Privatlivspolitik

Teamet bag Din Camp

 

 

 


Sandra Larsen

» Mit navn er Sandra Lützhøft Larsen, 34 år og med stor passion for læring. Jeg har brugt de sidste 10 år på at skabe et univers af kreative læringscamps for børn og unge, under navnet +Camp. Som den generte pige i klasselokalet, men Anja Andersen på håndboldbanen, ville jeg gerne skabe et læringsrum for børnene, hvor trygheden og dermed selvtilliden fra det ene rum kunne overføres til det andet. Derfor foregår størstedelen af undervisningen på vores camps væk fra klasserummet og med muligheden for at løbe, hoppe, tegne, kaste og spille, mens der læres.

De kreative læringscamp og +Camps tilgang til læring er taget med over i Din Camp og jeg glæder mig til den rejse, der venter os sammen. Er ikke i tvivl om, at vi sammen kan skabe glæde og lyst til læring, om end det er på vores camps, på kontoret, blandt kollegaer eller hos vores dygtige undervisere.

Baggrund:
Sandra har en PBA i Ernæring og Sundhed, med et fokus på, hvordan børn og unges læringsforudsætninger kan forbedres ved at skrue på henholdsvis ernæring og idræt. «

Jonas Herlev

» Mit navn er Jonas, 32 år. Jeg har siden 2010 været med til at skabe uforglemmelige oplevelser i sommerferien for børn, unge og familier.

De sommercamps jeg har lavet siden 2010 har haft fokus på fysisk aktivitet i mange forskellige afskygninger. Men fælles for dem alle er, at det skal være sjovt at bevæge sig.

Jeg har desuden være partner i et skirejsebureau med samme tilgang til rejserne som vores sommercamps - nemlig at børneundervisning skal være sjovt, og det er det sociale der løfter fagligheden til nye højder.

Nyeste skud på stammen er, at jeg har startet et lille non-profit kontorfællesskab, som skal hjælpe startups til at blive en del af et inspirerende miljø, hvor sparring og idéudvikling skal være drivkraften. Det er også her Din Camp har én af to baser i det daglige.

Baggrund:
Cand.Scient i Folkesundhedsvidenskab og Bach.scient i Idræt. «

Jacob Nørregård

» Mit navn er Jacob Nørregård, 30 år og grundlæggeren af virksomheden Sprog&Sport. I 2016 startede jeg Camp Sprog&Sport, hvor børn og unge undervises i engelsk eller tysk gennem bevægelse og sport. Siden starten af min studietid har jeg opbygget en stor interesse og passion for aktiv læring med særligt fokus på aktiv sprogindlæring.

På baggrund af min viden fra studiet arbejdede jeg på at skabe en ny tilgang til aktiv sprogindlæring, hvor bevægelse ikke blev lagt nedover det faglige, men hvor der er et samspil mellem læringen, bevægelsen og det legende/spillende element.

Desuden afholder jeg kurser og workshops for skoler og gymnasier. Jeg underviser i, hvordan lærerene kan lykkes med at implementere bevægelse i undervisningen, og hvordan bevægelse i undervisningen bruges mest fordelagtigt.

Baggrund:
Cand Scient. Idræt og tysk
- Bachelorprojekt: Hvordan kan bevægelse bedst muligt implementeres i folkeskolen.
- Specialeprojekt: Reducering af fremmedsprogangst vha. bevægelse i undervisningen

Folkeskole- og gymnasielærer
Kursusholder hos CFU «

Hold dig opdateret

Uforpligtende - og kan afmeldes med ét klik