LæringsCamp

Et sjovt fagligt boost i dansk, engelsk eller matematik - fordi alle lærer forskelligt

LæringsCamp for børn og unge – skab, lær og oplev sammen

Få en unik oplevelse med læring i skoleferien, hvor vi sammen gør det umulige muligt.

Vi tilbyder et kreativt læringsunivers fyldt med spil, sport, sjov og ikke mindst læring. LæringsCamp er for alle, der har brug for at blive styrket i enten dansk, engelsk eller matematik, men som ikke gider at bruge sommerferien på mere skole – og det garanterer vi, at det ikke kommer til at føles som. Vi har fokus på at skabe faglig udvikling hos børn og unge i et trygt læringsmiljø, hvor fælleskab og fælles udvikling er centralt. Det skal være sjovt at lære og det skal være trygt at lære!

På LæringsCamp er der rig mulighed for at få nye venskaber og fylde rygsækken med masser af sjove oplevelser og minder.

Skal I med? Tilmeld dit barn den fedeste LæringsCamp

Hvornår kan du komme på LæringsCamp?

Info:
Dato:
Adresse:
Detaljer:
Pris:
Info:
5.-9. klasse
For alle der har brug for et fagligt boost
Dato:
Uge 31
29/07 - 03/08/24
Lokation:
Haarby Efterskole
Haarby
Detaljer:
Vælg mellem
Dansk 5.-6. kl.
Engelsk 5-7 kl.
Matematik 5-7 kl.
Matematik 7-9 kl.
OrdblindeCamp (Dansk)
Pris:
4995 kr.

Hvad er en LæringsCamp?

Kender du til situationen, hvor man sidder og ikke tør række hånden op i timen og tænker ”Hvad tænker de andre mon om mig, hvis jeg siger noget forkert”?  Det kan også være, at du sidder med følelsen af, at din lærer går for hurtigt frem, eller at det kan være lidt svært at sidde stille så længe? Hvis du har det sådan, vil du helt sikkert have glæde af en af vores LæringsCamps.

På LæringsCamp lærer vi gennem bevægelse og leg, og sikrer en varieret undervisning, der er anderledes fra den du kender i skolen. Vi har fokus på, at du skal have succesoplevelser med faget, at du skal få lyst til at lære, og at det skal være sjovt og trygt at lære.

En LæringsCamp er også meget mere end fed undervisning. Når du ikke har undervisning, så laver du sjove aktiviteter med vores seje instruktørteam. De står for at ryste jer alle godt sammen, så du kommer hjem med nye kammerater og en masse fede oplevelser i bagagen.

Hvem kan deltage?

En LæringsCamp er for alle børn og unge ml. 5.-9. klasse, hvor det faglige driller. Vi har både dansk, engelsk og matematik, og så har vi en separat linje i dansk for børn med ordblindhed.

Uanset om du har lidt svært ved det eller meget svært ved det, så kan du komme på LæringsCamp. Vi sørger for, du får en god oplevelse med faget.

Vi inddeler deltagerne efter klassetrin og på overnatnings-campen er ugens pensum forskelligt, alt efter om du går på mellemtrinnet eller er i udskolingen.
Læs mere om det enkelte fag og indhold:

Tilmeld LæringsCamp

Hvad koster LæringsCamp?

 • 6 dages ophold med overnatning fra mandag til lørdag
 • ​I alt 25 timers undervisning
 • Én underviser per 5-6 deltager
 • Uddannet lærere og lærerstuderende
 • Daglig personlig opfølgning for alle deltagere
 • Faglig vurdering ved ankomst
 • Niveaudifferentieret undervisning
 • Mulighed for tilkøb af udviklingssamtale (299 kr.)
 • Daglige sociale aktiviteter m. instruktørteamet
 • 3 hoved- og 3 mellemmåltider
 • Nye venner og et fantastisk fællesskab
 • T-shirt og drikkedunk ved ankomst
 • Diplom

Pris: 4995,-

OrdblindeCamp (Dansk): +500 kr.

Tilmeld nu – betal senere!

Ved tilmelding til en af vores camps kan du vælge mellem to betalingsformer – straksbetaling eller ratebetaling.

Ratebetaling

Ved ratebetaling betaler du ved tilmelding et depositum, og så bestemmer du selv, hvornår du indbetaler resten (dog senest 4 uger før campstart).

Du vælger selv:

 • Hvornår du indbetaler
 • Over hvor mange gange (antal rater)
 • Samt hvilket beløb du indbetaler pr. gang

Dette gør du på Min Side

Få svar på de oftest stillede spørgsmål til LæringsCamp

Kan du ikke finde svar på det du søger? Du er velkommen til at ringe på tlf. 31509850 eller skrive en mail til [email protected]


På vores LæringsCamp lytter vi til den enkelte. Med vores normering af undervisere, har vi en unik mulighed for at rykke den enkelte deltager, og tage fat i nogle af de udfordringer den enkelte har fagligt.

På en LæringsCamp hos os,
lytter vi til den enkelte

Hvis du kan lide at bevæge dig, mens du lærer matematik, dansk eller engelsk, så er LæringsCamp lige noget for dig. Din Camp tilbyder nemlig LæringsCamps, som fokuserer på at skabe faglig udvikling hos børn og unge, men hvor undervisningen er bygget op omkring sport, spil, leg og bevægelse. Vi tror på at glæde flytter bjerge, og at det skal være trygt at lære. Fælles for alle LæringsCamps er, at du vil få en god oplevelse med læring, samtidig med at du hygger dig med nye kammerater i et stort fællesskab og med mange sjove oplevelser.

En af de ting der gør vores LæringsCamps ekstra gode er, at vi har stærke undervisningsressourcer og kun få deltagere pr. underviser. Det gør det muligt at se, høre og lytte til den enkelte og tilpasse undervisningen til netop dit barns behov. Det giver også mulighed for at sætte undervisningen op helt anderledes end i skolen, da vi kan gøre det i små grupper med én underviser, samtidig med at vi lærer gennem sjove faglige aktiviteter.

Vores undervisningsmetoder er baseret på forskning inden for aktiv læring og har vist sig at skabe utrolige resultater – både i den faglige udvikling og ift. tryghed og motivation.

Vi tror på at glæde er nøglen til læring og at de faglige succesoplevelser opnås igennem bevægelse, aktiviteter, lege og spil, der alle har et læringsmæssigt fokus

Hos Din Camp tror på at Glæde flytter bjerge

Vi tror på at glæde er nøglen til læring, og at de faglige succesoplevelser opnås igennem bevægelse, aktiviteter, lege og spil, der alle har et læringsmæssigt fokus; men hvis mål er, at læring skal være sjovt.

Ved at skabe et unikt læringsrum, hvor der er plads til alle og plads til at lave fejl, oplever vi at deltagerne blomstrer betydeligt. Det trygge læringsrum begrænser nervøsiteten for at tale foran andre, lave fejl, række hånden op, og deres faglige selvtillid vokser. Dette forstærkes kun af, at vi har stærke lærerkræfter med, der har tid til at lytte til og se den enkelte og støtte deltagerne i deres positive udvikling.

Vores undervisere og instruktører er udstyret med pædagogiske redskaber til at sætte gang i lokomotivet, der giver børnene energi og mod på at være med – både på det sociale og det faglige plan. Vi arbejder med at opnå en forståelse af “jeg kunne godt – så det tør jeg godt igen”

Vi ved, at et stærkt fællesskab er nødvendigt for at få en fantastisk uge med et stort læringsudbytte.

Læs om andres oplevelser med LæringsCamp

Ikke endnu en uge i skole – Alt andet end traditionel undervisning

Det kan være svært som forældre at overbevise sit barn om, at skole i ferien er en god idé. Måske er dit barn allerede ved at falde ned at stolen af kedsomhed i dansktimerne, eller måske byder matematiklektierne på store frustrationer. Så hvorfor trække endnu en uge med skole ned over hovedet?

Og lige præcis i de situationer er en LæringsCamp for børn og unge en god løsning. For selvom vi underviser børnene hver dag i en uge, så tør vi godt love, at det ikke bliver ligesom en almindelig skoleuge.

Sammen finder vi glæden

På en LæringsCamp får du mulighed for at genfinde glæden ved at lære. Vi har taget læringen væk fra klasselokalet og ud i det fri og har skabt et inspirerende læringsmiljø, hvor vi løber, spiller, leger, tegner, hopper og kaster mens der læres. Vi præsenterer aktive og udfordrende lege og spil, der gør det sjovt at regne eller arbejde med ord. Du kan fx møde faglige øvelser som stratego, zombieskydning, basket, pacman og mange mange flere.

Efter en uge på LæringsCamp får du helt nye associationer til de fag, som dit barn måske normalt har svært ved – og det gør en verden til forskel på den anden side. Så brug blot en uge af sommerferien, men kom hjem med minder for livet.

LæringsCamp for børn og unge – en afslappet lejrkultur

Ligegyldigt om du vælger vores LæringsCamp med matematik, engelsk eller dansk, giver vi dit barn en hel uge med aktiviteter, der udvikler dem fagligt.

En LæringsCamp giver børnene en lejrlignende kultur, der er mere afslappet, end den skole, du kender, og så fremmer den en følelse af fællesskab og kammeratskab.

Undervisningen bliver taget ud af de formelle rammer og ud på gulvet i børnehøjde. Der fjolles og grines elev og lærer imellem og der dannes en tæt og uformel relation, der bidrager til at skabe et trygt læringsmiljø. Underviserne har tid til at se, høre og lytte til den enkelte og dermed sikre at der opnås succesoplevelser både socialt og fagligt.

Aktiv læring hos Din Camp

Aktiv læring er ved at være et velkendt ord ude i samfundet. Men hvad er aktiv læring, hvorfor giver det mening at bruge aktiv læring og hvordan bør man bruge aktiv læring? Det er spørgsmål, som alle undervisere skal stille sig selv før, de går i gang med aktiv læring.

Din Camps læringsfilosofi og undervisningsmetoder er udviklet på baggrund af forskning og dybdegående viden inden for feltet ”aktiv læring”. Vi har fokus på, at bevægelse og sport ikke bare skal være en del af undervisningen, men faktisk skal spille en aktiv rolle i indlæringsprocessen. Udover at vi bruger bevægelse til at øge indlæringen, bruger vi bevægelse til at begrænse deltagernes nervøsitet for faget og skabe lyst til og en glæde omkring læring.

 

Sommerfugle i maven – første campdag

Hvis du har sommerfugle i maven over at skulle afsted, er du ikke den eneste. Det er en helt naturlig ting, når man skal prøve noget nyt og spændende. Derfor står vi klar fra start til at give dig en god og tryg velkomst.

På LæringsCamp er alle tilmeldt med det samme formål, og det er at have det sjovt, mens de udvikler deres evner inden for engelsk, dansk eller matematik. Derfor er en camp ligesom at hænge ud med en gruppe af venner, som alle deler de samme interesser og hobbyer. Faktisk får flere børn venskaber for livet, når de bruger blot en uge i selskab med Din Camp.

Børn og unge har en helt anden tilgang til læring, når de ikke står i en åbenlys undervisningssituation. Derfor er gammeldags tavleundervisning kun optimal for de færrest undervisningsform. Når børn og unge har det sjovt og aktiviteter deltager i et fællesskab, står deres evne til at tilegne sig ny viden og faglighed til gengæld på vid gab.

Reservér pladsen med det samme

Det er 100% uforpligtende. Vi holder pladsen til dig i 14 dage.


Du accepterer samtidig, at Din Camp må sende nyhedsbreve til din mail. Det kan altid afmeldes igen.

LæringsCamp er støttet af

Dansk El-Forbund

TEKNIQ Arbejdsgiverne er sponsor for MarkerCamp, en camp der giver børn og unge mulighed for at stifte bekendtskab med det praktiskfaglige arbejde.

Tekniq Arbejdsgiverne

REMA 1000 Danmark har været en tæt og vigtigt samarbejdspartner hos Din Camp i mange år. De er med til at støtte os og give mange børn, unge og familier muligheden for at få en masse fede campoplevelser.

REMA 1000

Vores deltagere er ikke i tvivl
4.8 ud af 5. Baseret på 80+ anmeldelser.