REMA 1000 SportsCamp

sammen skaber vi minder for livet.

Vil du med på årets sjoveste sommercamp?

Har du lyst til at deltage i en uge fyldt med sjov, spændende aktiviteter og udfordrende idrætsgrene, er REMA 1000 SportsCamp lige noget for dig. Vores lejr finder hvert år sted i sommerferien, hvor vi sammen har en hel uge med fuld fart på.

SportsCamp er stedet at være for drenge og piger, der elsker at tage imod nye udfordringer. Fordelene ved SportsCamp er mange og inkluderer en liste af både fysiske og mentale fordele for børn i alle aldre.  Sommeren er for nogle en tid med mindre aktivitet, end mange børn er vant til, fordi der typisk ikke er sæson for mange sportsgrene. Heldigvis er der mange sportscamps og sommerskoler, hvor du kan røre dig, lære nyt og udvikle nye venskaber.  Hos SportsCamp får du lov at have det sjovt, mens du lærer og får ny erfaring indenfor den sport, du har kastet din kærlighed på.

Læs mere om SportsCamp uden overnatning her

Hvad er formålet med REMA 1000 SportsCamp?

Det primære formål med SportsCamp er at have det sjovt og blive en del af et unikt fællesskab. Men der er også masser af plads til at deltagerne kan fordybe sig i deres favorit sportsgren. Det kan også være en sjov tid for begyndere, da de på campen kan lære grundlæggende færdigheder og beslutte sig for, om de senere vil forfølge sporten. For mere avancerede og øvede spillere eller sportsudøvere er SportsCamp også en fremragende genopfriskning af dine evner i den lange sommerferie.

Her er der aktiviteter for alle, og vores dygtige instruktører står hver dag klar til at lære både drenge og piger nye teknikker.

Du kommer til at opleve en ny verden af idrætsaktiviteter og lege sammen med en masse andre børn og unge mellem 8 og 15 år. Som deltager på REMA 1000 SportsCamp vil du møde ind til en uge, du sent vil glemme. Danmarks sødeste, sejeste og sjoveste instruktører står klar til at tage godt imod jer, når I ankommer til destinationen.

Plads til både sjov og seriøsitet

Selvom vi naturligvis dyrker meget sport og øver alt vi kan, skal der også være plads til sjov og leg. REMA 1000 SportsCamp er en sjov måde at bruge sommeren på, hvor du både kan få nye venner, samtidig med at du laver det, du elsker. Vi besøger også hinanden i løbet af ugen. Så bare fordi, at du vælger vores danselinje, betyder det ikke, at du ikke også kan spille fodbold. Er du mere interesseret i at prøve kræfter med en masse forskellige sportsgrene, er vores multilinje måske lige noget for dig.

Vi tilbyder SportsCamps flere steder i landet og vi har et stort udvalg af sportsgrene. Du kan for eksempel øve dig på dit araberspring, hovedstød eller finpudse din pirouette og meget mere.

SportsCamp med overnatning bliver afholdt på flere af Danmarks bedste idrætsefterskoler. Netop derfor er indlogering og diverse sportsfaciliteter helt i top.

Vælg din favorit-aktivitet på REMA 1000 SportsCamp

På REMA 1000 SportsCamp skal man vælge én linje/sportsgren, som man ønsker at være en del af. Det er den sportsgren, man bruger størstedelen af ugen på. Men bare rolig. Man kommer også til at prøve andre aktiviteter. Vi har både aftenaktiviteter på tværs af alle linjerne, og der er tradition for, at linjerne “besøger” hinanden og prøver hinandens elementer.

Hvis du gerne vil lave en masse forskellige aktiviteter hele ugen, skal du vælge multilinjen. Du kan læse mere om alle linjerne, ved at klikke på linket herunder eller fanerne længere nede.

Vælg mellem:
DansFodbold, Springgymnastik, Vandsport & Outdoor

… eller vælg vores multilinje, hvis du vil prøve en masse forskelligt.

Noget for enhver smag

Når du tilmelder dig REMA 1000 SportsCamp, kan du vælge mellem flere forskellige idrætsgrene, som dans, fodbold, springgymnastik og vandsport. Eller du kan vælge vores multisport, hvor du prøver alverdens sjove ting. Men bare rolig. Uanset hvilken idrætsgren du vælger, kommer du også til at prøve kræfter med en masse andre sjove aktiviteter i løbet af ugen – både om dagen og om aftenen.

Du er helt selv med til at skræddersy din uge. Vi skaber rammerne for en fantastisk camp, hvor der er plads til leg, konkurrence og en masse glade drenge og piger.

Vi ses på SportsCamp!

Læs mere om SportsCamp uden overnatning her

Lad dig også inspirere af vores brede udsnit af idrætsverdenen, når du planlægger årets lejrskole. Vi bidrager gerne med rådgivningen hertil.

Campoversigt

Der offentliggøres flere SportsCamp i løbet af de næste uger. Vi arbejder bl.a. på at få 1-2 camps på Klintsøgaard i Nykøbing Sj.

Info:
Dato:
Adresse:
Detaljer:
Pris:
Info:
OvernatningsCamp (11-15 år)
Dato:
27/06/22 - 02/07/22
Adresse:
Koldingegnens Idrætsefterskole
Detaljer:
Pris:
3195 DKK Ledige pladser
Info:
OvernatningsCamp (11-15 år)
Dato:
27/06/22 - 02/07/22
Adresse:
Idrætsefterskolen Klintsøgaard
Detaljer:
Pris:
3195 DKK Kommer snart
Info:
DayCamp (8-13 år)
Dato:
27/06/22 - 01/07/22
Adresse:
Frihedens Idrætscenter
Detaljer:
Vores instruktører vil igennem ugen, udfordre dig i diverse sjove og anderledes aktiviteter. Vi lover det bliver fedt!
Pris:
1395 DKK Ledige pladser
Info:
OvernatningsCamp (11-15 år)
Dato:
04/07/22 - 09/07/22
Adresse:
Koldingegnens Idrætsefterskole
Detaljer:
Pris:
3195 DKK Ledige pladser
Info:
OvernatningsCamp (11-15 år)
Dato:
11/07/22 - 16/07/22
Adresse:
Gørlev Idrætsefterskole
Detaljer:
Pris:
3195 DKK Ledige pladser
Info:
OvernatningsCamp (11-15 år)
Dato:
11/07/22 - 16/07/22
Adresse:
Koldingegnens Idrætsefterskole
Detaljer:
Vælg mellem
Fodbold
Multi
Vandsport
Pris:
3195 DKK Ledige pladser
Info:
OvernatningsCamp (11-15 år)
Dato:
25/07/22 - 30/07/22
Adresse:
Koldingegnens Idrætsefterskole
Detaljer:
Pris:
3195 DKK Ledige pladser
Info:
DayCamp (8-13 år)
Dato:
01/08/22 - 05/08/22
Adresse:
Havdrup Idrætscenter
Detaljer:
Vælg mellem
Dans
Springgymnastik
Pris:
1395 DKK Ledige pladser

Hvad koster REMA 1000 SportsCamp med overnatning?

Prisen for et ophold på REMA 1000 SportsCamp er 3195 DKK.

 • Seks dages ophold med overnatning fra mandag til lørdag
 • 9 x 2 timers intens og inspirerende træning
 • Dygtige instruktører
 • Nye venskaber
 • Mad seks gange dagligt
 • Sjove og spændende aftenaktiviteter
 • Den officielle SportsCamp T-shirt og en drikkedunk

… og meget mere!

Hvad koster en SportsCamp uden overnatning (DayCamp)?

Prisen for et ophold på SportsCamp uden overnatning er 1395 kr.

Landets sødeste instruktørteam sørger for fem sjove dage, fyldt med sport, leg og oplevelser.

 • Seks dage fra mandag til fredag, hver dag fra kl. 9.00-16.00
 • Den officielle camp t-shirt og en drikkedunk
 • Gode faciliteter
 • Frugt/boller alle dage
 • Et højt sikkerheds- og tryghedsniveau

Læs mere om SportsCamp uden overnatning her

Der er trygt på REMA 1000 SportsCamp. Vi garantere dig, at vi har taget højde for alt, så du roligt kan sende dit barn afsted på camp. Vores instruktørteam er klar til at give dit barn en tryg og sjov uge.

Der er trygt på REMA 1000 SportsCamp

 • Instruktører har ren børneattest
 • Campledere og instruktører er til stede 24 timer i døgnet
 • Der er en camp-bil klar til hurtig transport til læge eller skadestue
 • Førstehjælpstasker til alle træninger
 • Døgntelefon direkte til campleder
 • Klare regler og procedurer for både deltagere og instruktører

Du kan læse meget mere om tryghed og sikkerhed på SportsCamp her.

Uanset om du kommer på SportsCamp alene eller sammen med en kammerat er du velkommen. På SportsCamp skabes det lynhurtigt et unikt fællesskab og du får nye kammerater for livet.

Skal du på SportsCamp alene?

Der er mange, der ikke kender nogen på forhånd, når de kommer på vores camp. Det behøver du dog slet ikke at bekymre dig om – for vores aktiviteter ugen igennem bygger på det sociale, og vi garanterer, at du kommer til at få mange nye venner fra hele landet.

Skal du på SportsCamp med en ven?

Hvis du skal på REMA 1000 SportsCamp sammen med nogle af de venner, du har i forvejen, kan I få lov at bo sammen. Skriv det under “sovemakker” ved din tilmelding.

Få svar på de oftest stillede spørgsmål

Kan du ikke finde svar på det du søger? Du er velkommen til at ringe på tlf. 31509850 eller skrive en mail til info@dincamp.dk


Vær klædt på til alle SportsCamps aktiviteter

På grund af de mange forskellige aktiviteter, vi skal beskæftige os med i løbet af ugen, er det vigtigt, at du medbringer tøj, der passer til både indendørs og udendørs aktiviteter. Vi kommer både til at lege og spille inde i campens haller, men også ude under den åbne himmel. Så husk at pakke tøj efter vejret, så du er helt klar til alle ugens spændende udfordringer.

På SportsCamp uden overnatning, får du at vide fra dag til dag, hvad du skal medbringe af tøj til dagen efter.

Find pakkelisterne i vores FAQ

Dans

Er du vild med at bevæge dig til alverdens forskellige former for musik, er danselinjen på REMA 1000 SportsCamp helt sikkert noget for dig.

Vi afprøver forskellige dansegenrer som eksempelvis hiphop, moderne dans og jazz. Vi garanterer, at der er noget for enhver smag! Vi udfordrer vores rytmiske evner i fællesskab, og leger med dansen for at skabe en sjov og spændende performance.

Når du møder ind på SportsCamp, vil du blive mødt af vores dygtige instruktører. På danselinjen vil dine instruktører alle sammen være specialister i flere forskellige genre indenfor danseuniverset. Alle SportsCamps instruktører er nøje udvalgte for, at vi kan tilbyde alle vores seje deltagere et varieret, udfordrende og fedt program.

Danselinjen på SportsCamp er for alle

Uanset om du har stor erfaring inden for dans og musik eller om du er en nybegynder, kan alle være med og alle kan blive udfordret på hvert deres niveau. SportsCamp handler nemlig om at have det sjovt sammen og om at danne et fællesskab med en masse andre børn og unge, der alle har lyst til at danse, hygge og grine hele dagen.

Undervisningen består af en masse sjove øvelser til tidens fedeste musik. Vi skaber en fest sammen, hvor der bliver sat gang i de sejeste dansemoves. Undervisningen starter altid med en grundig opvarmning. Herefter øver vi små trinkombinationer over gulv, tekniktræning, styrke og smidighedstræning. Derudover udvikler og udarbejder vi i fællesskab koreografier, der danner grundlaget og rammen for en samlet performance i slutning af ugen.

SportsCamp slutter med et festfyrværkeri af en forestilling med alle deltagerne fra danselinjen. Her får I lov til at vise jeres bedste dansetrin og seje koreografi, som I har arbejdet på hele ugen. Alle forældre bliver inviteret til at overvære jeres store performance, der fungerer som en stor dance-off. Vi sætter fart over feltet, og du får lov til at sætte din energi og dit udtryk i fokus. Vis dine bedste dansemoves, udfordr dine evner og vis, hvor god du er.

Vi glæder os helt vildt til at skabe en dansefest sammen med dig og alle andre deltagere på SportsCamps danselinje.

Det er en uforglemmelig og superfed danseoplevelse, som du sent vil glemme.

Fodbold

På fodboldlinjen er der stor vægt på at blande legen og det tekniske.

Hvis du vælger fodboldlinjen til årets REMA 1000 SportsCamp, vil du blive en del af et fællesskab, hvor der er fokus på både leg og teknik. Campens dygtige instruktører lærer jer nemlig både nye tricks, finter og sparkeøvelser, men de arrangerer også sjove lege med og uden bold. Der skal nemlig både være plads til sjov og ballade, men der er også træningspas med høj intensitet og seriøsitet.

Fodboldlinjen på SportsCamp vil både træne deltagerne til at blive endnu bedre fodboldspillere og samtidig give deltagerne en masse nye venskaber.

Klædt på til alt hvad fodbold indbyder til

På SportsCamp vil størstedelen af vores træning foregå på græs. Dog vil instruktørerne ind i mellem byde på træning i hallen eller på en streetbane. Derfor er det vigtigt, at deltagerne både medbringer fodboldstøvler og indendørssko, så de er klar til alle ugens lege og udfordringer.

Har du lyst til at være en del af verdens sejeste fodboldhold, så kom og vær med på dette års SportsCamp. Fodbold på SportsCamp er nemlig alt andet end kedeligt, og vi garanterer dig en uge med fuld fart på, hvor du lærer nye teknikker og får en masse fede oplevelser.

Har du lyst til at være en del af verdens sejeste fodboldhold, så kom og vær med på dette års SportsCamp. Fodbold på SportsCamp er nemlig alt andet end kedeligt, og vi garanterer dig en uge med fuld fart på, hvor du lærer nye teknikker og får en masse fede oplevelser.

Multilinjen – til dig, der vil prøve lidt af hvert

Hvis du har svært ved at vælge mellem de forskellige idrætsgrene, er multilinjen måske det rigtige for dig.

På multilinjen får du lov til at kaste dig ud i diverse forskellige aktiviteter. Du kommer til at udfordre dig selv med helt nye og spændende sportsgrene, der måske viser sig at være lige noget for dig. Vi laver aktiviteter med traditionelle sportsgrene, men vi skal også prøve nye, anderledes og sjove lege og aktiviteter. Vi tester lidt af hvert, og vi garanterer, at det bliver vildt sjovt.

Vi har desværre ikke tid til at nå igennem alle sportsgrene, men vores dygtige instruktører finder det bedste udvalg til vores seje deltagere. Vi garanterer et bredt udsnit, som vil bringe deltagerne rundt i forskellige kroge af idrætsverdenen. Det bliver en fantastisk uge fyldt med sjov og gode oplevelser sammen med en masse nye kammerater.

Har du lyst til at være med på multilinjen, når dette års SportsCamp bliver fløjtet i gang, er det bare med at tilmelde sig. Vi glæder os til at have den sjoveste uge sammen med alle vores deltagere.

Spring

Er du vild med gymnastikkens verden og vil du gerne prøve at udfordre dig selv med nye, sjove og spændende øvelser? Så er linjen for springgymnastik på SportsCamp lige noget for dig.

Linjen er for alle dem, der er vilde med at eksperimentere med gymnastik i det frie luftrum. Vigtigst af alt, så kan alle være med uanset niveau.

I løbet af ugen med springgymnastik på SportsCamp kommer du bl.a. til at træne mini-trampette, trampolin, spring over redskaber og spring på airtrack, som er vores store oppustelige bane, der især er super fed for gymnaster på begynderniveau. Springgymnastikken kan overføres til en masse andre sportsgrene, hvorfor vi prøver at udfordre vores seje deltagere med både sjove lege og svære træningsøvelser.

På SportsCamp lægger vi stor vægt på sikkerheden. Derfor har vi nøje udvalgte instruktører, der alle har stor erfaringen inden for gymnastikkens verden. De skaber et sikkert miljø for alle deltagerne med fokus på gode modtagningsforhold.

Er du vild med gymnastikkens verden og vil du gerne prøve at udfordre dig selv med nye, sjove og spændende øvelser? Så er linjen for springgymnastik på SportsCamp lige noget for dig. Linjen er for alle dem, der er vilde med at eksperimentere med gymnastik i det frie luftrum. Vigtigst af alt, så kan alle være med uanset niveau.

Vi har plads til alle

Har du aldrig nogensinde prøvet at dyrke springgymnastik, er det intet problem. På SportsCamp kan vi tilbyde dig undervisning tilpasset til lige præcis dit niveau. De dygtige instruktører lærer dig grundspringene, og de guider og hjælper dig hele vejen gennem forløbet, så du under helt sikre forhold kan afprøve dine springtalenter. Som nybegynder kommer du bl.a. til at arbejde med kropskontrol og grundelementer inden for spring såsom håndstand, vejrmøller og saltoer.

Er du allerede super sej til springgymnastik, kan en uge på SportsCamp hjælpe dig med at bringe dig til det næste niveau og gøre din teknik endnu skarpere. Du kommer til at lære nye fede tricks og få gode tips fra vores erfarne instruktører. Kast dig ud i noget nyt og endnu sværere, og oplev hvor meget blot én uges træning kan rykke dit niveau.

Vi glæder os til at se jer alle på årets SportsCamp – nybegyndere som elitegymnaster.

Vi garanterer for verdens sjoveste uge med fuld fart på, og hvor du får en masse fantastiske oplevelser med i bagagen.

Vandsport & Outdoor

Er du vild med vand, og har du mod på at kaste dig ud i vilde, spændende og sjove udfordringer? Så er vandsportslinjen på SportsCamp lige noget for dig!

Du kommer til at prøve alverdens nye former for aktiviteter og lege med vand eller på vandet. En ting er sikkert og det er, at vandet kommer til at danne rammerne for den fedeste uge i sommerferien.

Vandsportslinjen er en af vores nyeste initiativer på SportsCamp, og den har allerede opnået stor succes. Du kommer til at afprøve nye måder at være aktiv på sammen med masse andre unge mennesker. Vi kaster os både ud i kajak-roning, SUP, windsurfing og kanoture på vandet. Og ind i mellem kommer I måske endda til at skulle bygge jeres egen tømmerflåde for at krydse vandet. Det bliver en uge fyldt med sjov og ballade, men altid med sikkerheden i top.

Ligesom alle vores andre linjer bliver vandsportslinjen undervist af vores dygtige instruktører, der alle har erfaring med diverse forskellige former for vandsport. Derfor er der altid dygtige og velinformerede instruktører til stede under alle aktiviteterne. Vi vægter sikkerheden højt, og derfor er alle vores instruktører nøje udvalgte – og de er alle eksperter inden for hver deres område for vandsport.

Så kom og vær med til verdens fedeste uge på vandet. Du kommer til at møde en masse andre seje drenge og piger, der alle er friske på at kaste sig ud i spændende udfordringer.

Det bliver med garanti den sjoveste uge af din sommerferie.

Ugeprogram for SportsCamp m. overnatning

NB: Der tages forbehold for ændringer i programmet.

Download ugeprogrammet for SportsCamp u. overnatning (DayCamp) her

Læs andres oplevelser med Din Camp

Hvad siger tidligere deltagere og forældre om SportsCamp?

Reservér din plads

100% uforpligtende


Din plads er reserveret i 14 dage
Du giver dit samtykke til, at Din Camp må sende dig nyheder.