Din Camp – en sommercamp med visioner

Din Camp tilbyder årets fedeste ferie- og sommercamp for børn og unge, der ønsker nye venskaber, læring og oplevelser for livet.

Siden 2010 har holdet bag Din Camp sendt mere end 14.000 glade børn og unge afsted på sommercamp. Siden da har vi udviklet og finpudset vores koncept for vores camps helt ned til sidste detalje. Derfor tøver vi heller ikke med at garantere de unge mennesker uforglemmelige ferieoplevelser og sommercamps med Din Camp.

Hos Din Camp har vi fem kerneværdier – Passion, Rummelighed, Nytænkende, Ambitiøse og Teamwork. Det er de fem værdier, alt vi laver tager udgangspunkt i, og som skaber grundlaget for vores camps, uanset om du vælger at deltage i en FamilieCamp, SportsCamp, GirlpowerCamp, MakerCamp eller vores svar på en læringscamp, der hos os hedder Camp Play2Boost.

Hos Din Camp har vi fem kerneværdier - Passion, Rummelighed, Nytænkende, Ambitiøse og Teamwork. Det er de fem værdier, alt vi laver tager udgangspunkt i, og som skaber grundlaget for vores camps, uanset hvilken af vores camps du vælger at deltage på.

Sommercamp med fællesskab i højsædet

Når vi siger, at fællesskab er en kerneværdi for os, så siger vi det fordi vi mener det. Fællesskabet er et afgørende fundament for at man særligt som barn trives og føler sig tilpas socialt. At man lader sig udvikle og at man har det sjovt. Vi oplever altid, at man får en masse nye venner på Din Camp. Endda er der opstået skønne venskaber på tværs af alle grænser.

Derfor kan man også trygt tage afsted alene. Vores sommercamp er netop tilrettelagt sådan, at deltagerne møder en masse nye venner og bliver en del af et større fællesskab. Både på egen og andre linjer. Læs mere om hvordan vi sikrer os, at Din Camp skaber en tryg og sikker sommercamp for alle vores deltagere.

Hos Din Camp er vores mission at vi igennem kreative læringsuniverser og fællesskaber vil fremme lysten til at lære, være og skabe. Vi tror på glæde flytter bjerge.

Udvikling af topstyrker og potentialer

Med et stærkt fællesskab og et trygt læringsmiljø i ryggen er mulighederne for personlig udvikling store. Din Camp kæmper for at styrke og udvikle deltagernes talenter og potentialer igennem et hav af forskellige aktiviteter og succesoplevelser – både inden for sport og læring. Det er essentielt, at deltagerne går fra camp med en større tiltro til egne evner og, at ikke kun vi ser deres potentiale, men også dem selv.

Udvikling er også centralt, når vi sidder på kontoret hos Din Camp. Det er vigtigt for os, at vi hele tiden er nytænkende, tapper ind i tidens trends, udvikler nye campkoncepter og skaber fede læringsøvelser. Og det gør vi mens vi; griner, leger, spiller og eksperimenterer. For hos Din Camp tror vi nemlig på, at vi kan udvikle os mere, når det er en fornøjelse at være på arbejde og sjovt at lære.

Ligeledes er udviklingen central for vores eget koncept hos Din Camp. Og det er vigtigt for os, at vi hele tiden fornyer os, både med nye campkoncepter og tendenser hos børn og unge, eksempelvis når det gælder planlægning af årets lejrskole. Vi udvikler og evaluerer løbende nye koncepter velegnet til vores camps og sjove idéer. Derfor er vi også altid åbne for gode idéer og nye samarbejder, hvis du skulle have noget spændende på hjerte. På denne måde er vi med til at sikre, at vores camp deltagere får en uge spækket med uforglemmelige minder, oplevelser og sjov.

Lige nu kan vi præsentere hele seks forskellige campkoncepter, som alle har de samme grundværdier, men som alligevel er meget forskellige.

Se vores samlede campoversigt her

Topkvalitet på din sommercamp

Sidst, men ikke mindst, er det utroligt vigtigt for os hos Din Camp, at vores kunder er tilfredse. For os er tilfredse kunder glade børn, som ikke vil hjem. Og forældre, som spændte og trygge sender deres børn afsted på vores sommercamp. Derfor sætter vi barren højt og prioriterer en høj kvalitet hvad angår alt hvad vi laver. Aktiviteter, instruktører, kommunikation med forældre og sikkerhed hos Din Camp er altid i den bedste kvalitet på markedet.

Læs mere om vores forskellige camps, tid og sted samt praktiske informationer og find den helt perfekte Din Camp til jeres ønsker og behov.

Skab minder med årets fedeste sommercamp  – Vil du være med?

Tag et kig på vores partnerpakker her, eller kontakt os, hvis vi skal skræddersy noget sammen – så kan du være med til at skabe oplevelser for livet.

Din Camp – Glæde flytter bjerge!

Hold dig opdateret

Uforpligtende - og kan afmeldes med ét klik