DanskCamp

Bliv bedre til at stave, læse og skrive gennem sport, spil og leg.
Camp Play2Boost er for alle 9 til 16-årige, som vil være bedre til dansk.

Hvorfor kommer bolden hoppende og ikke hoppene? Og hvad er forskellen på tryk og tryg? Det kan være svært at finde hoved og hale i det drilske danske sprog, men efter en uge på DanskCamp med blandt andet ordslanger, stavelseskrig, fang novellen og find essayet garanterer vi, at det hele giver lidt mere mening.

Oplev en ny side af dansk

Det nok de færreste børn og unge, som vil nævne danskundervisning, som en god sommerferie beskæftigelse. Men det er nok også de færreste børn, som forbinder danskundervisning med sjov, bevægelse og fællesskab. På Camp Play2Boost kan du blive en del af en DanskCamp, hvor undervisningen hovedsageligt består af sjove læringsaktiviteter med udgangspunkt i bevægelse, spil og sport. Camp Play2Boost er alt andet end en almindelig sommerskole. Her vil du opleve en DanskCamp, som fokuserer på at skabe en betydelige faglig udvikling samtidig med, at glæden og gejsten for faget (gen)findes.

På vores DanskCamp har vi altid et øje på, at bevægelsen både understøtter forståelsen for emnet og er med til at gøre den pågældende læringsaktivitet sjov.

Et unikt læringsfælleskab

Ordslange, navneordstafet og konsonantfanger er kun få af mange læringsaktiviteter, som du kan møde på vores DanskCamp. Hvis du har brug for et fagligt boost i danskfaget og har lyst til at gøre det blandt nye venner og i et unikt fællesskab, så er DanskCamp lige noget for dig!
På DanskCamp skaber vi et trygt læringsmiljø, hvor dit barn både vil udvikle sig fagligt og få større tro på egne evner. Vores dygtige instruktører står dagligt for sjove aktiviteter, der har til formål at ryste deltagerne sammen på kryds og tværs, hvilket bidrager til et trygt og hyggeligt læringsmiljø.

Vi garanterer, at dit barn kommer hjem med masser af nye venner, klogere på sig selv og med virkelig sjove og gode oplevelser i bagagen.

Vælg det niveau, som passer til netop dit barn

Vi ønsker at udvikle dit barn præcis der, hvor der er brug for det. Derfor har vi lavet forskellige linjer, A, B og C, som fokuserer på forskellige faglige emner. Vi anbefaler de forskellige linjer til forskellige klassetrin, men det er kun generelle anbefalinger, så du kan frit vælge den linje, der passer bedst til dit barn.

Afhængigt af antallet af deltagere på hver linje, vil linjerne ligeledes også deles op i mindre hold efter alder og klassetrin.

Linje A

OvernatningsCamp

Linje A henvender sig primært til deltagere fra 5.-6. klasse. Her er det primære mål at blive en dygtigere staver. På denne linje arbejder vi med staveproblematikker inden for vokaler og konsonanter, så som: Vokalforveksling, konsonanternes lyde, konsonantforveksling, konsonantfordobling, konsonantklynger. Dertil arbejdes der med de 120 ord, stavelser og stumme bogstaver. Vores sekundære mål er at blive en bedre læser.

Linje B

OvernatningsCamp

Linje B henvender sig primært til deltagere fra 5.-7. klasse. Ligesom linje A er det primære mål at blive en dygtigere staver, men på denne linje beskæftiger vi os med endelserne i ordene. Vi arbejder derfor med ordklasserne; navneord, udsagnsord og tillægsord, deres bøjninger og deres endelser.
Fx får vi styr på om bolden kommer hoppende eller hoppene og hvorfor det hedder stærkere og ikke stærker, samt om du hører eller høre rigtigt. Vi arbejder med stumme bogstaver, store bogstaver og sprogforståelse ifht. ord som tryg og tryk eller vend/ven.

Linje C

OvernatningsCamp

Linje C henvender sig til udskolingen 7.-9. klasse. Her arbejder vi med den skriftlige fremstilling og at blive en bedre skriver, men også med at planlægge opgaveskrivningen. Vi arbejder blandt andet med  analyse og fortolkning af forskellige genre, tegnsætning og tekstanalyse. Der arbejdes også en smule med stavning igennem hele ugen.

Linje A

Linje A henvender sig primært til 3-4 kl. og er til dig, som ønsker at blive en bedre staver. Du bør vælge denne linje, hvis du har udfordringer med at stave basale ord.

På lyseblå linje kommer vi til at arbejde med anvendelsen af bogstavernes lyde i stavning og forskellige staveproblematikker. Vi vil komme til at arbejde en smule med læsning også, men fokus er hovedsageligt på stavning.

Linje B

Linje B henvender sig primært til 5.-6. kl. og har ligeledes fokus på stavning, men er for dig, som er klar til at arbejde med lidt længere ord. Her vil der også være fokus på forskellige staveproblematikker, men idet vi går hurtigere frem på denne linje, vil vi nå omkring flere staveregler.

Derudover vil vi på denne linje også beskæftige os en smule med læsning.

Se hvornår du kan komme på DanskCamp

Info:
Dato:
Adresse:
Detaljer:
Pris:
Info:
OvernatningsCamp
(11-13 år)
Dato:
27/06/22 - 02/07/22
Adresse:
Haarby Efterskole
Detaljer:
Vælg mellem
Linje A
Pris:
4695 DKK Ledige pladser
Info:
DagCamp
(9-12 år)
Dato:
27/06/22 - 01/07/22
Adresse:
Egedal Gymnasium & HF
Detaljer:
Vælg mellem
Linje A
Linje B
Pris:
2295 DKK Ledige pladser
Info:
DagCamp
(9-12 år)
Dato:
04/07/22 - 08/07/22
Adresse:
Tornbjerg Gymnasium
Detaljer:
Vælg mellem
Linje A
Linje B
Pris:
2295 DKK Ledige pladser
Info:
DagCamp
(9-12 år)
Dato:
11/07/22 - 15/07/22
Adresse:
BGI Akademiet
Detaljer:
Vælg mellem
Linje A
Linje B
Pris:
2295 DKK Ledige pladser
Info:
OvernatningsCamp
(11-16 år)
Dato:
18/07/22 - 23/07/22
Adresse:
Kragelund Efterskole
Detaljer:
Vælg mellem
Linje A
Linje B
Linje C
Pris:
4695 DKK Ledige pladser
Info:
DagCamp
(9-12 år)
Dato:
18/07/22 - 22/07/22
Adresse:
Marselisborg Gymnasium
Detaljer:
Vælg mellem
Linje A
Linje B
Pris:
2295 DKK Ledige pladser

Hvad er prisen på en OvernatningsCamp?

4695 kr.

Prisen inkluderer:

 • Seks dages ophold med overnatning fra mandag til lørdag
 • I alt 25 timers faglig undervisning
 • Én underviser pr. 5-6 deltager
 • Engagerede og dygtige undervisere og instruktører.
 • Daglige aktiviteter med fokus på det sociale og fællesskabet
 • 6 måltider dagligt
 • Den officielle camp T-shirt
 • Drikkedunk
 • Hygge med deltagere og undervisere fra morgen til aften.
 • En del af et unikt fællesskab
 • Mulighed for tilkøb af udviklingssamtale
 • Mulighed for tilkøb af skoleven efter camp

Hvad er prisen på en DagCamp?

2295 kr.

Prisen inkluderer:

 • Fem dage fra mandag til fredag, hver dag fra 8:30 – 15:30
 • I alt 20 timers faglig undervisning
 • 1 underviser til 8 deltagere
 • Engagerede og dygtige undervisere og instruktører.
 • Fysiske aktiviteter med fokus på fælleskab og sammenhold
 • Frokost + snack
 • Den officielle camp T-shirt
 • Drikkedunk
Vi tror på at glæde er nøglen til læring og at de faglige succesoplevelser opnås igennem bevægelse, aktiviteter, lege og spil, der alle har et læringsmæssigt fokus

Få tro på egne evner

Kender du til ikke at turde række hånden op i timen? “Hvad tænker de andre mon om mig, hvis jeg siger noget forkert?”. Hvis du har det sådan, så er du ikke alene.

Gennem små læringsværksteder, som er rykket langt væk fra klasselokalet, og hvor der er plads til at grine, løbe og lege, skaber vi et trygt læringsmiljø. På DanskCamp er der plads til fejl, og du skal derfor ikke føle dig nervøs for at gøre noget forkert. Vi har nemlig fokus på, at du skal have en masse succesoplevelser med danskfaget, så det også bliver sjovt og trygt at lære dansk fremadrettet. Vi håber du er klar på en sjov og spændende uge fyldt med nye oplevelser.

Vi tilpasser undervisningen efter dit behov og niveau – og med fem elever pr. underviser sørger vi for, at ingen bliver hægtet af og mister koncentrationen. Vi har klare læringsmål og sikrer en betydelig faglig udvikling.

Få deltagere pr. underviser

På DanskCamp er dit behov i højsædet. Vi tilpasser undervisningen efter dit behov og niveau – og med fem elever pr. underviser sørger vi for, at ingen bliver hægtet af og mister koncentrationen. Vi har klare læringsmål og sikrer en betydelig faglig udvikling.

Hver aften har du samtaletid med din kontaktlærer, hvor I sammen har mulighed for at samle op på dagen og du kan give udtryk for, hvordan du har oplevet dagens undervisning. Det er vigtigt og et klart mål for os at skabe et spændende og trygt læringsmiljø, så du har lyst til at lære mere og mere.

Udviklingssamtale

En udviklingssamtale er en mundtlig overlevering fra lærer til jer forældre af barnets arbejde og udvikling gennem campen. Yderligere vil være et fokus på barnets faglige udfordringer og styrker, som kan bruges til videreudvikling både i skolen og i hjemmet.

Samtalen indeholder også konkrete forslag til det videre arbejde, som jo er det, som skal sikre, at barnet bliver ved med at udvikle sig positivt, når han/hun kommer tilbage til skolen.

En udviklingssamtale kan tilkøbes for 299 DKK ved tilmelding.
Udviklingssamtaler udbydes kun på overnatningscamps.

Hvorfor Camp Play2Boost

Hvis dit barn synes det er kedeligt at sidde på en stol og høre på en lære snakke i én eller flere timer, er Camp Play2Boost lige noget for dit barn.

Camp Play2Boost er skabt ud fra en overbevisning om, at undervisning ikke behøver at være kedeligt, og læring er meget mere end bare bøger, tavler og snakkende lærere.

På Camp Play2Boost får du lov til at eksperimentere med det faglige i trygge rammer på en sjov og anderledes måde, hvor læringen foregår gennem bevægelse, fælleskab, spil og leg.

Få svar på de oftest stillede spørgsmål

Kan du ikke finde svar på det du søger? Du er velkommen til at ringe på tlf. 31509850 eller skrive en mail til info@dincamp.dk


En faglig støtte efter DanskCamp

En skoleven er for dig, der gerne vil fortsætte den positive udvikling efter camp. Skolevennen kan støtte op omkring lektierne fra skolen, genopfriske metoder og øvelser fra camp og lukke nogle af de sidste huller. Din skoleven er tilmed din underviser fra campen, som allerede kender dig fagligt og som du er tryg ved. Selve undervisningen foregår online, så din lokation i landet er ingen udfordring.

Forløbet kører over 10 uger, 1 time om ugen, medmindre andet aftales, og koster 2500 DKK.

Forløbet kan tilkøbes efter campen.

Vi tilbyder faglig støtte efter campen med det vi har valgt at kalder skoleven

Andre forældre siger

Arbejdernes Landsbank støtter vores sommerskoler
REMA 1000 Danmark