DanskCamp

Bliv bedre til at stave og læse gennem sport, spil og leg.
Vores LæringsCamps er for alle fra 5. - 9. klasse, som vil være bedre til dansk.

Hvad er en DanskCamp?

Hvorfor kommer bolden hoppende og ikke hoppene? Og hvad er forskellen på tryk og tryg? Det kan være svært at finde hoved og hale i det drilske danske sprog, men efter en uge på DanskCamp med blandt andet ordslanger, stavelseskrig og vokalfanger, så garanterer vi, at det hele giver lidt mere mening.
Denne sommer tilbyder vi kun dansk for elever, der på nuværende tidspunkt går i 5.-6. klasse.

Har dit barn dysleksi? Så har vi også en DanskCamp målrettet børn med ordblindhed:  OrdblindeCamp.

DanskCamp i sommerferien

 • 5 dages ophold med overnatning fra mandag til lørdag
 • ​I alt 25 timers undervisning
 • Én underviser per 5-6 deltager
 • Uddannet lærere og lærerstuderende
 • Daglig personlig opfølgning for alle deltagere
 • Faglig vurdering ved ankomst
 • Niveaudifferentieret undervisning
 • Mulighed for tilkøb af udviklingssamtale (299 kr.)
 • Daglige sociale aktiviteter m. instruktørteamet
 • 3 hoved- og 3 mellemmåltider
 • Nye venner og et fantastisk fællesskab
 • T-shirt og drikkedunk ved ankomst
 • Diplom

Pris: 4995,-

Tilmeld nu – betal senere!

Ved tilmelding til en af vores camps kan du vælge mellem to betalingsformer – straksbetaling eller ratebetaling.

Ratebetaling

Ved ratebetaling betaler du ved tilmelding et depositum, og så bestemmer du selv, hvornår du indbetaler resten (dog senest 4 uger før campstart).

Du vælger selv:

 • Hvornår du indbetaler
 • Over hvor mange gange (antal rater)
 • Samt hvilket beløb du indbetaler pr. gang

Dette gør du på Min Side

Hvornår kan du komme på DanskCamp?

Info:
Dato:
Adresse:
Detaljer:
Pris:
Info:
5.-6. klasse
For alle der har brug for et sjovt fagligt boost i dansk
Dato:
Uge 31
29/07 - 03/08/24
Lokation:
Haarby Efterskole
Haarby
Detaljer:
-
Pris:
4995 kr.

5.- 6. klassetrin

Her er det primære mål at blive en dygtigere staver.
Der arbejdes med staveproblematikker inden for vokaler og konsonanter:

 • Vokalforveksling
 • Konsonantforveksling
 • Konsonantfordobling
 • Stumme bogstaver
 • Stavelser og de 120 ord

Vores sekundære mål er at blive en bedre læser og finde glæden ved at læse. Vi læser derfor dagligt.

Elever i 7. klasse kan være med på begge “niveauer”, alt afhængig af hvad der ønskes ud af campen. Skriv til os, hvis I ønsker, at deltage på dette niveau.

I uge 42 anbefaler vi alle 7. klasser, at vælge dette niveau.

7.- 9. klassetrin

Her arbejdes med den skriftlige fremstilling og at blive en bedre skriver, men også med at planlægge opgaveskrivningen.

Vi arbejder blandt andet med  analyse og fortolkning af forskellige genrer, tegnsætning og tekstanalyse. Der arbejdes også en smule med stavning igennem hele ugen.

OBS!
I sommeren 2024 tilbydes ikke dette niveau. Skriv til os for interesse. 

Dysleksi-linjen

Vi har også en camp specifik for børn med dysleksi fra 5-6 klassetrin.
Det er helt samme indhold, som beskrevet ovenfor, undervisningen er blot tilpasset børn der har dysleksi og der er derfor et ekstra fokus på brugen af hjælpemidler.

Det betyder også at vi har skruet ned for tempoet og op for gentagelserne.
Vi har ligeledes ekstra lærerressourcer, som enten er specialiseret i ordblindhed eller har været på vores ordblindekursus, som vi afholder i samarbejde med OrdblindeXperterne.dk.

Prisen for denne camp er 5495,-

Få svar på de oftest stillede spørgsmål

Kan du ikke finde svar på det du søger? Du er velkommen til at ringe på tlf. 31509850 eller skrive en mail til [email protected]


Oplev en ny side af dansk

Det nok de færreste børn og unge, som vil nævne danskundervisning, som en god sommerferie beskæftigelse. Men det er nok også de færreste børn, som forbinder danskundervisning med sjov, bevægelse og fællesskab. På vores LæringsCamps kan du blive en del af en DanskCamp, hvor undervisningen hovedsageligt består af sjove læringsaktiviteter med udgangspunkt i bevægelse, spil og sport. LæringsCamp er alt andet end en almindelig sommerskole. Her vil du opleve en DanskCamp, som fokuserer på at skabe en betydelige faglig udvikling samtidig med, at glæden og gejsten for faget (gen)findes.

På vores DanskCamp har vi altid et øje på, at bevægelse i undervisningen både understøtter forståelsen for emnet og er med til at gøre den pågældende læringsaktivitet sjov.

Et unikt læringsfælleskab

Ordslange, navneordstafet og konsonantfanger er kun få af mange læringsaktiviteter, som du kan møde på vores DanskCamp. Hvis du har brug for et fagligt boost i danskfaget og har lyst til at gøre det blandt nye venner og i et unikt fællesskab, så er DanskCamp lige noget for dig!
På DanskCamp skaber vi et trygt læringsmiljø, hvor dit barn både vil udvikle sig fagligt og få større tro på egne evner. Vores dygtige instruktører står dagligt for sjove aktiviteter, der har til formål at ryste deltagerne sammen på kryds og tværs, hvilket bidrager til et trygt og hyggeligt læringsmiljø.

Vi garanterer, at dit barn kommer hjem med masser af nye venner, klogere på sig selv og med virkelig sjove og gode oplevelser i bagagen.

Vi tror på at glæde er nøglen til læring og at de faglige succesoplevelser opnås igennem bevægelse, aktiviteter, lege og spil, der alle har et læringsmæssigt fokus

Få tro på egne evner

Kender du til ikke at turde række hånden op i timen? “Hvad tænker de andre mon om mig, hvis jeg siger noget forkert?”. Hvis du har det sådan, så er du ikke alene.

Gennem små læringsværksteder, som er rykket langt væk fra klasselokalet, og hvor der er plads til at grine, løbe og lege, skaber vi et trygt læringsmiljø. På DanskCamp er der plads til fejl, og du skal derfor ikke føle dig nervøs for at gøre noget forkert. Vi har nemlig fokus på, at du skal have en masse succesoplevelser med danskfaget, så det også bliver sjovt og trygt at lære dansk fremadrettet. Vi håber du er klar på en sjov og spændende uge fyldt med nye oplevelser.

Vi tror på at glæde er nøglen til læring og at de faglige succesoplevelser opnås igennem bevægelse, aktiviteter, lege og spil, der alle har et læringsmæssigt fokus

Få deltagere pr. underviser

På DanskCamp er dit behov i højsædet. Vi tilpasser undervisningen efter dit behov og niveau – og med fem elever pr. underviser sørger vi for, at ingen bliver hægtet af og mister koncentrationen. Vi har klare læringsmål og sikrer en betydelig faglig udvikling.

Hver aften har du samtaletid med din kontaktlærer, hvor I sammen har mulighed for at samle op på dagen og du kan give udtryk for, hvordan du har oplevet dagens undervisning. Det er vigtigt og et klart mål for os at skabe et spændende og trygt læringsmiljø, så du har lyst til at lære mere og mere.

Udviklingssamtale

En udviklingssamtale er en mundtlig overlevering fra lærer til jer forældre af barnets arbejde og udvikling gennem campen. Yderligere vil være et fokus på barnets faglige udfordringer og styrker, som kan bruges til videreudvikling både i skolen og i hjemmet.

Samtalen indeholder også konkrete forslag til det videre arbejde, som jo er det, som skal sikre, at barnet bliver ved med at udvikle sig positivt, når han/hun kommer tilbage til skolen.

En udviklingssamtale kan tilkøbes for 299 DKK ved tilmelding.

dansk camp

En faglig støtte efter DanskCamp

En skoleven er for dig, der gerne vil fortsætte den positive udvikling efter camp. Skolevennen kan støtte op omkring lektierne fra skolen, genopfriske metoder og øvelser fra camp og lukke nogle af de sidste huller. Selve undervisningen foregår online, så din lokation i landet er ingen udfordring.

Forløbet kører over 10 uger, 1 time om ugen, medmindre andet aftales, og koster 3000 DKK.

Læs mere om skoleven her

Vi tilbyder faglig støtte efter campen med det vi har valgt at kalder skoleven

Andre forældre siger

REMA 1000 Danmark har været en tæt og vigtigt samarbejdspartner hos Din Camp i mange år. De er med til at støtte os og give mange børn, unge og familier muligheden for at få en masse fede campoplevelser.
Vores deltagere er ikke i tvivl
4.8 ud af 5. Baseret på 80+ anmeldelser.