EngelskCamp

Kom på Camp Play2Boost og lær engelsk gennem, sport, spil og leg.
For alle børn og unge mellem 9 og 16 år

Kender du eller dit barn til situationen, hvor man sidder og ikke tør række hånden op i timen, men måske godt kender svaret? Eller er det bare svært lige at finde de rigtige ord og bruge de korrekte verber? På Camp Play2Boost gør vi det trygt og sjovt at lære sproget, uanset hvor meget eller lidt engelsk, der kendes til på forhånd.  Uanset om dit barn har brug for et fagligt løft eller dit barn bare er vild med engelsk, byder vi hjertelig velkommen på vores engelskcamp.

En tryg og sjov EngelskCamp

I am, you are, he she it is … okay at træne engelske verber i sin sommerferie, lyder måske ikke som det sjoveste i verden; Men på Camp Play2Boost garanterer vi for at det bliver det! I vores undervisning møder du fx sprogstratego, wordsnake, to-be basket og al vores undervisning foregår faktisk gennem sport, spil og leg.

Vi tror på at glæde flytter bjerge! Derfor har vi skabt et læringsunivers, hvis formål har at skabe gejst og glæde ved at lære og hvor bevægelse, spil og leg bruges som redskab til at opnå det. Vores anderledes tilgang til læring sikrer ligeledes, at det lærte fæstner sig bedre, når der kobles en anden dimension på.
Vores faglige fokus er dels at deltagerne opnår et fagligt boost, men også, at de bliver mere trygge i at tale sproget, så de kan bruge sproget hjemme i skolen også.

Alt for mange elever har oplevet at blive overset i skolen. Når en lærer overse en elev, kan det hurtigt ske, at eleven falder bagud i undervisningen og ikke lærer vigtige ting. For at sikre at dette ikke sker på vores EngelskCamp har vi kun få deltagere per undervisere.

Et unikt læringsfælleskab

Wordsnake, To-be basket og Royal Kongespil er kun få af mange læringsaktiviteter, som du kan møde på vores EngelskCamp. Hvis du har brug for et fagligt boost i Engelsk og har lyst til at gøre det blandt nye venner og i et unikt fællesskab, så er vores EngelskCamp lige noget for dig!

På EngelskCamp skaber vi et trygt læringsmiljø, hvor der er mulighed for at udvikle sig fagligt og få større tro på egne evner. Vores dygtige instruktører står dagligt for sjove aktiviteter, der har til formål at ryste deltagerne sammen på kryds og tværs, hvilket bidrager til et trygt og hyggeligt læringsmiljø.

Vi garanterer, at dit barn kommer hjem med masser af nye venner, klogere på sig selv og med virkelig sjove og gode oplevelser i bagagen.

Hvilket niveau skal jeg vælge?

Vores camps er opdelt, således at indholdet passer til enten mellemtrin- eller udskolingselever. De er derfor, på overnatningscamps, opdelt mellem niveau 1 eller 2. Vi anbefaler at 5.-7. klasses elever vælger niveau 1 og 7.-9. klasses elever vælger niveau 2. 7. klasserne kan være svære at placere, da de kan gå til begge sider. Som oftest går 7. klasserne til niveau 2, men det er klart, at hvis det basale engelsk mangler, så er det en fordel at komme på niveau 1.
I efteråret anbefales 7. klasser, niveau 1, da de kun lige er kommet i 7. klasse.

På Dagscamp kan der ikke vælges niveauer, da vi her kun henvender os til mellemtrinnet.

Niveau 1

OvernatningsCamp

Niveau 1 er for dig, som kun har et lille eller næsten intet ordforråd, og som ikke nødvendigvis kan sige meget på engelsk.

På niveau 1 tager vi alle emner fra bunden. Vi vil fokusere på ordforråd, sprogproduktion og den basal sprogforståelse herunder også den basale grammatiske forståelse. Yderligere har vi et klart fokus på at skabe tryghed ved sproget, så dit barn bliver mere trygt i situationer, hvor der skal tales engelsk.

Niveau 2

OvernatningsCamp

På niveau 2 har vi især fokus på at anvende det eksisterende ordforråd og i den proces også udvide det nuværende. Vi arbejder ligeledes med, at deltagerne skal øge deres sproglige selvtillid, så de får mere mod på at tale engelsk foran andre. Der vil også være fokus på de vigtigste grammatiske regler og vi dykker videre ned i flere tider end på niveau 1, hvor der primært arbejdes med nutid og datid.

DagCamp

På vores DagCamps arbejder vi ikke med niveauer, men henvender os til elever fra 3.-5. kl.. Det betyder ikke, at der ikke er niveaudifferentiering og holddeling. Deltagerne bliver inddelt på hold ud fra deres alder og fagligt niveau. Det gør vi for at sikre gode læringsforudsætninger i et godt socialt miljø. På DagCamp arbejder vi både med faglige og personlig udvikling indenfor det engelske sprog. Dvs. vi både har fokus på at styrke deltagernes mundtlige og grammatiske kunnen og har fokus på at gøre dem mere trygge ved sproget.

Hvornår kan du komme på EngelskCamp?

Info:
Dato:
Adresse:
Detaljer:
Pris:
Info:
OvernatningsCamp
(11-16 år)
Dato:
16/10/22 - 20/10/22
Adresse:
Haarby
Detaljer:
Vælg mellem
Dansk
Engelsk
Matematik
Pris:
3995 DKK Ledige pladser

Hvad er prisen på en OvernatningsCamp?

4695 kr.

Prisen inkluderer:

 • Seks dages ophold med overnatning fra mandag til lørdag
 • I alt 25 timers faglig undervisning
 • Én underviser pr. 5-6 deltager
 • Engagerede og dygtige undervisere og instruktører.
 • Daglige aktiviteter med fokus på det sociale og fællesskabet
 • 6 måltider dagligt
 • Den officielle camp T-shirt
 • Drikkedunk
 • Hygge med deltagere og undervisere fra morgen til aften.
 • En del af et unikt fællesskab
 • Mulighed for tilkøb af udviklingssamtale
 • Mulighed for tilkøb af skoleven efter camp

Hvad er prisen på en DagCamp?

2295 kr.

Prisen inkluderer:

 • Fem dage fra mandag til fredag, hver dag fra 8:30 – 15:30
 • I alt 20 timers faglig undervisning
 • 1 underviser til 8 deltagere
 • Engagerede og dygtige undervisere og instruktører.
 • Fysiske aktiviteter med fokus på fælleskab og sammenhold
 • Frokost + Forfriskninger
 • Den officielle camp T-shirt
 • Drikkedunk
Gennem små læringsværksteder, som er rykket langt væk fra klasselokalet, og hvor der er plads til at grine, løbe og lege, skaber vi et trygt læringsmiljø. På EngelskCamp er der plads til fejl, og du skal derfor ikke føle dig nervøs for at gøre noget forkert. Vi har nemlig fokus på, at du skal have en masse succesoplevelser med det faglige på en sjov måde.

Få tro på egne evner

Kender du til ikke at turde række hånden op i timen? “Hvad tænker de andre mon om mig, hvis jeg siger noget forkert?”. Hvis du har det sådan, så er du ikke alene.

Gennem små læringsværksteder, som er rykket langt væk fra klasselokalet, og hvor der er plads til at grine, løbe og lege, skaber vi et trygt læringsmiljø. På EngelskCamp er der plads til fejl, og du skal derfor ikke føle dig nervøs for at gøre noget forkert. Vi har nemlig fokus på, at du skal have en masse succesoplevelser med matematikken, så det også bliver sjovt og trygt at lære matematik fremadrettet. Vi håber du er klar på en sjov og spændende uge fyldt med nye oplevelser.

På Camp Play2Boost vil dit barns behov altid være i højsædet, og det kan kun lade sig gøre, fordi vi på alle vores camps har få deltagere per underviser.

Få deltagere pr. underviser

På EngelskCamp er dit behov i højsædet. Vi tilpasser undervisningen efter dit behov og niveau – og med fem elever pr. underviser sørger vi for, at ingen bliver hægtet af og mister koncentrationen. Vi har klare læringsmål og sikrer en betydelig faglig udvikling.

Hver aften har du samtaletid med din kontaktlærer, hvor I sammen har mulighed for at samle op på dagen og du kan give udtryk for, hvordan du har oplevet dagens undervisning. Det er vigtigt og et klart mål for os at skabe et spændende og trygt læringsmiljø, så du har lyst til at lære mere og mere.

Udviklingssamtale

En udviklingssamtale er en mundtlig overlevering fra lærer til jer forældre af barnets arbejde og udvikling gennem campen. Yderligere vil være et fokus på barnets faglige udfordringer og styrker, som kan bruges til videreudvikling både i skolen og i hjemmet.

Samtalen indeholder også konkrete forslag til det videre arbejde, som jo er det, som skal sikre, at barnet bliver ved med at udvikle sig positivt, når han/hun kommer tilbage til skolen.

En udviklingssamtale kan tilkøbes for 299 DKK ved tilmelding.
Udviklingssamtaler udbydes kun på overnatningscamps.

Hvorfor Camp Play2Boost

Hvis dit barn synes det er kedeligt at sidde på en stol og høre på en lære snakke i én eller flere timer, er Camp Play2Boost lige noget for dit barn.

Camp Play2Boost er skabt ud fra en overbevisning om, at undervisning ikke behøver at være kedeligt, og læring er meget mere end bare bøger, tavler og snakkende lærere.

På Camp Play2Boost får du lov til at eksperimentere med det faglige i trygge rammer på en sjov og anderledes måde, hvor læringen foregår gennem bevægelse, fællesskab, spil og leg.

Få svar på de oftest stillede spørgsmål

Kan du ikke finde svar på det du søger? Du er velkommen til at ringe på tlf. 31509850 eller skrive en mail til info@dincamp.dk


En faglig støtte efter EngelskCamp

En skoleven er for dig, der gerne vil fortsætte den positive udvikling efter camp. Skolevennen kan støtte op omkring lektierne fra skolen, genopfriske metoder og øvelser fra camp og lukke nogle af de sidste huller. Din skoleven er tilmed din underviser fra campen, som allerede kender dig fagligt og som du er tryg ved. Selve undervisningen foregår online, så din lokation i landet er ingen udfordring.

Forløbet kører over 10 uger, 1 time om ugen, medmindre andet aftales, og koster 2500 DKK.

Forløbet kan tilkøbes efter campen.

Vi tilbyder faglig støtte efter campen med det vi har valgt at kalder skoleven

Læs andres oplevelser

REMA 1000 Danmark
Arbejdernes Landsbank støtter vores sommerskoler
Vores deltagere er ikke i tvivl
4.8 ud af 5. Baseret på 40+ anmeldelser. Se anmeldelser her