OrdblindeCamp

På OrdblindeCamp gør vi sammen dansk og engelsk sjovt gennem bevægelse, sport og spil.
For alle fra 5.- 9. klasse

Hvorfor tage på camp for børn og unge med ordblindhed?

Sidder du nogle gange med følelsen af at det kan være svært at følge med de andre? Eller at det er lidt pinligt at spørge om hjælp..igen.. Denne Camp er for børn med ordblindhed og vi har taget tempoet ud og gjort plads til gentagelser. Vi starter fra start, tager kampen op sammen og viser en ny og sjov side af faget!

Hvis dit barn synes det er kedeligt at sidde på en stol og høre på en lære snakke i én eller flere timer, er OrdblindeCamp lige noget for dit barn.

OrdblindeCamp er skabt ud fra en overbevisning om, at undervisning ikke behøver at være kedeligt, og læring er meget mere end bare bøger, tavler og snakkende lærere. På campen får du lov til at eksperimentere med det faglige i trygge rammer på en sjov og anderledes måde, hvor læringen foregår gennem bevægelse, fælleskab, spil og leg.

Da læring blev sjovt!

Det nok de færreste børn og unge med eller uden ordblindhed, som vil nævne faglig undervisning, som en god sommerferie beskæftigelse. Men det er nok også de færreste børn, som forbinder undervisning med sjov, bevægelse og fællesskab. På vores OrdblindeCamp består undervisningen hovedsageligt af sjove læringsaktiviteter med udgangspunkt i bevægelse, spil og sport.

Campen ligner vores almindelige Dansk– og Engelsk Camp, men forskellen er blot, at vi har taget tempoet ud og gjort plads til gentagelser. Der er derfor rig mulighed for at spørge løs igen og igen, uden at det på noget tidspunkt bliver pinligt. Vi har ligeledes ekstra undervisere med, der har erfaring med ordblindhed.

Faglige succesoplevelser

Ordslange, Bingo og twister er kun få af mange læringsaktiviteter, som du kan møde på vores OrdblindeCamp. Hvis du har brug for et fagligt boost i dansk eller engelsk og har lyst til at gøre det blandt nye venner og i et unikt fællesskab, så er denne camp lige noget for dig!
På campen for ordblinde skaber vi et trygt læringsmiljø, hvor dit barn både vil udvikle sig fagligt og få større tro på egne evner. Vores dygtige instruktører står dagligt for sjove aktiviteter, der har til formål at ryste deltagerne sammen på kryds og tværs, hvilket bidrager til et trygt og hyggeligt læringsmiljø.

Vi garanterer, at dit barn kommer hjem med masser af nye venner, klogere på sig selv og med virkelig sjove og gode oplevelser i bagagen.

Hvornår kan du komme på OrdblindeCamp?

Info:
Dato:
Adresse:
Detaljer:
Pris:
Info:
5.- 9. klasse
med overnatning
Dato:
24/07/23 - 29/07/23
Adresse:
Skolesvinget 1, 8723 Løsning
Detaljer:
Vælg mellem
Dansk
Engelsk

NB: Kun for deltagere med ordblindhed
Pris:
5495 kr. Ledige pladser

Prisen for en OrdblindeCamp

5495 DKK

Prisen inkluderer:

 • Seks dages ophold med overnatning fra mandag til lørdag
 • I alt 25 timers faglig undervisning
 • Én underviser per 5 deltagere
 • Engagerede og dygtige undervisere og instruktører.
 • Daglige aktiviteter med fokus på det sociale og fællesskabet
 • 6 måltider dagligt
 • Den officielle camp T-shirt
 • Drikkedunk
 • Hygge med deltagere og undervisere fra morgen til aften.
 • En del af et unikt fællesskab
 • Mulighed for tilkøb af udviklingssamtale
 • Mulighed for tilkøb af skoleven efter camp

Tilmeld nu – betal senere!

Ved tilmelding til en af vores camps kan du vælge mellem to betalingsformer – straksbetaling eller ratebetaling.

Ratebetaling

Ved ratebetaling betaler du ved tilmelding et depositum, og så bestemmer du selv, hvornår du indbetaler resten (dog senest fire uger før campstart).

Depositum kan variere alt afhængig af hvilken camp der er tale om.

Du vælger selv:

 • Hvornår du indbetaler
 • Over hvor mange gange (antal rater)
 • Samt hvilket beløb du indbetaler pr. gang

Få svar på de oftest stillede spørgsmål

Kan du ikke finde svar på det du søger? Du er velkommen til at ringe på tlf. 31509850 eller skrive en mail til [email protected]


Vælg mellem dansk eller engelsk

Både dansk og engelsk kan være meget udfordrende, når man har ordblindhed – men på hver sin måde. Vi tager højde for dine udfordringer og har skruet tempoet helt ned. Hvis du vælger ordblindecampen, vil du kunne vælge mellem netop dansk og engelsk.

På dansklinjen vil du konkret arbejde med stavning og læsning. På engelsklinjen vil mange af læringsmålene gå på sprogproduktion, ordforråd og grammatik, men det hele vil foregå ordblindevenligt.

Det arbejdes der med på dansk

OrdblindeCamp – Dansk henvender sig til 5.-9. klasse. Vi begynder helt fra start af og får bygget et solidt fundament op for at kunne læse og stave. Denne camp minder indholdsmæssigt om vores DanskCamp. Forskellen er ikke emnerne med tempoet. Vi har taget tempoet ud og gjort plads til gentagelser. Der knyttes en ekstra underviser på, således der er masser af mulighed for støtte.

Der arbejdes med vokalerne og konsonanternes lyde, bogstavsrækker og lydrette ord. Vi arbejder hele ugen med stavelsesdeling og hvordan dette kan bruges i praksis, når der skal læses og staves. Der arbejdes med vokalforveksling (drilleord), konsonantforveksling og konsonantfordobling, samt konsonantklynger.

Det arbejdes der med på engelsk 

Engelsk linjen henvender sig til alle som går i 5.-9. kl. og har ordblindhed og har udfordringer i engelsk. Da vi ønsker at lave flere hold inde for samme linje, så har vi kun en engelsklinje.

På denne linje vil der arbejdes med: ordforråd, sprogproduktion og den basal sprogforståelse herunder også den basale grammatiske forståelse. Men alt sammen foregår gennem ordblindevenlig undervisning.

Derudover vil der være små workshops, hvor man i fællesskab arbejder med de sociale og personlige udfordringer ved ordblindhed i engelsk.

Med ekspertise indenfor aktiv sprogtilegnelse og begrænsning af nervøsitet ved fremmedsprog har Din Camp udviklet et indlæringskoncept, som har fokus på indlæring gennem bevægelse og sport. Når du lærer på OrdblindeCamp har du altid et ekstra element, som din ordblindhed ikke påvirker – din krop.

Læring gennem leg, bevægelse og sport

Med ekspertise indenfor aktiv sprogtilegnelse og begrænsning af nervøsitet ved fremmedsprog har Din Camp udviklet et indlæringskoncept, som har fokus på læring gennem bevægelse og sport. Når du lærer på OrdblindeCamp har du altid et ekstra element, som din ordblindhed ikke påvirker – din krop.

Når du lærer gennem kroppen, vil du kunne finde tryghed i, at du har din krop til at hjælpe dig i aktiviteterne. Dette kan både være på forhindringsbaner, i stafetter eller i et helt tredje element. Men fælles er, at du altid vil kunne bruge kroppen til at hjælpe dig i vores sprogaktiviteter.

OrdblindeCamp arbejder vi aktivt med børn og unges nervøsitet. Udover at skabe et trygt læringsmiljø med fokus på succesoplevelser, arbejder vi med selvtilliden og selvopfattelsen i faglige situationer.

Tryghed og selvtillid

”Ej, hvad tænker de andre mon om mig, hvis jeg siger noget forkert?”, ”Lyder jeg mon dum, når jeg snakker?”, ”Har jeg overhovedet forstået det rigtigt?”. Disse tanker tænker mange elever ude i de danske skoler. Men i forhold til nervøsitet i undervisningen er der nogle fællestræk hos børn og unge med ordblindhed. På OrdblindeCamp arbejder vi aktivt med denne nervøsitet. Udover at skabe et trygt læringsmiljø med fokus på succesoplevelser, arbejder vi med selvtilliden og selvopfattelsen i faglige situationer.

Oplevelsen af at være i en gruppe, som har de samme udfordringer og samme mål, giver en helt særlig oplevelse og perfekte rammer til udvikling.

Andre forældre siger

Udviklingssamtale

En udviklingssamtale er en mundtlig overlevering fra lærer til jer forældre af barnets arbejde og udvikling gennem campen. Yderligere vil være et fokus på barnets faglige udfordringer og styrker, som kan bruges til videreudvikling både i skolen og i hjemmet.

Samtalen indeholder også konkrete forslag til det videre arbejde, som jo er det, som skal sikre, at barnet bliver ved med at udvikle sig positivt, når han/hun kommer tilbage til skolen.

En udviklingssamtale kan tilkøbes for 299 DKK ved tilmelding.
Udviklingssamtaler udbydes kun på overnatningscamps.

En faglig støtte efter OrdblindeCamp

En skoleven er for dig, der gerne vil fortsætte den positive udvikling efter camp. Skolevennen kan støtte op omkring lektierne fra skolen, genopfriske metoder og øvelser fra camp og lukke nogle af de sidste huller. Din skoleven er tilmed din underviser fra campen, som allerede kender dig fagligt og som du er tryg ved. Selve undervisningen foregår online, så din lokation i landet er ingen udfordring.

Forløbet kører over 10 uger, 1 time om ugen, medmindre andet aftales, og koster 2500 DKK.

Forløbet kan tilkøbes efter campen.

Vi tilbyder faglig støtte efter campen med det vi har valgt at kalder skoleven

REMA 1000 Danmark har været en tæt og vigtigt samarbejdspartner hos Din Camp i mange år. De er med til at støtte os og give mange børn, unge og familier muligheden for at få en masse fede campoplevelser.
Arbejdernes Landsbank støtter vores læringscamps, og har gjort det i mange år. Vi er utrolig stolte over, at Arbejdernes Landsbank har kastet deres kærlighed på Din Camp og er med til at støtte Danmarks ungdom.
Vores deltagere er ikke i tvivl
4.8 ud af 5. Baseret på 40+ anmeldelser.