EngelskCamp

Kom på LæringsCamp og lær engelsk gennem, sport, spil og leg.
For alle børn og unge fra 5. - 9. klasse

Hvad er en EngelskCamp?

Kender du eller dit barn til situationen, hvor man sidder og ikke tør række hånden op i timen, men måske godt kender svaret? Eller er det bare svært lige at finde de rigtige ord og bruge de korrekte verber? På vores LæringsCamps gør vi det trygt og sjovt at lære sproget, uanset hvor meget eller lidt engelsk, der kendes til på forhånd. Vores undervisning er bygget op omkring sjove aktiviteter, der gør sprogindlæring til en leg.

Har dit barn ordblindhed? Så har vi nu også en specifik engelsklinje, som er tilpasset børn med Ordblindhed.

Hvad koster EngelskCamp?

 • 5 dages ophold med overnatning fra mandag til lørdag
 • ​I alt 25 timers undervisning
 • Én underviser per 5-6 deltager
 • Uddannet lærere og lærerstuderende
 • Daglig personlig opfølgning for alle deltagere
 • Faglig vurdering ved ankomst
 • Niveaudifferentieret undervisning
 • Mulighed for tilkøb af udviklingssamtale (299 kr.)
 • Daglige sociale aktiviteter m. instruktørteamet
 • 3 hoved- og 3 mellemmåltider
 • Nye venner og et fantastisk fællesskab
 • T-shirt og drikkedunk ved ankomst
 • Diplom

Pris: 4995,-

Tilmeld nu – betal senere!

Ved tilmelding til en af vores camps kan du vælge mellem to betalingsformer – straksbetaling eller ratebetaling.

Ratebetaling

Ved ratebetaling betaler du ved tilmelding et depositum, og så bestemmer du selv, hvornår du indbetaler resten (dog senest 4 uger før campstart).

Du vælger selv:

 • Hvornår du indbetaler
 • Over hvor mange gange (antal rater)
 • Samt hvilket beløb du indbetaler pr. gang

Dette gør du på Min Side

Info:
Dato:
Adresse:
Detaljer:
Pris:
Info:
Alle fra 5.-9. klasse
Med overnatning fra mandag til lørdag
Dato:
Uge 31
29/07 - 03/08/24
Lokation:
Haarby Efterskole
Haarby
Detaljer:
Vælg mellem
Engelsk
Matematik
OrdblindeCamp (Dansk)
Pris:
4995 kr.

Opdeling efter klassetrin

Med overnatning 
På vores camps med overnatning har vi både EngelskCamp for mellemtrins- og udskolingselever. Du kan ved tilmelding vælge mellem
5. – 7. klasse og
7. – 9. klasse

7. klasserne kan være med på begge “niveauer”. Hvis barnet har rigtig svært ved engelsk anbefales at vælge 5.-7. klassetrin. Det samme gøres for 7. klassere i efteråret, da de kun lige er kommet i. 7. klasse.

5.-7. klassetrin

Vi vil fokusere på basal ordforråd, sprogproduktion og den basale sprogforståelse herunder også den basale grammatiske forståelse. Yderligere har vi et klart fokus på at skabe tryghed ved sproget, så dit barn bliver mere trygt i situationer, hvor der skal tales engelsk.

7.- 9. klassetrin

Her har vi især fokus på at anvende det eksisterende ordforråd og i den proces også udvide det nuværende. Vi arbejder ligeledes med, at deltagerne skal øge deres sproglige selvtillid, så de får mere mod på at tale engelsk foran andre. Der vil også være fokus på de vigtigste grammatiske regler og vi dykker videre ned i flere tider.

Få svar på de oftest stillede spørgsmål

Kan du ikke finde svar på det du søger? Du er velkommen til at ringe på tlf. 31509850 eller skrive en mail til [email protected]


En tryg og sjov EngelskCamp

I am, you are, he she it is … okay at træne engelske verber i sin sommerferie, lyder måske ikke som det sjoveste i verden; Men på vores LæringsCamps garanterer vi for at det bliver det! I vores undervisning møder du fx sprogstratego, wordsnake, to-be basket og al vores undervisning foregår faktisk gennem sport, spil og læring gennem leg.

Vi tror på at glæde flytter bjerge! Derfor har vi skabt et læringsunivers, hvis formål er at skabe gejst og glæde ved at lære og hvor bevægelse, spil og leg bruges som redskab til at opnå det. Vores anderledes tilgang til læring sikrer ligeledes, at det lærte fæstner sig bedre, når der kobles en anden dimension på.
Vores faglige fokus er dels, at deltagerne opnår et fagligt boost, men også at de bliver mere trygge i at tale sproget, så de kan bruge sproget hjemme i skolen også.

Et unikt læringsfælleskab

Wordsnake, To-be basket og Royal Kongespil er kun få af mange læringsaktiviteter, som du kan møde på vores EngelskCamp. Hvis du har brug for et fagligt boost i engelsk og har lyst til at gøre det blandt nye venner og i et unikt fællesskab, så er vores EngelskCamp lige noget for dig!

På EngelskCamp skaber vi et trygt læringsmiljø, hvor der er mulighed for at udvikle sig fagligt og få større tro på egne evner. Vores dygtige instruktører står dagligt for sjove aktiviteter, der har til formål at ryste deltagerne sammen på kryds og tværs, hvilket bidrager til et trygt og hyggeligt læringsmiljø.

Vi garanterer, at dit barn kommer hjem med masser af nye venner, klogere på sig selv og med virkelig sjove og gode oplevelser i bagagen.

Gennem små læringsværksteder, som er rykket langt væk fra klasselokalet, og hvor der er plads til at grine, løbe og lege, skaber vi et trygt læringsmiljø. På EngelskCamp er der plads til fejl, og du skal derfor ikke føle dig nervøs for at gøre noget forkert. Vi har nemlig fokus på, at du skal have en masse succesoplevelser med det faglige på en sjov måde.

Få tro på egne evner

Kender du til ikke at turde række hånden op i timen? “Hvad tænker de andre mon om mig, hvis jeg siger noget forkert?”. Hvis du har det sådan, så er du ikke alene.

Gennem små læringsværksteder, som er rykket langt væk fra klasselokalet, og hvor der er plads til at grine, løbe og lege, skaber vi et trygt læringsmiljø. På EngelskCamp er der plads til fejl, og du skal derfor ikke føle dig nervøs for at gøre noget forkert. Vi har nemlig fokus på, at du skal have en masse succesoplevelser med matematikken, så det også bliver sjovt og trygt at lære matematik fremadrettet. Vi håber du er klar på en sjov og spændende uge fyldt med nye oplevelser.

På vores læringscamps vil dit barns behov altid være i højsædet, og det kan kun lade sig gøre, fordi vi på alle vores camps har få deltagere per underviser.

Få deltagere pr. underviser

På EngelskCamp er dit behov i højsædet. Vi tilpasser undervisningen efter dit behov og niveau – og med fem elever pr. underviser sørger vi for, at ingen bliver hægtet af og mister koncentrationen. Vi har klare læringsmål og sikrer en betydelig faglig udvikling.

Hver aften har du samtaletid med din kontaktlærer, hvor I sammen har mulighed for at samle op på dagen, og du kan give udtryk for, hvordan du har oplevet dagens undervisning. Det er vigtigt og et klart mål for os at skabe et spændende og trygt læringsmiljø, så du har lyst til at lære mere og mere.

Udviklingssamtale

En udviklingssamtale er en mundtlig overlevering fra lærer til jer forældre af barnets arbejde og udvikling gennem campen. Yderligere vil der være et fokus på barnets faglige udfordringer og styrker, som kan bruges til videreudvikling både i skolen og i hjemmet.

Samtalen indeholder også konkrete forslag til det videre arbejde, som jo er det, der skal sikre, at barnet bliver ved med at udvikle sig positivt, når han/hun kommer tilbage til skolen.

En udviklingssamtale kan tilkøbes for 299 DKK ved tilmelding.

engelsk camp

En faglig støtte efter EngelskCamp

En skoleven er for dig, der gerne vil fortsætte den positive udvikling efter camp. Skolevennen kan støtte op omkring lektierne fra skolen, genopfriske metoder og øvelser fra camp og lukke nogle af de sidste huller. Selve undervisningen foregår online, så din lokation i landet er ingen udfordring.

Forløbet kører over 10 uger, 1 time om ugen, medmindre andet aftales, og koster 3000 DKK.

Læs mere om skoleven her

Vi tilbyder faglig støtte efter campen med det vi har valgt at kalder skoleven

Læs andres oplevelser

REMA 1000 Danmark har været en tæt og vigtigt samarbejdspartner hos Din Camp i mange år. De er med til at støtte os og give mange børn, unge og familier muligheden for at få en masse fede campoplevelser.
Arbejdernes Landsbank støtter vores læringscamps, og har gjort det i mange år. Vi er utrolig stolte over, at Arbejdernes Landsbank har kastet deres kærlighed på Din Camp og er med til at støtte Danmarks ungdom.
Vores deltagere er ikke i tvivl
4.8 ud af 5. Baseret på 80+ anmeldelser.