SportsCamp - sjove aktiviteter for børn og unge i ferien

Sammen skaber vi minder for livet på REMA 1000 SportsCamp

Vil du med på årets sjoveste sportscamp?

Har du lyst til at deltage i en uge fyldt med sjov, spændende aktiviteter og udfordrende idrætsgrene, er REMA 1000 SportsCamp lige noget for dig. Vores lejr finder hvert år sted i sommerferien og efterårsferien, hvor vi sammen har en hel uge med fuld fart på.

SportsCamp er stedet at være for drenge og piger, der elsker at tage imod nye udfordringer. Fordelene ved SportsCamp er mange og inkluderer en liste af både fysiske og mentale fordele for børn i alle aldre. Sommeren er for nogle en tid med mindre aktivitet, end mange børn er vant til, fordi der typisk ikke er sæson for mange sportsgrene. Heldigvis er der mange sportscamps og sommerskoler, hvor du kan røre dig, lære nyt og udvikle nye venskaber.

Noget for enhver smag

Når du tilmelder dig SportsCamp, kan du vælge mellem flere forskellige idrætsgrene. Du kan vælge

Eller du kan vælge vores multi-linje, hvor du prøver alverdens sjove aktiviteter. Men bare rolig. Uanset hvilken idrætsgren du vælger, kommer du også til at prøve kræfter med en masse andre sjove aktiviteter i løbet af ugen – både om dagen og om aftenen.

Vi skaber rammerne for en fantastisk camp, hvor der er plads til leg, konkurrence og en masse glade deltagere.

Campoversigt

Info:
Dato:
Adresse:
Detaljer:
Pris:
Info:
Alle ml. 11-15 år
Med overnatning fra mandag til lørdag
Dato:
Uge 31
29/07 - 03/08/24
Lokation:
Juelsminde
Hellebjerg Idrætsefterskole
Detaljer:
Vælg mellem
Fodbold
Multi
Pris:
3595 kr.
Info:
Alle ml. 7-12 år
3 dages SportsCamp i DGI Byen

Mandag til onsdag fra kl. 9.00-15.30.

AFLEVÉR FRA KL. 8.00 !!
Afhentning mellem 15.30-16.00
Dato:
Uge 31
29/07 - 31/07/24
Lokation:
DGI Byen
København V
Detaljer:
Vælg mellem
Bat & Ketcher
Boldspil
Dans & Rytmik

Du vælger din favoritlinje, men kommer også til at prøve andre aktiviteter
Pris:
1295 kr.

10% rabat hvis du tager en kammerat med.
Info:
Alle ml. 8-12 år
Mandag til fredag kl. 9-16. Uden overnatning
Dato:
Uge 32
05/08 - 09/08/24
Lokation:
Havdrup
Havdrup Idrætscenter
Detaljer:
Springgymnastik
Pris:
1695 kr.
Info:
Alle ml. 7-12 år
5 dages SportsCamp i DGI Byen

Mandag til fredag fra kl. 9.00-15.30.

AFLEVÉR FRA KL. 8.00 !!
Afhentning mellem 15.30-16.00
Dato:
Uge 32
05/08 - 09/08/24
Lokation:
DGI Byen
København V
Detaljer:
Vælg mellem
Bat & Ketcher
Boldspil
Dans & Rytmik

Du vælger din favoritlinje, men kommer også til at prøve andre aktiviteter
Pris:
1795 kr.

10% rabat hvis du tager en kammerat med.
Info:
Alle ml. 7-12 år
3 dages SportsCamp i DGI Byen

Mandag til onsdag fra kl. 9.00-15.30.

AFLEVÉR FRA KL. 8.00 !!
Afhentning mellem 15.30-16.00
Dato:
Uge 42
14/10 - 16/10/24
Lokation:
DGI Byen
København V
Detaljer:
Vælg mellem
Bat & Ketcher
Dans & Rytmik

Du vælger din favoritlinje, men kommer også til at prøve andre aktiviteter
Pris:
1295 kr.

10% rabat hvis du tager en kammerat med.

Vælg din favorit-aktivitet på SportsCamp

På REMA 1000 SportsCamp skal du vælge én linje/sportsgren, som du ønsker at være en del af. Det er den sportsgren, du bruger størstedelen af ugen på. Men bare rolig. Du kommer også til at prøve andre aktiviteter. Vi har både fælles aftenaktiviteter, og der er tradition for, at linjerne “besøger” hinanden og prøver hinandens elementer.

Hvis du gerne vil prøve en masse forskellige aktiviteter hele ugen, skal du vælge multi-linjen. Du kan læse mere om alle linjerne ved at klikke på fanerne længere nede.

Dans

Er du vild med at bevæge dig til alverdens forskellige former for musik, er danselinjen på REMA 1000 SportsCamp helt sikkert noget for dig.

Vi afprøver forskellige dansegenrer som eksempelvis hiphop, moderne dans og jazz. Vi garanterer, at der er noget for enhver smag! Vi udfordrer vores rytmiske evner i fællesskab, og leger med dansen for at skabe en sjov og spændende performance.

Når du møder ind på SportsCamp, vil du blive mødt af vores dygtige instruktører. På danselinjen vil dine instruktører alle sammen være specialister i flere forskellige genre indenfor danseuniverset. Alle SportsCamps instruktører er nøje udvalgt, for at vi kan tilbyde alle vores seje deltagere et varieret, udfordrende og fedt program.

Danselinjen på SportsCamp er for alle

Uanset om du har stor erfaring inden for dans og musik, eller om du er en nybegynder, kan alle være med, og alle kan blive udfordret på hver deres niveau. SportsCamp handler nemlig om at have det sjovt sammen og om at danne et fællesskab med en masse andre børn og unge, der alle har lyst til at danse, hygge og grine hele dagen.

Se camps med dans

Undervisningen består af en masse sjove øvelser til tidens fedeste musik. Vi skaber en fest sammen, hvor der bliver sat gang i de sejeste dansemoves. Undervisningen starter altid med en grundig opvarmning. Herefter øver vi små trinkombinationer over gulv, tekniktræning, styrke og smidighedstræning. Derudover udvikler og udarbejder vi i fællesskab koreografier, der danner grundlaget og rammen for en samlet performance i slutningen af ugen.

SportsCamp slutter med et festfyrværkeri af en forestilling med alle deltagerne fra danselinjen. Her får I lov til at vise jeres bedste dansetrin og seje koreografi, som I har arbejdet på hele ugen. Alle forældre bliver inviteret til at overvære jeres store performance, der fungerer som en stor dance-off. Vi sætter fart over feltet, og du får lov til at sætte din energi og dit udtryk i fokus.

Vi glæder os helt vildt til at skabe en dansefest sammen med dig og alle andre deltagere.

Det er en uforglemmelig og superfed danseoplevelse, som du sent vil glemme.

Fodbold

På fodboldlinjen er der stor vægt på at blande legen og det tekniske.

Hvis du vælger fodboldlinjen til årets REMA 1000 SportsCamp, vil du blive en del af et fællesskab, hvor der er fokus på både leg og teknik. Campens dygtige instruktører lærer jer nemlig både nye tricks, finter og sparkeøvelser, men de arrangerer også sjove lege med og uden bold. Der skal nemlig både være plads til sjov og ballade, men der er også træningspas med høj intensitet og seriøsitet.

Fodboldlinjen på SportsCamp vil både træne deltagerne til at blive endnu bedre fodboldspillere og samtidig danne grobund for en masse nye venskaber.

Klædt på til alt, hvad fodbold indbyder til

På SportsCamp vil størstedelen af vores træning foregå på græs/kunstgræs. Dog vil instruktørerne indimellem byde på træning i hallen eller på en streetbane. Derfor er det vigtigt, at deltagerne både medbringer fodboldstøvler og indendørssko, så de er klar til alle ugens lege og udfordringer.

Har du lyst til at være en del af verdens sejeste fodboldhold, så kom og vær med på dette års SportsCamp. Fodbold på SportsCamp er nemlig alt andet end kedeligt, og vi garanterer dig en uge med fuld fart på, hvor du lærer nye teknikker og får en masse fede oplevelser.

Se camps med fodbold

Multilinjen – til dig, der vil prøve lidt af hvert

Hvis du har svært ved at vælge mellem de forskellige idrætsgrene, er multilinjen måske det rigtige for dig.

På multilinjen får du lov til at kaste dig ud i diverse forskellige aktiviteter. Du kommer til at udfordre dig selv med helt nye og spændende sportsgrene, der måske viser sig at være lige noget for dig. Vi laver aktiviteter med traditionelle sportsgrene, men vi skal også prøve nye, anderledes og sjove lege og aktiviteter. Vi tester lidt af hvert, og vi garanterer, at det bliver vildt sjovt.

Vi har desværre ikke tid til at nå igennem alle sportsgrene, men vores dygtige instruktører finder det bedste udvalg til vores seje deltagere. Vi garanterer et bredt udsnit, som vil bringe deltagerne rundt i forskellige kroge af idrætsverdenen. Det bliver en fantastisk uge fyldt med sjov og gode oplevelser sammen med en masse nye kammerater.

Har du lyst til at være med på multilinjen, når dette års SportsCamp bliver fløjtet i gang, er det bare med at tilmelde dig. Vi glæder os til at have den sjoveste uge sammen med alle vores deltagere.

Gå til tilmeldingen

På vores multilinje på SportsCamp, kommer dit barn til at prøve en bred vifte af sjove og anderledes aktiviteter. På med JA-hatten, og vi lover dig en uforglemmelig oplevelse.

Hvorfor er vi ikke mere konkrete på indholdet?

Det er vi ikke, fordi vores erfaring viser os, at vi får langt de bedste uger, når vi lader det spontane og lysten være drivkraften for indholdet.

Derudover er der stor forskel på faciliteterne på de forskellige lokationer, og sidst, men ikke mindst, er der forskel på sammensætningen af instruktører og deltagere, som gør, at den bedste uge skabes i et sammenspil mellem netop disse.

Så det er bare at møde op med “ja-hatten” på, så lover vi dig en vanvittig sjov uge med mange forskellige aktiviteter.

Vi lover dog, at du kommer til at prøve både kendte og nye aktiviteter.

“Ja-hat” – Ja tak

Springgymnastik

Er du vild med gymnastikkens verden, og vil du gerne prøve at udfordre dig selv med nye, sjove og spændende øvelser? Så er vores svar på en gymnastikcamp lige noget for dig. Du skal blot vælge springgymnastik på vores SportsCamp.

Linjen er for alle dem, der er vilde med at eksperimentere med gymnastik i det frie luftrum. Vigtigst af alt, så kan alle være med uanset niveau.

I løbet af ugen med springgymnastik på SportsCamp kommer du bl.a. til at træne mini-trampette, trampolin, spring over redskaber og spring på airtrack, som er vores store oppustelige bane, der især er superfed for gymnaster på begynderniveau. Springgymnastikken kan overføres til en masse andre sportsgrene, hvorfor vi prøver at udfordre vores seje deltagere med både sjove lege og svære træningsøvelser.

Sikkerheden er vigtig for os

På SportsCamp lægger vi stor vægt på sikkerheden. Derfor har vi nøje udvalgte instruktører, der alle har stor erfaring inden for gymnastikkens verden. De skaber et sikkert miljø for alle deltagerne med fokus på gode modtagningsforhold.

Vi garanterer for verdens sjoveste uge i trygge rammer med fuld fart på, og hvor du får en masse fantastiske oplevelser med i bagagen.

Se camps med springgymnastik

Vi har plads til alle

Har du aldrig nogensinde prøvet at dyrke springgymnastik, er det intet problem. På SportsCamp kan vi tilbyde dig undervisning tilpasset lige præcis dit niveau. De dygtige instruktører lærer dig grundspringene, og de guider og hjælper dig hele vejen gennem forløbet, så du under helt sikre forhold kan afprøve dine springtalenter. Som nybegynder kommer du bl.a. til at arbejde med kropskontrol og grundelementer inden for spring såsom håndstand, vejrmøller og saltoer.

Er du allerede supersej til springgymnastik, kan en uge på SportsCamp hjælpe dig med at bringe dig til det næste niveau og gøre din teknik endnu skarpere. Du kommer til at lære nye fede tricks og få gode tips fra vores erfarne instruktører. Kast dig ud i noget nyt og endnu sværere og oplev, hvor meget blot én uges træning kan rykke dit niveau.

Vi glæder os til at se jer alle på årets SportsCamp – nybegyndere som elitegymnaster.

Vandsport & Outdoor

Er du vild med vand, og har du mod på at kaste dig ud i vilde, spændende og sjove udfordringer? Så er vandsportslinjen på SportsCamp lige noget for dig!

Du kommer til at prøve nye former for aktiviteter og lege med vand eller på vandet. En ting er sikker, og det er, at vandet kommer til at danne rammerne for den fedeste uge i sommerferien.

Du kommer til at afprøve nye måder at være aktiv på, sammen med en masse andre unge mennesker. Vi kaster os både ud i kajakroning, stand up paddle og kanoture. Og måske bygger vi vores egen tømmerflåde for at krydse vandet. Det bliver en uge fyldt med sjov og ballade, men altid med sikkerheden i top.

Der opkræves et ekstragebyr på 1000 kr. for at komme på Vandsportlinjen pga. de øgede sikkerhedsforanstaltninger og brugen af udstyr. 

Se camps med vandsport

Ligesom på alle vores andre linjer bliver du på vandsportslinjen undervist af vores dygtige instruktører, der har erfaring med forskellige former for vandsport. Derfor er der altid dygtige og velinformerede instruktører til stede under alle aktiviteterne. Vi vægter sikkerheden højt, og derfor er alle vores instruktører nøje udvalgte.

Så kom og vær med til verdens fedeste uge på vandet. Du kommer til at møde en masse andre seje drenge og piger, der alle er friske på at kaste sig ud i spændende udfordringer.

REMA 1000 SportsCamp bliver med garanti den sjoveste uge i din sommerferie.

Læs andres oplevelser med Din Camp

Hvad siger tidligere deltagere og forældre om SportsCamp?

Hvad koster SportsCamp med overnatning?

Prisen for et ophold på SportsCamp i sommerferien er 3595 DKK.

 • Fem overnatninger fra mandag til lørdag på udvalgte idrætsefterskoler
 • 9 x 2 timers intens og inspirerende træning
 • Dygtige og imødekommende instruktører
 • Nye venskaber
 • Mad og snacks seks gange dagligt
 • Sjove og spændende aftenaktiviteter
 • Den officielle SportsCamp T-shirt og en drikkedunk
 • Et højt sikkerheds- og tryghedsniveau

… og meget mere!

Hvad koster SportsCamp uden overnatning?

Prisen for et ophold på SportsCamp uden overnatning er 1295 kr. til 1795 kr.

 • Tre til fem dage med aktiviteter, hver dag fra kl. 9.00-16.00
 • Mulighed for at aflevere sit barn ml. kl. 8.00-9.00 hver dag.
 • Den officielle camp t-shirt og en drikkedunk
 • Dygtige instruktører

Vi har SportsCamps uden overnatning i Hvidovre og i Havdrup. Læs mere om dem HER.

Nyhed: Som noget nyt tilbyder vi SportsCamp i DGI Byen, hvor du kan komme på camp i enten 3 dage eller 5 dage. Læs mere her.

Få svar på de oftest stillede spørgsmål

Kan du ikke finde svar på det du søger? Kontakt os endelig :)


Økonomi

Godt at vide

Praktisk info (med overnatning)

Praktisk info (DayCamp)

Der er trygt på REMA 1000 SportsCamp

 • Instruktører har ren børneattest
 • Campledere og instruktører er til stede 24 timer i døgnet
 • Der er en camp-bil klar til hurtig transport til læge eller skadestue
 • Førstehjælpstasker til alle træninger
 • Døgntelefon direkte til campleder
 • Klare regler og procedurer for både deltagere og instruktører

Du kan læse meget mere om tryghed og sikkerhed på SportsCamp her.

Skal du på SportsCamp alene?

Der er mange, der ikke kender nogen på forhånd, når de kommer på vores camp. Det behøver du dog slet ikke at bekymre dig om – for vores aktiviteter ugen igennem bygger på det sociale, og vi garanterer, at du kommer til at få mange nye venner fra hele landet.

Skal du på SportsCamp med en ven?

Hvis du skal på REMA 1000 SportsCamp sammen med nogle af de venner, du har i forvejen, kan I få lov at bo sammen. Skriv det under “værelseskammerat” ved din tilmelding.

Vi er klar til at tilmelde

Hvad er formålet med REMA 1000 SportsCamp?

Det primære formål med SportsCamp er at have det sjovt og blive en del af et unikt fællesskab. Men der er også masser af plads til, at deltagerne kan fordybe sig i deres favoritsportsgren. Det kan også være en sjov tid for begyndere, der på campen kan lære grundlæggende færdigheder og beslutte sig for, om de senere vil forfølge sporten. For mere avancerede og øvede spillere eller sportsudøvere er SportsCamp også en fremragende genopfriskning af dine evner i den lange sommerferie.

Her er der aktiviteter for alle, og vores dygtige instruktører står hver dag klar til at lære både drenge og piger nye teknikker.

Du kommer til at opleve en ny verden af idrætsaktiviteter og lege sammen med en masse andre børn og unge mellem 8 og 15 år. Som deltager på REMA 1000 SportsCamp vil du møde ind til en uge, du sent vil glemme. Danmarks sødeste, sejeste og sjoveste instruktører står nemlig klar til at tage godt imod jer, når I ankommer til destinationen.

SportsCamp har plads til både sjov og seriøsitet

Selvom vi naturligvis dyrker meget sport og øver alt, vi kan, skal der også være plads til sjov og leg. REMA 1000 SportsCamp er en sjov måde at bruge sommeren på, hvor du både kan få nye venner, samtidig med at du laver det, du elsker. Vi besøger også hinanden i løbet af ugen. Så; at du vælger vores danselinje betyder ikke, at du ikke også kan spille fodbold. Er du mere interesseret i at prøve kræfter med en masse forskellige sportsgrene, er vores multilinje måske lige noget for dig.

Vi tilbyder SportsCamps flere steder i landet, og vi har et stort udvalg af sportsgrene. Du kan for eksempel øve dig på dit araberspring, hovedstød eller finpudse din piruet og meget mere.

SportsCamp med overnatning bliver afholdt på flere af Danmarks bedste idrætsefterskoler. Netop derfor er indlogering og diverse sportsfaciliteter helt i top.

Gå til tilmelding nu

Reservér plads med det samme

Det er 100% uforpligtende. Vi holder pladsen til dig i 7 dage.


Du accepterer samtidig, at Din Camp må sende nyhedsbreve til din mail. Det kan altid afmeldes igen.

Vores deltagere er ikke i tvivl
4.8 ud af 5. Baseret på 80+ anmeldelser.