Privatlivspolitik

OrdblindeCamp

Sjov ordblindetilrettelagt undervisning

Se campoversigt

Har du svært ved at knække koden til, hvordan du skal følge med i tyskundervisningen med ordblindhed? Sammen med ligesindet vil du få et fagligt boost og tro på egne evner. Du vil få redskaber, som du kan tage med dig tilbage i skolen.

OrdblindeCamp

OrdblindeCamp er for dig, der føler, at undervisningen i skolen ikke er tilpasset dig og din ordblindhed.

På denne camp modtager du sjov, spændende og aktiv undervisning sammen med andre børn og unge med dysleksi og læse- og skrivevanskeligheder.

OrdblindeCamp er med overnatning, og foregår på samme tid som andre linjer på Camp Play2Boost. Du vil derfor blive et del af et stærkt fællesskab, hvor vi sikrer en hyggelig atmosfære for alle.

Faglige succesoplevelser

På vores OrdblindeCamp fokuserer vi på, at du skal have succesoplevelser og opleve, at du sagtens kan lære, selvom du har en ekstra udfordring.

Dit behov i højsædet

På Camp Sprog&Sport er dit behov i højsædet! Vi tilpasser undervisningen til dit behov og niveau – og med 5 elever per underviser sørger vi for, at ingen bliver hægtet af. Vi har klare læringsmål, så vi sikrer en betydelig faglig udvikling.
Selvom vi har et klart fokus på din faglige udvikling, er vi altid opmærksomme på, at undervisningen skal være sjov og spændende.

Din Camp er et fællesskab for alle

Læring gennem leg, bevægelse og sport

Med ekspertise indenfor aktiv sprogtilegnelse og begrænsning af nervøsitet ved fremmedsprog har Din Camp udviklet et indlæringskoncept, som har fokus på indlæring gennem bevægelse og sport. Når du lærer på OrdblindeCamp har du altid et ekstra element, som din ordblindhed ikke påvirker – din krop.

Når du lærer gennem kroppen, vil du kunne finde tryghed i, at du har din krop til at hjælpe dig i aktiviteterne. Dette kan både være på forhindringsbaner, i stafetter eller i et helt tredje element. Men fælles er, at du altid vil kunne bruge kroppen til at hjælpe dig i vores sprogaktiviteter.

Tryghed og selvtillid

”Ej, hvad tænker de andre mon om mig, hvis jeg siger noget forkert?”, ”Lyder jeg mon dum, når jeg snakker?”, ”Har jeg overhovedet forstået det rigtigt?”. Disse tanker tænker mange elever ude i de danske skoler. Men i forhold til nervøsitet i undervisningen er der nogle fællestræk hos børn og unge med ordblindhed. På OrdblindeCamp arbejder vi aktivt med denne nervøsitet. Udover at skabe et trygt læringsmiljø med fokus på succesoplevelser, arbejder vi med selvtilliden og selvopfattelsen i faglige situationer.

Oplevelsen af at være i en gruppe, som har de samme udfordringer og samme mål, giver en helt særlig oplevelse og perfekte rammer til udvikling.

Hvornår kan du komme på OrdblindeCamp?

Info:
Dato:
Adresse:
Detaljer:
Pris:
Info:
Med overnatning
Dato:
25/07/22 - 30/07/22
Adresse:
Kragelund Efterskole
Detaljer:
Vælg mellem
Dansk
Engelsk
Pris:
4995 DKK Kommer snart

Prisen for en OrdblindeCamp på Camp Play2Boost

4995 DKK

Prisen inkluderer:

 • 6 dages ophold med overnatning
 • I alt 25 timers ordblindetilpasset, aktiv undervisning med særlig fokus på ordblindhed.
 • 1 underviser pr. 5. barn
 • Dygtige undervisere
 • Hyggelige aftenaktiviteter
 • Mad 6 gange dagligt
 • Camp t-shirt og drikkedunk
 • Nye venner og stærkt fællesskab

Pakkeliste

 • Penalhus
 • Sengelinned/lagen
 • Dyne/sovepose/hovedpude
 • Toiletsager
 • Håndklæde(r)
 • Træningstøj og sko til hele ugen
 • Hverdagstøj
 • Det gule sygesikringskort
 • Badetøj
 • Varmt tøj og regntøj
 • Evt. medicin, sportstape, vabelplaster etc.
 • Madras

Få svar på de oftest stillede spørgsmål

Kan du ikke finde svar på det du søger? Du er velkommen til at ringe på tlf. 31509850 eller skrive en mail til info@dincamp.dk


Hvordan foregår undervisningen?

Alle vores øvelser har en legende tilgang til læring og er enten kombineret med sport og bevægelse eller spil. For vi ved, at børn lærer husker bedre, når der kobles en ekstra engagerende dimension på, der sikrer vejen mod den optimale læring.

Læring gennem leg, spil og sport

Vi har dagligt fem timers undervisning, hvor størstedelen foregår i små grupper i det, vi kalder læringsværksteder. Dagen starter med lidt intro og slutter med repetition på mere klassisk vis.

Små læringsværksteder

De stærke ressourcer på vores camps gør det muligt at se, høre og lytte til den enkelte elev. Alle får en kontaktlærer, der følger barnet tæt og sikrer, at barnet opnår succesoplevelser – både fagligt og socialt.

Én underviser pr. femte barn

Andre forældre siger

Aktiviteter

Ej, skal jeg sidde og terpe grammatik og danske eller engelske gloser i min ferie? Nej det skal du ikke! Det kommer helt af sig selv, når vi fyrer op for vores aktiviteter.

Vi skal have det sjovt med alt fra sproglige kortspil til sproglige udfordringer på forhindringsbaner og nytænkte sproglige boldspil.

Samtidig ved vi også, at du husker bedst, når du synes undervisningen er sjov og spændende.

Vi giver dig en unik mulighed for at lære tysk på en sjov og anderledes facon. I stedet for kedelig tavleundervisning, hvor du sidder ned og bare skal lytte, vil du på OrdblindeCamp lære tysk gennem sjov, bevægelse og sportslige aktiviteter.

Få tro på egne evner

Kender du til situationen, hvor man sidder og ikke tør række hånden op i timen? Kender du til tanken: ”Hvad tænker de andre mon om mig, hvis jeg siger noget forkert?” Hvis du har det sådan, så er du ikke alene.

Nervøsitet er helt almindeligt, og en ting vi er meget opmærksomme på hos Din Camp. Med stor viden inden for området, hjælper vi dig med at overvinde ængsteligheden.

Vi har fokus på, at du skal have succesoplevelser med faget. Vores undervisere sørger for et behageligt læringsmiljø, hvor du har plads til at eksperimentere uden at skulle føle dig nervøs for at lave fejl. Vi mener, at du lærer bedst i trygge rammer.

REMA 1000 Danmark
Arbejdernes Landsbank støtter vores sommerskoler