Privatlivspolitik

Tryghed og sikkerhed

Vores mange års erfaring med afvikling af camps gør, at vi har en god fornemmelse for, hvad forældre som regel har af bekymringer i forhold til at sende deres børn afsted på camp.

Du kan læse om:

 • Tryghed & Sikkerhed
 • Overnatning
 • Campområdet – Sikkerhed og kvalitetet i højsædet
 • Venner & veninder – At sende sit barn alene afsted

 


Fakta om sikkerhed:

 • Vi indhenter børneattester på alle instruktører og campledere
 • Sundhedsoplysninger på alle deltagere
 • Livreddere i svømmehallen
 • Alle instruktører har førstehjælpstaske og telefon med til træning
 • Bemandet campkontor hele dagen
 • Døgntelefon direkte til camplederen
 • Vi har campbil på alle camps til fx. hurtig transport til læge eller skadestue
 • Afgrænset campområde
 • Indtagelse af alkohol, tobak og euforiserende stoffer betyder øjeblikkelig hjemsendelse.
 • På udvalgte camps er der i samarbejde med Diabetesforeningen tilknyttet diabetessygeplejersker, så børn med diabetes kan deltage, uden at forældrene behøver at være nervøse.

Alle deltagere er desuden også altid velkomne til at henvende sig til instruktører og campkontor med eventuelle problemer. Vi er der for at hjælpe 🙂


Mange forældre får tendens til svedige håndflader og nervøse trækninger ved tanken om, at deres guldklumper skal være væk hjemmefra i en uge – men bare rolig, trygheden er i højsædet på Din Camp.

Alle sejl er sat til, så far og mor ikke skal ligge søvnløse, mens øjestenen farer rundt på de fantastiske idrætsanlæg.Vi har fra starten satset 100% på, at sikkerheden på campen er i top.

Forældrene giver kun deres børn lov, hvis de ved, at alt foregår i trygge rammer. Og frem for alt skal børnene opleve opholdet som trygt og sjovt. I forbindelse med sportsaktiviteterne vil der på ethvert tidspunkt af døgnet være hjælp til stede hvis uheldet er ude.

Instruktører har førstehjælpstasker med ud til træningen, så de kan behandle på stedet i tilfælde af en skade, ligesom der naturligvis er livreddere til stede i svømmehallen.

De fysiske rammer på Din Camp medvirker også til, at der er fuldt overblik over de mange deltagere.

På camps med overnatning er vi indlogeret på idrætsefterskoler. Overnatning sker på værelser á 2-5 personer – opdelt efter alder og køn.

Camplederne og instruktørerne bor også på skolen, og der er altid en nattevagt blandt camplederne, så deltagerne har en kontaktperson både dag og nat.

Din Camp benytter sig altid af de bedste faciliteter i landet!

Området på Din Camp er overskueligt, sikkert at færdes i og aktiviteterne er beliggende side om side. Vi bestræber os altid på at afholde Din Camp på steder, hvor faciliteterne ligger så tæt på hinanden som overhovedet muligt. På denne måde sikrer vi at der altid skabes den helt rigtige camp-stemning 🙂

Vi har nøje udvalgt vores lokationer, så vi er sikre på at kvaliteten af faciliteterne er gode. Vi har opstillet nogle meget specikke krav til hvad vi mener, der skal til for at rammerne passer til Din Camp.

Alle byer har faciliteter der kan skabe den perfekte camp for dig, der ønsker en sommerferie med fuld knald på!

Hvis du ønsker mere information omkring faciliteterne på den enkelte camp kan du læse mere under menupunktet Camps.

Man får masser af venner på Din Camp så man kan roligt tage afsted alene. Alle vores aktiviteter gennem ugen er lagt an på, at deltagerne skal møde en masse nye venner – både inden for deres egen idrætsgren og deltagere på de andre linjer.

Vi ved, at det er noget mange forældre bekymrer sig om, men man kan som sagt være helt rolig. Fordelingen på vores camps er ca. 50/50 når man ser på hvor mange der kommer alene og hvor mange der kommer sammen. Dit barn vil derfor langt fra være det eneste.

Som et sidste forhold sørger vi også altid for, at de deltagere der er alene ikke bliver placeret i et sove-lokale hvor alle andre kender hinanden, lige som vi også kombinerer værelserne ud fra alder og idrætsgren således at alle har nogen de har noget til fælles med.

Gennem tiden på Din Camp er der opstået mange venskaber på tværs af alle grænser. Vi har endda hørt om deltagere, der efter campen har besøgt hinanden i udlandet.

Lige fra du ankommer på campen mandag og møder dine værelsesinstruktører, til du tager hjem lørdag med et diplom i hånden og et kram fra dine instruktører, tager vi os godt af dig og gør alt for at du får den bedste uge nogensinde 🙂

Se en oversigt over vores camps
Klik her

Spørgsmål?

Kontakt os på mail eller på telefon 31 50 98 50

Hold dig opdateret

Uforpligtende - og kan afmeldes med ét klik