Din Camps historie og vision

Din Camp tilbyder feriecamps for børn og unge, der ønsker nye venskaber og oplevelser for livet.

Siden 2010 har holdet bag Din Camp været med til at sende mere end 5000 glade børn og unge afsted på camps, og har siden første camp udviklet og forfinet sine campkoncepter helt ned i detaljen. Derfor tøver Din Camp ikke med at garantere de unge uforglemmelige campoplevelser.

Fælles for alt hvad Din Camp er en del af er, at hovedfokus er at give børn og unge den bedste uge med fokus på glæde, udvikling og venskaber.

Høj kvalitet på alle områder

Én af vores kerneværdier er kvalitet og oplevelser for livet! Det er vigtigt for os at sikre tilfredse kunder og reelle oplevelser. Derfor har vi sat overliggeren højt på alle områder som undervisning, faciliteter, kundeservice og tryghed på camp.

Det betyder blandt andet, at du bliver undervist af nøje udvalgte instruktører, og at vi har fokus på nærvær og tryghed for den enkelte deltager.

Nye campkoncepter

Det er vigtigt for os, at vi hele tiden fornyer os, og følger med tidens tendenser – og allerhelst selv er med til at præge dem. Derfor er vi også altid åbne for gode idéer og nye samarbejder, hvis du skulle have noget spændende på hjerte.

Lige nu kan vi præsentere hele seks forskellige campkoncepter, som alle har de samme grundværdier, men som alligevel er meget forskellige.

Se vores samlede campoversigt her.

Solen er gået ned, og årets første camps er snart forbi 🌙

Både deltagere og instruktører er trætte... af at det er ved at være slut. Men forhåbentlig er det hele bare et på gensyn 🤗

Vi ses i morgen forældre - sov godt 😴
...

52 0

Vandsport 🤙🏼 #dincamp #kajak #sommerogsol ...

55 0

Velkommen til Vild Med Isolation, hvor du kommer i form på en sjov måde💪🏼🤪😂 #stensakspapir #dincamp #denbedsteuge #sommercamp2020 #dincamp2020 #rema1000sportscamp #sjovogballade ...

36 0

Rigtig god lørdag fra hele instruktørteamet 😎☀️ Mads fejrer det gode vejr med sines bedste jokes 😂🤡 Skriv din bedste joke i kommentarfeltet 👇🏼 ...

62 0

Vil du være med til at gøre en forskel?

Tag et kig på vores partnerpakker her, eller kontakt os, hvis vi skal skræddersy noget sammen – så kan du være med til at skabe oplevelser for livet.

 

De bedste hilsner

Jonas Herlev
Ejer af Din Camp

Ejer af Din Camp, Jonas Herlev

Se en oversigt over vores camps
Klik her

Spørgsmål?

Kontakt os på mail eller på telefon 31 50 98 50

Hold dig opdateret

Uforpligtende - og kan afmeldes med ét klik