Privatlivspolitik

SportsCamp

Sammen skaber vi minder for livet

Se vores campoversigt  

Campoversigt 2021

Info:
Dato:
Adresse:
Detaljer:
Pris:
Info:
Årgang 2005-2010
Dato:
28/06/21 - 03/07/21
Adresse:
Koldingegnens Idrætsefterskole
Detaljer:
Vælg imellem:
Dans, Multi, Springgymnastik eller Vandsport
Pris:
3195 kr.
Info:
Årgang 2005-2010
Dato:
28/06/21 - 03/07/21
Adresse:
Idrætsefterskolen Klintsøgaard
Detaljer:
Vælg imellem:
Dans, Fodbold, Multi eller Springgymnastik
Pris:
3195 kr.
Info:
Årgang 2005-2010
Dato:
05/07/21 - 10/07/21
Adresse:
Koldingegnens Idrætsefterskole
Detaljer:
Vælg imellem:
Multi, Springgymnastik eller Vandsport
Pris:
3195 kr.
Info:
Årgang 2005-2010
Dato:
25/07/21 - 30/07/21
Adresse:
Idrætsefterskolen Klintsøgaard
Detaljer:
Vælg imellem:
Dans, Fodbold, Multi eller Springgymnastik
Pris:
3195 kr.
Info:
Årgang 2005-2010
Dato:
26/07/21 - 31/07/21
Adresse:
Koldingegnens Idrætsefterskole
Detaljer:
Vælg imellem:
Dans, Multi, Springgymnastik eller Vandsport
Pris:
3195 kr.

Sjove aktiviteter hele ugen

Har du lyst til at deltage i en uge fyldt med sjov, spændende aktiviteter og udfordrende idrætsgrene, er SportsCamp lige noget for dig. SportsCamp finder hvert år sted i sommerferien, hvor vi sammen har en hel uge med fuld fart på.

Oplev en ny verden af idrætsaktiviteter og lege sammen med en masse andre børn og unge mellem 11 og 15 år.

Som deltager på REMA 1000 SportsCamp vil du møde ind til en uge, du sent vil glemme. Danmarks sødeste, sejeste og sjoveste instruktører står klar til at tage godt imod jer, når I ankommer til destinationen.

SportsCamp bliver afholdt på flere af Danmarks bedste idrætsefterskoler. Netop derfor er indlogering og diverse sportsfaciliteter helt i top.

Noget for enhver smag

Når du skal tilmelde dig SportsCamp, kan du vælge mellem flere forskellige idrætsgrene, som dans, fodbold, springgymnastik og vandsport. Eller du kan vælge vores multisport, hvor du prøver alverdens sjove ting.

Men bare rolig! Uanset hvilken idrætsgren du vælger, kommer du også til at prøve kræfter med en masse andre sjove aktiviteter i løbet af hele ugen – både om dagen og om aftenen.

Du er helt selv med til at skræddersy din uge på REMA 1000 SportsCamp. Vi skaber rammerne for en fantastisk uge, hvor der er plads til leg, dyster og en masse glade drenge og piger.

Vi ses på SportsCamp!

Tryghed på camp

 • Instruktører har ren børneattest
 • Campledere og instruktører er tilstede 24 timer i døgnet
 • Camp-bil til hurtig transport til læge eller skadestue
 • Førstehjælpstasker til alle træninger
 • Døgntelefon direkte til campleder
 • Klare regler og procedurer for både deltagere og instruktører

Du kan læse meget mere om tryghed og sikkerhed på camps her.

Alene på camp?

Der er mange der ikke kender nogen på forhånd, når de kommer på camp. Vores aktiviteter ugen igennem bygger på det sociale.

Du kommer til at få mange nye venner fra hele landet på SportsCamp!

På camp med din ven

Hvis du skal på SportsCamp sammen med nogle af de venner du har i forvejen, kan I dog sikre jer, at I kommer til at bo sammen. Skriv det under “sovemakker” ved din tilmelding.

Hvad koster det?

Prisen for et ophold på REMA 1000 SportsCamp er 3195 kr.

 • 6 dages ophold med overnatning fra mandag til lørdag
 • 10 x 2 timers intens og inspirerende træning
 • Dygtige instruktører
 • Nye venskaber
 • Mad 6 gange dagligt
 • Sjove og spændende aftenaktiviteter
 • Den officielle camp t-shirt og en drikkedunk
 • … og meget mere!

Tilmeld nu – betal senere!

Ved tilmelding til en af vores camps kan du vælge mellem to betalingsformer – straksbetaling eller ratebetaling.

Ved straksbetaling indbetaler du ordrens fulde beløb med det samme.

Ved ratebetaling betaler du ved tilmelding et depositum på kr. 700,-, og så bestemmer du selv, hvornår du indbetaler resten (dog senest 6 uger før campstart).

Du kan læse mere om ratebetaling her.

Pakkeliste

 • Sengelinned/lagen
 • Dyne/sovepose/hovedpude
 • Toiletsager
 • Håndklæde(r)
 • Træningstøj og sko til hele ugen
 • Hverdagstøj
 • Det gule sygesikringskort
 • Lommepenge (max. 150 kr.)
 • Badetøj
 • Varmt tøj og regntøj
 • Evt. medicin, sportstape, vabelplaster etc.
 • Madpakke
 • Madras

Klædt på til det hele…

På grund af de mange forskellige aktiviteter vi skal beskæftige os med i løbet af ugen, er det vigtigt, at du medbringer tøj, der passer til båden inden- og udendørs aktiviteter. Vi kommer både til at lege og spille inde i campens haller, men også ude under den åbne himmel. Så husk at pakke tøj efter vejret, så du er helt klar til alle dagens spændende udfordringer.

Kiosk

Der vil 1 gang i løbet af dagen være mulighed for at købe lidt til den søde tand i campkiosken. Når man er så aktiv som deltagerne er på vores camps og får serveret sunde måltider, mener vi også, at det er OK at have muligheden for at købe slik og sodavand til aftenhygge.

Vi forsøger på bedste vis at være opmærksomme på deltagernes indtag og forbrug i kiosken, da det ikke bør tage overhånd med de søde sager.

I har som forældre ansvaret for at tage en god snak om deres indtag af både mad, slik og ikke mindst væske i løbet af ugen, inden ankomst mandag morgen.

Mobil og lommepenge

Pas på din telefon og dine penge! Instruktørerne skal nok hjælpe dig med det. Vi anbefaler desuden at du ikke tager mere end 150 kr. med i lommepenge.

Søvn

Der skal være fuld knald på SportsCamp. Vi er aktive rigtig mange timer hver dag, så søvn skal der til for at kunne holde til det – ellers går I kolde allerede tirsdag!

Vi takker dagene af kl. 22.00, og kl. 22.30 bliver der sagt det sidste “Godnat”. Morgenmad er fra kl. 7.45 – 8.30 hver morgen.

Check-in søndag

Den officielle check-in er mandag morgen, men da det for mange er nemmere at aflevere søndag aften, har du muligheden for at tilvælge dette ved tilmeldingen.

Check-in søndag skal ske mellem kl. 19.30-20.00.

Der serveres ikke aftensmad søndag, men vi serverer selvfølgelig morgenmad mandag morgen.

Check-in søndag burde lette logistikken for mange, da vi ser en stigende tendens til, at mange kommer langvejs fra.
Prisen for check-in søndag er 150 kr.

SportsCamp Academy

Ud over træningen på den valgte linje, er Academy en fast del af ugens program.

Academy er en ekstra dimension i undervisningen og sigter altså mod at give deltagerne værktøjer til at udvikle sig på både kort og på lang sigt.

Læring skal være sjovt, og det er præcist målet med Academy. Generelt fylder Academy kun ca. 1-3 timer fordelt på hele ugen.

Praktisk frem for teoretisk

Vi vil tilstræbe at undervisningen på SportsCamp Academy er så praktisk orienteret som overhovedet muligt, idet vi tror på, at praktik, leg og fysisk aktivitet er den bedste vej til læring og udvikling.

Hvert år får SportsCamp Academy ny struktur og nye temaer. Du kan derfor sagtens tage på camp flere gange, uden at skulle høre på gentagelser.

Sundhed

Det er flere faktorer der er afgørende for hvordan du fungerer i det daglige samt i din sport. Derfor vil vi give dig indblik i hvilken mængde og hvilken kost du behøver når du er en aktiv og ung sportsudøver, samt når du skal leve et langt og sundt liv.

Derudover omhandler temaet, H20, indtagelsen af væske og vands naturlige fordele.

Sidst men ikke mindst indeholder dette tema viden om madspild og bæredygtighed.

 

Bevægelse

Vi vil under dette tema arbejde med videoanalyse, ligesom man gør når man er professionel udøver. Det er super sjovt at se sig selv på film, og endnu mere lærerigt at få sat billeder på sine bevægelser.

Udover ovenstående vil vi desuden arbejde med akut skadesbehandling, så du ved hvordan du skal behandle en skade hvis den skulle opstå i dit nærvær.

Vinderpsyke

Under dette tema arbejder vi med den rette indstilling til at møde nye udfordringer, at overkomme modstand og tænke positivt.

Vi fokuserer på emner som koncentration, visualisering, selvtillid og motivation. Mere konkret vil vi arbejde med hvornår og hvordan deltagerne koncentrerer sig bedst, samt gøre deltagerne opmærksomme på hvordan de kan opbygge selvtillid og motivation.

 

Teamwork

Under dette tema arbejder vi med at udvikle deltagernes sociale kompetencer, dvs. det at indgå i samarbejder på ordentlig vis og med respekt for hinanden.

Dette tema giver mening, da man hele livet igennem skal forholde sig til andre mennesker, og i sportens verden skal man kunne samarbejde og arbejde i teams. Vi arbejder med hvordan deltagerne kan bidrage til fællesskabet, hvilken rolle deltagerne har/vil have, målsætning og kommunikation. Disse emner er relevante mange andre steder end i sportens verden.

Vælg din favorit-aktivitet

På SportsCamp skal man vælge én linje/sportsgren, som man ønsker at være en del af.

Det er den sportsgren man bruger størstedelen af ugen på lave, men bare rolig. Man kommer også til at prøve andre aktiviteter.

Vi har både aftenaktiviteter på tværs af alle linjerne, og der er tradition for, at linjerne “besøger” hinanden, og prøver hinandens elementer.

Hvis du gerne vil lave en masse forskellige aktiviteter hele ugen, skal du vælge multilinjen 🙂

Du kan læse mere om alle linjerne, ved at klikke på linket herunder eller fanerne længere nede.

Vælg imellem:

DansFodbold, Springgymnastik, Vandsport & Outdoor

… eller vælg vores Multi-linje, hvis du vil prøve en masse forskelligt.
Lad dig også inspirere af vores brede udsnit af idrætsverdenen når du planlægger årets lejrskole. Vi bidrager gerne med rådgivningen hertil!

Multi – lidt af alt det sjove

Hvis du har svært ved at vælge mellem de forskellige idrætsgrene, er multi-linjen måske det rigtige for dig!

På multi-linjen får du lov til at kaste dig ud i diverse forskellige aktiviteter. Du kommer til at udfordre dig selv med hele nye og spændende sportsgrene, der måske viser sig at være lige noget for dig. Vi laver aktiviteter med traditionelle sportsgrene, men vi skal også prøve nye, anderledes og sjove lege og aktiviteter. Vi tester lidt af hvert, og vi garanterer, at det bliver vildt sjovt.

Vi har desværre ikke tid til at nå igennem alle sportsgrene, men vores dygtige instruktører finder det bedste udvalg til vores seje deltagere. Vi garanterer et bredt udsnit, som vil bringe deltagerne rundt i forskellige kroge af idrætsverdenen. Det bliver en fantastisk uge fyldt med sjov og gode oplevelser sammen med en masse nye kammerater.

Har du lyst til at være med på multi-linjen, når dette års SportsCamp bliver fløjtet i gang, er det bare med at tilmelde sig. Vi glæder os til at have den sjoveste uge sammen med alle vores deltagere.

Dans

Er du vild med at bevæge dig til alverdens forskellige former for musik, er danselinjen på SportsCamp helt sikkert noget for dig.

Vi afprøver forskellige dansegenrer som eksempelvis hiphop, moderne dans og jazz. Vi garanterer, at der er noget for enhver smag! Vi udfordrer vores rytmiske evner i fælleskab, og leger med dansen for at skabe en sjov og spændende performance.

Når du møder ind på SportsCamp, vil du blive mødt af vores dygtige instruktører. På danselinjen vil dine instruktører alle sammen være specialister i flere forskellige genre indenfor danseuniverset. Alle SportsCamps instruktører er nøje udvalgte for, at vi kan tilbyde alle vores seje deltagere et varieret, udfordrende og fedt program.

Danselinjen på SportsCamp er for alle!

Uanset om du har stor erfaring indenfor dans og musik eller om du er en nybegynder, kan alle være med og alle kan blive udfordret på hvert deres niveau. SportsCamp handler nemlig om at have det sjovt sammen og om at danne et fælleskab med en masse andre børn og unge, der alle har lyst til at danse, hygge og grine hele dagen.

Undervisningen består af en masse sjove øvelser til tidens fedeste musik. Vi skaber en fest sammen, hvor der bliver sat gang i de sejeste dansemoves. Undervisningen starter altid med en grundig opvarmning. Herefter øver vi små trinkombinationer over gulv, tekniktræning, styrke og smidighedstræning. Derudover udvikler og udarbejder vi i fælleskab koreografier, der danner grundlaget og rammer for en samlet performance i slutning af ugen.

SportsCamp slutter med et festfyrværkeri af en forestilling med alle deltagerne fra danselinjen. Her får I lov til at vise jeres bedste dansetrin og seje koreografi som I har arbejdet på hele ugen. Alle forældre bliver inviteret til at overvære jeres store performance, der fungerer som en stor dance off! Vi sætter fart over feltet og du får lov til at sætte din energi og dit udtryk i fokus. Vis dine bedste dansemoves, udfordr dine evner og vis hvor god du er!

Vi glæder os helt vildt til at skabe en dansefest sammen med dig og alle andre deltagere på SportsCamps danselinje.

Det er en uforglemmelig og superfed danseoplevelse som du sent vil glemme.

Fodbold

På fodbold-linjen er der stor vægt på at blande legen og det tekniske

Hvis du vælger fodboldlinjen til årets REMA 1000 SportsCamp, vil du blive en del af et fælleskab, hvor der er fokus på både leg og teknik. Campens dygtige instruktører lærer jer nemlig både nye tricks, finter og sparkeøvelser, men de arrangerer også sjove lege med og uden bold. Der skal nemlig både være plads til sjov og ballade, men der er også træningspas med høj intensitet og seriøsitet.

Fodboldlinjen på SportsCamp vil både træne deltagerne til at blive endnu bedre fodboldspillere og samtidig give deltagerne en masse nye venskaber.

Klædt på til det hele

På SportsCamp vil størstedelen af vores træning foregå på græs. Dog vil instruktørerne ind i mellem byde på træning i hallen eller på en streetbane. Derfor er det vigtigt, at deltagerne både medbringer fodboldstøvler og indendørssko, så de er klar til alle ugens lege og udfordringer.

Har du lyst til at være en del af verdens sejeste fodboldhold, så kom og vær med på dette års SportsCamp. Fodbold på SportsCamp er nemlig alt andet end kedeligt, og vi garanterer dig en uge med fuld fart på, hvor du lærer nye teknikker og får en masse fede oplevelser.

 

Spring

Er du vild med gymnastikkens verden og vil du gerne prøve at udfordre dig selv med nye, sjove og spændende øvelser, er linjen for springgymnastik på SportsCamp lige noget for dig.

Linjen er for alle dem, der er vilde med at eksperimentere med gymnastik i det frie luftrum. Vigtigst af alt, så kan alle være med uanset niveau!

I løbet af ugen med springgymnastik på SportsCamp kommer du bl.a. til at træne mini-trampette, trampolin, spring over redskaber og spring på airtrack som er vores store oppustelige bane, der især er super fed for gymnaster på begynderniveau. Springgymnastikken kan overføres til en masse andre sportsgrene, hvorfor vi prøver at udfordre vores seje deltagere med både sjove lege og svære træningsøvelser.

På SportsCamp lægger vi stor vægt på sikkerheden. Derfor har vi nøje udvalgte instruktører, der alle har stor erfaringen inden for gymnastikkens verden. De skaber et sikkert miljø for alle deltagerene med fokus på gode modtagningsforhold.

Vi har plads til alle…

Har du aldrig nogensinde prøvet at dyrke springgymnastik, er det intet problem! På SportsCamp kan vi tilbyde dig undervisning tilpasset til lige præcis dit niveau. De dygtige instruktører lærer dig grundspringene og de guider og hjælper dig hele vejen gennem forløbet, så du under helt sikre forhold kan afprøve dine springtalenter. Som nybegynder kommer du bl.a. til at arbejde med kropskontrol og grundelementer inden for spring såsom håndstand, vejrmøller og saltoer.

Er du allerede super sej til springgymnastik, kan en uge på SportsCamp hjælpe dig med at bringe dig til det næste niveau og gøre din teknik endnu skarpere. Du kommer til at lære nye fede tricks og få gode tips fra vores erfarne instruktører. Kast dig ud i noget nyt og endnu sværere, og oplev hvor meget blot én uges træning kan rykke dit niveau.

Vi glæder os til at se jer alle på årets SportsCamp – nybegyndere som elitegymnaster.

Vi garanterer for verdens sjoveste uge med fuld fart på, og hvor du får en masse fantastiske oplevelser med i bagagen.

Vandsport & Outdoor

Er du vild med vand, og har du mod på at kaste dig ud i vilde, spændende og sjove udfordringer, er vandsport-linjen på SportsCamp lige noget for dig!

Du kommer til at prøve alverdens nye former for aktiviteter og lege med vand eller på vandet. En ting er sikkert og det er, at vandet kommer til at danne rammerne for den fedeste uge i sommerferien.

Vandsports-linjen er en af vores nyeste initiativer på SportsCamp, og den har allerede opnået stor succes. Du kommer til at afprøve nye måder at være aktiv på sammen med masse andre unge mennesker. Vi kaster os både ud i kajak-roning, SUP, windsurfing og kanoture på vandet. Og ind i mellem kommer I måske endda til at skulle bygge jeres egen tømmerflåde for at krydse vandet. Det bliver en uge fyldt med sjov og ballade, men altid med sikkerheden i top!

Ligesom alle vores andre linjer bliver vandsports-linjen undervist af vores dygtige instruktører, der alle har erfaring med diverse forskellige former for vandsport. Derfor er der altid dygtige og velinformerede instruktører tilstede under alle aktiviteterne. Vi vægter sikkerheden højt, og derfor er alle vores instruktører nøje udvalgte og de er alle eksperter inden for hvert deres område for vandsport.

Så kom og vær med til verdens fedeste uge på vandet! Du kommer til at møde en masse andre seje drenge og piger, der alle er friske på at kaste sig ud i spændende udfordringer.

Det bliver med garanti den sjoveste uge af din sommerferie.

Klik på ugeprogrammet og se eller download i stort format.

Bemærk, at SportsCamp i Nykøbing Sj. uge 30 har campstart søndag d. 25/7 kl. 9.00 og afslutning fredag d. 30/7 kl. 10.00. Programmet er identisk med ovenstående, dog rykket en dag. 

Læs andres oplevelser med Din Camp

Hvad siger tidligere deltagere og forældre om SportsCamp?

Reservér din plads med det samme

100% uforpligtende


Din reservation er gældende i 14 dage.
Du giver samtidig dit samtykke til, at Din Camp må sende dig nyheder.