FodboldCamp

En sjov og anderledes uge på vores SportsCamp med en masse fodbold og fællesskab

Fodboldcamp – brug en hel uge i fodboldstøvler og øv dig på dit saksespark, hovedstød eller den perfekte tackling

For mange er fodbold ikke bare en sportsgren. Det er sportsgrenen over alle sportsgrene.

Har du det sådan? Så kom og brug en uge i vores selskab på fodboldskole, hvor det handler om, at du skal blive en bedre fodboldspiller – alt sammen mens du opbygger venskaber for livet til dine holdkammerater.

På vores fodboldcamp er der stor fokus på din tekniske udvikling, så selvom du kun er her i en uge, tør vi godt garantere, at du går herfra som en helt ny spiller – uanset hvad din rolle på banen er. Vi er naturligvis seriøse om dit talent og vi udfordrer dig, så du kan lære nye tricks og finter – så teknikken er helt i top.

Det betyder dog ikke, at der ikke er plads til sjov og leg. Vores fodboldcamp er en god blanding af seriøsitet og sjov og ballade, for vi ved, at det også er i sådan et miljø, du lærer bedst.

Bland din tekniske kunnen med sjov og nye venskaber

FodboldCamp er en del af det vi kalder SportsCamp. Her kan du vælge mellem forskellige sportsgrene, så du kan bruge ugen på den sportsgren, du elsker. Vælger du fodboldlinjen, vil du typisk være at finde på en fodboldbane hele ugen. Vi spiller for det meste på græs, men du kan også få lov at træne og spille kampe i hallen eller på en streetbane. Du skal derfor have alt udstyret i orden, hvis du tilmelder dig vores FodboldCamp.

Så pak tasken med dine bedste fodboldstøvler – både indendørs og udendørs.

Fuldt fokus på bevægelse, sundhed og udvikling

Når du skal bruge så mange dage på at spille fodbold, er det vigtigt, at du får noget næring til kroppen, så du kan yde dit absolut bedste. Hos os er der derfor stor fokus på sundhed, og du vil blive undervist i dette lige så vel, som du vil blive undervist i fodbolden. På SportsCamp er dette nemlig en del af ugens program på alle vores sportslinjer. Her får du praktisk viden om alt det, der rør sig inden for sport.

Vi har fokus på teamwork, vinderpsyke, bevægelse og sundhed, så du kan blive en god sportsudøver – hele vejen igennem.

Hvor kan du komme på SportsCamp med fodbold?

Info:
Dato:
Adresse:
Detaljer:
Pris:
Info:
Med overnatning (11-15 år)
Dato:
11/07/22 - 16/07/22
Adresse:
Gørlev Idrætsefterskole
Detaljer:
Pris:
3195 DKK Ledige pladser
Info:
Med overnatning (11-15 år)
Dato:
11/07/22 - 16/07/22
Adresse:
Koldingegnens Idrætsefterskole
Detaljer:
Vælg mellem
Fodbold
Multi
Vandsport
Pris:
3195 DKK Ledige pladser

Træn dit teamwork

Når du er en del af et fodboldhold, er det vigtigt, at du kan arbejde sammen med dine medspillere. Hos os bliver du en del af verdens sejeste fodboldhold, og der er derfor lige så stor fokus på teamwork, som der er på dine individuelle evner. Det kan godt være, at du er en god angriber, men hvis du ikke kan spille sammen med dine holdkammerater, er det svært at vinde kampen.

På FodboldCamp bliver du kastet ud i sjove samarbejdsøvelser, der både træner din kommunikation og din rolle i fællesskabet.

Læs mere om at være på SportsCamp

Hos Din Camp samler vi danmarks bedste team af instruktører og undervisere der sammen med deltagerne skaber unikke oplevelser

REMA 1000 Danmark