Privatlivspolitik

PlusCamp - fordi alle lærer forskelligt

Bliv styrket i enten dansk, engelsk eller matematik, og bliv en del af et større fællesskab

Tilmeld dig her

Hvem er +Camp

+Camp har arrangeret camps siden 2005 og omdrejningspunktet har altid været, at skabe et fællesskab, hvor der er plads til alle. I 2010 startede vi det vi i dag kalder læringscamps. Her er ønsket at hjælpe børn til at opnå øget lyst til læring, større tro på egne evner, samt faglig og social succes. Derfor skabte vi et kreativt læringsunivers, hvor nøgleordene er læring gennem leg og bevægelse, trygge rammer, nærværende voksne samt stærke ressourcer og masser af muligheder – for nok ressourcer og nok muligheder gør nemlig en forskel. Derfor har vi på alle vores camps én underviser pr. femte elev. Det giver god mening og god læring.

I 2013 blev jeg, Sandra Lützhøft Larsen, ejer af +Camp og var i årene op til en stor del af +Camp teamet. +Camp blev skabt og grundlagt på en fantastisk ideologi, som var vigtig for mig at videreføre og -udvikle. I dag er vi fortsat stolte af at kunne sige, at

“Vi er drevet af passion, ambitioner og empati og alt hvad vi gør, gør vi med hjertet. Vi tror på, at alle børn fortjener en god skolegang og derfor arbejder vi på at styrke det faglige, såvel som det sociale”.

Vores medarbejdere bærer en stor del af æren for at skabe en unik camp-oplevelse for vores deltagere. De er passioneret, nærværende og brænder for at den enkelte opnår succes.

Campprogrammet for 2022 kommer snart

Læring gennem sport, spil og leg

På alle vores camps arbejder instruktører og undervisere ud fra metoden Dynamisk Læring. Metoden er udviklet over flere år og i samarbejde mellem os og engagerede idealister og faglige kompetencer. Mulighederne er mange med Dynamisk Læring, men fælles for alle øvelserne er, at det konkrete indhold—altså det der skal læres—er blandet sammen med blandt andet fysisk aktivitet og konkurrencer for at øge motivationen og vise nye veje til viden.

Når kroppen er aktiv under indlæring, kan bevægelserne og de små udfordringer, der opstår, når kroppen og hjernen skal samarbejde, forbedre indlejringen af indholdsstoffet. Der kommer simpelthen en ekstra dimension og helt nye sammenhænge man kan trække på i fremtiden. Konkurrenceelementet, som også indgår i Dynamisk Læring, er for det meste en stærk driver, og noget de fleste børn og unge nyder, når der er plads til alle. En særlig stor fordel ved fysisk aktivitet og konkurrenceelementet er i øvrigt, at der hele tiden skabes succesoplevelser og godt humør, hvilket i sig selv er en utrolig stor motivationsfaktor.

Oven for vises hvad deltagerne selv synes om at være på en LæringsCamp. Tallene er baseret på deltagernes evalueringer fra 2018-2020.

Hvad er en +Camp?

En +Camp er en LæringsCamp for de elever, som kæmper med det faglige i skolen, men som gerne vil lære i fede rammer, hvor der også er plads til meget andet end læring – det er altså langt fra skole, som du kender det fra hverdagen. Vores læringscamps er ikke bare endnu en sommerskole.

Først og fremmest så har vi én underviser til fem elever. Det gør det muligt at se, høre og lytte til den enkelte og tilpasse undervisningen efter den enkeltes behov, så vi sikrer os, at alle rykker sig. Det giver også mulighed for at sætte undervisningen op i små grupper, så det føles trygt at lære og der er plads til at lave fejl og plads til at vokse.

Omdrejningspunktet for undervisningen er at vi lærer gennem bevægelse, hvorfor vi løber, hopper, tegner og kaster mens vi lærer og det hele gøres sammen med nye venner i sjove omgivelser, med god mad, engagerede voksne og med plads til fis og ballade.

Fagligt og personligt udbytte

Kender du til situationen, hvor man sidder og ikke tør række hånden op i timen? ”Hvad tænker de andre mon om mig, hvis jeg siger noget forkert”.  Det kan også være, at du sidder med følelsen af at din lærer går for hurtigt frem og du langsomt bliver hægtet af eller at det kan være lidt svært, at sidde stille så længe? Hvis du har det sådan, så er du ikke alene og det er endnu en grund til, at du vil få glæde af en LæringsCamp.

Vi har fokus på at du skal have succesoplevelser med faget, at du skal få lyst til at lære og at det skal være sjovt og trygt at lære.

Og netop tryghed er grunden til at vi også vægter det sociale lige så højt, som det faglige. Vi har et team dygtige instruktører til at ryste alle godt sammen på tværs af fag, køn og alder. Det stærke fællesskab, bidrager i den grad til det trygge læringsrum og vi garanterer at du kommer hjem med nye venner, klogere på dig selv og en masse oplevelser i bagagen

der er mange grunde til at vælge vores sommerskole. én af dem er, at vi løfter dig fagligt på en sjov og anderledes måde

Der er også tid til sport og fritid

Kom med på camp og oplev et univers af sjove aktiviteter og fællesksab
Vi har meget på programmet, men der er også plads til at hænge ud med sine nye kammerater over et spil pool, bordfodbold, bordtennis, i hallen eller ude på boldbanerne.

Fritid

Smil på læben og nye kammerater i ferien
Morgen og eftermiddag er der aktivitetsblokke, hvor vores instruktører laver fysiske aktiviteter, hvor alle kan være med. Til aftenhygge kan der være sat forskellige aktiviteter op, så man kan vælge efter dagens humør. Det kan være alt fra film, til battle, til bålhygge.

Sportsaktiviteter

Vores team af håndplukkede dygtige undervisere står klar til at gøre læring til en leg
Ud over undervisere, så har vi også et team af dygtige instruktører. De er campens legeonkler, men også dem man kan gå til, hvis man lige har brug for et ekstra kram, et plaster eller et spil pool. De vækker og putter og bidrager til at der skabes et stærkt fællesskab på campen.

Dygtige instruktører

En faglig støtte efter camp

Der sker meget på en uges camp og meget ny viden og nye metoder skal holdes ved lige. Der kan også fortsat være få huller hos den enkelte, der stadig mangler at blive lukket.

Vi ved fra flere forældre, at det kan være træls og ofte skabe en kedelig stemning, når man som forælder tager den faglige kasket på derhjemme. Ligeledes kan det for være svært at lytte, når de gode råd kommer fra sine forældre. Derfor vil vi gerne hjælpe med en Skoleven, som er en af barnets undervisere fra campen og som derfor allerede har skabt en god relation til barnet.

Skolevennen kan støtte op omkring lektierne fra skolen, genopfriske metoder og øvelser fra camp og/eller fortsætte undervisningen, hvor de slap den på camp. Selve undervisningen foregår online, så din lokation i landet er ingen udfordring.

Forløbet kører over 10 uger, 1 time om ugen, medmindre andet aftales, og koster 2500 kr. Forløbet kan tilkøbes efter campen efter eget ønske.

Få svar på de oftest stillede spørgsmål

Kan du ikke finde svar på det du søger? Du er velkommen til at ringe på tlf. 31509850 eller skrive en mail til info@dincamp.dk


Andre forældre siger

Arbejdernes Landsbank støtter vores sommerskoler
REMA 1000 Danmark