Teamet bag Din Camp


I det daglige er det Sandra og Jonas der driver Din Camp med en klar målsætning om at skabe de absolut bedste campoplevelser i Danmark. Tilsammen har vi mere end 25 års erfaring med at arrangere camps, men vi er langt fra alene om at skabe de gode oplevelser. Hver sommer arbejder et passioneret team på mere end 200 personer på vores camps i hele landet.

Jonas Breum Herlev

Ejer & Direktør

Siden 2010 har jeg skabt camps for børn, unge og familier. Med udgangspunkt i sjove aktiviteter har jeg lavet camps for mange forskellige målgrupper; lige fra den unge, der trænger til et selvtillidsboost, til fodboldspilleren, der vil udvikle sig. Fælles for alt, hvad jeg laver, er, at der skal være plads til alle - uanset niveau og ambitioner. Humor, fællesskab og faglighed skal gå hånd i hånd.

Jeg har desuden været partner i et skirejsebureau og er grundlægger af et kontorfællesskab for iværksættere sammen med min far.

Sandra Lützhøft Grønning

Ejer & Direktør

Med en stor passion for børn og læring, har jeg brugt de sidste +10 år på at skabe et univers af kreative LæringsCamps. Jeg ønskede at skabe et læringsmiljø, hvor tryghed og dermed selvtillid kunne overføres fra ét rum til et andet. Derfor foregår størstedelen af undervisningen på vores camps uden for klasserummet, hvor deltagerne har mulighed for at løbe, lege, hoppe og kaste, alt imens de lærer.

Desuden har jeg bidraget til implementeringen af det samme koncept til projekt Lær for Livet af Egmont Fonden.

Høj kvalitet blandt instruktører & undervisere

Vi bruger hvert år mange ressourcer på at sætte det bedste team til vores camps. Det gælder både instruktører med ansvaret for aktiviterne, og underviserne der har det faglige ansvar.

For at være helt klædt på til instruktør- og underviserrollen på Din Camp, afholder vi hvert år et uddannelsesseminar for vores team. Her bliver teamet uddannet i vores koncept samt i vores værdier og visioner. Det er instruktørerne og underviserne, der sammen med deltagerne skaber den gode stemning på vores camps.

Udover at lave de fedeste aktiviteter for deltagerne passer vores team også på dit barn og sørger for, at alle har det godt. De er alle særligt udvalgt til opgaven, så glæd dig til at møde dem! Du kan være sikker på, at de ikke kan vente med at møde dig!

Vi har et samlet team på ca. 200 instruktører, undervisere samt køkkenpersonale, så vi har ikke plads til at præsentere dem alle. Men nedenfor kan du hilse på nogen af vores campteams fra sommeren 2022.

Vi indhenter børneattest på alle vores instruktører og undervisere. 

Vil du være en del af teamet?

 

Et stærkt hold står bag Din Camp

I 2023 deltog Din Camp i Løvens Hule på DR1 (sæson 8, afsnit 2)

Jesper Buch valgte, sammen med Morten Larsen (stifter af Hungry.dk og ny investor i Løvens Hule fra 2024), at investere 250.000 kr. i Din Camp via deres fælles selskab.

Jesper og Morten er i dag en værdifuld sparring for Sandra og Jonas i det daglige – altid med målet om at skabe de bedste fællesskaber i Danmark for børn, unge og familier. Din Camp drives stadig med udgangspunkt i vores fem kerneværdier; Passion, Rummelighed, Nytænkende, Ambitiøse og Teamwork.

Læs om vores vision her

Vores deltagere er ikke i tvivl
4.8 ud af 5. Baseret på 80+ anmeldelser.