SportsCamp uden overnatning (DayCamp)

DayCamp er venskaber og sjove aktiviteter for piger og drenge mellem 7-12 år

Bliv en del af et fantastisk fællesskab i sommerferien

Har du lyst til at afprøve nye, sjove, udfordrende og vildt seje aktiviteter, er DayCamp lige noget for dig. DayCamp er for alle drenge og piger, der ikke bare gider at sidde stille en hel uge i sommerferien, men hellere vil ud og have det sjovt, bevæge sig og møde en masse nye venner.

En DayCamp er sjove aktiviteter hver dag fra kl. 9.00 til kl. 16.00 i perioden campen varer.

Herudover er det muligt at blive afleveret kl. 8.00, da vi ved, at flere forældre skal møde ind på arbejde. Instruktørerne sørger også for aktiviteter for deltagerne i denne time før dagens camp rigtig bliver skudt i gang.

Læs om SportsCamp med overnatning

Noget for enhver smag

DayCamp indebærer aktiviteter såsom alternative boldspil, street basket, hockey, bordtennis, ultimate, dans, parkour og mange flere.

Alle aktiviterne vil ikke være tilstede på hver camp, men vi garanterer et bredt udvalg, hvor der er noget til enhver smag. Udvalget på den specifikke camp varierer efter faciliteter og instruktørernes spidskompetencer.

Vores super seje og dygtige instruktører skræddersyer et vildt fedt program til alle deltagere, hvor de deler ud af alle deres tips og tricks samt sørger for, at alle børn og unge har det godt på campen.

Kom og vær med en hel uge fyldt med sjov, fantastiske oplevelser og nye venskaber. Vi garanterer en uge med fart over feltet.

En uge med både indendørs – og udendørsaktiviteter, der skaber rammerne for den fedeste uge i hele sommerferien. Vi glæder os til at se jer!

Få nye venner eller tag din kammerat med på camp

Uanset om man kommer på DayCamp alene eller sammen med en ven, garanterer vi, at alle deltagere vil få en masse nye venskaber i løbet af ugen. Alle ugens aktiviteter er skræddersyet til at skabe nye fælleskaber, så deltagerene kommer til at lære hinanden at kende på kryds og tværs.

Hvis man tilmelder sig sammen med en god ven/veninde, er det også muligt at ønske, at I kommer på samme hold.

Man kan sagtens tage alene afsted på camp. Du finder hurtigt nye kammerater

Campoversigt

Info:
Dato:
Adresse:
Detaljer:
Pris:
Info:
Alle ml. 8-12 år
Mandag til fredag kl. 9-16. Uden overnatning

MULIGHED FOR AFLEVERING FRA KL. 8.00
Dato:
Uge 27
01/07 - 05/07/24
Lokation:
Hvidovre
Frihedens Idrætscenter
Detaljer:
Campen er en multicamp, som betyder, at alle deltagere kommer til at prøve en bred vifte af alternative aktiviteter.
Pris:
1695 kr.
Info:
Alle ml. 8-12 år
Mandag til fredag kl. 9-16. Uden overnatning

MULIGHED FOR AFLEVERING FRA KL. 8.00
Dato:
Uge 32
05/08 - 09/08/24
Lokation:
Havdrup
Havdrup Idrætscenter
Detaljer:
Vælg mellem
Dans
Springgymnastik
Pris:
1695 kr.

Vi udvælger Danmarks bedste instruktører til vores camps

Vi bruger hvert år mange ressourcer på at sætte det bedste team til vores camps.

For at være helt klædt på til instruktørrollen, afholder vi et seminar for alle instruktører. Her bliver teamet uddannet i konceptet samt i vores værdier og visioner. Det er instruktørerne der sammen med deltagerne skaber den gode stemning på vores camps.

Udover at lave de fedeste aktiviteter for deltagerne passer vores team også på dit barn og sørger for, at alle har det godt. De er alle særligt udvalgt til opgaven, så glæd dig til at møde dem! Du kan være sikker på, at de ikke kan vente med at møde dig!

Vi indhenter børneattest på alle vores instruktører.

Sjove aktiviteter hele ugen

På DayCamp i Hvidovre kommer man til at prøve en bred vifte af aktiviteter indenfor emnerne boldspil, slagspil, krop & bevægelse og alternative aktiviteter.

Der vil være en legende tilgang til aktiviteterne, da fokus er på at have det sjovt og skabe nye kammeratskaber. Det er derfor ikke et krav at have specikke kompetencer. Vi skal nok sørger for du får det sjovt!

Det er vigtigt at understrege, at ugen primært består af nye, spændende og sjove aktiviteter og ikke blot en uge fyldt med allerede kendte sportsgrene. Det udelukker selvfølgelig ikke, at der også kan være kendte idrætsgrene på programmet, men vi synes, det er sjovere at overraske med nogle ting, man ikke kan lave til dagligt.

Deltagerne har også mulighed for at byde ind med sine ønsker.

DayCamp Havdrup uge 32

På denne DayCamp kan du vælge mellem linjerne Dans eller Springgymnastik.

Det betyder, at langt størstedelen af tiden bliver brugt på den linje, du vælger. Der er plads til alle niveauer – uanset om du er elite eller begynder.

På Din Camp er der plads til forskelligheder, og vi lover at præsentere deltagerne for en lang række aktiviteter i løbet af ugen.

Hvad koster det?

Prisen for et ophold på DayCamp er 1695 kr.

Landets sødeste instruktørteam sørger for fem sjove dage, fyldt med sport, leg og oplevelser.

  • 5 dage (uden overnatning) fra mandag til fredag, hver dag fra kl. 9.00-16.00
  • Den officielle camp t-shirt og en drikkedunk
  • Gode faciliteter
  • Frugt/boller alle dage
  • Et højt sikkerheds- og tryghedsniveau

Tilmeld nu – betal senere!

Ved tilmelding til en af vores camps kan du vælge mellem to betalingsformer – straksbetaling eller ratebetaling.

Ved straksbetaling indbetaler du ordrens fulde beløb med det samme.

Ved ratebetaling betaler du ved tilmelding et depositum på kr. 500 kr., og så bestemmer du selv, hvornår du indbetaler resten (dog senest 6 uger før campstart).

Du kan læse mere om ratebetaling i vores betingelser.

Vores glade instruktører er klar til at give dig en uforglemmelig oplevelse på SportsCamp. Vores team er sammensat, så det indeholder mange forskellige fede kompetencer, så du kan godt glæde dig til at blive præsenteret for dem.

Tryghed & Sikkerhed

  • Alle involverede omkring campen har ren børneattest
  • Sundhedsoplysninger på alle deltagere
  • Alle instruktører har førstehjælpstaske og telefon med til træning
  • Vi har campbil på alle camps til fx. hurtig transport til læge eller skadestue

Alle deltagere er desuden også altid velkomne til at henvende sig til instruktører og campleder med eventuelle problemer. Vi er der for at hjælpe.

På SportsCamp er der også masser af plads hygge. Du kommer til at møde mange andre børn og unge på din egen alder, så ingen kommer til at kede sig.

Mad & Drikke

Husk at medbringe madpakke hver dag.

Vi serverer frisk frugt og boller hver dag til mellemmåltider, og sørger for der er køleskabe, som deltagerne kan sætte deres madpakke ind i.

Venner & Veninder

Man får masser af venner på REMA 1000 DayCamp, så man kan roligt tage afsted alene. Alle vores aktiviteter gennem ugen er lagt an på, at deltagerne skal møde en masse nye venner.

Ugeprogram for SportsCamp u. overnatning

På vores SportsCamp uden overnatning har vi to aktivitetspas i løbet af dagen, og det er muligt at aflevere sit barn mellem klokken 8 og 9 om morgen, så du kan nå på arbejde.

NB: Der tages forbehold for ændringer i programmet

Det siger andre om DayCamp

Læs hvad tidligere deltagere på DayCamp siger:

Vores deltagere er ikke i tvivl
4.8 ud af 5. Baseret på 80+ anmeldelser.