Kom på Camp Play2Boost og lær matematik igennem sport, spil og leg.
For alle mellem 9 og 16 år.
Bliver du også nogle gange rød i hovedet af at løse matematikopgaver? Det forstår vi godt! På vores MatematikCamp tager vi kampen op sammen og vi gør det igennem en undervisning med spil, sport og sjov. Du vil fx kunne prøve kræfter med zombieskydning, regnestratego, matematik-stikbold eller tabelbasket. Hvis du har brug for et boost i matematikken, men ikke gider sidde på en stol og terpe, så er MatematikCamp helt sikkert noget for dig?
Tabeller, koordinatsystemer, talrækker og ligninger. Det er de færreste, som forbinder disse ting med sjov, grin og fællesskab – og det synes vi er synd! På MatematikCamp inviterer vi dit barn ind i en matematikverden, hvor koordinatsystemer kan bruges som labyrinter, tabeller kan bruges i boldspil og kortspil kan indeholde ligninger. Matematikken er overalt omkring os og det vil vi udnytte og vise, så undervisningen bliver en ny og interessant oplevelse for alle vores deltagere.
Mange børn og unge har desværre haft dårlige oplevelser med matematik, hvilket kan påvirke barnets fremtidige læring negativt. Ved brug af bevægelse, spil og leg viser vi en ny side af matematikundervisning, som giver fornyet gejst til faget.
Hvis du har brug for et fagligt og personligt boost i matematik samtidig med, at du gerne vil have en fantastisk uge med nye venner og fællesskab, så er MatematikCamp lige noget for dig! På MatematikCamp skaber vi et trygt læringsmiljø, hvor dit barn både vil udvikle sig fagligt og får større tro på egne evner. Det er vigtigt for os, at deltagerne på MatematikCamp bliver trygge ved matematikken, så de får mere lyst til at deltage i undervisningen, når de kommer tilbage i skolen.
Vores dygtige instruktører står dagligt for sjove aktiviteter, der har til formål at ryste deltagerne sammen på kryds og tværs. Vi garanterer, at dit barn kommer hjem med masser af nye venner, klogere på sig selv og med virkelig sjove og gode oplevelser i bagagen.
Vi ønsker at udvikle dit barn præcis der, hvor der er brug for det. Derfor har vi lavet forskellige linjer, A, B og C, som fokuserer på forskellige faglige emner. Vi anbefaler de forskellige linjer til forskellige klassetrin, men det er kun generelle anbefalinger, så du kan frit vælge den linje, der passer bedst til dit barn.
Afhængigt af antallet af deltagere på hver linje, vil linjerne ligeledes også deles op i mindre hold efter alder og klassetrin.
Linje A henvender sig primært til deltagere på mellemtrinnet 5.-7. klasse, som er udfordret med matematikken. Her går vi i dybden med de fire regnearter: plus, minus, gange (tabeller) og division. Vi får genopfrisket positionssystemet, tallinjen (også negative tal) og opstillingen af regnestykker. Når de er godt på plads, går vi videre til at arbejde med brøker og procent, for til sidst at arbejde med et sidste matematisk emne, som passer til deltagernes udvikling. Det kunne fx være geometri.
Der vil hele vejen igennem blive fokuseret på at give deltagerne en matematisk forståelse, så de senere hen har nemmere ved at forstå nye matematiske emner.
Linje B henvender sig, ligesom Linje A, til deltagere på mellemtrinnet fra 5-7. kl., som er udfordret med matematikken.
Vi starter op med kort at repetere gange og division, samt sikrer at tabellerne er på plads. Vi går herefter i krig med geometri; areal, omkreds, rumfang, samt spejling og forskydning.
Vi arbejder med koordinatsystemer og begynder så småt at tage hul på ligninger. Undervejs repeterer vi emnerne ved brug af tekstopgaver, så dette også trænes.
Der vil hele vejen igennem blive fokuseret på at give deltagerne en matematisk forståelse, så de senere hen har nemmere ved at forstå nye matematiske emner.
Linje C henvender sig primært til udskolingselever fra: 7.-9. klasse. Har barnet fortsat svært ved den basale matematik og de fire regnearter, er linje A og B værd at overveje. Det gælder især 7. klasser.
På Linje C bygges der videre på emnerne fra mellemtrinnet, således sværhedsgraden stiger. Vi repeterer division og gange og arbejder derefter med funktioner, ligninger og reducering. Herefter arbejdes med tekstopgaver, geomtri; areal, omkreds og rumfangsberegning, samt figurer, spejling og forskydning.
Der vil hele vejen igennem blive fokuseret på at give deltagerne en matematisk forståelse, så de senere hen har nemmere ved at forstå nye matematiske emner.
På DagCamp arbejder vi med at styrke deltagernes matematiske forståelse. Deltagerne vil i løbet af ugen arbejde med de fire regnearter: plus, minus, gange og division. Alt afhængig af klassetrin og niveau, kan der kobles mere på eller tages noget fra.
Deltagerne inddeles i hold ud fra deres klassetrin og faglige niveau, således undervisningen niveaudifferentieres og tilpasses den enkelte. Det gør vi for at sikre gode læringsforudsætninger i et trygt og socialt miljø.
Kender du til ikke at turde række hånden op i timen? “Hvad tænker de andre mon om mig, hvis jeg siger noget forkert?”. Hvis du har det sådan, så er du ikke alene.
Gennem små læringsværksteder, som er rykket langt væk fra klasselokalet, og hvor der er plads til at grine, løbe og lege, skaber vi et trygt læringsmiljø. På MatematikCamp er der plads til fejl, og du skal derfor ikke føle dig nervøs for at gøre noget forkert. Vi har nemlig fokus på, at du skal have en masse succesoplevelser med matematikken, så det også bliver sjovt og trygt at lære matematik fremadrettet. Vi håber du er klar på en sjov og spændende uge fyldt med nye oplevelser.
På MatematikCamp er dit behov i højsædet. Vi tilpasser undervisningen efter dit behov og niveau – og med fem elever pr. underviser sørger vi for, at ingen bliver hægtet af og mister koncentrationen. Vi har klare læringsmål og sikrer en betydelig faglig udvikling.
Hver aften har du samtaletid med din kontaktlærer, hvor I sammen har mulighed for at samle op på dagen og du kan give udtryk for, hvordan du har oplevet dagens undervisning. Det er vigtigt og et klart mål for os at skabe et spændende og trygt læringsmiljø, så du har lyst til at lære mere og mere.
En udviklingssamtale er en mundtlig overlevering fra lærer til jer forældre af barnets arbejde og udvikling gennem campen. Yderligere vil være et fokus på barnets faglige udfordringer og styrker, som kan bruges til videreudvikling både i skolen og i hjemmet.
Samtalen indeholder også konkrete forslag til det videre arbejde, som jo er det, som skal sikre, at barnet bliver ved med at udvikle sig positivt, når han/hun kommer tilbage til skolen.
En udviklingssamtale kan tilkøbes for 299 DKK ved tilmelding.
Udviklingssamtaler udbydes kun på overnatningscamps.
Hvis dit barn synes det er kedeligt at sidde på en stol og høre på en lære snakke i én eller flere timer, er Camp Play2Boost lige noget for dit barn.
Camp Play2Boost er skabt ud fra en overbevisning om, at undervisning ikke behøver at være kedeligt, og læring er meget mere end bare bøger, tavler og snakkende lærere.
På Camp Play2Boost får du lov til at eksperimentere med det faglige i trygge rammer på en sjov og anderledes måde, hvor læringen foregår gennem bevægelse, fælleskab, spil og leg.
Kan du ikke finde svar på det du søger? Du er velkommen til at ringe på tlf. 31509850 eller skrive en mail til info@dincamp.dk
En skoleven er for dig, der gerne vil fortsætte den positive udvikling efter camp. Skolevennen kan støtte op omkring lektierne fra skolen, genopfriske metoder og øvelser fra camp og lukke nogle af de sidste huller. Din skoleven er tilmed din underviser fra campen, som allerede kender dig fagligt og som du er tryg ved. Selve undervisningen foregår online, så din lokation i landet er ingen udfordring.
Forløbet kører over 10 uger, 1 time om ugen, medmindre andet aftales, og koster 2500 DKK.
Forløbet kan tilkøbes efter campen.
Disse camps kunne måske også være interessante for dig. Klik på den ønskede og læs mere