Vandsport & Outdoor

En perfekt mulighed for at kombinere det unikke fællesskab på vores SportsCamp med alt det sjove man kan lave på vandet

Vi tilbyder desværre ikke en ren vandsport-linje denne sommer

Men på Multi-linjen i Kolding uge 27 har du mulighed for at prøve vandsport flere gange i løbet af ugen.

Info:
Dato:
Adresse:
Detaljer:
Pris:
Info:
Alle ml. 11-15 år
Med overnatning fra mandag til lørdag
Dato:
Uge 27
01/07 - 06/07/24
Lokation:
Kolding
Koldingegnens Idrætsefterskole
Detaljer:
-
Pris:
3595 DKK

Elsker du fart og udfordringer? Tilmeld dig vores camp fyldt med actionpræget vandsport

Er du pjattet med vand, og kunne du tænke dig at prøve kræfter med forskellige aktiviteter på vandet? Så er vores SportsCamp lige noget for dig. Her kan du nemlig vælge vores linje, der hedder vandsport & outdoor, hvor du i løbet af en sjov og spændende uge får lov at prøve Stand Up Paddle (SUP), kano, kajak og meget mere. Vi garanterer dig en sjov og udfordrende uge med gode, nye bekendtskaber og uforglemmelige oplevelser.

Dygtige og erfarne instruktører, der sikrer det gode undervisnings- og læringsmiljø

Når du er deltager på vores SportsCamp, vil du altid blive undervist af dygtige og erfarne instruktører, der har helt styr på både faget og sikkerheden. De sikrer, at du får den fedeste uge på vandet, og ikke nok med at du får lov at prøve de forskellige typer vandsport, får du altså også undervisning i de forskellige teknikker, så du kan blive rigtig skarp til enten SUP, kano eller noget helt tredje. På alle vores camps er der opsat gode rammer for udvikling og fællesskab, og så er vores faciliteter helt i top, så du er sikret den fedeste sommeruge.

Du behøver ikke at være ekspert i vandsport for at deltage i vores camps. Faktisk behøver du ikke engang at have prøvet det før. At være med på sommercamp handler om at kaste sig ud i en udfordrende uge, og det kan sagtens betyde at prøve nogle ting, som man ikke har prøvet før. Så er du sulten på nye oplevelser, er vores vandsport-camp lige noget for dig.

Hvordan ser en dag på vandsport-camp ud?

Når du slår øjnene op på vores SportsCamp, skal du først og fremmest have noget morgenmad i maven, så du er klar til en hel dag på vandet. I løbet af ugen kan du forvente to træninger om dagen. Det vil altså sige, at der er rig mulighed for, at du kan stifte bekendtskab med de mange forskellige sportsgrene, der findes på vand. Vi skal dog ikke kun kaste os ud i sport – der vil også være udfordringer og lege på land, såsom at bygge en tømmerflåde for at krydse vandet. Det bliver en sjov uge, hvor du sammen med andre seje piger og drenge kan lære at navigere på vand i mange forskellige discipliner.

Hver aften er der tid til hygge og leg med de andre, så I kan få et pusterum og lidt afslapning efter en lang og hård dag på vandet. Her får I lidt tid til selv at bestemme, hvad I vil lave, så der er også god mulighed for at lære deltagerne fra de andre linjer at kende.

Dygtige og erfarne instruktører, der sikrer det gode undervisnings- og læringsmiljø på vandsport

Tilmeld dig vandsports-camp og få en uforglemmelig sommeruge

Hvis en uge på vandet lyder som lige noget for dig, kan du læse meget mere om hele vores SportsCamp her. På hver camp er der fokus på udvikling og læring, og ligesom du i løbet af ugen skal have det sjovt på din valgte linje, vil du også blive undervist på vores academy, som er en fast del af ugens program.

Her får du praktisk undervisning i form af leg og fysisk aktivitet. Så du kan virkelig regne med en uge med fart på.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en sjov uge.

På vandsports-camp får du en uforglemmelig sommeruge

Vores deltagere er ikke i tvivl
4.8 ud af 5. Baseret på 80+ anmeldelser.