Privatlivspolitik

Din Camp – en sommercamp med visioner

Din Camp tilbyder årets fedeste ferie- og sommercamp for børn og unge, der ønsker nye venskaber og oplevelser for livet.

Siden 2010 har holdet bag Din Camp sendt mere end 5000 glade børn og unge afsted på sommercamp. Siden da har vi udviklet vores koncept og vision for vores camps helt ned til sidste detalje. Derfor tøver vi heller ikke med at garantere de unge mennesker uforglemmelige ferieoplevelser og sommercamps med Din Camp.

Hos Din Camp har vi tre kerneværdier – fællesskab, udvikling og kvalitet. Fælles for kerneværdierne er, at alle vores camps er skabt med udgangspunkt i disse. Om end I vælger at deltage i en FamilieCamp, SportsCamp eller DiabetesCamp. Hos os har vi ét hovedfokus. At give børn og unge den bedste uge med fokus på glæde, udvikling og venskaber.

Sommercamp med fællesskab i højsædet

Når vi siger, at fællesskab er en kerneværdi for os, så siger vi det fordi vi mener det. Fællesskabet er et afgørende fundament for at man særligt som barn trives og føler sig tilpas socialt. At man lader sig udvikle og at man har det sjovt. Vi oplever altid, at man får en masse nye venner på Din Camp. Endda er der opstået skønne venskaber på tværs af alle grænser.

Derfor kan man også trygt tage afsted alene. Vores sommercamp er netop tilrettelagt sådan, at deltagerne møder en masse nye venner og bliver en del af et større fællesskab. Både på egen og andre linjer. Læs mere om hvordan vi sikre os, at Din Camp skaber en tryg og sikker sommercamp for alle vores deltagere.

Udvikling af topstyrker og potentialer

Med et stærkt fællesskab i ryggen er mulighederne for personlig udvikling store. For os hos Din Camp betyder udvikling at vores camps dækker aktiviteter, der på et hav af forskellige måder styrker jeres topstyrker. Vi fokuserer på at vores sommercamp som koncept forbedrer opmærksomhed og udvikler talenter og potentialer.

Ligeledes er udviklingen central for vores eget koncept hos Din Camp. Og det er vigtigt for os, at vi hele tiden fornyer os, både med nye campkoncepter og tendenser hos børn og unge, eksempelvis når det gælder planlægning af årets lejrskole. Vi udvikler og evaluerer løbende nye koncepter velegnet til vores camps og sjove idéer. Vi er især optaget af, at vores sommercamp følger tidens nyeste tendenser.  Derfor er vi også altid åbne for gode idéer og nye samarbejder, hvis du skulle have noget spændende på hjerte. På denne måde er vi med til at sikre, at vores camp deltagere får en uge spækket med uforglemmelige minder, oplevelser og sjov.

Lige nu kan vi præsentere hele fem forskellige camp koncepter, som alle har de samme grundværdier, men som alligevel er meget forskellige.

Se vores samlede campoversigt her.

Topkvalitet på din sommercamp

Sidst, men ikke mindst, er det utroligt vigtigt for os hos Din Camp, at vores kunder er tilfredse. For os er tilfredse kunder glade børn, som ikke vil hjem. Og forældre, som spændte og trygge sender deres børn afsted på vores sommercamp. Derfor sætter vi barren højt og prioriterer en høj kvalitet hvad angår alt hvad vi laver. Aktiviteter, instruktører, kommunikation med forældre og sikkerhed hos Din Camp er altid i den bedste kvalitet på markedet.

Læs mere om vores forskellige camps, tid og sted samt praktiske informationer og find den helt perfekte Din Camp til jeres ønsker og behov.

Wow 😲 stem stem stem på vores seje danseinstruktør 🕺🏻💪🏼 Du er for vild @esbenwormslev 🔥 #denvildestedanser @championsleaguefam ...

67 1

Tak tak tak - for nogle fantastiske camps 🙏🏼🔥 Ses vi næste sommer?

#dincamp2020 #denbedsteuge
...

68 0

Solen er gået ned, og årets første camps er snart forbi 🌙

Både deltagere og instruktører er trætte... af at det er ved at være slut. Men forhåbentlig er det hele bare et på gensyn 🤗

Vi ses i morgen forældre - sov godt 😴
...

56 0

Vandsport 🤙🏼 #dincamp #kajak #sommerogsol ...

57 0

Velkommen til Vild Med Isolation, hvor du kommer i form på en sjov måde💪🏼🤪😂 #stensakspapir #dincamp #denbedsteuge #sommercamp2020 #dincamp2020 #rema1000sportscamp #sjovogballade ...

40 0

Rigtig god lørdag fra hele instruktørteamet 😎☀️ Mads fejrer det gode vejr med sines bedste jokes 😂🤡 Skriv din bedste joke i kommentarfeltet 👇🏼 ...

70 0

Chefen varmer op til sommerens camps!🏓🏆🥳 #viglæderos#eriklartilcamp#onsdagssporten#dincamp2020 ...

45 4

Der skal bruges mange kræfter for at forestille sig sommer og sol i denne tid 🌱 men på kontoret glæder vi os hver dag til sommerferie, camps og glade ansigter 😃💙☀️ ...

28 0

Se lige de her lækre mennesker! De er en del af instruktørflokken på Din Camp.
Husk du stadig kan nå at sende din ansøgning til os inden mandag 24/2!
Send den til: info@dincamp.dk

Vi glæder os til at læse den og måske du kan blive lige så lækker i sommerens sol i den blå/sorte uniform 🙌🏻☀️⛹🏼‍♀️🏸🤿⚽️🥏🏐🏄🏽‍♂️
...

61 0

𝙳𝙰𝙽𝙼𝙰𝚁𝙺𝚂 𝚂𝙹𝙾𝚅𝙴𝚂𝚃𝙴 𝚂𝙾𝙼𝙼𝙴𝚁𝙹𝙾𝙱! ☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
𝚅𝚒𝚕 𝚍𝚞 𝚟æ𝚛𝚎 𝚖𝚎𝚍 𝚝𝚒𝚕 𝚊𝚝 𝚐𝚒𝚟𝚎 𝚋ø𝚛𝚗, 𝚞𝚗𝚐𝚎 𝚘𝚐 𝚏𝚊𝚖𝚒𝚕𝚒𝚎𝚛 𝚗𝚘𝚐𝚕𝚎 𝚞𝚏𝚘𝚛𝚐𝚕𝚎𝚖𝚖𝚎𝚕𝚒𝚐𝚎 𝚘𝚙𝚕𝚎𝚟𝚎𝚕𝚜𝚎𝚛 𝚒 𝚜𝚘𝚖𝚖𝚎𝚛𝚏𝚎𝚛𝚒𝚎𝚗?
𝙹𝚎𝚐 𝚕𝚘𝚟𝚎𝚛 𝚍𝚒𝚐 𝚍𝚎𝚝 𝚜𝚓𝚘𝚟𝚎𝚜𝚝𝚎 𝚓𝚘𝚋 𝚍𝚞 𝚗𝚘𝚐𝚎𝚗𝚜𝚒𝚗𝚍𝚎 𝚑𝚊𝚛 𝚑𝚊𝚏𝚝, 𝚑𝚟𝚒𝚜 𝚍𝚞 𝚕𝚘𝚟𝚎𝚛 𝚖𝚒𝚐 𝚊𝚝 𝚜𝚎𝚗𝚍𝚎 𝚎𝚗 𝚊𝚗𝚜ø𝚐𝚗𝚒𝚗𝚐 😉

𝙷𝚓æ𝚕𝚙 𝚐𝚎𝚛𝚗𝚎 𝚖𝚎𝚍 𝚊𝚝 sprede budskabet, 𝚜å 𝚟𝚒 𝚔𝚊𝚗 𝚜æ𝚝𝚝𝚎 𝚍𝚎𝚝 𝚗𝚢𝚎 𝙳𝚊𝚗𝚖𝚊𝚛𝚔𝚜 𝚜ø𝚍𝚎𝚜𝚝𝚎 𝚒𝚗𝚜𝚝𝚛𝚞𝚔𝚝ø𝚛𝚝𝚎𝚊𝚖 😃

𝙻æ𝚜 𝚖𝚎𝚛𝚎 𝚙å: www.dincamp.dk/bliv-instruktoer

𝚂𝚊𝚖𝚖𝚎𝚗 𝚜𝚔𝚊𝚋𝚎𝚛 𝚟𝚒 𝚖𝚒𝚗𝚍𝚎𝚛 𝚏𝚘𝚛 𝚕𝚒𝚟𝚎𝚝 🔥💙 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
𝙳𝚎 𝚋𝚎𝚍𝚜𝚝𝚎 𝚑𝚒𝚕𝚜𝚗𝚎𝚛
𝙹𝚘𝚗𝚊𝚜
...

31 0

Skab minder med årets fedeste sommercamp  – Vil du være med?

Tag et kig på vores partnerpakker her, eller kontakt os, hvis vi skal skræddersy noget sammen – så kan du være med til at skabe oplevelser for livet.

De bedste hilsner

Jonas Herlev
Ejer af Din Camp

Ejer af Din Camp, Jonas Herlev

Hold dig opdateret

Uforpligtende - og kan afmeldes med ét klik