Privatlivspolitik

OrdblindeCamp

Sjov ordblindetilrettelagt undervisning

Se campoversigt

Har du svært ved at knække koden til, hvordan du skal følge med i tyskundervisningen med ordblindhed? Sammen med ligesindet vil du få et fagligt boost og tro på egne evner. Du vil få redskaber, som du kan tage med dig tilbage i skolen.

OrdblindeCamp

OrdblindeCamp er for dig, der føler, at sprogundervisningen i skolen ikke er tilpasset dig og din ordblindhed.

På denne camp modtager du sjov, spændende og aktiv undervisning sammen med andre børn og unge med dysleksi og læse- og skrivevanskeligheder.

OrdblindeCamp er med overnatning, og foregår på samme tid som OvernatningsCampen, så du vil også her blive rystet sammen med de andre deltagere, så vi sikrer en hyggelig atmosfære for alle.

Din Camp er et fællesskab for alle

Faglige succesoplevelser

Føler du, at din ordblindhed gør tyskundervisningen i skolen svær? Camp Sprog&Sports OrdblindeCamp er for dig med ordblindhed, som ønsker at opnå selvtillid, tryghed og ikke mindst et stort fagligt boost indenfor tysk.

På vores OrdblindeCamp fokuserer vi på, at du skal have succesoplevelser og opleve, at du sagtens kan lære tysk, selvom du har en ekstra udfordring. Du vil lære tysk gennem bevægelse og sport og opleve, at læringen fæstner sig bedre end når du sidder på en skolebænk.

Man kan sagtens have det sjovt imens man styrker faglighede. Hos os ved vi, at alle lærer forskelligt.

Læring gennem leg, bevægelse og sport

Med ekspertise indenfor aktiv sprogtilegnelse og begrænsning af nervøsitet ved fremmedsprog har Camp Sprog&Sport udviklet et sprogindlæringskoncept, som har fokus på sprogindlæring gennem bevægelse og sport. Når du lærer på Camp Sprog&Sport har du altid et ekstra element, som din ordblindhed ikke påvirker – din krop.

Når du lærer gennem kroppen, vil du kunne finde tryghed i, at du har din krop til at hjælpe dig i sprogaktiviteterne. Dette kan både være på forhindringsbaner, i stafetter eller i et helt tredje element. Men fælles er, at du altid vil kunne bruge kroppen til at hjælpe dig i vores sprogaktiviteter.

På vores camps er trygheden og sikkerheden helt i top, så alle får det bedste udbytte

Tryghed og selvtillid

”Ej, hvad tænker de andre mon om mig, hvis jeg siger noget forkert?”, ”Lyder jeg mon dum, når jeg snakker?”, ”Har jeg overhovedet forstået det rigtigt?”. Disse tanker tænker mange elever ude i de danske skoler. Men i forhold til nervøsitet i fremmedsprogsundervisningen er der nogle fællestræk hos børn og unge med ordblindhed. På Camp Sprog&Sport arbejder vi aktivt med denne nervøsitet. Udover at vi skaber et trygt læringsmiljø med fokus på succesoplevelser, så arbejder vi med selvtilliden og selvopfattelsen i sproglige situationer.

Oplevelsen af at være i en gruppe, som har de samme udfordringer og samme mål, giver en helt særlig oplevelse og perfekte rammer til udvikling.

Dit behov i højsædet

På Camp Sprog&Sport er dit behov i højsædet! Vi tilpasser undervisningen til dit behov og niveau – og med 5 elever per underviser sørger vi for, at ingen bliver hægtet af. Vi har klare læringsmål, så vi sikrer en betydelig faglig udvikling.
Selvom vi har et klart fokus på din faglige udvikling, er vi altid opmærksomme på, at undervisningen skal være sjov og spændende.

Vores sproglige fokus har en legenede tilgang, hvilket sikrer en sjov faglig udvikling

Aktiviteter

Ej, skal jeg sidde og terpe grammatik og tyske gloser i min ferie? Nej det skal du ikke! Det kommer helt af sig selv, når vi fyrer op for vores sprogaktiviteter.

Vi skal have det sjovt med alt fra sproglige kortspil til sproglige udfordringer på forhindringsbaner og nytænkte sproglige boldspil.

Samtidig ved vi også, at du husker bedst, når du synes undervisningen er sjov og spændende.

Vi giver dig en unik mulighed for at lære tysk på en sjov og anderledes facon. I stedet for kedelig tavleundervisning, hvor du sidder ned og bare skal lytte, vil du på Camp Sprog&Sport lære tysk gennem sjov, bevægelse og sportslige aktiviteter.

På vores camps skaber vi sammen succesoplevelser

Få tro på egne evner

Kender du til situationen, hvor man sidder og ikke tør række hånden op i timen? Kender du til tanken: ”Hvad tænker de andre mon om mig, hvis jeg siger noget forkert?” Hvis du har det sådan, så er du ikke alene.

Nervøsitet ift. fremmedsporg er vi meget opmærksomme på hos Camp Sprog&Sport. Med stor viden inden for området, hjælper vi dig med at overvinde ængsteligheden.

Vi har fokus på, at du skal have succesoplevelser med tysk. Vores undervisere sørger for et behageligt læringsmiljø, hvor du har plads til at eksperimentere med sproget uden at skulle føle dig nervøs for at lave fejl. Vi mener, at du lærer bedst i trygge rammer.

Campens opbygning

Man kan dele campen op i fire dele: Sprogundervisning, sprog og sport kombineret, sport og aftenaktiviteter.

Vores sproglige fokus har en legenede tilgang, hvilket sikrer en sjov faglig udvikling
I sprogundervisningen bliver dagens sproglige fokus gennemgået. Vi er indenfor i klaselokaler, hvilket gør det nemmere at fordybe sig. Undervisningen foregår dog stadig gennem leg og bevægelse.

Sprog

Vi kombinerer sprog og sport, og gør læring til en leg
I sprog og sport kombineret kommer du til at arbejde med samme sproglige fokus som indenfor. Men denne gang er det udenfor (eller i en hal) og med høj puls. Du lærer sprog gennem sportslige aktiviteter.

Sprog + Sport

Man kan sagtens have det sjovt imens man styrker faglighede. Hos os ved vi, at alle lærer forskelligt.
I sports-delen prøver du kræfter med mange forskellige sportsgrene og sportslige aktiviteter. Her lægges stor vægt på sjov og fællesskab. Vi har fokus på nye, sjove og anderledes sportsgrene, hvor alle kan være med.

Sport

Hvornår kan du komme på OrdblindeCamp?

Campprogrammet for sommeren 2022 kommer snart

OrdblindeCamp

Hvad er inkluderet?

Prisen for OrdblindeCamp er 4595 kr.

 • 6 dages ophold med overnatning
 • I alt 25 timers ordblindetilpasset, aktiv sprogundervisning med særlig fokus på ordblindhed – hele døgnet rundt
 • 1 underviser pr. 5. barn
 • Dygtige lærere og instruktører
 • Alle undervisere og instruktører er uddannet i aktiv sprogundervisning
 • 1,5 times daglige sportsaktiviteter
 • Hyggelige aftenaktiviteter
 • Mad 6 gange dagligt, lavet af vores kokke
 • Camp t-shirt og drikkedunk
 • Nye venner og stærkt fællesskab
 • Færdighedsdiplom

OvernatningsCamp

Pakkeliste

 • Penalhus
 • Sengelinned/lagen
 • Dyne/sovepose/hovedpude
 • Toiletsager
 • Håndklæde(r)
 • Træningstøj og sko til hele ugen
 • Hverdagstøj
 • Det gule sygesikringskort
 • Badetøj
 • Varmt tøj og regntøj
 • Evt. medicin, sportstape, vabelplaster etc.
 • Madras

Tidlig check-in

Check-in dagen før

Den officielle check-in er om morgenen på dag 1, men da det for mange er nemmere at aflevere aftenen inden, har du muligheden for at tilvælge dette ved tilmeldingen.

Check-in aftenen inden skal ske kl. 19.30

Der serveres ikke aftensmad, men vi serverer selvfølgelig morgenmad.

Prisen for check-in aftenen inden er 95 kr.

Hættetrøje

Du til tilkøbe en hættetrøje med Camp Sprog&Sports logo på.

Denne koster 195,-

Kørselsordning

Har du langt til sommercampen?

Du har mulighed for at tilkøbe kørselsordning uanset om du skal på DagCamp eller en camp med overnatning.

Vi henter og bringer til og fra den station der ligger tættest på campen.

Priser:
DagCamps: 240,- (kørsel hele ugen)
OvernatningsCamps: 0,-

Du kan tilmelde dig kørselsordning når du tilmelder dig en camp.

Afbestillingsgebyr

Uden tilkøb af afbestillingsgebyret vil du ikke kunne få refunderet dit deltagergebyr, hvis du bliver forhindret i at deltage.

Med vores afbestillingsgebyr vil du ved fremvisning af lægeerklæring få alle pengene tilbage uafhængigt af tidspunktet for afbestillingen, så længe at det er før campens start.

DagCamps: 100,-
OvernatningsCamps: 200,-

Hvem er Camp Sprog&Sport

Tyske remser, engelske gloser, franske rim. Disse ting vil kun få elever beskrive som spændende. Camp Sprog&Sport blev skabt ud fra den overbevisning, at sprogundervisningen ikke behøver at være kedelig. Vi underviser i sprog på en sjov og anderledes facon, hvor sport og bevægelse bruges som pædagogiske og didaktiske redskaber til at øge sprogindlæringen og lysten til at lære.

Vores mål er, at du efter en uge på Camp Sprog&Sport både har oplevet en betydelig faglig udvikling og har oplevet, at du ikke længere er nervøs for at tale på det pågældende fremmedsprog.

Læs mere om Camp Sprog&Sport her.

Arbejdernes Landsbank støtter vores sommerskoler
REMA 1000 Danmark