Hvem er vi?

REMA 1000 SportsCamps arrangeres af Din Camp i samarbejde med REMA 1000 Danmark, og tilbyder hver år feriecamps for børn og unge, der ønsker nye venskaber og oplevelser for livet.

Holdet bag Din Camp har flere års erfaring med afvikling og udvikling af camps, og har i årenes løb været med til at give mere end 5000 børn og unge mindeværdige campoplevelser.

Din Camp er arrangør af flere forskellige campkoncepter, men fælles for dem alle er, at hovedfokus er at give børn og unge den bedste uge med fokus på glæde, udvikling og venskaber.

Én af vores kerneværdier er kvalitet.

Det er vigtigt for os, at vores deltagere og deres forældre er tilfredse kunder, og at vi holder hvad vi lover. Derfor har vi sat overliggeren højt på alle områder som undervisning, faciliteter, kundeservice og tryghed på camp.

Nye partnerskaber

Vi forsøger hele hele tiden at fornye os, følge tidens tendenser – og allerhelst selv er med til at præge dem. Derfor er vi også altid åbne for gode idéer og nye samarbejder, hvis du skulle have noget spændende på hjerte.

Praktisk info

At være franchise er en mulighed for jeres forening, til at tjene nogle penge, og samtidig være med til at give en masse børn og unge en god oplevelse i sommeferien med fokus på idræt.

Sammen med Din Camp kommer jeres forening til at være medarrangør af en REMA 1000 DayCamp i sommerferien.

REMA 1000 DayCamp er fem dages dagscamp, med venskaber og sjove aktiviteter for piger og drenge mellem 8-13 år. Deltagerne møder fra kl. 9-16 fra mandag til fredag i den specifikke uge i sommerferien.

Din Camp påtager sig alt arbejdet med at arrangere og drive campen. Herunder alt arbejde med markedsføring, ansættelse af instruktører og selve planlægningen af ugens program.

Det eneste man som franchisetager skal sørge for, er at booke idrætsfaciliteter inkl. et køkken vi kan bruge til at lave frokost.

 

 

Hvad skal man gøre som franchise?

  • Booke idrætsfaciliteter inkl. køkkenfaciliteter
  • Sprede budskabet i foreningen om, at I arrangerer en REMA 1000 DayCamp i samarbejde med Din Camp.

… Og så er det en unik mulighed for at tjene lidt til foreningskassen, da I som forening får et fast beløb pr. deltager på campen.

Hvad tilbyder Din Camp til jeres forening?

  • Et fast beløb pr. deltager der tilmelder sig campen
  • Eksponering og god omtale på vores platforme
  • En dygtig samarbejdspartner, der har stor erfaring med at lave sommercamps for børn og unge.
  • 20% rabat på campopholdet til jeres foreningsmedlemmer og deres børn.

Din Camp står for ALT omkring planlægning, markedsføring, ansættelse af instruktører, kundeservice og evaluering.

Har du lyst til at høre mere?

Det er 100% uforpligtende


Vi gemmer ikke dine oplysninger efterfølgende
Det er 100% uforpligtende at høre nærmere omkring muligheden for franchise

Vores deltagere er ikke i tvivl
4.8 ud af 5. Baseret på 40+ anmeldelser. Se anmeldelser her