Kontakt Din Camp

Kontakt Din Camp – vi er rigtige mennesker!

Vi kan kontaktes på info@dincamp.dk eller på tlf. +45 31 50 98 50. Vi arbejder hele året på at lave de bedste oplevelser i sommerferien.

 

Telefonen er åben
Mandag – torsdag kl. 10 – 17
Fredag kl. 10 – 14


Nye campkoncepter

Det er vigtigt for os, at vi hele tiden fornyer os, og følger med tidens tendenser – og allerhelst selv er med til at præge dem. Derfor er vi også altid åbne for gode idéer og nye samarbejder, hvis du skulle have noget spændende på hjerte.

Lige nu kan vi præsentere hele seks forskellige campkoncepter, som alle har de samme grundværdier, men som alligevel er meget forskellige.

Se vores samlede campoversigt her.

Vil du være med til at gøre en forskel?

Tag et kig på vores partnerpakker her, eller kontakt os, hvis vi skal skræddersy noget sammen – så kan du være med til at skabe oplevelser for livet. Fælles for alt hvad Din Camp er en del af er, at hovedfokus er at give børn og unge den bedste uge med fokus på glæde, udvikling og venskaber.

Hos Din Camp er der plads til alle, og intet er for småt i hjælpen for at give en masse børn og unge nogle gode oplevelser.

Vi har lavet fire partnerskaber, som alle giver dit brand en øget eksponering, en forhøjet kendskabsgrad og vigtigst af alt, er med til at give en masse børn og unge muligheden for at få en oplevelse for livet.

Læs mere om at være sponsor hos Din Camp her eller kontakt Din Camp på info@dincamp.dk

Siden 2005 har holdet bag Din Camp været med til at sende mere end 10.000 glade børn og unge afsted på camps, og har siden første camp udviklet og forfinet sine campkoncepter helt ned i detaljen.

Én af vores kerneværdier er kvalitet! Det er vigtigt for os at sikre tilfredse kunder og reelle oplevelser. Derfor har vi sat overliggeren højt på alle områder som undervisning, faciliteter, kundeservice og tryghed på camp.


Jonas Herlev

Partner & Adm. Direktør


Sandra Larsen

Partner


Jacob Nørregaard

Partner


Hold dig opdateret

Uforpligtende - og kan afmeldes med ét klik