Danmarks sejeste TechCamp med programmering for børn og unge

Programmering - Spildesign - 3D-Print - Robotprogrammering - Det nyeste tech

Se hvornår du kan komme på camp

Hvad er en MakerCamp?

MakerCamp er for alle børn og unge, der vil lære at kode og være med til at skabe fremtiden. Her lærer vi at programmere seje computerspil og uovervindelige robotter. Vi designer fede 3D-prints, ligesom vi udforsker og afprøver det nyeste tech!

Kodning for børn og unge med plads til eksperimenter

Der er planlagt et spændende program for campen, hvor alle deltagere får lov at fordybe sig, undersøge og eksperimentere. Camperne kommer til at opleve, hvordan deres idéer bliver til virkelighed, og hvor fedt det føles at skabe i samarbejde med andre. Når camperne ikke lige er i fuld gang med at programmere, 3D-printe, bygge robotter eller designe computerspil, står den på udendørsaktiviteter, hygge, sjov og ballade. MakerCamp er kodning for børn og unge i trygge omgivelser og med fællesskabet i fokus.

Lær at kode og bliv bedre til de klassiske fag i skolen

Deltagerne på MakerCamp kommer til at opleve, hvordan noget går fra idé til virkelighed. De kommer til at bruge kompetencer fra centrale fag i grundskolen, og dansk, matematik og fysik/kemi kommer til at få en helt ny betydning, når alle får lov til at prøve kræfter med Maker-tilgangen. Kort sagt: Lær at kode og oplev, hvordan alle skolens fag kommer i spil på en sjov og lærerig måde.

Tech-linjer på MakerCamp

På campen er programmet skræddersyet og tilpasset den enkelte deltagers faglige niveau og alder. På MakerCamp har vi fire linjer, som er tilpasset forskellige alderstrin. Linjerne spænder over alt fra robotprogrammering for børn til spilprogrammering, hjemmesideudvikling og meget mere.

Alle voksne på MakerCamp har været gennem vores omfattende ansættelsesproces og har en ren børneattest. Vi sikrer altid det højeste sikkerhedsniveau på Din Camp, så alle kan føle sig trygge.

Sikkerhed

På MakerCamp er sikkerheden i top. Vi har førstehjælpstasker med på campen, og instruktørerne er briefet i, hvad de skal gøre ved brand.

Alle voksne på MakerCamp har desuden været gennem vores omfattende ansættelsesproces og har en ren børneattest.

På MakerCamp er der en voksen per femte barn. Alle voksne bor på campen, og det er muligt at få kontakt til en voksen hele døgnet. Alle voksne er enten uddannede lærere, lærerstuderende eller studerende fra en relevant videregående uddannelse.

Voksne på Makercamp

På MakerCamp er der en voksen per femte barn. Alle voksne bor på campen, og det er muligt at få kontakt til en voksen hele døgnet. Alle voksne er enten uddannede lærere, lærerstuderende eller studerende fra en relevant videregående uddannelse. Det er et krav på MakerCamp, at alle voksne har erfaring med børn og unge. Alle voksne på camp har desuden ren børneattest.

Campoversigt

Info:
Dato:
Adresse:
Detaljer:
Pris:
Info:
Techcamp for piger & drenge ml. 10-16 år
Dato:
16/10/22 - 20/10/22
Adresse:
Hundested
Pris:
3995 DKK Ledige pladser

Hvad koster MakerCamp?

Prisen for et ophold på MakerCamp er 3995 DKK.

  • Fem dages ophold med overnatning fra mandag til fredag
  • Kost og logi
  • En voksen pr. femte barn
  • Nye venskaber
  • Undervisning i programmering, graphics, spildesign, robotprogrammering og 3D-print
  • Masser af fede og sjove aktiviteter. Hver dag er der fysiske aktiviteter på programmet. Fx Space Battle eller life-size pacman
  • Den officielle Camp T-shirt og en drikkedunk
Computere

Alle deltagere skal medbringe deres egen egen computer.

Praktisk info

Vi sender en infomail ud til alle deltagere 1-2 uger inden campstart. Vi har dog samlet lidt af de vigtigste informationer her:

Ankomst

Alle deltagere ankommer til campen mandag kl. 11.00

Afhentning

Den sidste dag på campen afholder vi en Maker Fair, hvor alle nysgerrige forældre og bedsteforældre kan komme og se deltagernes projekter. Dette sker i tidsrummet 15.00-16.00
Der er fælles afslutning kl. 15.30

Få svar på de oftest stillede spørgsmål

Kan du ikke finde svar på det du søger? Du er velkommen til at ringe på tlf. 31509850 eller skrive en mail til info@dincamp.dk


Coders (10-12 år)

For de 10-12-årige vil programmet for MakerCamp være fyldt med spilprogrammering for børn i Scratch, LEGO Mindstorms og 3D-print. De yngste deltagere vil på campen have 1-2 dage med forskellige teknologier. På den måde får de et bredt indblik i arbejdet med forskellige teknologier og lærer at forstå programmering i forskellige sammenhænge.

Har dit barn tidligere programmeret, vil vi differentiere undervisningen sådan, at alle bliver udfordret ud fra det niveau, de befinder sig på. I slutningen af campen vil dit barn have lavet sit eget computerspil med blokprogrammering, deltaget i en nervepirrende robotturnering og 3D-printet sin egen kreation.

Er dit barn mellem 10 og 12 år, vil programmet for MakerCamp være fyldt med spilprogrammering i Scratch, LEGO Mindstorms og 3D-print.

Inventors (13-16 år)

Har dit barn en opfinder gemt i maven? Så er denne linje det helt rigtige valg.

På denne linje lærer deltagerne at programmere et Arduino-board. Vi arbejder med digitale og analoge inputs/outputs og kredsløb med simple funktioner. I undervisningen vil deltagerne lære om Arduino og programmering ud fra en Learning by doing-tilgang.

Man behøver ikke at have programmeret før for at kunne deltage på linjen. På Arduino-linjen starter vi med at lære om forskellige komponenter, og hvordan de programmeres til at udføre forskellige handlinger. Efterfølgende lærer deltagerne, hvordan de laver deres eget projekt og får lige netop deres idéer til at blive til virkelighed.

Når campen er slut, vil deltagerne på Arduino-linjen få mulighed for at købe deres eget projekt med hjem. Prisen ligger typisk mellem 180-300 kr., afhængig af den hardware, der er blevet brugt.

GameMaker (13-16 år)

På vores GameMaker-linje lærer dit barn at programmere og lave sine helt egne computerspil i GameMaker Studio 2. Vi arbejder med, hvordan et spil bygges op i GameMaker-programmet og lærer om objekter, sprites, funktioner, løkker, betingelser og variabler. Deltagerne vil desuden stifte bekendtskab med Computational Thinking, som skal hjælpe dem med at nedbryde deres idéer til små programmerbare dele.

Udover at skrive vores egne koder arbejder vi også løbende med at lave graphics, så deltagerne bliver skarpe til at lave spil med kreative baner, seje karakterer og fjender.

På linjen arbejdes der med forskellige spilgenrer, og deltagerne vil i slutningen af campen have lavet deres eget computerspil fra bunden.

WebDev (13-16 år)

På web developer-linjen bliver deltagerne præsenteret for basis HTML, CSS og JavaScript.  Dette er grundstenene for at komme godt i gang med at lave en hjemmeside.

Alle deltagerne kommer til at prøve at lave deres egen simple hjemmeside og bliver introduceret til grundlæggende teknikker inden for webdesign. Der vil være spændende cases, som de skal prøve at kode en hjemmeside ud fra.

Deltagerne stifter også bekendtskab med App Lab, hvor de skal prøve at kode og designe deres egen app sammen med en makker.

Kom med på vores fede makercamp for børn og unge der interesserer sig for teknologi. Prøv blandt andet kræfter med vores Web developer linje, hvor du får lov til at kode din egen hjemmeside.

Læs andres oplevelser med Din Camp

Hvad siger tidligere deltagere og forældre om MakerCamp?

REMA 1000 Danmark
Vores deltagere er ikke i tvivl
4.8 ud af 5. Baseret på 40+ anmeldelser. Se anmeldelser her