Privatlivspolitik

DanseCamp

Oplev en uge med fokus på fællesskabet og en masse sjove timer med dans og rytmik

Danse-camp: For dig, som elsker at udtrykke dig gennem musik og bevægelse

Er du en af dem, der slet ikke kan stå stille, når du hører et stykke musik? Så er vores danselinje lige noget for dig. Her bliver du en del af vores SportsCamp, hvor du i en hel uge kan fordybe dig i dansens verden og ikke skal tænke på andet end at have det sjovt, hygge og danse hver eneste dag. Lyder det ikke som en helt fantastisk uge? Det synes vi, og hvis du elsker dans, så vil du helt sikkert også elske vores danse-camp.

En danse-camp, hvor alle kan være med

Der er ingen begrænsninger for, hvem der kan deltage i vores camps.

Når du ankommer til vores SportsCamp, vil du blive mødt af vores superdygtige instruktører, som vil være din billet ind i en verden af forskellige dansegenrer. Derfor behøver du ikke at have gået til dans i flere år for at deltage. Vores instruktører vil undervise både nybegyndere, letøvede og øvede i dansens mange kunstarter, og vi garanterer dig for, at uanset hvilket niveau du er på, vil du få en sjov og udfordrende uge, hvor du får mulighed for at slippe kroppen løs i et stort danseunivers. Så længe at du elsker at danse og bevæge dig, så er det vigtigste, at vi sammen får en hyggelig og sjov uge, mens vi får sved på panden.

Læs mere om at være på SportsCamp her

På vores danse-camp kan alle være med. Det vigtigste er at have det sjovt

Hvordan ser en dag på danse-camp ud?

Når du vågner på SportsCamp, skal vi først og fremmest have en god morgenmad i maven, så vi er klar til en dag, der står i dansens tegn. Du kan forvente to træninger hver dag, så du går helt sikkert herfra med nye moves og teknikker i rygsækken. Hver gang der påbegyndes en træning, vil vores instruktører naturligvis tage jer igennem en grundig opvarmning, så vi ikke får nogle dumme skader. Herefter kan du forvente at skulle bevæge dig til tidens hotteste musik. Der er derfor helt sikkert garanti for, at du kan skråle med og slippe dig løs med holdets andre deltagere.

Om aftenen er der typisk tid til, at vi kan hygge os og slappe af efter en hård, men sjov dag. På danse-camp slutter vi ugen af med et festfyrværkeri af en opvisning med alle fra danselinjen, så I kan vise alle de andre deltagere på SportsCamp, hvilken sej koreografi I har lært i løbet af ugen.

Du kan læse meget mere om SportsCamp lige her.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en verden af dans.

Hvis du kan lide at bevæge dig til musik, er vores danse-camp helt sikkert noget for dig

Hvor kan du komme på SportsCamp med dans?

Info:
Dato:
Adresse:
Detaljer:
Pris:
Info:
Med overnatning (11-15 år)
Dato:
27/06/22 - 02/07/22
Adresse:
Koldingegnens Idrætsefterskole
Detaljer:
Pris:
3195 DKK Kommer snart
Info:
Med overnatning (11-15 år)
Dato:
25/07/22 - 30/07/22
Adresse:
Koldingegnens Idrætsefterskole
Detaljer:
Pris:
3195 DKK Kommer snart
Info:
Uden overnatning (8-13 år)
Dato:
01/08/22 - 05/08/22
Adresse:
Havdrup Idrætscenter
Detaljer:
Vælg mellem
Dans
Springgymnastik
Pris:
1395 DKK Kommer snart