Skoleven - din faglige støtte

Fortsæt din positive udvikling med en Skoleven efter du har været på LæringsCamp

Skoleven er en tryg faglig støtte til lektiehjælp efter campen

En skoleven er for dig, der gerne vil fortsætte den positive udvikling efter camp. Skolevennen kan støtte op omkring lektierne fra skolen, genopfriske metoder og øvelser fra camp og lukke nogle af de sidste huller. Vi bestræber os tilmed på, at din skoleven er din underviser fra campen, som allerede kender dig fagligt, og som du er tryg ved. Selve undervisningen foregår online, så din lokation i landet er ingen udfordring.

Vi tilbyder faglig støtte efter campen med det vi har valgt at kalder skoleven

Hvorfor have en skoleven?

Efter en intensiv uge med rigtig meget ny viden, er det vigtigt at holde den nye viden og de lærte metoder ved lige.

Som forælder kan det ofte være svært at påtage sig den faglige kasket, og for barnet kan det være rigtig svært at lytte efter de gode råd, når de kommer fra sine forældre.

Derfor vil vi gerne hjælpe – og hvorfor ikke fortsætte lige der, hvor vi slap fra campen? og hvorfor ikke fortsætte med de metoder, der netop fungerede for dit barn?

På MatematikCamp er dit behov i højsædet. Vi tilpasser undervisningen efter dit behov og niveau – og med fem elever pr. underviser sørger vi for, at ingen bliver hægtet af og mister koncentrationen. Vi har klare læringsmål og sikrer en betydelig faglig udvikling.

Hvordan fungerer det?

Da der allerede er skabt en god relation på campen, og deltager og lærer ikke nødvendigvis kommer fra samme landsdel, fungerer skoleven som et onlineforløb.

Én gang om ugen i 10 uger, vil barnet sidde og arbejde med sin skoleven i ca. 1 time online. Da skolevennen allerede kender barnet fra camp, kan de fortsætte præcis, hvor de slap. Undervisningen er fleksibel, så den tilpasses til jeres behov.

I bestemmer selv hvordan de 10 timer skal fordeles, og hvornår det skal starte fra, selvfølgelig i samråd med skolevennen.

Hvad er prisen for en skoleven?

3000 kr.

  • 10 timers nærværende én til én undervisning/lektiehjælp fra en underviser du kender.
  • Høj faglighed og personlig relation
  • Genopfriskning, udvikling og vedligeholdelse af metoder og teknikker du har lært på camp.

Tilmelding

Tilmeldingen foregår via vores tilmeldingssystem efter campen. Det er kun muligt at tilmelde sig skoleven, når man har deltaget på vores LæringsCamp.

En skoleven er nemlig en underviser fra din camp, som du allerede kender. På den måde får du mest ud af forløbet med et trygt fagligt niveau, der passer dig og de metoder vi arbejdede med på campen samt din lektiehjælp.

Tilmeld her

Vi lover et stort fagligt udbytte på en sjov måde. Vi har nemlig mange dygtige undervisere

Udviklingssamtale på LæringsCampen

En udviklingssamtale er en mundtlig overlevering fra underviser til jer forældre af barnets arbejde og udvikling gennem campen. Yderligere vil der være et fokus på barnets faglige udfordringer og styrker, som kan bruges til videreudvikling både i skolen og i hjemmet.

En udviklingssamtale kan tilkøbes for 299 DKK ved tilmelding.

Tilmeld dit barn til LæringsCamp

Arbejdernes Landsbank støtter vores læringscamps, og har gjort det i mange år. Vi er utrolig stolte over, at Arbejdernes Landsbank har kastet deres kærlighed på Din Camp og er med til at støtte Danmarks ungdom.
REMA 1000 Danmark har været en tæt og vigtigt samarbejdspartner hos Din Camp i mange år. De er med til at støtte os og give mange børn, unge og familier muligheden for at få en masse fede campoplevelser.
Vores deltagere er ikke i tvivl
4.8 ud af 5. Baseret på 80+ anmeldelser.