DanceCamp

Oplev en uge med fokus på fællesskabet og en masse sjove timer med dans og rytmik på vores DanceCamp i 2024. På en DanceCamp kan du bruge kroppen anderledes og udtrykke dig gennem musik og bevægelse. Det er der noget helt unikt og dannende ved.

Hvor kan du komme på SportsCamp med dans?

Info:
Dato:
Adresse:
Detaljer:
Pris:
Info:
Alle ml. 11-15 år
Med overnatning fra mandag til lørdag
Dato:
Uge 27
01/07 - 06/07/24
Lokation:
Kolding
Koldingegnens Idrætsefterskole
Detaljer:
Vælg mellem
Dans
Multi
Springgymnastik
Vandsport (+1000 kr.)
Pris:
3595 DKK
Info:
Alle ml. 11-15 år
Med overnatning fra mandag til lørdag
Dato:
Uge 27
01/07 - 06/07/24
Lokation:
Nykøbing Sj.
Idrætsefterskolen Klintsøgaard
Detaljer:
Vælg mellem
Dans
Fodbold
Multi
Springgymnastik
Pris:
3595 kr.

DanceCamp 2024: Elsker du at udtrykke dig gennem musik og bevægelse?

Er du en af dem, der slet ikke kan stå stille, når du hører et stykke musik? Så er vores dansecamp lige noget for dig. Her bliver du en del af vores SportsCamp, hvor du i en hel uge kan fordybe dig i dansens verden og ikke skal tænke på andet end at have det sjovt, hygge og danse hver eneste dag. Lyder det ikke som en helt fantastisk uge? Det synes vi, og hvis du elsker dans, så vil du helt sikkert også elske vores DanceCamp.

En danse-camp, hvor alle kan være med

Der er ingen begrænsninger for, hvem der kan deltage i vores camps.

Når du ankommer til vores DanceCamp, vil du blive mødt af vores super dygtige instruktører, som vil være din billet ind i en verden af forskellige dansegenrer. Derfor behøver du ikke at have gået til dans i flere år for at deltage. Vores instruktører vil undervise både nybegyndere, letøvede og øvede i dansens mange kunstarter, og vi garanterer dig for, at uanset hvilket niveau du er på, vil du få en sjov og udfordrende uge, hvor du får mulighed for at slippe kroppen løs i et stort danseunivers.

Så længe du elsker at danse og bevæge dig, så vores DanceCamp i 2024 lige noget for dig. Her det vigtigste, at vi sammen får en hyggelig og sjov uge, mens vi får sved på panden.

 

Hvordan ser en dag ud på vores DanceCamp?

Når du vågner på vores DanceCamp, skal vi først og fremmest have en god morgenmad i maven. På den måde er vi klar til en dag, der står i dansens tegn. Du kan forvente to træninger hver dag, så du går helt sikkert herfra med nye moves og teknikker i rygsækken.

Hver gang der påbegyndes en træning, vil vores instruktører naturligvis tage dig igennem en grundig opvarmning, så ingen får nogle dumme skader. Herefter kan du forvente at skulle bevæge dig til tidens hotteste musik. Der er derfor helt sikkert garanti for, at du kan skråle med og slippe dig løs med holdets andre deltagere.

Om aftenen er der typisk tid til, at vi kan hygge os og slappe af efter en hård, men sjov dag. På vores DanceCamp slutter vi ugen af med et festfyrværkeri af en opvisning med alle fra danselinjen, så I kan vise alle de andre deltagere på SportsCamp, hvilken sej koreografi I har lært i løbet af ugen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en verden af dans.

Læs mere om at være på SportsCamp her

Vores deltagere er ikke i tvivl
4.8 ud af 5. Baseret på 80+ anmeldelser.