Din Camp
– En sommercamp med visioner

Din Camp tilbyder årets fedeste ferie- og sommercamp for børn og unge, der ønsker nye venskaber, læring og oplevelser for livet.

Sommercamp med fællesskab i højsædet

Fællesskabet er et afgørende fundament for, at man, særligt som barn, trives og føler sig tilpas socialt, at man lader sig udvikle, og at man har det sjovt. Vi oplever altid, at man får en masse nye venner på Din Camp. Endda er der opstået skønne venskaber på tværs af alle grænser.

Derfor kan man også trygt tage afsted alene. Vores sommercamp er netop tilrettelagt sådan, at deltagerne møder en masse nye venner og bliver en del af et større fællesskab. Læs mere om hvordan vi sikrer os, at Din Camp skaber en tryg og sikker sommercamp for alle vores deltagere.

Siden 2010 har holdet bag Din Camp haft mere end 14.000 glade deltagere afsted på sommercamp. Vores mange campkoncepter er udviklet og finpudset igennem mange år, og derfor tøver vi heller ikke med at garantere vores deltagere nogle uforglemmelige ferieoplevelser og sommercamps med Din Camp.

 

Hos Din Camp er vores mission at vi igennem kreative læringsuniverser og fællesskaber vil fremme lysten til at lære, være og skabe. Vi tror på glæde flytter bjerge.

Din Camp bygger på fem kerneværdier

Hos Din Camp har vi fem kerneværdier – Passion, Rummelighed, Nytænkende, Ambitiøse og Teamwork. Det er de fem værdier, alt vi laver tager udgangspunkt i, og som skaber grundlaget for vores camps, uanset om du vælger at deltage på en FamilieCampSportsCamp, GirlpowerCamp, MakerCamp eller vores LæringsCamp.

Hos Din Camp har vi fem kerneværdier - Passion, Rummelighed, Nytænkende, Ambitiøse og Teamwork. Det er de fem værdier, alt vi laver tager udgangspunkt i, og som skaber grundlaget for vores camps, uanset hvilken af vores camps du vælger at deltage på.

Udvikling af topstyrker og potentialer

Med et stærkt fællesskab og et trygt læringsmiljø i ryggen er mulighederne for personlig udvikling store. Din Camp kæmper for at styrke og udvikle deltagernes talenter og potentialer igennem et hav af forskellige aktiviteter og succesoplevelser – både inden for sport og læring. Det er essentielt, at deltagerne går fra camp med en større tiltro til egne evner og, at ikke kun vi ser deres potentiale, men også dem selv.

Udvikling er også centralt, når vi sidder på kontoret hos Din Camp. Det er vigtigt for os, at vi hele tiden er nytænkende, tap’er ind i tidens trends, udvikler nye campkoncepter og skaber fede læringsaktiviteter.

Og det gør vi mens vi; griner, leger, spiller og eksperimenterer. For hos Din Camp tror vi nemlig på, at vi kan udvikle os mere, når det er en fornøjelse at være på arbejde og sjovt at lære.

Derfor er vi også altid åbne for gode idéer og nye samarbejder, hvis du skulle have noget spændende på hjerte. På denne måde er vi med til at sikre, at vores camp deltagere får en uge spækket med uforglemmelige minder, oplevelser og sjov.

Lige nu kan vi præsentere hele seks forskellige campkoncepter, som alle har de samme grundværdier, men som alligevel er meget forskellige.

Se vores campoversigt her

Topkvalitet på din sommercamp

Sidst, men ikke mindst, er det utroligt vigtigt for os hos Din Camp, at vores kunder er tilfredse. For os er tilfredse kunder glade børn, som ikke vil hjem. Og forældre, som spændte og trygge sender deres børn afsted på vores sommercamp. Derfor sætter vi barren højt og prioriterer en høj kvalitet hvad angår alt hvad vi laver. Aktiviteter, instruktører, kommunikation med forældre og sikkerhed hos Din Camp er altid i den bedste kvalitet på markedet.

Læs mere om vores forskellige camps, tid og sted samt praktiske informationer og find den helt perfekte Din Camp til jeres ønsker og behov.

Skab minder med årets fedeste sommercamp  – Vil du være med?

Tag et kig på vores partnerpakker her, eller kontakt os, hvis vi skal skræddersy noget sammen – så kan du være med til at skabe oplevelser for livet.

Glæde flytter bjerge!

Hos Din Camp har vi monteret en stor fed JA-hat på hovederne, og hvis du som deltager gør det samme, kan det ikke undgå at blive en fantastisk oplevelse at være på camp.

Din Camp er støttet af

Vi sætter stor pris på, at så mange stærke aktører tror på det, vi laver, og vil være med til at skubbe vores tanker og idéer i den rigtige retning.
REMA 1000 Danmark har været en tæt og vigtigt samarbejdspartner hos Din Camp i mange år. De er med til at støtte os og give mange børn, unge og familier muligheden for at få en masse fede campoplevelser.

Titel- & Hovedsponsor

Hovedsponsor

TEKNIQ Arbejdsgiverne er sponsor for MarkerCamp, en camp der giver børn og unge mulighed for at stifte bekendtskab med det praktiskfaglige arbejde.

Hovedsponsor

Vores deltagere er ikke i tvivl
4.8 ud af 5. Baseret på 80+ anmeldelser.