Privatlivspolitik

DanskCamp

Fordi alle lærer forskelligt

Se camps med dansk  

“Hvorfor kommer bolden hoppende og ikke hoppene? Og hvad er forskellen på tryk og tryg? Det danske sprog gør det ikke nemt at stave, men efter en uge på Dansk 1 med blandt andet Ordslanger, skumbogstavsstafet og stavelseskrig, så garanterer vi at det hele giver lidt mere mening. Du kan også vælge Dansk 2 og fordybe dig i de skrevne ord.”

Hvornår kan du komme på DanskCamp?

Info:
Dato:
Adresse:
Detaljer:
Pris:
Info:
5.-7. klasse
Dato:
27/06/21 - 02/07/21
Adresse:
Assensvej 8
Detaljer:
Dansk niv. 1
Pris:
4995 kr.
Info:
5.-9. klasse
Dato:
25/07/21 - 30/07/21
Adresse:
Assensvej 8
Detaljer:
Vælg imellem:
Dansk 1 (Kun for ordblinde)
Dansk niv. 2
Pris:
4995 kr.

DanskCamp niv. 1

Dansk niveau 1 henvender sig primært til mellemtrinnet 5.-7. klasse. Vi arbejder intensivt med grammatik og stavning igennem sjove læringsværksteder.
Eksempler på emner: vokal- og konsonantforveksling, stumme bogstaver, dobbelt- og enkeltkonsonant, samt ordklasserne og deres endelser fx ene/ende udfordringen.

Herudover er der dagligt en times læseblok, hvor vi forsøger at skabe en hyggelig atmosfære, der giver eleven interesse for at læse – også når de kommer hjem. Er der brug for det, så arbejdes der også med læsehastighed og læseforståelse.
Deltagernes testes første dag i diktat og i en lille læsetest. Testene bruges udelukkende ,som lærernes redskab, til at sikre at undervisningen passer. Er der tvivl om niveau er I altid velkommen til at ringe til os.

DanskCamp niv. 2

Dansk niv.2 henvender sig primært til udskolingen 7.-9.klasse. På dansk 2 arbejdes der med den skriftlige fremstilling inden for de forskellige genrer. Vi arbejder med eventyr, noveller, essays og læserbreve. Der arbejdes med tegnsætning, grammatik og en kort gennemgang af enkelte staveregler den første dag, så der er mulighed for at implementere disse hele ugen. I modsætning til dansk 1, hvor undervisningen er stærkt præget af lege, spil og aktiviteter, så har dansk 2 større fokus på den skriftlige fremstilling og af den grund er der også lidt arbejde foran computeren. Dog vil der fortsat være fokus på kreative læringsmetoder i læren om genren og bevægelse i undervisningen.
Går dit barn i 7. klasse, så kan det være svært at vælge niveau. Vi anbefaler op til sommeren, at elever fra 7. klasse kommer på niveau 2, men op til efteråret, at 7. klasse hører til niveau 1.Har dit barn større stavevanskeligheder, så kan niveau 1 være det rigtige. Ved tvivl er I altid velkommen til at ringe til os.

Vores dygtige instruktører er klar til at give dig en faglig high five og gode oplevelser

Faglig udvikling

Kender du det, at din lærer går for hurtigt frem, så du bliver hægtet af? Eller kender du følelsen af, at blive rastløs på stolen og har svært ved at lytte længere?

På +Camp er dit behov i højsædet. Vi tilpasser undervisningen efter dit behov og niveau – og med 5 elever pr. underviser sørger vi for, at ingen bliver hægtet af. Vi har klare læringsmål og sikrer en betydelig faglig udvikling.

Hver aften har du samtaletid med din kontaktlærer, hvor I sammen har mulighed for at samle op på dagen og du kan give udtryk for, hvordan du har oplevet dagens undervisning.  Det er vigtigt og et klart mål for os, at skabe et spændende og trygt læringsmiljø, så du har lyst til at lære mere… og mere. Lige så vel som det faglige er i højsæde, så er det sociale i høj grad også. Vores instruktører garanterer  en masse grin og sjove udfordringer med dine nye camp kammerater.

På vores camps udvikler du dig både fagligt og personligt

Personlig og social udvikling

Kender du til situationen, hvor man sidder og ikke tør række hånden op i timen? ”Hvad tænker de andre mon om mig, hvis jeg siger noget forkert”. Hvis du har det sådan, så er du ikke alene.

Gennem små læringsværsksteder, som er rykket langt væk fra klasselokalet og hvor der er plads til at grine, løbe og hoppe, skaber vi et trygt læringsmiljø. Her er der plads til fejl uden du skal føle dig nervøs for at lave dem og vi har fokus på at du skal have succesoplevelser med faget.

Vi vægter det sociale lige så højt, som det faglige, hvorfor vi har et team dygtige instruktører til at ryste jer godt sammen på tværs af fag, køn og alder.

Det stærke fællesskab, bidrager i den grad til det trygge læringsrum og vi garanterer at du kommer hjem med masser af nye venner, klogere på dig selv og en masse oplevelser i bagagen.

En faglig støtte efter camp

Der sker meget på en uges camp og meget ny viden og nye metoder skal holdes ved lige. Der kan også fortsat være få huller hos den enkelte, der stadig mangler at blive lukket.

Vi ved fra flere forældre, at det kan være træls og ofte skabe en kedelig stemning, når man som forælder tager den faglige kasket på derhjemme. Ligeledes kan det for være svært at lytte, når de gode råd kommer fra sine forældre. Derfor vil vi gerne hjælpe med en Skoleven, som er en af barnets undervisere fra campen og som derfor allerede har skabt en god relation til barnet.

Skolevennen kan støtte op omkring lektierne fra skolen, genopfriske metoder og øvelser fra camp og/eller fortsætte undervisningen, hvor de slap den på camp. Selve undervisningen foregår online, så din lokation i landet er ingen udfordring.

Forløbet kører over 10 uger, 1 time om ugen, medmindre andet aftales, og koster 2500 kr. Forløbet kan tilkøbes efter campen efter eget ønske.

 

Hvad er inkluderet?

Prisen for et ophold på DanskCamp er 4995 kr.

 • 6 dages ophold med overnatning fra søn-fre
 • I alt 30 timers undervisning i matematik
 • 1 underviser pr. 5. barn
 • Dygtige ungervisere og instruktører
 • Fede aktiviteter med instruktørerne 3-4 timer dagligt
 • Mad 6 gange dagligt, lavet af vores egne kokke
 • Camp t-shirt og en drikkedunk
 • Nye venner og stærkt fællesskab
 • Færdighedsdiplom

Tilmeld nu – betal senere!

Ved tilmelding til en af vores camps kan du vælge mellem to betalingsformer – straksbetaling eller ratebetaling.

Ved straksbetalingindbetaler du ordrens fulde beløb med det samme.

Ved ratebetalingbetaler du ved tilmelding et depositum på kr. 1000,-, og så bestemmer du selv, hvornår du indbetaler resten (dog senest 6 uger før campstart).

Du kan læse mere om ratebetaling her.

Pakkeliste

 • Penalhus
 • Computer på Dansk niv. 2
 • Sengelinned/lagen
 • Dyne/sovepose/hovedpude
 • Toiletsager
 • Håndklæde(r)
 • Træningstøj og sko til hele ugen
 • Hverdagstøj
 • Det gule sygesikringskort
 • Badetøj
 • Varmt tøj og regntøj
 • Evt. medicin
 • Madras

Check-in

Vores campteam står klar til at byde jer velkommen søndag kl. 12. Når du ankommer får du vist dit værelse af din kontaktvoksen, mens mor/far venter på dig i krammezonen. Når du kommer retur hertil, vil du få udleveret en t-shirt og drikkedunk og så vinkes der farvel til dine forældre. Herefter spiser vi en dejlig frokost sammen. Info findes i velkomstbogen, der tilsendes ved tilmelding.

Check-ud

Forældre er inviteret til fredag kl. 17.15 hvor vi afholder en lille afslutningsceremoni indtil 17.30. Både før og efter ceremoni vil der være forældresamtaler til dem som har bestilt denne. Klokken. ca. 17.30 vinkes der farvel til dit campteam. Info findes i velkomstbogen, der tilsendes ved tilmelding.

Afbestillingsgebyr

Uden tilkøb af afbestillingsgebyret vil du ikke kunne få refunderet dit deltagergebyr, hvis du bliver forhindret i at deltage.

Med vores afbestillingsgebyr vil du ved fremvisning af lægeerklæring få alle pengene tilbage uafhængigt af tidspunktet for afbestillingen, så længe at det er før campens start.

Pris: 150,-

Læs mere om refundering ifm. Corona her.

Kørselsordning

Har du langt til sommercampen?

Har du langt til campen og måske ingen bil, så kan du ved tilmelding vælge at vi henter barnet på Haarby Rutebilstation (pris 0 kr) eller gå ind i vores forældregruppe på facebook, hvor der er mulighed for at arrangere fælleskørsel med hinanden.

Hættetrøje

Du til tilkøbe en hættetrøje med camplogo på.

Denne koster 195,-

Hvad er en forældresamtale?

En forældresamtale er en mundtlig overlevering, fra lærer til forældre, af barnets benhårde arbejde gennem campen. Det er en vurdering af barnets faglige udfordringer og styrker. Her redegøres der for den aktuelle status for barnets niveau ved ankomst, under og ved campens afslutning.

Samtalen indeholder også forslag til det videre arbejde, som jo er det, som skal sikre at barnet bliver ved med at udvikle sig positivt, når han/hun kommer tilbage til skolen.

Ved tilkøb af samtalen tilsendes barnets testresultater digitalt, samt et dokument med ugens pensum, så barnets underviser kan se hvad barnet har arbejdet med i ugens løb. Der sendes ligeledes tips og råd til det videre arbejde hjemme.

En forældresamtale kan tilkøbes for 350 kr. ved tilmeldingen.

 

Hvem er PlusCamp?

+Camp har arrangeret camps siden 2005 og omdrejningspunktet har altid været, at skabe et fællesskab, hvor der er plads til alle. I 2010 startede vi det vi i dag kalder læringscamps. Her er ønsket at hjælpe børn til at opnå øget lyst til læring, større tro på egne evner, samt faglig og social succes. Derfor skabte vi et kreativt læringsunivers, hvor nøgleordene er læring gennem leg og bevægelse, trygge rammer, nærværende voksne samt stærke ressourcer og masser af muligheder – for nok ressourcer og nok muligheder gør nemlig en forskel. Derfor har vi på alle vores camps én underviser pr. femte elev. Det giver god mening og god læring.

Læs mere om PlusCamp her

Andre forældre siger

Reservér din plads med det samme

100% uforpligtende


Din reservation er gældende i 14 dage.
Du giver samtidig dit samtykke til, at Din Camp må sende dig nyheder.

Arbejdernes Landsbank støtter vores sommerskoler
REMA 1000 Danmark