Teamet bag Din Camp

Sandra, Jacob og Jonas hedder vi, og det er os der driver Din Camp. Tilsammen har vi mere end 25 års erfaring med at arrangere camps, men vi er langt fra alene om at skabe de gode oplevelser.

 

Sandra Lützhøft Grønning

Med en stor passion for læring, har jeg brugt de sidste +10 år på at skabe et univers af kreative læringscamps for børn og unge. Som den generte pige i klasselokalet, men Anja Andersen på håndboldbanen, ville jeg gerne skabe et læringsrum for børnene, hvor trygheden og dermed selvtilliden fra det ene rum kunne overføres til det andet. Derfor foregår størstedelen af undervisningen på vores camps væk fra klasserummet og med muligheden for at løbe, hoppe, tegne, kaste og spille, mens der læres.

Baggrund
PBA i Ernæring og Sundhed, med et fokus på, hvordan børn og unges læringsforudsætninger kan forbedres ved at skrue på henholdsvis ernæring og idræt.

Siden 2010 har Jonas skabt camps for børn, unge og familier. Med udgangspunkt i sjove aktiviteter har han lavet camps for mange forskellige målgrupper, lige fra den unge der trænger til et selvtillidsboost til fodboldspilleren der vil udvikle sig. Fælles for alt hvad han laver er, at der skal være plads til alle – uanset niveau og ambitioner.

Jonas Breum Herlev

Siden 2010 har jeg skabt camps for børn, unge og familier. Med udgangspunkt i sjove aktiviteter har jeg lavet camps for mange forskellige målgrupper; lige fra den unge, der trænger til et selvtillidsboost, til fodboldspilleren, der vil udvikle sig. Fælles for alt, hvad jeg laver, er, at der skal være plads til alle – uanset niveau og ambitioner. Humor, fællesskab og faglighed skal gå hånd i hånd.

Jeg har desuden været partner i et skirejsebureau og er grundlægger af et non-profit kontorfællesskab for iværksættere.

Baggrund
Kandidat i Folkesundhed
Bachelor i Idræt

Jacob Nørregård

Siden starten af min studietid har jeg opbygget en stor passion for aktiv læring, med særligt fokus på aktiv sprogindlæring. På baggrund af min viden fra studiet har jeg arbejdet målrettet på en ny tilgang til aktiv sprogindlæring, hvor bevægelse ikke bliver lagt nedover det faglige, men hvor der er et samspil mellem læring, bevægelse og det legende/spillende element.

Jeg er desuden kursusholder hos bl.a. CFU, hvor jeg underviser i, hvordan lærere kan lykkes med at implementere bevægelse i undervisningen, og hvordan det bruges mest fordelagtigt.

Baggrund
Cand Scient. Idræt og tysk
Folkeskole- og gymnasielærer

Høj kvalitet blandt instruktører & undervisere

Vi bruger hvert år mange ressourcer på at sætte det bedste team til vores camps. Det gælder både instruktører med ansvaret for aktiviterne, og underviserne der har det faglige ansvar.

For at være helt klædt på til instruktør- og underviserrollen på Din Camp, afholder vi hvert år et uddannelsesseminar for vores team. Her bliver teamet uddannet i vores koncept samt i vores værdier og visioner. Det er instruktørerne og underviserne, der sammen med deltagerne skaber den gode stemning på vores camps.

Udover at lave de fedeste aktiviteter for deltagerne passer vores team også på dit barn og sørger for, at alle har det godt. De er alle særligt udvalgt til opgaven, så glæd dig til at møde dem! Du kan være sikker på, at de ikke kan vente med at møde dig!

Vi har et samlet team på ca. 200 instruktører, undervisere samt køkkenpersonale, så vi har ikke plads til at præsentere dem alle. Men nedenfor kan du hilse på nogen af vores campteams fra sommeren 2022.

Vi indhenter børneattest på alle vores instruktører og undervisere. 

Vil du være en del af teamet?

 

Mød nogen fra campteamet her

Vores deltagere er ikke i tvivl
4.8 ud af 5. Baseret på 80+ anmeldelser.