FodboldCamp

En sjov og anderledes uge på vores SportsCamp med en masse fodbold og fællesskab.

Hvor kan du komme på SportsCamp med fodbold?

Info:
Dato:
Adresse:
Detaljer:
Pris:
Info:
Alle ml. 11-15 år
Med overnatning fra mandag til lørdag
Dato:
Uge 27
01/07 - 06/07/24
Lokation:
Nykøbing Sj.
Idrætsefterskolen Klintsøgaard
Detaljer:
Vælg mellem
Dans
Fodbold
Multi
Springgymnastik
Pris:
3595 kr.
Info:
Alle ml. 11-15 år
Med overnatning fra mandag til lørdag
Dato:
Uge 31
29/07 - 03/08/24
Lokation:
Juelsminde
Hellebjerg Idrætsefterskole
Detaljer:
Vælg mellem
Fodbold
Multi
Pris:
3595 kr.

FodboldCamp – brug en hel uge i fodboldstøvler og øv dig på dit saksespark, hovedstød eller den perfekte tackling

For mange er fodbold ikke bare en sportsgren. Det er sportsgrenen over alle sportsgrene.

Har du det sådan? Så kom og brug en uge i vores selskab på fodboldskole, hvor det handler om meget mere end en masse fodbold. Vi kombinerer nemlig den tekniske træning med en masse leg og sjove øvelser.

På vores FodboldCamp er der både fokus på din tekniske udvikling og legen i fodboldspillet. Vores fodboldcamp er for bredden, hvor vi går mest op i glæden ved spillet.

Det betyder dog ikke, at der ikke er plads til at forbedre sig som fodboldspiller. Vores FodboldCamp er en god blanding af seriøsitet og sjov og ballade, for vi ved, at det også er i sådan et miljø, du lærer bedst.

Bland din tekniske kunnen med nye venskaber på FodboldCamp 2024

FodboldCamp er en del af det, vi kalder SportsCamp. Her kan du vælge mellem forskellige sportsgrene, så du kan bruge ugen på netop den sportsgren, du elsker. Vælger du fodboldlinjen, vil du typisk være at finde på en fodboldbane hele ugen. Vi spiller for det meste på græs/kunstgræs, men du kan også få lov at træne og spille kampe i hallen eller på en streetbane. Du skal derfor have alt udstyret i orden, hvis du tilmelder dig vores FodboldCamp.

Så pak tasken med dine bedste fodboldstøvler – både indendørs og udendørs. Så er du klar til en fantastisk uge med FodboldCamp i sommeren 2024.

Vores fodboldskole har fuldt fokus på bevægelse, sundhed og udvikling

Når du skal bruge så mange dage på at spille fodbold, er det vigtigt med god næring til kroppen, så du kan yde dit absolut bedste. Hos os er der derfor stor fokus på sundhed, og du vil blive undervist i dette, lige så vel som du vil blive undervist i fodbold. På SportsCamp er dette nemlig en del af ugens program på alle vores sportslinjer. Her får du praktisk viden om alt det, der rør sig inden for sport.

Vi har fokus på teamwork, vindermentalitet, bevægelse og sundhed, så du kan blive en god sportsudøver – hele vejen igennem.

FodboldCamp er en del af det vi kalder SportsCamp. Her kan du vælge mellem forskellige sportsgrene, så du kan bruge ugen på den sportsgren, du elsker.

Træn dit teamwork

Når du er en del af et fodboldhold, er det vigtigt, at du kan arbejde sammen med dine medspillere. Hos os bliver du en del af verdens sejeste fodboldhold, og der er derfor lige så stort fokus på teamwork, som der er på dine individuelle evner. Det kan godt være, at du er en god angriber – men hvis du ikke kan spille sammen med dine holdkammerater, er det svært at vinde kampen.

På FodboldCamp bliver du kastet ud i sjove samarbejdsøvelser, der både træner din kommunikation og din rolle i fællesskabet. Meld dig til FodboldCamp allerede i 2024!

Læs mere om at være på SportsCamp

Hos Din Camp samler vi danmarks bedste team af instruktører og undervisere der sammen med deltagerne skaber unikke oplevelser

Vores deltagere er ikke i tvivl
4.8 ud af 5. Baseret på 80+ anmeldelser.