Campoversigt

Loading...
Der blev ikke fundet nogen resultater.

Camps dit barn ikke vil hjem fra

Hos Din Camp har vi fokus på camps for børn og unge. Camps hvor der ikke bliver gået på kompromis med hverken et højt niveau af indlæring eller sjov og ballade. Hos Din Camp udelukker det ene ikke det andet.

Vi har mere end 10 års erfaring indenfor camps for børn og unge. Derfor tør vi også love, at I med garanti vil opleve at Din Camp bliver en feriecamp som man ikke vil hjem fra. Vi skaber rammerne for en fantastisk uge for vores deltagere. Om end I vælger at deltage som familie, om jeres barn deltager alene eller med en ven. Mulighederne er mange. Men vigtigst af alt finder du et stort udvalg af forskellige camps, uanset interesser, alder og kompetencer.

Camps for enhver smag

Lad os skabe et overblik over vores forskellige camps her hos Din Camp. Vi har camps for enhver smag, og udvalget er derfor bredt. Vigtigst af alt, så arrangerer Din Camp camps for alle børn og unge uanset interesser, alder og færdigheder. Din Camp handler netop om fællesskab og om at have det sjovt. Find derfor camps, som lige netop matcher jeres behov.

Læs mere om alle vores forskellige tilbud og camps, og find den helt rigtige Din Camp til jeres familie, børn og unge. Alle er velkomne.

REMA 1000 FamilieCamp

Tag hele familien med under armen og oplev en uge spækket med oplevelser, sjove aktiviteter for alle aldre og et stærkt sammenhold. En ferieaktivitet for hele familien. Hos Din Camp ligger vi stor vægt på, at der er aktiviteter for hele familien – både sammen og hver for sig.

På vores FamilieCamp er der noget for enhver smag. I vil blive guidet ugen igennem af et sjovt og oplevelsesrigt program, hvor der er plads til alle. Prøv aktiviteter som fitness, dans, trampolinspring eller teambuilding. Men FamilieCamp er også til ferie og afslapning. Derfor er alle vores aktiviteter frivillige – og man deltager lige præcis som man lyster.

Ud af vores mange camps, er FamilieCamp for jer som ønsker en uge med plads til både afslapning og et hav af aktiviteter. Læn jer tilbage og lad vores instruktører planlægge alt det praktiske, mens I nyder fællesskabet og sammenholdet med familien på Din Camp.

LæringsCamp

Hvis du kan lide at bevæge dig, mens du styrkes fagligt er vores LæringsCamp lige noget for dig. Vi fokuserer på at skabe faglig udvikling hos børn og unge, men hvor undervisningen er bygget op omkring sport, spil og et unikt fællesskab. Vi har både camps til dig, som kæmper med det faglige i skolen og camps for alle, som bare gerne vil lære noget mere. Fælles for alle LæringsCamps er, at du vil få en god oplevelse med læring, samtidig med at du hygger dig med nye kammerater i et stort fællesskab og med mange sjove oplevelser.

En af de ting der gør vores Camp Play2Boost ekstra gode er, at vi har stærke undervisningsressourcer og kun få deltagere pr. underviser. Det gør det muligt at se, høre og lytte til den enkelte og tilpasse undervisningen til netop dit barns behov.

Det giver også mulighed for at sætte undervisningen op helt anderledes end i skolen, da vi kan gøre det i små grupper med én underviser, samtidig med, at vi lærer gennem sjove faglige aktiviteter. Vores undervisningsmetoder er basseret på forskning inden for aktiv læring og har vist sig at skabe utrolige resultater – både ift. den faglige udvikling og ift. tryghed og motivation.

REMA 1000 SportsCamp

Er du mellem 8-15 år gammel og på jagt efter fuld fart, sjove aktiviteter og nye, søde kammerater? Så er Din Camps SportsCamp noget for dig. Vores SportsCamp finder sted hvert år i sommerferien. Her har vi en uge sammen, fyldt med udfordrende sportsgrene, høj puls, sjove aktiviteter og høje grin. Og kvaliteten er helt i top. Derfor afholder vi hvert år vores SportsCamp på udvalgte skoler og idrætsefterskoler. Således sikrer vi os, at indlogeringen og idrætsfaciliteterne er helt i top.

Men bare rolig! Du behøver hverken at være professionel springgymnast eller fodboldspiller for at deltage på SportsCamp. Du kan vælge mellem flere forskellige sportsgrene. Og du kommer sågar også til at prøve kræfter med flere andre sjove aktiviteter i løbet af ugen. Mulighederne er mange!

Læs mere om alle vores forskellige linjer på SportsCamp.

TechCamp for børn og unge

Hos os hedder det en MakerCamp. MakerCamp er for alle børn og unge, der vil lære at kode eller synes det er sjovt at gå fra idé til virkelighed.

Her lærer vi at programmere computerspil eller robotter. Vi designer fede 3D-prints, ligesom vi udforsker og afprøver forskelligt tech!

På MakerCamp er der planlagt et spændende program, som udfordrer alle aldre ml. 10-16 år, og hvor deltagerne får lov at fordybe sig, undersøge og eksperimentere.

Når der ikke lige programmeres, 3D-printes, bygges robotter eller designes computerspil, står den på udendørsaktiviteter, hygge, sjov og ballade.

På vores TechCamp er programmet skræddersyet og tilpasset den enkelte deltagers faglige niveau og alder. Deltagerne vælger én af fire forskellige linjer, som er tilpasset forskellige alderstrin. Linjerne spænder over alt fra robotprogrammering for børn til spilprogrammering, hjemmesideudvikling og meget mere.

Vores deltagere er ikke i tvivl
4.8 ud af 5. Baseret på 80+ anmeldelser.