Privatlivspolitik

Camps dit barn ikke vil hjem fra

Hos Din Camp har vi fokus på camps for børn og unge. Camps hvor der ikke bliver gået på kompromis med hverken et højt niveau af indlæring eller sjov og ballade. Hos Din Camp udelukker det ene ikke det andet.

Vi har mere end 10 års erfaring indenfor camps for børn og unge. Derfor tør vi også love, at I med garanti vil opleve at Din Camp bliver en feriecamp som man ikke vil hjem fra. Vi skaber rammerne for en fantastisk uge for vores deltagere. Om end I vælger at deltage som familie, om jeres barn deltager alene eller med en ven. Mulighederne er mange. Men vigtigst af alt finder du et stort udvalg af forskellige camps, uanset interesser, alder og kompetencer.

Se med nedenfor og lad dig inspirere af vores oversigt over kommende camps.


Campoversigt:

FamilieCamp

Info:
Dato:
19/07/21 - 24/07/21
Adresse:
Koldingegnens Idrætsefterskole
Detaljer:
Prøv bl.a. kræfter med SUP, Windsurf, Stortrampolin, Boldspil og aktiviteter du aldrig har prøvet før
Pris:
Børn u. 3 år = 0 kr.
4-15 år = 2795 kr.
Voksne = 3795 kr.
Udsolgt
Info:
Dato:
19/07/21 - 24/07/21
Adresse:
Livsstilsefterskolen Hjarnø
Detaljer:
Hjarnø ligger omgivet af vand, og vi vil have fokus på at bruge den smukke natur til både madlavning og ture.
Pris:
Børn u. 3 år = 0 kr.
4-15 år = 2795 kr.
Voksne = 3795 kr.
Udsolgt

SportsCamp

Info:
Dato:
25/07/21 - 30/07/21
Adresse:
Idrætsefterskolen Klintsøgaard
Detaljer:
Vælg imellem:
Dans
Fodbold
Multi
Springgymnastik
Pris:
3195 kr. Ledige pladser
Info:
Dato:
26/07/21 - 31/07/21
Adresse:
Koldingegnens Idrætsefterskole
Detaljer:
Vælg imellem:
Dans
Multi
Springgymnastik
Vandsport
Pris:
3195 kr. Få pladser

DayCamp (sport)

Info:
Dato:
02/08/21 - 06/08/21
Adresse:
Havdrup Idrætscenter
Detaljer:
Vælg imellem:
Dans eller Springgymnastik
Pris:
1350 kr. Få pladser

+Camp

Info:
Dato:
25/07/21 - 30/07/21
Adresse:
Assensvej 8
Pris:
4995 kr. Få pladser

Camp Sprog&Sport

Info:
Dato:
01/08/21 - 06/08/21
Adresse:
Kragelund Efterskole
Detaljer:
Vælg imellem:
Tysk
Engelsk
NB: Alder- & niveauinddeling
Pris:
4595 kr. Få pladser
Info:
Dato:
01/08/21 - 06/08/21
Adresse:
Kragelund Efterskole
Detaljer:
OrdblindeCamp

Vælg imellem:
Tysk
Engelsk
NB: En del af OvernatningsCampen
Pris:
4595 kr. Få pladser

Camps for enhver smag

Lad os skabe et overblik over vores forskellige camps her hos Din Camp. Vi har camps for enhver smag, og udvalget er derfor bredt. Vigtigst af alt, så arrangerer Din Camp camps for alle børn og unge uanset interesser, alder og færdigheder. Din Camp handler netop om fællesskab og om at have det sjovt. Find derfor camps, som lige netop matcher jeres behov.

Læs mere om alle vores forskellige tilbud og camps, og find den helt rigtige Din Camp til jeres familie, børn og unge. Alle er velkomne.

FamilieCamp

Tag hele familien med under armen og oplev en uge spækket med oplevelser, sjove aktiviteter for alle aldre og et stærkt sammenhold. En ferieaktivitet for hele familien. Hos Din Camp ligger vi stor vægt på, at der er aktiviteter for hele familien - både sammen og hver for sig.

På vores FamilieCamp er der noget for enhver smag. I vil blive guidet ugen igennem af et sjovt og oplevelsesrigt program, hvor der er plads til alle. Prøv aktiviteter som fitness, dans, trampolinspring eller teambuilding. Men FamilieCamp er også til ferie og afslapning. Derfor er alle vores aktiviteter frivillige - og man deltager lige præcis som man lyster.

Ud af vores mange camps, er FamilieCamp for jer som ønsker en uge med plads til både afslapning og et hav af aktiviteter. Læn jer tilbage og lad vores instruktører planlægge alt det praktiske, mens I nyder fællesskabet og sammenholdet med familien på Din Camp.

SportsCamp

Er du mellem 11-15 år gammel og på jagt efter fuld fart, sjove aktiviteter og nye, søde kammerater? Så er Din Camps SportsCamp noget for dig. Vores SportsCamp finder sted hvert år i sommerferien. Her har vi en uge sammen, fyldt med udfordrende sportsgrene, høj puls, sjove aktiviteter og høje grin. Og kvaliteten er helt i top. Derfor afholder vi hvert år vores SportsCamp på flere af landets bedste idrætsefterskole. Således sikrer vi os, at indlogeringen og idrætsfaciliteterne er helt i top.

Men bare rolig! Du behøver hverken at være professionel springgymnast eller fodboldspiller for at deltage på SportsCamp. Du kan vælge mellem flere forskellige sportsgrene. Og du kommer sågar også til at prøve kræfter med flere andre sjove aktiviteter i løbet af ugen. Mulighederne er mange!

Læs mere om alle vores forskellige linjer på SportsCamp.

LæringsCamp

Hvis du kan lide at bevæge dig, mens du lærer matematik, dansk, engelsk eller tysk, så er LæringsCamp lige noget for dig. Camp Sprog&Sport og +Camp tilbyder nemlig LæringsCamps, som fokuserer på at skabe faglig udvikling hos børn og unge, men hvor undervisningen er bygget op omkring sport, spil, leg og bevægelse. Vi har både camps til dig, som kæmper med det faglige i skolen og camps for alle, som bare gerne vil lære noget mere. Fælles for alle LæringsCamps er, at du vil få en god oplevelse med læring, samtidig med at du hygger dig med nye kammerater i et stort fællesskab og med mange sjove oplevelser.

En af de ting der gør vores LæringsCamps ekstra gode er, at vi har stærke undervisningsressourcer og kun få deltagere pr. underviser – faktisk én underviser til 5-6 deltagere. Det gør det muligt at se, høre og lytte til den enkelte og tilpasse undervisningen til netop dit barns behov.

Det giver også mulighed for at sætte undervisningen op helt anderledes end i skolen, da vi kan gøre det i små grupper med én underviser, samtidig med at vi lærer gennem sjove faglige aktiviteter. Vores undervisningsmetoder er basseret på forskning inden for aktiv læring og har vist sig at skabe utrolige resultater – både ift. den faglige udvikling og ift. tryghed og motivation.

DayCamp

5 dage med nye venner, veninder og sjove aktiviteter for drenge og piger mellem 7-12 år. Lyder det som noget for dig?

Vores DayCamp er en dagscamp. Det betyder, at vores deltagere møder fra 9-16 fra mandag til fredag en specifik uge i sommerferien. Hver dag er tilrettelagt til alle drenge og piger, som hellere vil bruge sommerferien på at give den gas, have det sjovt og møde en masse nye venner.
Og vi garanterer, at alle deltagere vil få nye venskaber i løbet af ugen. Uanset om man kommer alene eller sammen med sin gode ven.

Hos Din Camp har vi de dygtigste instruktører. Vi skræddersyer altid et program til vores deltagere, som sikrer uforglemmelige oplevelser og aktiviteter. Prøv eksempelvis kræfter med parkour, dans, ultimate eller street basket. Vi garanterer en uge med fyldt med sjov og fuld fart.

DiabetesCamp

En sommerferie camp for jævnaldrende børn og unge - med og uden diabetes.

I samarbejde med REMA 1000 og Diabetesforeningen arrangerer vi hvert år DiabetesCamp. For os er det nemlig vigtigt at vi kan give børn og unge med diabetes, mulighed for at være en del af en fantastisk uge med camps, venskaber og sjove minder.
Vores DiabetesCamp er en del af vores SportsCamp, og alle deltagere får altså mulighed for at prøve kræfter med præcis samme aktiviteter, sportsgrene og lege. Alle deltagere er en del af SportsCamp, hvor det udelukkende gælder om at have det sjovt med en jævnaldrende kammerater mellem 11-15 år.

I samarbejde med Diabetesforeningen indgår 2 diabetessygeplejersker i vores fantastiske team af instruktører. I fællesskab plan- og tilrettelægger vi ugen, så alle deltagere sikres den sjoveste uge med smæk for skillingen - uden kompromis med sikkerheden.

Vi glæder os til at se jer!

Hold dig opdateret

Uforpligtende - og kan afmeldes med ét klik