ankommer til campen, vil du blive mødt af de sejeste og sødeste instruktører, der hele ugen vil give jer en masse fede oplevelser fra morgen til aften.

Tilmeld dig GirlpowerCamp, og vi garanterer dig den bedste uge fyldt med gode oplevelser, nye veninder og minder for livet.

På GirlpowerCamp slipper vi kreativiteten løs med sjove DIY projekter.

Forskellige DIY-projekter

Vi laver hvert år forskellige DIY-projekter. Kun fantasien sætter grænser.

På GirlpowerCamp er der plads til både hygge og sjove aktiviteter. Prøv blandt andet den oplyste beach volley bane der på Høng Efterskole.

Sport, spil og leg

Til dig der elsker forskellige sportsgrene, og som har mod på at prøve kræfter med nye og anderledes aktiviteter.

Det er vores fornemmeste opgave at passe godt på dig, så vær helt rolig. Tryghed og sikkerhed er i højsædet på GirlpowerCamp. Vores instruktørteam er der for dig fra check-in til I forlader campen igen. De er både klar til en snak og et kram, og ønsker ligesom dig, at det bliver en sjov uge for alle.

Tryghed & Sikkerhed

Du er i gode hænder på GirlpowerCamp.

Det er vores fornemmeste opgave at passe godt på dig, så vær helt rolig. Tryghed og sikkerhed er i højsædet på GirlpowerCamp

 • Alle instruktører har ren børneattest
 • Campledere er til stede 24 timer i døgnet
 • Camp-bil til hurtig transport til læge eller skadestue
 • Førstehjælpstasker
 • Døgntelefon direkte til campleder,
 • Sundhedsoplysninger på alle deltagere
 • Klare regler og procedurer for både deltagere og instruktører
På GirlpowerCamp er der mange, der ikke kender nogen på forhånd, når de kommer på vores camp. Det behøver du dog slet ikke at bekymre dig om – for vores aktiviteter ugen igennem bygger på det sociale, og vi garanterer, at du kommer til at få mange nye venner fra hele landet.

Skal du på GirlpowerCamp alene?

Der er mange, der ikke kender nogen på forhånd, når de kommer på vores camp. Det behøver du dog slet ikke at bekymre dig om – for vores aktiviteter ugen igennem bygger på det sociale, og vi garanterer, at du kommer til at få mange nye venner fra hele landet.

Skal du på GirlpowerCamp med en veninde?

Hvis du skal på GirlpowerCamp sammen med nogle af de venner, du har i forvejen, kan I få lov at bo sammen. Skriv det under “sovemakker” ved din tilmelding.

Reservér plads med det samme

Det er 100% uforpligtende. Vi holder pladsen til dig i 7 dage.


Du accepterer samtidig, at Din Camp må sende nyhedsbreve til din mail. Det kan altid afmeldes igen.

Vores deltagere er ikke i tvivl
4.8 ud af 5. Baseret på 80+ anmeldelser.