Privatlivspolitik

Din Camp – en sommercamp med visioner

Din Camp tilbyder årets fedeste ferie- og sommercamp for børn og unge, der ønsker nye venskaber og oplevelser for livet.

Siden 2005 har holdet bag Din Camp sendt mere end 10.000 glade børn og unge afsted på sommercamp. Siden da har vi udviklet vores koncept og vision for vores camps helt ned til sidste detalje. Derfor tøver vi heller ikke med at garantere de unge mennesker uforglemmelige ferieoplevelser og sommercamps med Din Camp.

Hos Din Camp har vi tre kerneværdier – fællesskab, udvikling og kvalitet. Fælles for kerneværdierne er, at alle vores camps er skabt med udgangspunkt i disse. Om end I vælger at deltage i en FamilieCamp, SportsCamp, DiabetesCamp eller vores SommerSkoler. Hos os har vi ét hovedfokus. At give børn og unge den bedste uge med fokus på glæde, udvikling og venskaber.

Sommercamp med fællesskab i højsædet

Når vi siger, at fællesskab er en kerneværdi for os, så siger vi det fordi vi mener det. Fællesskabet er et afgørende fundament for at man særligt som barn trives og føler sig tilpas socialt. At man lader sig udvikle og at man har det sjovt. Vi oplever altid, at man får en masse nye venner på Din Camp. Endda er der opstået skønne venskaber på tværs af alle grænser.

Derfor kan man også trygt tage afsted alene. Vores sommercamp er netop tilrettelagt sådan, at deltagerne møder en masse nye venner og bliver en del af et større fællesskab. Både på egen og andre linjer. Læs mere om hvordan vi sikre os, at Din Camp skaber en tryg og sikker sommercamp for alle vores deltagere.

Udvikling af topstyrker og potentialer

Med et stærkt fællesskab i ryggen er mulighederne for personlig udvikling store. For os hos Din Camp betyder udvikling at vores camps dækker aktiviteter, der på et hav af forskellige måder styrker jeres topstyrker. Vi fokuserer på at vores sommercamp som koncept forbedrer opmærksomhed og udvikler talenter og potentialer.

Ligeledes er udviklingen central for vores eget koncept hos Din Camp. Og det er vigtigt for os, at vi hele tiden fornyer os, både med nye campkoncepter og tendenser hos børn og unge, eksempelvis når det gælder planlægning af årets lejrskole. Vi udvikler og evaluerer løbende nye koncepter velegnet til vores camps og sjove idéer. Vi er især optaget af, at vores sommercamp følger tidens nyeste tendenser.  Derfor er vi også altid åbne for gode idéer og nye samarbejder, hvis du skulle have noget spændende på hjerte. På denne måde er vi med til at sikre, at vores camp deltagere får en uge spækket med uforglemmelige minder, oplevelser og sjov.

Lige nu kan vi præsentere hele fem forskellige camp koncepter, som alle har de samme grundværdier, men som alligevel er meget forskellige.

Se vores samlede campoversigt her.

Topkvalitet på din sommercamp

Sidst, men ikke mindst, er det utroligt vigtigt for os hos Din Camp, at vores kunder er tilfredse. For os er tilfredse kunder glade børn, som ikke vil hjem. Og forældre, som spændte og trygge sender deres børn afsted på vores sommercamp. Derfor sætter vi barren højt og prioriterer en høj kvalitet hvad angår alt hvad vi laver. Aktiviteter, instruktører, kommunikation med forældre og sikkerhed hos Din Camp er altid i den bedste kvalitet på markedet.

Læs mere om vores forskellige camps, tid og sted samt praktiske informationer og find den helt perfekte Din Camp til jeres ønsker og behov.

Ny gammel nyhed 😃

GirlpowerCamp er nu åben for tilmeldinger!

Efter et års pause for PigeCamp, har vi allieret os med PlusCamp, og lavet et perfekt mix af S-CAMP og PigeCamp under navnet GirlpowerCamp ☀️

Læs meget mere på www.GirlpowerCamp.dk.

GirlpowerCamp i samarbejde med @rema_1000_danmark
...

28 1

Det er så dejligt, at vi får forespørgsler på S-CAMP 2021.

Efter to fantastiske år med S-CAMP, har Din Camp og PROJEKT S i fællesskab dog besluttet at gøre det vi begge er bedst til.

@projektsdk vil derfor i 2021 tilbyde en uges sommercamp, uden overnatning, hvor deltagerne kommer hjem og får et pusterum efter at have styrket deres selvtillid og selvværd i dagtimerne. Der vil være få deltagere i hver gruppe, for at få den samme trygge Projekt S oplevelse. Se mere på www.projekts.dk/sommerboost

Din Camp vil stadig tilbyde en lang række af sjove og styrkende sommercamps med og uden overnatning. Se mere på www.dincamp.dk

Vi er overvældede over den positive respons S-CAMP har fået, og vi håber I tager lige så godt i mod vores andre tilbud, der spænder bredt.

Vi ses i sommerferien 😃☀️
...

22 0

Tilmeldingen er åben 🔥 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#dincamp2021 #sommerogsol #denbedsteuge #sportscamp #familiecamp #familieferie #ferieidanmark
...

59 1

Wow 😲 stem stem stem på vores seje danseinstruktør 🕺🏻💪🏼 Du er for vild @esbenwormslev 🔥 #denvildestedanser @championsleaguefam ...

68 1

Solen er gået ned, og årets første camps er snart forbi 🌙

Både deltagere og instruktører er trætte... af at det er ved at være slut. Men forhåbentlig er det hele bare et på gensyn 🤗

Vi ses i morgen forældre - sov godt 😴
...

58 0

Vandsport 🤙🏼 #dincamp #kajak #sommerogsol ...

59 0

Velkommen til Vild Med Isolation, hvor du kommer i form på en sjov måde💪🏼🤪😂 #stensakspapir #dincamp #denbedsteuge #sommercamp2020 #dincamp2020 #rema1000sportscamp #sjovogballade ...

41 0

Rigtig god lørdag fra hele instruktørteamet 😎☀️ Mads fejrer det gode vejr med sines bedste jokes 😂🤡 Skriv din bedste joke i kommentarfeltet 👇🏼 ...

70 0

Chefen varmer op til sommerens camps!🏓🏆🥳 #viglæderos#eriklartilcamp#onsdagssporten#dincamp2020 ...

46 4

Der skal bruges mange kræfter for at forestille sig sommer og sol i denne tid 🌱 men på kontoret glæder vi os hver dag til sommerferie, camps og glade ansigter 😃💙☀️ ...

28 0

Skab minder med årets fedeste sommercamp  – Vil du være med?

Tag et kig på vores partnerpakker her, eller kontakt os, hvis vi skal skræddersy noget sammen – så kan du være med til at skabe oplevelser for livet.

De bedste hilsner

Jonas Herlev
Partner & Adm. Direktør

Ejer af Din Camp, Jonas Herlev

Hold dig opdateret

Uforpligtende - og kan afmeldes med ét klik