Skriv til os direkte her

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os - vi er rigtige mennesker, og vi elsker at være i kontakt med vores kunder og samarbejdspartnere.


Nye campkoncepter

Det er vigtigt for os, at vi hele tiden fornyer os og følger med tidens tendenser – og allerhelst selv er med til at præge dem. Derfor er vi også altid åbne for gode idéer og nye samarbejder, hvis du skulle have noget spændende på hjerte.

Vores mange campkoncepter er forskellige i sit indhold, men bygger alle på de samme fem kerneværdier; Passion, Nytænkende, Ambitiøse, Rummelighed og Teamwork.

Se vores campoversigt

Vil du være med til at gøre en forskel?

Tag et kig på vores partnerpakker HER, eller kontakt os, hvis vi skal skræddersy noget sammen – så kan du være med til at skabe oplevelser for livet. Fælles for alt, hvad Din Camp er en del af, er, at hovedfokus er at give børn og unge den bedste uge med fokus på glæde, udvikling og venskaber.

Hos Din Camp er der plads til alle, og intet er for småt i hjælpen for at give en masse børn og unge nogle gode oplevelser.

Vi har lavet nogle spændende partnerpakker, som alle giver dit brand eksponering, en forhøjet kendskabsgrad og vigtigst af alt, er med til at give en masse børn og unge muligheden for at få en oplevelse for livet.

Kontakt Din Camp

Vores deltagere er ikke i tvivl
4.8 ud af 5. Baseret på 80+ anmeldelser.