Privatlivspolitik

DanskCamp for ordblinde

Et hold kun for børn med ordblindhed

Se campoversigt  

“Hvorfor kommer bolden hoppende og ikke hoppene? Og hvad er forskellen på tryk og tryg?” Det danske sprog gør det ikke nemt at stave, men efter en uge på DanskCamp for ordblinde med blandt andet ordslanger, skumbogstavsstafet og stavelseskrig garanterer vi, at det hele giver lidt mere mening. 

På denne DanskCamp er tempoet taget ud af undervisningen, og der er gjort plads til gentagelser. Målet er, at vi får givet dit barn nogle staveregler, som du fremover kan støtte dig til.

Hvordan foregår undervisningen?

Hos os sidder man ikke bare på stol og får tavleundervisning. Vi gør læring til en leg
Alle vores øvelser har en legende tilgang til læring og er enten kombineret med sport og bevægelse eller spil. For vi ved, at børn lærer husker bedre, når der kobles en ekstra engagerende dimension på, der sikrer vejen mod den optimale læring.

Læring gennem leg, spil og sport

Alle lærer forskelligt, og det tager vi højde for på vores camps
Vi har dagligt seks timers undervisning, hvor størstedelen foregår i små grupper i det, vi kalder læringsværksteder. Dagen starter med lidt intro og slutter med repetition på mere klassisk vis.

Små læringsværksteder

Vi lover et stort fagligt udbytte på en sjov måde. Vi har nemlig mange dygtige undervisere
De stærke ressourcer på vores camps gør det muligt at se, høre og lytte til den enkelte elev. Alle får en kontaktlærer, der følger barnet tæt og sikrer, at barnet opnår succesoplevelser – både fagligt og socialt.

Én underviser pr. femte barn

Hvornår kan du komme på Dansk OrdblindeCamp?

Info:
Dato:
Adresse:
Detaljer:
Pris:
Info:
5.-6. klasse (Grøn linje)

Udsolgt
Dato:
25/07/21 - 30/07/21
Adresse:
Assensvej 8
Detaljer:
Afholdes sammen med vores Engelsk- og MatematikCamp
Pris:
4995 kr. Udsolgt

Grøn Linje – her bygger vi fundamentet

Vi tager alting helt fra begyndelsen og bygger et solidt fundament for at kunne læse og stave. Derfor starter vi med en gennemgang af vokalerne og konsonanternes lyde, bogstavrækker og lydrette ord.

Vi arbejder hele ugen med tapping og stavelsesdeling, og hvordan disse kan bruges i praksis, når der skal læses og staves.

Der arbejdes med kort og lang vokal, vokalforveksling (drilleord), enkelt/dobbeltkonsonant samt konsonantklynger. Vi åbner op for snakken om morfemer og ordklasser, men går ikke i dybden med den enkelte ordklasse og dets endelser. Det arbejdes der med på Den Blå Linje.

Dagligt er der en times læsebånd, som er fordelt på 2 × 30 minutter i løbet af dagen. Her arbejdes der både med læsehastighed og læseforståelse. Vores DanskCamp er dermed en kombineret stave- og læsecamp, hvor vi sætter fokus på de grundlæggende færdigheder.

Den Grønne Linje danner fundamentet for Den Blå Linje og henvender sig primært til 5.-6. klassetrin.

Blå Linje – vi går lidt mere i dybden

På Blå Linje bygger vi videre på fundamentet fra Den Grønne Linje. Vi går dagligt i dybden med en ordklasse; navneord, udsagnsord og tillægsord. Vi arbejder med morfemer og endelser, og hvordan disse skal bruges i praksis, når der skal læses og staves. Der arbejdes med udfordringerne ene/ende, nutids-r, konsonantforvekslinger og stumme bogstaver. Der arbejdes ligeledes videre med læsning, og der vil ligesom på Den Grønne Linje være en times læsebånd dagligt.

Den Blå Linje henvender sig til 5.-7. klassetrin.


➤ På DanskCamp for ordblinde har vi ligeledes tilknyttet en fagleder, Lene Stiesen, som driver virksomheden Læselæring.dk.

Lene har mange års erfaring i undervisning af børn med dysleksi både gennem sin virksomhed og som læsevejleder i folkeskolen.

Lene vil fungere som underviser på DanskCamp og som faglig leder af danskteamet.

Vores dygtige instruktører er klar til at give dig en faglig high five og gode oplevelser

Faglig udvikling

Kender du det, at din lærer går for hurtigt frem, så du bliver hægtet af? Eller kender du følelsen af, at blive rastløs på stolen og har svært ved at lytte længere?

På +Camp er dit behov i højsædet. Vi tilpasser undervisningen efter dit behov og niveau – og med 5 elever pr. underviser sørger vi for, at ingen bliver hægtet af. Vi har klare læringsmål og sikrer en betydelig faglig udvikling.

Hver aften har du samtaletid med din kontaktlærer, hvor I sammen har mulighed for at samle op på dagen og du kan give udtryk for, hvordan du har oplevet dagens undervisning.  Det er vigtigt og et klart mål for os, at skabe et spændende og trygt læringsmiljø, så du har lyst til at lære mere… og mere. Lige så vel som det faglige er i højsæde, så er det sociale i høj grad også. Vores instruktører garanterer  en masse grin og sjove udfordringer med dine nye camp kammerater.

På vores camps udvikler du dig både fagligt og personligt

Personlig og social udvikling

Kender du til situationen, hvor man sidder og ikke tør række hånden op i timen? ”Hvad tænker de andre mon om mig, hvis jeg siger noget forkert”. Hvis du har det sådan, så er du ikke alene.

Gennem små læringsværsksteder, som er rykket langt væk fra klasselokalet og hvor der er plads til at grine, løbe og hoppe, skaber vi et trygt læringsmiljø. Her er der plads til fejl uden du skal føle dig nervøs for at lave dem og vi har fokus på at du skal have succesoplevelser med faget.

Vi vægter det sociale lige så højt, som det faglige, hvorfor vi har et team dygtige instruktører til at ryste jer godt sammen på tværs af fag, køn og alder.

Det stærke fællesskab, bidrager i den grad til det trygge læringsrum og vi garanterer at du kommer hjem med masser af nye venner, klogere på dig selv og en masse oplevelser i bagagen.

Der er også plads til sport og fritid

Kom med på camp og oplev et univers af sjove aktiviteter og fællesksab
Vi har meget på programmet på DanskCamp, men der er også masser af plads til at hænge ud med sine nye kammerater over et spil pool, bordfodbold, bordtennis, i hallen eller ude på boldbanerne.

Fritid

Smil på læben og nye kammerater i ferien
Både morgen og eftermiddag er der tid til fysiske aktiviteter, som vores instruktører arrangerer – og alle kan være med. Til aftenhygge er der typisk også mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter. Det kan være alt fra film til konkurrencer og bålhygge.

Sportsaktiviteter

Vores team af håndplukkede dygtige undervisere står klar til at gøre læring til en leg
Ud over undervisere har vi også et team af dygtige instruktører. De er campens legeonkler, men også dem, man kan gå til, hvis man har brug for et ekstra kram, et plaster eller et spil pool. De vækker og putter og bidrager til, at der skabes et stærkt fællesskab på campen.

Dygtige instruktører

En faglig støtte efter DanskCamp

Der sker meget på vores DanskCamp for ordblinde, og meget ny viden og nye metoder skal holdes ved lige. Der kan også fortsat være få huller hos den enkelte elev, der stadig mangler at blive lukket.

Vi ved fra flere forældre, at det kan være træls og ofte skabe en kedelig stemning, når man som forælder tager den faglige kasket på derhjemme. Ligeledes kan det for barnet være svært at lytte, når de gode råd kommer fra dets forældre. Derfor vil vi gerne hjælpe med en skoleven, som er en af barnets undervisere fra campen, og som derfor allerede har skabt en god relation til barnet.

Skolevennen kan støtte op om lektierne fra skolen, genopfriske metoder og øvelser fra DanskCamp og/eller fortsætte undervisningen, hvor de slap den på campen. Selve undervisningen foregår online, så din lokation i landet er ingen udfordring.

Forløbet kører over 10 uger, 1 time om ugen, medmindre andet aftales, og koster 2.500 kroner. Forløbet kan tilkøbes efter campen efter eget ønske.

Hvis I ønsker at træne videre efter camp, så kan man tilkøbe et forløb sammen med Lene efter campen. Dette foregår direkte igennem læselæring.dk

Pris

Hvad er inkluderet?
Prisen for et ophold på DanskCamp er 4995 DKK

 • Seks dages ophold med overnatning fra søn-fre
 • I alt 30 timers undervisning i matematik
 • 1 underviser pr. 5. barn
 • Dygtige ungervisere og instruktører
 • Fede aktiviteter med instruktørerne 3-4 timer dagligt
 • Mad 6 gange dagligt, lavet af vores egne kokke
 • Camp t-shirt og en drikkedunk
 • Nye venner og stærkt fællesskab
 • Færdighedsdiplom

Tilmeld nu – betal senere!

Ved tilmelding til en af vores camps kan du vælge mellem to betalingsformer – straksbetaling eller ratebetaling.

Ved straksbetalingindbetaler du ordrens fulde beløb med det samme.

Ved ratebetalingbetaler du ved tilmelding et depositum på kr. 1000,-, og så bestemmer du selv, hvornår du indbetaler resten (dog senest 6 uger før campstart).

Du kan læse mere om ratebetaling her.

Pakkeliste

 • Penalhus
 • Sengelinned/lagen
 • Dyne/sovepose/hovedpude
 • Toiletsager
 • Håndklæde(r)
 • Træningstøj og sko til hele ugen
 • Hverdagstøj
 • Det gule sygesikringskort
 • Badetøj
 • Varmt tøj og regntøj
 • Evt. medicin
 • Madras

Check-in

Vores campteam står klar til at byde jer velkommen søndag kl. 12. Når du ankommer får du vist dit værelse af din kontaktvoksen, mens mor/far venter på dig i krammezonen. Når du kommer retur hertil, vil du få udleveret en t-shirt og drikkedunk og så vinkes der farvel til dine forældre. Herefter spiser vi en dejlig frokost sammen. Info findes i velkomstbogen, der tilsendes ved tilmelding.

Check-ud

Forældre er inviteret til fredag kl. 17.15 hvor vi afholder en lille afslutningsceremoni indtil 17.30. Både før og efter ceremoni vil der være forældresamtaler til dem som har bestilt denne. Klokken. ca. 17.30 vinkes der farvel til dit campteam. Info findes i velkomstbogen, der tilsendes ved tilmelding.

Afbestillingsgebyr

Uden tilkøb af afbestillingsgebyret vil du ikke kunne få refunderet dit deltagergebyr, hvis du bliver forhindret i at deltage.

Med vores afbestillingsgebyr vil du ved fremvisning af lægeerklæring få alle pengene tilbage uafhængigt af tidspunktet for afbestillingen, så længe at det er før campens start.

Pris: 150,-

Læs mere om refundering ifm. Corona her.

Kørselsordning

Har du langt til campen?

Har du langt til campen og måske ingen bil, så kan du ved tilmelding vælge at vi henter barnet på Haarby Rutebilstation (pris 0 kr) eller gå ind i vores forældregruppe på facebook, hvor der er mulighed for at arrangere fælleskørsel med hinanden.

Hættetrøje

Du til tilkøbe en hættetrøje med camplogo på.

Denne koster 195 DKK.

Hvad er en forældresamtale?

En forældresamtale er en mundtlig overlevering, fra lærer til forældre, af barnets benhårde arbejde gennem campen. Det er en vurdering af barnets faglige udfordringer og styrker. Her redegøres der for den aktuelle status for barnets niveau ved ankomst, under og ved campens afslutning.

Samtalen indeholder også forslag til det videre arbejde, som jo er det, som skal sikre at barnet bliver ved med at udvikle sig positivt, når han/hun kommer tilbage til skolen.

Ved tilkøb af samtalen tilsendes barnets testresultater digitalt, samt et dokument med ugens pensum, så barnets underviser kan se hvad barnet har arbejdet med i ugens løb. Der sendes ligeledes tips og råd til det videre arbejde hjemme.

En forældresamtale kan tilkøbes for 350 kr. ved tilmeldingen.

Hvem er PlusCamp?

+Camp har arrangeret camps siden 2005, og omdrejningspunktet har altid været at skabe et fællesskab, hvor der er plads til alle. I 2010 startede vi det, vi i dag kalder læringscamps. Her er ønsket at hjælpe børn til at opnå øget lyst til læring, større tro på egne evner samt faglig og social succes. Derfor skabte vi et kreativt læringsunivers, hvor nøgleordene er læring gennem leg og bevægelse, trygge rammer, nærværende voksne samt stærke ressourcer og masser af muligheder – for nok ressourcer og nok muligheder gør nemlig en forskel. Derfor har vi på alle vores camps én underviser pr. femte elev.

Det giver god mening og god læring, og vores DanskCamp er derfor også mere end en sommerskole for ordblinde – det er en frisk start, der giver børnene oplevelser, selvtillid og fornyet mod på at læse og stave.

Læs mere om PlusCamp her

Andre forældre siger

Arbejdernes Landsbank støtter vores sommerskoler
REMA 1000 Danmark