MatematikCamp

Kom på LæringsCamp og lær matematik igennem sport, spil og leg.
For alle fra 2. - 9. klassetrin.

Hvad er en MatematikCamp?

Bliver du også nogle gange rød i hovedet af at løse matematikopgaver? Det forstår vi godt! På vores MatematikCamp tager vi kampen op sammen og vi gør det igennem en undervisning med spil, sport og sjov. Du vil fx kunne prøve kræfter med Zombieskydning, Regnestratego eller Matematik-stikbold. Hvis du har brug for et boost i matematikken og har lyst til at gøre det i et fedt fællesskab, så er MatematikCamp helt sikkert noget for dig?

MatematikCamp med overnatning

 • 6 dages ophold med overnatning fra mandag til lørdag
 • ​I alt 25 timers undervisning
 • Én underviser per 5-6 deltager
 • Uddannet lærere og lærerstuderende
 • Daglig personlig opfølgning for alle deltagere
 • Faglig vurdering ved ankomst
 • Niveaudifferentieret undervisning
 • Mulighed for tilkøb af udviklingssamtale (299 kr.)
 • Daglige sociale aktiviteter m. instruktørteamet
 • 3 hoved- og 3 mellemmåltider
 • Nye venner og et fantastisk fællesskab
 • T-shirt og drikkedunk ved ankomst
 • Diplom

Pris: 4995,-

 

MatematikCamp uden overnatning

 • 4 timers aktiv undervisning dagligt, mandag til fredag
 • 1 underviser pr. 8 deltager
 • Primært lærerstuderende og idrætsstuderende
 • 2 timers daglig social og fysisk aktivitet
 • 2 mellemmåltider dagligt (medbring selv madpakke)
 • Nye venner og et fantastisk fællesskab
 • T-shirt og drikkedunk ved ankomst
 • Diplom

Pris: 1995,-

LæringCamp u. overnatning er tilpasset de yngste elever. Der er krudt i numsen, hvorfor der i ligeså høj grad er fokus på sport og bevægelse, som der er faglighed. DagsCampen er en light udgave af LæringsCampen m. overnatning. Målet er at deltagerne får en god oplevelse med faget og får lyst til at lære mere.

Opdeling efter klassetrin

Med overnatning 
På vores camps med overnatning har vi både MatematikCamp for mellemtrins- og udskolingselever. Du kan ved tilmelding vælge mellem
5. – 7. klasse og
7. – 9. klasse

7. klasserne kan være med på begge “niveauer”. Det er derfor en god idé at kigge på emnerne og se hvad der matcher barnet bedst inden I tilmelder jer.
I efteråret anbefales 7. klasser, at gå med gruppen 5.-7. kl., da de kun lige er kommet i 7. klasse.

Uden overnatning
På vores dagscamp opdeles deltagerne ligeledes efter klassetrin. Emnerne er tilpasset efter, hvad der arbejdes med på de forskellige klassetrin.

Ved tilmelding skal I blot indtaste nuværende klassetrin.

5.- 7. klassetrin

Der arbejdes med: 

 • Positionssystemet og opstilling af regnestykker
 • De fire regnearter: plus, minus, gange og division.
 • Brøker og procent
 • Geometri: areal og omkreds
 • Begyndende forståelse for ligninger** Det er ikke sikkert at alle når alle emner, da det afhænger af den enkeltes niveau og behov.

 

 

7.- 9. klassetrin

Der arbejdes med: 

Her bygges der videre på emnerne fra mellemtrinnet, således sværhedsgraden stiger.

 • Kort repetition af division og gange 
 • Brøker og procent 
 • Funktioner 
 • Ligninger og reducering 
 • Geometri: areal, omkreds og rumfangsberegning
 • Tekstopgaver* Det er ikke sikkert at alle når alle emner, da det afhænger af den enkeltes niveau og behov.

2.- 6. klassetrin

Det primære formål med dagscampen er at styrke lysten til at lære matematik. Vi har primært fokus på de fire regnearter, og tilpasser indholdet alt efter barnets klassetrin.Nedenfor fremgår de emner, der arbejdes med på en dagscamp. Det er ikke alle, der arbejder med alle emner, da indholdet tilpasses efter barnets klassetrin.

Her arbejdes med:

 • Tallinjen og positionssystemet
 • Plus
 • Minus
 • Division
 • Gange

 

Se hvornår du kan komme på MatematikCamp

Info:
Dato:
Adresse:
Detaljer:
Pris:
Info:
5. - 9. klasse
med overnatning
Dato:
Uge 26
26/06 - 01/07/23
Lokation:
Haarby Efterskole
Assensvej 8, 5683 Haarby
Detaljer:
Vælg mellem
Dansk
Engelsk
Matematik
Pris:
4995 kr.
Info:
2. - 6. klasse
uden overnatning
Dato:
Uge 26
26/06 - 30/06/23
Lokation:
København Ø
Niels Steensens Gymnasium
Detaljer:
Vælg mellem
Dansk
Engelsk
Matematik
Pris:
1995 kr.
Info:
5. - 9. klasse
med overnatning
Dato:
Uge 27
03/07 - 08/07/23
Lokation:
Asmildkloster Landbrugsskole
Asmildklostervej 1, Viborg
Detaljer:
Vælg mellem
Dansk
Engelsk
Matematik
Pris:
4995 kr.
Info:
2. - 6. klasse
uden overnatning
Dato:
Uge 27
03/07 - 07/07/23
Lokation:
Odense
Tornbjerg Gymnasium, 5220 Odense
Detaljer:
Vælg mellem
Dansk
Engelsk
Matematik
Pris:
1995 kr.
Info:
2. - 6. klasse
uden overnatning
Dato:
Uge 30
24/07 - 28/07/23
Lokation:
Aarhus
Marselisborg Gymnasium
Detaljer:
Vælg mellem
Dansk
Engelsk
Matematik
Pris:
1995 kr.

Få svar på de oftest stillede spørgsmål

Kan du ikke finde svar på det du søger? Du er velkommen til at ringe på tlf. 31509850 eller skrive en mail til [email protected]


Matematik som du ikke har prøvet den før

Tabeller, koordinatsystemer, talrækker og ligninger. Det er de færreste, som forbinder disse ting med sjov, grin og fællesskab – og det synes vi er synd! På MatematikCamp inviterer vi dit barn ind i en matematikverden, hvor koordinatsystemer kan bruges som labyrinter, tabeller kan bruges i boldspil og kortspil kan indeholde ligninger. Matematikken er overalt omkring os og det vil vi udnytte og vise, så undervisningen bliver en ny og interessant oplevelse for alle vores deltagere.

Mange børn og unge har desværre haft dårlige oplevelser med matematik, hvilket kan påvirke barnets fremtidige læring negativt. Ved brug af bevægelse, spil og leg viser vi en ny side af matematikundervisning, som giver fornyet gejst til faget.

Et fagligt boost blandt nye venner

Hvis du har brug for et fagligt og personligt boost i matematik samtidig med, at du gerne vil have en fantastisk uge med nye venner og fællesskab, så er MatematikCamp lige noget for dig! På MatematikCamp skaber vi et trygt læringsmiljø, hvor dit barn både vil udvikle sig fagligt og får større tro på egne evner. Det er vigtigt for os, at deltagerne på MatematikCamp bliver trygge ved matematikken, så de får mere lyst til at deltage i undervisningen, når de kommer tilbage i skolen.

Vores dygtige instruktører står dagligt for sjove aktiviteter, der har til formål at ryste deltagerne sammen på kryds og tværs. Vi garanterer, at dit barn kommer hjem med masser af nye venner, klogere på sig selv og med virkelig sjove og gode oplevelser i bagagen.

 

Vi tror på at glæde er nøglen til læring og at de faglige succesoplevelser opnås igennem bevægelse, aktiviteter, lege og spil, der alle har et læringsmæssigt fokus

Få tro på egne evner

Kender du til ikke at turde række hånden op i timen? “Hvad tænker de andre mon om mig, hvis jeg siger noget forkert?”. Hvis du har det sådan, så er du ikke alene.

Gennem små læringsværksteder, som er rykket langt væk fra klasselokalet, og hvor der er plads til at grine, løbe og lege, skaber vi et trygt læringsmiljø. På MatematikCamp er der plads til fejl, og du skal derfor ikke føle dig nervøs for at gøre noget forkert. Vi har nemlig fokus på, at du skal have en masse succesoplevelser med matematikken, så det også bliver sjovt og trygt at lære matematik fremadrettet. Vi håber du er klar på en sjov og spændende uge fyldt med nye oplevelser.

På MatematikCamp er dit behov i højsædet. Vi tilpasser undervisningen efter dit behov og niveau – og med fem elever pr. underviser sørger vi for, at ingen bliver hægtet af og mister koncentrationen. Vi har klare læringsmål og sikrer en betydelig faglig udvikling.

Få deltagere pr. underviser

På MatematikCamp er dit behov i højsædet. Vi tilpasser undervisningen efter dit behov og niveau – og med fem elever pr. underviser sørger vi for, at ingen bliver hægtet af og mister koncentrationen. Vi har klare læringsmål og sikrer en betydelig faglig udvikling.

Hver aften har du samtaletid med din kontaktlærer, hvor I sammen har mulighed for at samle op på dagen og du kan give udtryk for, hvordan du har oplevet dagens undervisning. Det er vigtigt og et klart mål for os at skabe et spændende og trygt læringsmiljø, så du har lyst til at lære mere og mere.

Udviklingssamtale

En udviklingssamtale er en mundtlig overlevering fra lærer til jer forældre af barnets arbejde og udvikling gennem campen. Yderligere vil være et fokus på barnets faglige udfordringer og styrker, som kan bruges til videreudvikling både i skolen og i hjemmet.

Samtalen indeholder også konkrete forslag til det videre arbejde, som jo er det, som skal sikre, at barnet bliver ved med at udvikle sig positivt, når han/hun kommer tilbage til skolen.

En udviklingssamtale kan tilkøbes for 299 DKK ved tilmelding.
Udviklingssamtaler udbydes kun på overnatningscamps.

matematik camp

En faglig støtte efter MatematikCamp

En skoleven er for dig, der gerne vil fortsætte den positive udvikling efter camp. Skolevennen kan støtte op omkring lektierne fra skolen, genopfriske metoder og øvelser fra camp og lukke nogle af de sidste huller. Selve undervisningen foregår online, så din lokation i landet er ingen udfordring.

Forløbet kører over 10 uger, 1 time om ugen, medmindre andet aftales, og koster 2500 DKK.

Læs mere om skoleven her

Vi tilbyder faglig støtte efter campen med det vi har valgt at kalder skoleven

Det siger andre forældre

Arbejdernes Landsbank støtter vores læringscamps, og har gjort det i mange år. Vi er utrolig stolte over, at Arbejdernes Landsbank har kastet deres kærlighed på Din Camp og er med til at støtte Danmarks ungdom.
REMA 1000 Danmark har været en tæt og vigtigt samarbejdspartner hos Din Camp i mange år. De er med til at støtte os og give mange børn, unge og familier muligheden for at få en masse fede campoplevelser.
Vores deltagere er ikke i tvivl
4.8 ud af 5. Baseret på 40+ anmeldelser.