MakerCamp er Danmarks sjoveste techcamp

Programmering - Spildesign - 3D-Print - Robotprogrammering - Det nyeste tech

TechCamp med programmering for børn og unge

MakerCamp er for alle børn og unge, der vil lære at kode og være med til at skabe fremtiden. Her lærer vi at programmere seje computerspil og uovervindelige robotter. Vi designer fede 3D-prints, ligesom vi udforsker og afprøver det nyeste tech!

På MakerCamp er der plads til at lege med teknikken og til at kode for børn og unge. Vi giver plads til eksperimenter

Kodning for børn og unge med plads til eksperimenter

Der er planlagt et spændende program for campen, hvor alle deltagere får lov at fordybe sig, undersøge og eksperimentere. Camperne kommer til at opleve, hvordan deres idéer bliver til virkelighed, og hvor fedt det føles at skabe i samarbejde med andre. Når camperne ikke lige er i fuld gang med at programmere, 3D-printe, bygge robotter eller designe computerspil, står den på udendørsaktiviteter, hygge, sjov og ballade. MakerCamp er kodning for børn og unge i trygge omgivelser og med fællesskabet i fokus.

Gå til tilmeldingen

Hvis din pige har interessen for teknologi, er det med garanti en sjov og lærerig oplevelse for hende at komme på MakerCamp. Der skal nok komme andre piger også.

Kodning og tech for alle – begyndere og øvede – piger og drenge

Du behøver på ingen måde at være et tech geni for at deltage på MakerCamp. Vores søde, sjove og nærværende undervisere, står klar til at hjælpe og udfordre dig på det niveau, som du er. Hvis du aldrig har kodet før anbefaler vi, at du vælger linjen “Coders”.
Selvom vi har flest drenge på vores TechCamps, ser vi hos piger en stigende interesse for det spændende univers, som teknologi og kodning er. Hvis din pige har interesse for teknologi, er det med garanti en sjov og lærerig oplevelse for hende.

Campoversigt

Info:
Dato:
Adresse:
Detaljer:
Pris:
Info:
Techcamp for alle ml. 10-16 år
Dato:
Uge 26
26/06 - 30/06/23
Lokation:
Lunderskov
Skanderup Efterskole
Detaljer:
Vælg mellem
Coders (10-13 år)
Inventors (12-16 år)
GameMaker (12-16 år)
Pris:
3995 DKK
Info:
Techcamp for alle ml. 10-16 år
Dato:
Uge 27
03/07 - 07/07/23
Lokation:
Ringsted
Skovbo Efterskole
Detaljer:
Vælg mellem
Coders (10-13 år)
Inventors (12-16 år)
GameMaker (12-16 år)
Pris:
3995 kr.
Info:
Techcamp for alle ml. 10-16 år
Dato:
Uge 30
24/07 - 28/07/23
Lokation:
Viborg
Asmildkloster Landbrugsskole
Detaljer:
Vælg mellem
Coders (10-13 år)
Inventors (12-16 år)
GameMaker (12-16 år)
Pris:
3995 kr.

Få svar på de oftest stillede spørgsmål

Kan du ikke finde svar på det du søger? Du er velkommen til at ringe på tlf. 31509850 eller skrive en mail til [email protected]


Deltagerne på MakerCamp kommer til at opleve, hvordan noget går fra idé til virkelighed. Lær at kode og oplev, hvordan alle skolens fag kommer i spil på en sjov og lærerig måde.

Lær at kode og bliv bedre til de klassiske fag i skolen

Deltagerne på MakerCamp kommer til at opleve, hvordan noget går fra idé til virkelighed. De kommer til at bruge kompetencer fra centrale fag i grundskolen, og dansk, matematik og fysik/kemi kommer til at få en helt ny betydning, når alle får lov til at prøve kræfter med Maker-tilgangen. Kort sagt: Lær at kode og oplev, hvordan alle skolens fag kommer i spil på en sjov og lærerig måde.

Tech-linjer på MakerCamp

På campen er programmet skræddersyet og tilpasset den enkelte deltagers faglige niveau og alder. På MakerCamp har vi fire linjer, som er tilpasset forskellige alderstrin. Linjerne spænder over alt fra robotprogrammering for børn til spilprogrammering, hjemmesideudvikling og meget mere.

På MakerCamp er der én voksen per 5-6 barn. Alle voksne bor på campen, og det er muligt at få kontakt til en voksen hele døgnet. Alle voksne er uddannede eller studerende ved en relevant videregående uddannelse.

Tryghed og sikkerhed på MakerCamp

På MakerCamp er sikkerheden i top. Vi har førstehjælpstasker med på campen, og instruktørerne er briefet i, hvad de skal gøre ved brand.

Både campledere og undervisere på MakerCamp har desuden været gennem vores ansættelsesproces og har en ren børneattest.

Voksne på Makercamp

På MakerCamp er der én voksen per 5-6 barn. Alle voksne bor på campen, og det er muligt at få kontakt til en voksen hele døgnet. Alle voksne er uddannede eller studerende ved en relevant videregående uddannelse.

Alle ansatte har desuden ren børneattest.

Deltag på MakerCamp 2023

Hvad koster MakerCamp?

Prisen for et ophold på MakerCamp er 3995 DKK.

  • Fem dages ophold med overnatning på en efterskole
  • Kost og logi
  • En voksen per 5-6 deltager
  • Nye venskaber
  • Undervisning i programmering, graphics, spildesign, robotprogrammering og 3D-print
  • Masser af fede og sjove aktiviteter. Hver dag er der fysiske aktiviteter på programmet. Fx Space Battle eller life-size pacman
  • Den officielle Camp T-shirt og en drikkedunk
Computere

Alle deltagere skal medbringe deres egen egen computer. Der er ingen specielle krav til computeren, bortset fra, at den skal kunne tilgå WiFi.

Tilmeld til MakerCamp

Praktisk info

Når du har tilmeldt dig, vil der på din ordrebekræftelse være et link til at downloade velkomstbogen, hvori du finder alt praktisk information til campen.

Har du ikke modtaget din ordrebekræftelse med velkomstbogen, bedes du kontakte os.

Ankomst

Alle deltagere ankommer til campen den første dag kl. 11.00

Afhentning

Den sidste dag på campen afholder vi en Maker Fair, hvor alle nysgerrige forældre og bedsteforældre kan komme og se deltagernes projekter. Dette sker i tidsrummet 15.00-16.00.

Der er fælles afslutning kl. 15.30

Coders (10-13 år)

For de 10-13-årige vil programmet for MakerCamp være fyldt med spilprogrammering for børn i Scratch, LEGO Mindstorms og 3D-print. De yngste deltagere vil på campen have 1-2 dage med forskellige teknologier. På den måde får de et bredt indblik i arbejdet med forskellige teknologier og lærer at forstå programmering i forskellige sammenhænge.

Har dit barn tidligere programmeret, vil vi differentiere undervisningen sådan, at alle bliver udfordret ud fra det niveau, de befinder sig på. I slutningen af campen vil dit barn have lavet sit eget computerspil med blokprogrammering, deltaget i en nervepirrende robotturnering og 3D-printet sin egen kreation.

Tilmeld til Coders

For de 10-12-årige vil programmet for MakerCamp være fyldt med spilprogrammering for børn i Scratch, LEGO Mindstorms og 3D-print. De yngste deltagere vil på campen have 1-2 dage med forskellige teknologier.

Inventors (12-16 år)

Har dit barn en opfinder gemt i maven? Så er denne linje det helt rigtige valg.

På denne linje lærer deltagerne at programmere et Arduino-board. Vi arbejder med digitale og analoge inputs/outputs og kredsløb med simple funktioner. I undervisningen vil deltagerne lære om Arduino og programmering ud fra en Learning by doing-tilgang.

Man behøver ikke at have programmeret før for at kunne deltage på linjen. På Arduino-linjen starter vi med at lære om forskellige komponenter, og hvordan de programmeres til at udføre forskellige handlinger. Efterfølgende lærer deltagerne, hvordan de laver deres eget projekt og får lige netop deres idéer til at blive til virkelighed.

Når campen er slut, vil deltagerne på Arduino-linjen få mulighed for at købe deres eget projekt med hjem. Prisen ligger typisk mellem 180-300 kr., afhængig af den hardware, der er blevet brugt.

Tilmeld til Inventors

GameMaker (12-16 år)

På vores GameMaker-linje lærer dit barn at programmere og lave sine helt egne computerspil i GameMaker Studio 2. Vi arbejder med, hvordan et spil bygges op i GameMaker-programmet og lærer om objekter, sprites, funktioner, løkker, betingelser og variabler. Deltagerne vil desuden stifte bekendtskab med Computational Thinking, som skal hjælpe dem med at nedbryde deres idéer til små programmerbare dele.

Udover at skrive vores egne koder arbejder vi også løbende med at lave graphics, så deltagerne bliver skarpe til at lave spil med kreative baner, seje karakterer og fjender.

På linjen arbejdes der med forskellige spilgenrer, og deltagerne vil i slutningen af campen have lavet deres eget computerspil fra bunden.

Tilmeld til GameMaker

Læs andres oplevelser med Din Camp

Hvad siger tidligere deltagere og forældre om MakerCamp?

MakerCamp er støttet af

TEKNIQ Arbejdsgiverne er Danmarks tredje største arbejdsgiverforening og har medlemmer indenfor Industri- & Installationsbranchen.

“TEKNIQ Arbejdsgiverne er stolte af at være sponsor for MarkerCamp, en camp der giver børn og unge mulighed for at stifte bekendtskab med det praktiskfaglige arbejde. MarkerCamp er en unik mulighed for at give børn og unge indsigt i mange forskellige tekniske fagområder, og samtidig give dem mulighed for at møde andre børn og unge med samme interesse.”

Reservér plads med det samme

Det er 100% uforpligtende. Vi holder pladsen til dig i 7 dage.


Du accepterer samtidig, at Din Camp må sende nyhedsbreve til din mail. Det kan altid afmeldes igen.

Vores deltagere er ikke i tvivl
4.8 ud af 5. Baseret på 40+ anmeldelser.