Partnere & sponsorer

Danmarks bedste partnere og sponsorer

Vi sætter stor pris på, at så mange stærke aktører tror på det vi laver, og vil være med til at skubbe vores tanker og idéer i den rigtige retning.

Hvis ikke det var for alle dem der er nævnt herunder, var det ikke muligt at give så mange mennesker fantastiske campoplevelser.

Vil du være med til at gøre en forskel?

Hos Din Camp er der plads til alle, og intet er for småt i hjælpen, for at give en masse børn og unge nogle gode oplevelser.

Vi har lavet nogle partnerpakker, som kan ses længere nede på siden. Pakkerne giver jeres brand eksponering og vigtigst af alt, er I med til at give børn og unge muligheden for at få en oplevelse for livet.

NB: Vi laver med glæde en skræddersyet partnerpakke til jer, så hold jer ikke tilbage med at kontakte os.

En investering i fremtiden

Fremtiden er vores børn og unge – og vi skylder dem alle at føle sig som en del af et fællesskab.

I Din Camp ønsker vi at udbrede de mange fede campfællesskaber vi laver, så endnu flere får kendskab til dem. Derfor forsøger vi hele tiden at forbedre det vi laver og ikke mindst udvikle nye campfællesskaber som følger tidens trends. 

Vi er desuden ved at bygge en stor online platform med sjove aktiviteter indenfor aktiv læring og diverse idrætsgrene. Målet er, at platformen skal give undervisere rundt i hele Danmark en rygsæk af spændende og lærerige aktiviteter de kan implementere i deres undervisning. 

Platformen er blot et skridt på vejen mod vores første delmål om at blive Danmarks største, men ikke mindst dygtigste, campudbyder. 

Med dygtigste mener vi, dem der skaber de bedste og tryggeste rammer for børn og unge, til at være det de er – nemlig unikke individer der alle fortjener at være en del af unikke fællesskaber. For alle fortjener at være en del af et fællesskab. 

Vil du høre mere om at være partner?

Vi elsker stærke partnerskaber, der kan være med til at gøre en forskel for børn og unge. Derfor er intet for småt til at blive taget seriøst. Lad os tage en uforpligtende snak om muligheder og synergier.


Bliv ringet op og hør nærmere
Det er 100% uforpligtende at høre nærmere omkring vores partnerskaber

Vores deltagere er ikke i tvivl
4.8 ud af 5. Baseret på 40+ anmeldelser.