Privatlivspolitik

Høj kvalitet blandt instruktørerne

På Din Camp er det primært idrætsstuderende fra universiteterne i København, Odense, Aalborg og Aarhus, der styrer aktiviteterne, og som vi roligt tør at kalde Danmarks bedste instruktørteam.

Vi sikrer de bedste rammer i forhold til udstyr og træningsforhold. Instruktørerne medbringer alle de nyeste træningsmetoder og en pædagogisk indsigt, som sikrer, at alle – lige fra fodboldspilleren der dribler som Ronaldo, til svømmeren, der ikke endnu er helt fortrolig med crawlen, vil opleve træningen som sjov, udviklende og inspirerende.

Vi indhenter børneattest på alle vores instruktører.

”Vi udvælger kun de dygtigste instruktører til at undervise på Din Camp. Vi lægger vægt på at instruktørerne har et højt eget niveau, at de har stor undervisningserfaring og vigtigst af alt, at de brænder for at undervise. Desuden er det en forudsætning at de er åbne og udadvendte personer, som elsker at være sammen med børn og unge” 

– Jonas Herlev

Konceptet

For at være helt klædt på til instruktørrollen på Din Camp, har instruktørerne ydermere deltaget i et uddannelsesseminar. Her er de blevet uddannet i vores koncept, samt i vores værdier og visioner. Det er instruktørerne, der sammen med deltagerne skaber den gode stemning på vores camps.

Udover at lære dig de fedeste og sjoveste tricks i din sportsgren, så passer de på dig og sørger for, at du har det godt. De er alle, blandt mange, særligt udvalgt til opgaven, så glæd dig til at møde dem! Du kan være sikker på, at de næsten ikke kan vente på at møde dig!

Tryk her og læs mere, hvis du kunne tænke dig at være en del af vores team.


Herunder kan du møde nogle af instruktørerne og læse lidt om dem ved at holde musen henover deres billede.

Vi indhenter børneattest på alle vores instruktører.

Mathilde

Campleder

Frederik "Hartvig"

Dans

Hartvig er en vaskeægte SportsCamp-legende. Han har været med i mange år, og er blevet lidt af en deltagerfavorit. Vidste du, at han er tidligere verdensmester i hip hop? Hartvig er danseinstruktør i Nykøbing Sj. uge 26 og 30.

Jonathan "Lilletand"

Multi

Jonathan er kendt som Lilletand, da summen af hans tænder er mindre end Storetands, på trods af at lilletand er fysisk større. Derudover huserer han primært på multilinjen, hvor han sætter et boldspil op, eller på anden måde tager et socialt initiativ.

Loui

Dans

Loui er en rigtig humørbombe. Hun er altid frisk på en sjov bemærkning og er en gevinst for ethvert team. Mød Loui som danseinstruktør i Nykøbing Sj. uge 30

Morten

Vandsport

Morten er lidt af en vandhund. Han er tidligere nr. 3 til DM i SUP, og kan lære de både Windsurf, SUP og meget mere på vandet i Kolding uge 27.

Thomas og Jesper

Springgymnastik

Brødrene Stevne er ikke til at styre på ti tønder land - i allerbedste forstand. De er sjove, søde og virkelig dygtige springere begge to. Glæd dig til at møde dem.

Jonathan

Campleder

Jonathan er en rigtig hyggeonkel, som altid kan gøre dig i godt humør. Han er altid klar med en joke eller en udfordring og med Jonathan på camp keder du dig aldrig.

Thomas "Thom Thom"

Fodbold

Joep

Spring

Simon

Multi

Simon er frisk på at vise sine jongleringsskills og klar på at udfordre jer i jubelscener. Han glæder sig helt vildt til at møde dig.

Zabina

FamilieCamp

Zabina med Z er et kæmpe mussepige-multitalent på alle områder både fysisk aktivitet og kreativitet - altså alle områder der ikke omhandler boldspil.

Line

Campleder

Line er bedre end Jonas Larsen til fodbold. Hun er vild med lege, konkurrencer og udfordringer med en fodbold. Hun glæder sig til at gøre dig til en stjernespiller.

Rikke

Campleder

Multitalentet Rikke spiller i øjeblikket ultimate og volleyball, men kan en masse andet og har været instruktør siden 2016. Hun er hjertevarm og altid klar på sjov og ballade, især på glidebanen.

Frederikke

Campleder

Du møder i år Frederikke på campkontoret rundt omkring på de forskellige camps. Hun er smilende, rummelig og er rigtig godt til at tackle problemer og hjemve. Hun er kæmpe fan af krammere og hyggestunder. PS. tidligere håndboldspiller

Tobias og Benno

Campledere

... er brødre og elsker at skabe gode camps sammen! I år har de for første gang fået mulighed for at have en linje sammen, nemlig håndbold i Silkeborg, hvilket de glæder sig ustyrligt til. De har selv meldt ud af det bliver den fedeste håndboldlinje i SportsCamps historie. Og de skal nok leve op til forventningerne!

René

Multi

René er en lille fræser. Han er især skarp inde for fodbold, men til sommer bruger han alle sine andre sporty skills. René er god til hinkedueller og han kan have 12 skumfiduser i munden.

Jannik

Fodbold & Campleder

Jannik er en verdensklasse spiller både inden- og udenfor banen. Ud over at være god til noget med en bold, så er han bom stærk. Måske du alligevel tør at lægge arm med ham?

Søren

FamilieCamp

Søren er en ægte jyde og er strålende til minigolf. Han er klar til at tackle dig på fodboldbanen og spille spil med dig til aftenhygge. Måske han spotter dit talent?

Tine og Rikke

Spring og Vandsport

... er to piger fra Odense, som hver især er skarpe i spring og på vandet. De er tosset og er to humørbomber uden lige.

Aviaja

Campleder

Aviaja har grønlandske rødder og er et multitalent. Hun er pisse sød og glæder sig til at bruge sommeren rundt om i landet, hvor hendes altid gode humør smitter af på alle.

Kathrine

Fodbold

... er ligeså street til fodbold, som hun er på billedet. Hun er hamrende sej og virkelig dygtig på banen, hvor hun sparker som en hest. Derudover er hun mega skøn, sød og sjov!

Mads

Multi

Mads læser Idræt på Aalborg Universitet og bor til dagligt sammen med Benno. Mads er cool til mange ting og er et rigtig naturmenneske. Han kender svaret på alle gåder, hvor fugle indgår i, så udfordre ham gerne.

Louise og Sofie

Dans

Begge piger er passionerede dansere og de glæder sig begge to til at lære dig de fedeste moves og give dig sved på panden.

Laura

Dans

Laura er en grinebidder og hendes grin smitter. Hun er en vanvittig dygtig danser og har flere gange deltaget i både EM og VM. Hun er super sød og står altid klar med et kram.