Mød teamet bag
Din Camp

Vi er rigtige mennesker der skaber rigtige oplevelser

Høj kvalitet blandt instruktører & undervisere

Vi bruger hvert år mange ressourcer på at sætte det bedste team til vores camps. Det gælder både instruktører med ansvaret for aktiviterne, og underviserne der har det faglige ansvar.

For at være helt klædt på til instruktør- og underviserrollen på Din Camp, afholder vi hvert år et uddannelsesseminar for vores team. Her bliver teamet uddannet i vores koncept samt i vores værdier og visioner. Det er instruktørerne og underviserne, der sammen med deltagerne skaber den gode stemning på vores camps.

Udover at lave de fedeste aktiviteter for deltagerne, passer vores team også på dit barn og sørger for, at alle har det godt. De er alle, blandt mange, særligt udvalgt til opgaven, så glæd dig til at møde dem! Du kan være sikker på, at de ikke kan vente på at møde dig!

Vi har et team på ml. 140-180 instruktører og undervisere, så vi har ikke plads til at præsentere dem alle. Men nedenfor kan du hilse på nogle stykker af dem.

Tryk her og læs mere, hvis du kunne tænke dig at være en del af vores team.

Vi indhenter børneattest på alle vores instruktører og undervisere. 

Mød nogen fra campteamet her

Simon

FamilieCamp

Julie & Mads

Multi & Springgymnastik

Cille

Fodbold

Janine

Camp Play2Boost

Frederikke

Campleder

Joep

Springgymnastik

Mød personerne bag Din Camp

Vi er et dagligt team på tre personer, der tilsammen har mere end 25 års erfaring med camps for børn, unge og familier i Danmark. Vi bestræber os altid på at levere den højeste kvalitet og den bedste kundeservice fra start til slut!

 

Sandra Larsen

Med en stor passion for læring, har jeg brugt de sidste +10 år på at skabe et univers af kreative læringscamps for børn og unge. Som den generte pige i klasselokalet, men Anja Andersen på håndboldbanen, ville jeg gerne skabe et læringsrum for børnene, hvor trygheden og dermed selvtilliden fra det ene rum kunne overføres til det andet. Derfor foregår størstedelen af undervisningen på vores camps væk fra klasserummet og med muligheden for at løbe, hoppe, tegne, kaste og spille, mens der læres.

Baggrund
PBA i Ernæring og Sundhed, med et fokus på, hvordan børn og unges læringsforudsætninger kan forbedres ved at skrue på henholdsvis ernæring og idræt.

Jonas Breum Herlev

Jeg har siden 2010 været med til at skabe campoplevelser for børn, unge og familier. Med udgangspunkt i fysisk aktivitet har jeg lavet camps for mange forskellige målgrupper, lige fra den unge der trænger til et selvtillidsboost til fodboldspilleren der ønsker at blive bedre på sit felt.

Fælles for alt hvad jeg laver er, at der skal være plads til alle – uanset niveau og ambitioner.

Jeg har desuden være partner i et skirejsebureau med samme tilgang til rejserne som vores sommercamps – nemlig at skiundervisning skal være sjovt, og at faglighed og grin skal gå hånd i hånd.

Baggrund
Cand.Scient i Folkesundhedsvidenskab med en Bachelor i Idræt fra Aalborg Universitet i 2015.

Jacob Nørregård

Siden starten af min studietid har jeg opbygget en stor passion for aktiv læring, med særligt fokus på aktiv sprogindlæring. På baggrund af min viden fra studiet har jeg arbejdet målrettet på en ny tilgang til aktiv sprogindlæring, hvor bevægelse ikke bliver lagt nedover det faglige, men hvor der er et samspil mellem læringen, bevægelsen og det legende/spillende element.

Jeg er desuden kursusholder hos bl.a. CFU, hvor jeg underviser i hvordan lærere kan lykkes med at implementere bevægelse i undervisningen, og hvordan det bruges mest fordelagtigt.

Baggrund
Cand Scient. Idræt og tysk
Folkeskole- og gymnasielærer

Skriv til os

Du er altid velkommen til at kontakte os med stort og småt


Vores deltagere er ikke i tvivl
4.8 ud af 5. Baseret på 40+ anmeldelser. Se anmeldelser her