Tryghed & Sikkerhed

Vores mange års erfaring med afvikling af camps for børn og unge siger os, at forældre som regel har nogle af de samme bekymringer i forhold til at sende deres guldklumper afsted.

Derfor har vi samlet nogle af de vigtigste informationer omkring sikkerheden på Din Camp.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis ikke du finder svar på dine spørgsmål her under eller på vores side med praktisk information.

Fakta om sikkerhed:

  • Vi indhenter børneattester på alle instruktører og campledere
  • Sundhedsoplysninger på alle deltagere
  • Livreddere i svømmehallen
  • Alle instruktører har førstehjælpstaske og telefon med til træning
  • Bemandet campkontor hele dagen
  • Døgntelefon direkte til camplederen
  • Vi har campbil på alle camps til fx. hurtig transport til læge eller skadestue
  • Afgrænset campområde
  • Indtagelse af alkohol, tobak og euforiserende stoffer betyder øjeblikkelig hjemsendelse.
  • På udvalgte camps er der i samarbejde med Diabetesforeningen tilknyttet diabetessygeplejersker, så børn med diabetes kan deltage, uden at forældrene behøver at være nervøse.

Alle deltagere er desuden også altid velkomne til at henvende sig til instruktører og campkontor med eventuelle problemer. Vi er der for at hjælpe.

 

Vores instruktører og undervisere står altid klar til en snak eller et klap på skulderen. For os er det vigtigt at alle føler sig trygge, når man er afsted på feriecamp. Derfor har vi også taget alle de forholdsregler vi kan, for at både forældre og deltagere får en god og tryg oplevelse.

Allergier (& vegetar)

Hvis du har specielle behov ift. maden (vegetar, glutenallergi eller andet) bedes du informere os om dette i tilmeldingsformularen.

Det samme gælder hvis der er allergier vores camppersonale skal være opmærksomme på.

Campområdet

Din Camp benytter sig altid af de bedste faciliteter i landet!
Området på Din Camp er overskueligt, sikkert at færdes i og aktiviteterne er beliggende side om side. Vi bestræber os altid på at afholde Din Camp på steder, hvor faciliteterne ligger så tæt på hinanden som overhovedet muligt. På denne måde sikrer vi at der altid skabes den helt rigtige camp-stemning 🙂

Vi har nøje udvalgt vores lokationer, så vi er sikre på at kvaliteten af faciliteterne er gode. Vi har opstillet nogle meget specikke krav til hvad vi mener, der skal til for at rammerne passer til Din Camp.

Alle byer har faciliteter der kan skabe den perfekte camp for dig, der ønsker en sommerferie med fuld knald på!

Opsyn med deltagerne

Igennem dagen er der hele tiden opsyn med deltagerne på Din Camp, idet instruktørerne skiftes til at være på turnus.
Ligeledes vil der altid være personale tilstede på campkontoret, hvor deltagerne kan henvende sig.

Overnatning

På camps med overnatning er vi indlogeret på idrætsefterskoler. Overnatning sker på værelser á 2-5 personer – opdelt efter alder og køn.

Camplederne og instruktørerne bor også på skolen, og der er altid en nattevagt blandt camplederne, så deltagerne har en kontaktperson både dag og nat.

Tryghed & Sikkerhed

Mange forældre får tendens til svedige håndflader og nervøse trækninger ved tanken om, at deres guldklumper skal være væk hjemmefra i en uge – men bare rolig, trygheden er i højsædet på Din Camp.

Alle sejl er sat til, så far og mor ikke skal ligge søvnløse. Vi har fra starten satset 100% på, at sikkerheden på campen er i top.
Og frem for alt skal børnene opleve opholdet som trygt og sjovt.

I forbindelse med aktiviteterne vil der på ethvert tidspunkt af døgnet være hjælp til stede hvis uheldet er ude.

Instruktører har førstehjælpstasker med ud til fysiske aktiviteter, så de kan behandle på stedet i tilfælde af en skade, ligesom der naturligvis er livreddere til stede i svømmehallen.

De fysiske rammer på Din Camp medvirker også til, at der er fuldt overblik over de mange deltagere.

Venner & Veninder

Man får masser af venner på Din Camp så man kan roligt tage afsted alene. Alle vores aktiviteter gennem ugen er lagt an på, at deltagerne skal møde en masse nye kammerater.

Fordelingen på vores camps er ca. 50/50 når man ser på hvor mange der kommer alene og hvor mange der kommer sammen. Dit barn vil derfor langt fra være det eneste der kommer alene.

Vi forsøger så vidt det er muligt at lave værelsesfordelingen således, at man ikke kommer på et værelse med eksempelvis tre andre der kender hinanden på forhånd.

Gennem tiden på Din Camp er der opstået mange venskaber på tværs af alle grænser.

Lige fra du ankommer på campen og møder dine værelsesinstruktører, til du tager hjem tager vi os godt af dig og gør alt for at du får den bedste uge 🙂

Vores deltagere er ikke i tvivl
4.8 ud af 5. Baseret på 40+ anmeldelser. Se anmeldelser her