Hvem er Din Camp?

Vi er arrangører af en lang række feriecamps i Danmark. Vi står bl.a. bag REMA 1000 SportsCamp, som er en breddecamp for børn og unge med fokus på sport og sjove aktiviteter.

Holdet bag Din Camp har mere end 25 års erfaring med afvikling af feriecamps indenfor både sport, læring og fællesskaber.

Hos Din Camp har vi fem kerneværdier ― PassionRummelighedNytænkende, Ambitiøse og Teamwork.

Det er de fem værdier, alt vi laver tager udgangspunkt i, og som skaber grundlaget for vores camps, uanset om du vælger at deltage på en FamilieCampSportsCamp, GirlpowerCamp, MakerCamp eller vores LæringsCamp.

Det er vigtigt for os, at vores deltagere og deres forældre er tilfredse kunder, og at vi holder hvad vi lover. Derfor har vi sat overliggeren højt på alle områder som undervisning, faciliteter, kundeservice og tryghed på camp.

Nye partnerskaber

Vi forsøger hele hele tiden at fornye os, følge tidens tendenser – og allerhelst selv er med til at præge dem. Derfor er vi også altid åbne for gode idéer og nye samarbejder, hvis du skulle have noget spændende på hjerte.

Praktisk info

At være franchise er en mulighed for jeres forening, til at tjene nogle penge, og samtidig være med til at give en masse børn og unge en god oplevelse i sommeferien med fokus på idræt.

Sammen med Din Camp kommer jeres forening til at være medarrangør af en REMA 1000 SportsCamp i sommerferien.

REMA 1000 SportsCamp er fem dages dagscamp, med venskaber og sjove aktiviteter for piger og drenge mellem 8-13 år. Deltagerne møder fra kl. 9-16 fra mandag til fredag i den specifikke uge i sommerferien.

Din Camp påtager sig alt arbejdet med at arrangere og drive campen. Herunder alt arbejde med markedsføring, ansættelse af instruktører og selve planlægningen af ugens program samt tilmelding af deltagere.

Det eneste man som franchisetager skal sørge for, er at booke idrætsfaciliteter, sørge for køleskabe til madpakkerne og hjælpe med at sprede budskabet i sin forening – hvor deltagerne får 20% rabat på sit campophold.

Hvad skal man gøre som franchisetager?

  • Booke idrætsfaciliteter inkl. 1-2 køleskabe
  • Sprede budskabet i foreningen om, at I arrangerer en REMA 1000 SportsCamp i samarbejde med Din Camp.

… Og så er det en unik mulighed for at tjene lidt til foreningskassen, da I som forening får et fast beløb per deltager på campen.

Hvad tilbyder Din Camp til jeres forening?

  • 100 kr. per deltager der tilmelder sig campen
  • Eksponering og god omtale på vores platforme
  • En dygtig samarbejdspartner, der har stor erfaring med at lave sommercamps for børn og unge.
  • 20% rabat på campopholdet til jeres foreningsmedlemmer og deres børn.

Din Camp står for ALT omkring planlægning, markedsføring, ansættelse af instruktører, kundeservice og evaluering.

Har du lyst til at høre mere?

Det er 100% uforpligtende


Vi gemmer ikke dine oplysninger efterfølgende
Det er 100% uforpligtende at høre nærmere omkring muligheden for franchise

Vores deltagere er ikke i tvivl
4.8 ud af 5. Baseret på 80+ anmeldelser.