Privatlivspolitik

MatematikCamp

bliv bedre til matematik på en sjov men udfordrende uge

Se campoversigt

Bliver du også nogle gange rød i hovedet af at løse matematikopgaver? Det forstår vi godt! Hos os kan du spørge om det samme igen og igen helt uden at føle, at det er pinligt. Du kan også prøve kræfter med zombieskydning, regnestratego, matematik-stikbold eller tabelbasket. Har du brug for et boost i matematikken? Så kom med på enten MatematikCamp niveau 1 eller 2. Det er matematik for bøn, og vi lover dig, at det er sjovt!

MatematikCamp niv. 1

Niveau 1 af vores MatematikCamp henvender sig primært til mellemtrinnet 5.-7. klasse. Her går vi i dybden med de fire regnearter: plus, minus, gange og division. Når de sidder fast i din hukommelse, begynder vi at arbejde med: brøker, omsætning, enheder, geometri og spejling samt koordinater. Det er ikke sikkert, at vi kan nå at gennemgå alle emner med den enkelte. Vi fylder nemlig ikke på, hvis det foregående emne ikke er nogenlunde på plads.

Barnet testes første dag, så læreren har et klart udgangspunkt, når ugen starter og et overblik over hvilke huller, der skal lukkes i løbet af ugen. Testen bruges udelukkende som lærerens redskab til at tilpasse undervisning, og det er derfor ikke noget deltagerne skal være nervøse for. Vi laver matematik for børn, og derfor er vores undervisning især fokuseret på læring gennem leg og sjov.

MatematikCamp niv. 2

Vores camp på niveau 2 henvender sig primært til udskolingselever: 7.-9. klasse. Har barnet fortsat svært ved den basale matematik, kan man uanset klassetrin komme på niveau 1. Vi anbefaler op til sommeren, at elever fra 7. klasse kommer på niveau 2, men op til efteråret anbefaler vi, at 7. klasse kommer på niveau 1.

På niveau 2 bygges der videre på at blive bedre til matematik. Det vil sige, at vi bygger ovenpå emnerne fra niveau 1, således sværhedsgraden stiger. Der arbejdes ligeledes med funktioner, ligninger og parenteser, samt areal og rumfangsberegning. Vi ser også på koordinater, spejling og forskydning, og afhængig af tid og den enkelte elev, arbejdes der med tekstopgaver og statistik. Barnet testes også den første dag på dette niveau.

Hvornår kan du komme på MatematikCamp?

Info:
Dato:
Adresse:
Detaljer:
Pris:
Info:
5.-9. klasse
Dato:
17/10/21 - 22/10/21
Adresse:
Assensvej 8
Detaljer:
Vælg imellem:
Matematik 1
Matematik 2
Pris:
4995 kr. Ledige pladser

Hvordan foregår undervisningen?

Du vil opleve at matematikken bliver både sjovere og giver større udbytte når vi leger med fagligheden
Alle vores øvelser har en legende tilgang til læring og er enten kombineret med sport og bevægelse eller spil. For vi ved, at du husker bedre, når der kobles en ekstra dimension på.

Læring gennem leg, spil og sport

Med vores små sjove læringsværksteder sikrer vi både et et stort fagligt udbytte og en øget motivation for læring
Vi har dagligt seks timers undervisning, hvor størstedelen foregår i små grupper, i det vi kalder læringsværksteder. Dagen starter med lidt intro og slutter med repetition på mere klassisk vis.

Små læringsværksteder

Hos os vil du opleve mange flere undervisere per deltager end normalt i skolen
De stærke ressourcer på vores camps gør det muligt at se, høre og lytte til den enkelte elev. Alle får en kontaktlærer, der følger barnet tæt og sikrer, at barnet opnår succesoplevelser – både fagligt og socialt.

Én underviser pr. femte barn

Vores dygtige instruktører er klar til at give dig en faglig high five og gode oplevelser

Faglig udvikling

Kan du nikke genkendende til, at din lærer nogle gange går for hurtigt frem, så du ikke længere kan følge med? Eller kender du følelse af at blive rastløs på stolen og have svært ved at lytte og høre efter?

På MatematikCamp er dit behov i højsædet. Vi tilpasser undervisningen efter dit behov og niveau – og med fem elever pr. underviser sørger vi for, at ingen bliver hægtet af og mister koncentrationen. Vi har klare læringsmål og sikrer en betydelig faglig udvikling. Så kom og bliv bedre til matematik.

Hver aften har du samtaletid med din kontaktlærer, hvor I sammen har mulighed for at samle op på dagen og du kan give udtryk for, hvordan du har oplevet dagens undervisning. Det er vigtigt og et klart mål for os at skabe et spændende og trygt læringsmiljø, så du har lyst til at lære mere og mere. Lige så vel som det faglige er i højsædet, så er det sociale i høj grad også. Vores instruktører garanterer en masse grin og sjove udfordringer med dine nye camp kammerater.

På vores camps udvikler du dig både fagligt og personligt

Personlig og social udvikling

Kender du til ikke at turde række hånden op i timen? “Hvad tænker de andre mon om mig, hvis jeg siger noget forkert?”. Hvis du har det sådan, så er du ikke alene.

Gennem små læringsværksteder, som er rykket langt væk fra klasselokalet, og hvor der er plads til at grine, løbe og lege, skaber vi et trygt læringsmiljø. På MatematikCamp er der plads til fejl, og du skal derfor ikke føle dig nervøs for at gøre noget forkert. Vi har nemlig fokus på, at du skal have flere succesoplevelser. For vi laver matematik til børn, der er klar på en sjov og spændende uge fyldt med nye oplevelser.

Vi vægter det sociale lige så højt, som det faglige, og derfor har vi et team af dygtige instruktører, der kan ryste jer godt sammen på tværs af fag, køn og alder.

Det stærke fællesskab bidrager i den grad til det trygge læringsrum, og vi garanterer, at du kommer hjem med masser af nye venner, klogere på dig selv og virkeligt sjove og gode oplevelser i bagagen.

Der er også plads til sport og fritid

Kom med på camp og oplev et univers af sjove aktiviteter og fællesksab
Vi har meget på programmet på DanskCamp, men der er også masser af plads til at hænge ud med sine nye kammerater over et spil pool, bordfodbold, bordtennis, i hallen eller ude på boldbanerne.

Fritid

Smil på læben og nye kammerater i ferien
Både morgen og eftermiddag er der tid til fysiske aktiviteter, som vores instruktører arrangerer – og alle kan være med. Til aftenhygge er der typisk også mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter. Det kan være alt fra film til konkurrencer og bålhygge.

Sportsaktiviteter

Vores team af håndplukkede dygtige undervisere står klar til at gøre læring til en leg
Ud over undervisere har vi også et team af dygtige instruktører. De er campens legeonkler, men også dem, man kan gå til, hvis man har brug for et ekstra kram, et plaster eller et spil pool. De vækker og putter og bidrager til, at der skabes et stærkt fællesskab på campen.

Dygtige instruktører

En faglig støtte efter MatematikCamp

Der sker meget på en uges camp og meget ny viden og nye metoder skal holdes ved lige. Der kan også fortsat være få huller hos den enkelte elev, der stadig mangler at blive lukket.

Vi ved fra flere forældre, at det kan være træls og ofte skabe en kedelig stemning, når man som forælder tager den faglige kasket på derhjemme. Ligeledes kan det for barnet være svært at lytte, når de gode råd kommer fra sine forældre. Derfor vil vi gerne hjælpe med en Skoleven, som er en af barnets undervisere fra campen og som derfor allerede har skabt en god relation til barnet.

Skolevennen kan støtte op omkring lektierne fra skolen, genopfriske metoder og øvelser fra camp og/eller fortsætte undervisningen, hvor de slap den på camp. Selve undervisningen foregår online, så din lokation i landet er ingen udfordring.

Forløbet kører over 10 uger, 1 time ugen, medmindre andet aftales, og koster 2500 DKK. Forløbet kan tilkøbes efter campen efter eget ønske.

Hvad er inkluderet?

Prisen for et ophold på MatematikCamp er 4.995 DKK.

 • Seks dages ophold med overnatning fra søndag-fredag
 • I alt 30 timers undervisning i dansk
 • Èn underviser pr. femte barn
 • Fede aktiviteter med instruktørerne 3-4 timer dagligt
 • Mad seks gange dagligt – lavet af vores egne kokke
 • Camp T-shirt og en drikkedunk
 • Nye venner og et stærkt fællesskab
 • Færdighedsdiplom

Tilmeld nu – betal senere!

Ved tilmelding til en af vores camps kan du vælge mellem to betalingsformer – straksbetaling eller ratebetaling.

Ved ratebetalingbetaler du ved tilmelding et depositum på kr. 1000,-, og så bestemmer du selv, hvornår du indbetaler resten (dog senest seks uger før campstart).

Du kan læse mere om ratebetaling her.

Pakkeliste

 • Lommeregner & penalhus
 • Sengelinned/lagen
 • Dyne/sovepose/hovedpude
 • Toiletsager
 • Håndklæde(r)
 • Træningstøj og sko til hele ugen
 • Hverdagstøj
 • Det gule sygesikringskort
 • Badetøj
 • Varmt tøj og regntøj
 • Evt. medicin

Check-in

Vores campteam står klar til at byde jer velkommen søndag kl. 12. Når du ankommer, får du vist dit værelse af din kontaktvoksen, mens mor/far venter på dig i krammezonen. Når du kommer retur hertil, vil du få udleveret en T-shirt og en drikkedunk, og så vinkes der farvel til dine forældre. Herefter spiser vi en dejlig frokost sammen. Info findes i velkomstbogen, som tilsendes ved tilmelding.

Check-ud

Forældre er inviteret til fredag kl. 17.15, hvor vi afholder en lille afslutningsceremoni indtil 17.30. Både før og efter ceremonien vil der være forældresamtaler til dem, som har bestilt denne. Klokken ca. 17.30 vinkes der farvel til dit campteam. Info findes i velkomstbogen, der tilsendes ved tilmelding.

Afbestillingsgebyr

Uden tilkøb af afbestillingsgebyret vil du ikke kunne få refunderet dit deltagergebyr, hvis du bliver forhindret i at deltage.

Med vores afbestillingsgebyr vil du ved fremvisning af lægeerklæring få alle pengene tilbage uafhængigt af tidspunktet for afbestillingen. Så længe at det er før campens start.

Pris: 150 DKK.

Læs mere om refundering ifm. Corona her.

Kørselsordning

Har du langt til MatematikCamp?

Ved tilmelding kan du vælge, at vi henter dit barn på Haarby Rutebilstation (gratis) eller gå ind i vores forældregruppe på facebook, hvor der er mulighed for at arrangere fælleskørsel med hinanden.

Hættetrøje

Du kan tilkøbe en hættetrøje med camplogo på.

Denne koster 195 DKK.

Hvad er en forældresamtale?

En forældresamtale er en mundtlig overlevering fra lærer til forældre af barnets benhårde arbejde gennem campen. Det er en vurdering af barnets faglige udfordringer og styrker. Her redegøres der for den aktuelle status for barnets niveau ved ankomst – under og ved campens afslutning.

Samtalen indeholder også forslag til det videre arbejde, som jo er det, der skal sikre, at barnet bliver ved med at udvikle sig positivt, når han/hun kommer tilbage på skolen.

Ved tilkøb af samtalen tilsendes barnets testresultater digitalt, samt et dokument med ugens pensum, så barnets underviser kan se, hvad barnet har arbejdet med i ugens løb. Der sendes ligeledes tips og råd til det videre arbejde hjemme.

En forældresamtale kan tilkøbes for 350 DKK ved tilmeldingen.

Hvem er PlusCamp?

+Camp har arrangeret camps siden 2005, og omdrejningspunktet har altid været at skabe et fællesskab, hvor der er plads til alle. I 2010 startede vi det, vi i dag kalder læringscamps. Her er ønsket at hjælpe børn til at opnå øget lyst til læring, større tro på egne evner, samt faglig og social succes. Derfor skabte vi et kreativt læringsunivers, hvor nøgleordene er læring gennem leg og bevægelse, trygge rammer, nærværende voksne samt stærke ressourcer og masser af muligheder – for nok ressourcer og nok muligheder gør nemlig en kæmpe forskel. Derfor har vi på alle vores camps én underviser pr. femte elev. Det giver god mening og god læring.

Læs mere om PlusCamp her

Det siger andre forældre

Arbejdernes Landsbank støtter vores sommerskoler
REMA 1000 Danmark