SpringCamp

Vælg vores populære linje med springgymnastik på SportsCamp, og få en uge med fællesskab og sjove spring

Hvor kan du komme på SportsCamp med springgymnastik?

Info:
Dato:
Adresse:
Detaljer:
Pris:
Info:
Alle ml. 11-15 år
Med overnatning fra mandag til lørdag
Dato:
Uge 27
01/07 - 06/07/24
Lokation:
Kolding
Koldingegnens Idrætsefterskole
Detaljer:
Vælg mellem
Dans
Multi
Springgymnastik
Vandsport (+1000 kr.)
Pris:
3595 kr.
Info:
Alle ml. 11-15 år
Med overnatning fra mandag til lørdag
Dato:
Uge 27
01/07 - 06/07/24
Lokation:
Nykøbing Sj.
Idrætsefterskolen Klintsøgaard
Detaljer:
Vælg mellem
Dans
Fodbold
Multi
Springgymnastik
Pris:
3595 kr.
Info:
Alle ml. 8-12 år
Mandag til fredag kl. 9-16. Uden overnatning
Dato:
Uge 32
05/08 - 09/08/24
Lokation:
Havdrup
Havdrup Idrætscenter
Detaljer:
Vælg mellem
Dans
Springgymnastik
Pris:
1695 kr.

Tag på spring-camp – en sjov sommerskole med fokus på gymnastik

Gymnastik og spring har altid været stort i Danmark. Og derfor er der også mange børn, unge og voksne, som er vilde med spring. Til dem, der slet ikke kan bære, at de ikke har mulighed for at dyrke spring, når skole og idrætsforeninger lukker ned, har vi heldigvis vores SportsCamp, hvor en af hoveddisciplinerne simpelthen er springgymnastik.

På vores spring-camp har du mulighed for at træne din foretrukne springdisciplin intenst – og blive en markant bedre springgymnast i fællesskab med en masse andre børn eller unge, der har nøjagtig den samme interesse som dig.

Leg, træn og få nye venner med fælles interesser

Ud over vores dedikerede spring-camp har vi også camps, hvor vi dyrker andre former for sport. Og der er endda også en sportscamp, der byder på alle former for forskellige idrætsgrene og discipliner, hvis du godt kunne tænke dig at blive udfordret med så mange varierede former for fysiske aktiviteter som muligt i løbet af ugen.

Du kan læse meget mere om vores sportscamp ved at trykke på linket her.

Hvad sker der på vores spring-camp?

På vores camp, der er dedikeret til fans af spring, er der fuldt fokus på at tilbyde den ultimative oplevelse for børn og unge på alle niveauer. Det betyder derfor ikke så meget, om du er nybegynder eller meget øvet – vi sørger for at tilrettelægge programmet, så det også passer til dig. Hvert år har vi et bredt felt, som både består af nogle, som nærmest ikke har dyrket spring indgående før, og dem, som måske har dyrket det i fritiden. Og vores vigtigste målsætning er, at alle skal føle sig velkomne og gå fra vores spring-camp meget mere motiveret for springgymnastik, end da de kom, og føle sig inspireret og fyldt op med entusiasme og gå-på-mod.

På campen vil du sandsynligvis møde nogle øvelser, som du kender i forvejen, og nogle, som sandsynligvis er nye for dig. Er du nybegynder, sørger vi naturligvis for at give dig en grundig introduktion til alle grundspringene – og du får selvfølgelig også lov til at fyre den af på vores oppustelige airtrackbane. Er du erfaren eller decideret elitegymnast, sørger vi naturligvis for at begynde et sted, hvor din udvikling i løbet af ugen giver bedst mening for dig. For på vores spring-camp handler det 100 % om at skabe en positiv udvikling for dig – både teknisk og personligt.

Erfarne instruktører, der sikrer det gode lærings- og udviklingsrum

For at alle skal have en super oplevelse med hjem i bagagen kræver det, at vores instruktører ved, hvad det handler om. Derfor er vores dygtige personale netop også særligt udvalgt blandt folk, der selv er passionerede springgymnaster og som ved, hvordan man tilrettelægger nogle sjove aktiviteter, der alle er relateret til at få en god forståelse for springteknikker.

Derudover er vores instruktører naturligvis også uddannet inden for og har stor erfaring med den særlige form for sikkerhed, som springgymnastikken kræver. Og sidst men ikke mindst er der et ufravigeligt fokus på det sociale – det skal simpelthen være megasjovt. For når sjov kombineres med velvalgte fysiske udfordringer, er det netop der, hvor man udvikler sig allermest som gymnast. Og det er derfor, vi ved, at vi er i stand til at rykke dit niveau med flere længder i løbet af en uge med masser af smil og fuld knald på.

Er du i tvivl om noget vedrørende vores spring-camp, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Ellers finder du masser af information om indkvartering, generelle retningslinjer mv. på vores side for vores sportscamp.

Vi glæder os til at se dig!

Vores deltagere er ikke i tvivl
4.8 ud af 5. Baseret på 80+ anmeldelser.