Privatlivspolitik

DanskCamp – fordi alle lærer forskelligt

Se camps med dansk

Hvorfor kommer bolden hoppende og ikke hoppene? Og hvad er forskellen på tryk og tryg? Det kan være svært at finde hoved og hale i det drilske danske sprog, men efter en uge på DanskCamp med blandt andet ordslanger, stavelseskrig, noveller og essays garanterer vi, at det hele giver lidt mere mening.

Det kan lyde kedeligt at bruge en uge af din sommerferie på endnu mere danskundervisning, end den du får i skolen. Men vi garanterer dig for, at vi slet ikke er nogen almindelig sommerskole i dansk.

Vores fornemste opgave er, som hos enhver anden sommerskole i dansk, at have fokus på den faglige udvikling, men på DanskCamp har vi især også fokus på, at dansk skal være sjovt. Så tilmeld dig vores camp i dag og få et sjovt alternativ til den mere traditionelle skole, du er vant til.

DanskCamp niv. 1

Dansk på niveau 1 henvender sig primært til mellemtrinnet 4.-7.klasse. Vi arbejder intensivt med grammatik og stavning igennem sjove læringsværksteder. Eksempler på nogle spændende emner, som du kan få lov at udforske er: vokal-og konsonantforveksling, stumme bogstaver, dobbelt- og enkeltkonsonant, samt ordklasserne og deres endelser fx ene/ende udfordringen.

Børnene får også en hel time dagligt til bare at læse, hvor vi forsøger at skabe en hyggelig atmosfære, der giver eleven interesse for at læse – også når de kommer hjem. Er der brug for det, arbejdes der også med læsehastighed og læseforståelse. Første dag testes alle deltagere i diktat og i en lille læsetest. Testene bruges udelukkende som lærerens redskab til at sikre, at undervisningen passer. Er I i tvivl, om hvilket niveau, der passer bedst til jeres barn, er i altid velkommen til at ringe til os.

DanskCamp niv. 2

Dansk på niveau 2 henvender sig primært til udskolingen 7.-9.klasse. På dansk 2 arbejdes der med den skriftlige fremstilling inden for de forskellige genrer. Vi arbejder med eventyr, noveller, essays og læserbreve. Og du kan også få lov at udforske tegnsætning, grammatik og en kort gennemgang af enkelte staveregler den første dag, så der er mulighed for at implementere disse hele ugen.

I modsætning til dansk 1, hvor undervisningen er stærkt præget af lege, spil og aktiviteter, så har dansk 2 større fokus på den skriftlige fremstilling og af den grund, er der også lidt arbejde foran computeren. Der vil dog fortsat være fokus på kreative læringsmetoder i læren om genren og bevægelse i undervisningen.

Hvis dit barn går i 7. klasse, kan det være svært at vælge niveau. Vi anbefaler op til sommeren, at elever i 7. klasse kommer på niveau 2, men er det op til efteråret, anbefaler vi, at 7. klasses elever melder sig på niveau 1.

Har dit barn større stavevanskeligheder, så kan niveau 1 være det rigtige valg. Ved tvivl er I altid velkommen til at ringe til os.

Hvornår kan du komme på DanskCamp?

Info:
Dato:
Adresse:
Detaljer:
Pris:
Info:
5.-9. klasse
Dato:
17/10/21 - 22/10/21
Adresse:
Assensvej 8
Detaljer:
Vælg:
Dansk 1
Pris:
4995 kr. Ledige pladser

Hvordan foregår undervisningen

Hos os sidder man ikke bare på stol og får tavleundervisning. Vi gør læring til en leg
Alle vores øvelser har en legende tilgang til læring og er enten kombineret med sport og bevægelse eller spil. For vi ved, at du husker bedre, når der kobles en engagerende dimension på.

Læring gennem leg, spil og sport

Alle lærer forskelligt, og det tager vi højde for på vores camps
Vi har dagligt seks timers undervisning, hvor størstedelen foregår i små grupper, i det vi kalder læringsværksteder. Dagen starter med lidt intro og slutter med repetition på mere klassisk vis.

Små læringsværksteder

Vi lover et stort fagligt udbytte på en sjov måde. Vi har nemlig mange dygtige undervisere
De stærke ressourcer på vores camps gør det muligt at se, høre og lytte til den enkelte elev. Alle får en kontaktlærer, der følger barnet tæt og sikrer, at barnet opnår succesoplevelser – både fagligt og socialt.

Én underviser pr. femte barn

Vores dygtige instruktører er klar til at give dig en faglig high five og gode oplevelser

Faglig udvikling

Kan du nikke genkendende til, at din lærer nogle gange går for hurtigt frem, så du ikke længere kan følge med? Eller kender du følelsen af at blive rastløs på stolen og have svært ved at lytte og høre efter?

På DanskCamp er dit behov i højsædet. Vi tilpasser undervisningen efter dit behov og niveau – og med fem elever pr. underviser sørger vi for, at ingen bliver hægtet af og mister koncentrationen. Vi har klare læringsmål og sikrer en betydelig faglig udvikling.

Hver aften har du samtaletid med din kontaktlærer, hvor I sammen har mulighed for at samle op på dagen og du kan give udtryk for, hvordan du har oplevet dagens undervisning. Det er vigtigt og et klart mål for os at skabe et spændende og trygt læringsmiljø, så du har lyst til at lære mere og mere. Lige så vel som det faglige er i højsædet, så er det sociale i høj grad også. Vores instruktører garanterer en masse grin og sjove udfordringer med dine nye camp kammerater.

På vores camps udvikler du dig både fagligt og personligt

Personlig og social udvikling

Kender du til ikke at turde række hånden op i timen? “Hvad tænker de andre mon om mig, hvis jeg siger noget forkert?”. Hvis du har det sådan, så er du ikke alene. 

Gennem små læringsværksteder, som er rykket langt væk fra klasselokalet, og hvor der er plads til at grine, løbe og lege, skaber vi et trygt læringsmiljø. På DanskCamp er der plads til fejl, og du skal derfor ikke føle dig nervøs for at gøre noget forkert. Vi har nemlig fokus på, at du skal have flere succesoplevelser. 

Vi vægter det sociale lige så højt, som det faglige, og derfor har vi et team af dygtige instruktører, der kan ryste jer godt sammen på tværs af fag, køn og alder. 

Det stærke fællesskab bidrager i den grad til det trygge læringsrum, og vi garanterer, at du kommer hjem med masser af nye venner, klogere på dig selv og virkeligt sjove og gode oplevelser i bagagen. 

Der er også plads til sport og fritid

Kom med på camp og oplev et univers af sjove aktiviteter og fællesksab
Vi har meget på programmet på DanskCamp, men der er også masser af plads til at hænge ud med sine nye kammerater over et spil pool, bordfodbold, bordtennis i hallen eller ude på boldbanerne.

Fritid

Smil på læben og nye kammerater i ferien
Både morgen og eftermiddag er der tid til fysiske aktiviteter, som vores instruktører arrangerer – og alle kan være med. Til aftenhygge er der typisk også mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter. Det kan være alt fra film til konkurrencer og bålhygge.

Sportsaktiviteter

Vores team af håndplukkede dygtige undervisere står klar til at gøre læring til en leg
Ud over undervisere har vi også et team af dygtige instruktører. De er campens legeonkler, men også dem, man kan gå til, hvis man har brug for et ekstra kram, et plaster eller et spil pool. De vækker og putter og bidrager til, at der skabes et stærkt fællesskab på campen.

Dygtige instruktører

En faglig støtte efter DanskCamp

Der sker meget på en uges camp og meget ny viden og nye metoder skal holdes ved lige. Der kan også fortsat være få huller hos den enkelte elev, der stadig mangler at blive lukket.

Vi ved fra flere forældre, at det kan være træls og ofte skabe en kedelig stemning, når man som forælder tager den faglige kasket på derhjemme. Ligeledes kan det for barnet være svært at lytte, når de gode råd kommer fra sine forældre. Derfor vil vi gerne hjælpe med en Skoleven, som er en af barnets undervisere fra campen og som derfor allerede har skabt en god relation til barnet.

Skolevennen kan støtte op omkring lektierne fra skolen, genopfriske metoder og øvelser fra camp og/eller fortsætte undervisningen, hvor de slap den på camp. Selve undervisningen foregår online, så din lokation i landet er ingen udfordring.

Forløbet kører over 10 uger, 1 time ugen, medmindre andet aftales, og koster 2.500 DKK. Forløbet kan tilkøbes efter campen efter eget ønske.

Hvad er inkluderet?

Prisen for et ophold på DanskCamp er 4995 kr.

 • Seks dages ophold med overnatning fra søndag-fredag
 • I alt 30 timers undervisning i dansk
 • Èn underviser pr. femte barn
 • Fede aktiviteter med instruktørerne 3-4 timer dagligt
 • Mad seks gange dagligt – lavet af vores egne kokke
 • Camp T-shirt og en drikkedunk
 • Nye venner og et stærkt fællesskab
 • Færdighedsdiplom

Tilmeld nu – betal senere!

Ved tilmelding til en af vores camps kan du vælge mellem to betalingsformer – straksbetaling eller ratebetaling.

Ved ratebetaling betaler du ved tilmelding et depositum på 1.000 DKK, og så bestemmer du selv, hvornår du indbetaler resten (dog senest seks uger før campstart).

Du kan læse mere om ratebetaling her.

Pakkeliste

 • Penalhus
 • Computer – hvis du har tilmeldt dig dansk niveau 2.
 • Sengelinned/lagen
 • Dyne/sovepose/hovedpude
 • Toiletsager
 • Håndklæde(r)
 • Træningstøj og sko til hele ugen
 • Hverdagstøj
 • Det gule sygesikringskort
 • Badetøj
 • Varmt tøj og regntøj
 • Evt. medicin

Check-in

Vores campteam står klar til at byde jer velkommen søndag kl. 12. Når du ankommer, får du vist dit værelse af din kontaktvoksen, mens mor/far venter på dig i krammezonen. Når du kommer retur hertil, vil du få udleveret en T-shirt og en drikkedunk, og så vinkes der farvel til dine forældre. Herefter spiser vi en dejlig frokost sammen. Info findes i velkomstbogen, som tilsendes ved tilmelding.

Check-ud

Forældre er inviteret til fredag kl. 17.15, hvor vi afholder en lille afslutningsceremoni indtil 17.30. Både før og efter ceremonien vil der være forældresamtaler til dem, som har bestilt denne. Klokken ca. 17.30 vinkes der farvel til dit campteam. Info findes i velkomstbogen, der tilsendes ved tilmelding.

Afbestillingsgebyr

Uden tilkøb af afbestillingsgebyret vil du ikke kunne få refunderet dit deltagergebyr, hvis du bliver forhindret i at deltage.

Med vores afbestillingsgebyr vil du ved fremvisning af lægeerklæring få alle pengene tilbage uafhængigt af tidspunktet for afbestillingen. Så længe at det er før campens start.

Pris: 150 DKK.

Læs mere om refundering ifm. Corona her.

Kørselsordning

Har du langt til DanskCamp?

Ved tilmelding kan du vælge, at vi henter dit barn på Haarby Rutebilstation (gratis) eller gå ind i vores forældregruppe på facebook, hvor der er mulighed for at arrangere fælleskørsel med hinanden.

Hvad er en forældresamtale?

En forældresamtale er en mundtlig overlevering fra lærer til forældre af barnets benhårde arbejde gennem campen. Det er en vurdering af barnets faglige udfordringer og styrker. Her redegøres der for den aktuelle status for barnets niveau ved ankomst – under og ved campens afslutning.

Samtalen indeholder også forslag til det videre arbejde, som jo er det, som skal sikre, at barnet bliver ved med at udvikle sig positivt, når han/hun kommer tilbage på skolen.

Ved tilkøb af samtalen tilsendes barnets testresultater digitalt, samt et dokument med ugens pensum, så barnets underviser kan se, hvad barnet har arbejdet med i ugens løb. Der sendes ligeledes tips og råd til det videre arbejde hjemme.

En forældresamtale kan tilkøbes for 350 DKK ved tilmeldingen.

Hvem er +Camp?

+Camp har arrangeret camps siden 2005, og omdrejningspunktet har altid været at skabe et fællesskab, hvor der er plads til alle. I 2010 startede vi det, vi i dag kalder læringscamps. Her er ønsket at hjælpe børn til at opnå øget lyst til læring, større tro på egne evner, samt faglig og social succes. Derfor skabte vi et kreativt læringsunivers, hvor nøgleordene er læring gennem leg og bevægelse, trygge rammer, nærværende voksne samt stærke ressourcer og masser af muligheder – for nok ressourcer og nok muligheder gør nemlig en kæmpe forskel. Derfor har vi på alle vores camps én underviser pr. femte elev. Det giver god mening og god læring.

Læs mere om PlusCamp her

Andre forældre siger

Arbejdernes Landsbank støtter vores sommerskoler
REMA 1000 Danmark