Privatlivspolitik

Høj kvalitet blandt instruktører & undervisere

Vi bruger hvert år mange ressourcer på at sætte det bedste team til vores camps. Det gælder både instruktører med ansvaret for aktiviterne, og underviserne der har det faglige ansvar.

For at være helt klædt på til instruktør- og underviserrollen på Din Camp, afholder vi hvert år et uddannelsesseminar for vores team. Her bliver teamet uddannet i vores koncept samt i vores værdier og visioner. Det er instruktørerne og underviserne, der sammen med deltagerne skaber den gode stemning på vores camps.

Udover at lave de fedeste aktiviteter for deltagerne, passer vores team også på dig og sørger for, at du har det godt. De er alle, blandt mange, særligt udvalgt til opgaven, så glæd dig til at møde dem! Du kan være sikker på, at de ikke kan vente på at møde dig!

Tryk her og læs mere, hvis du kunne tænke dig at være en del af vores team.


Herunder kan du møde nogle af instruktørerne og læse lidt om dem ved at holde musen henover deres billede.

Vi indhenter børneattest på alle vores instruktører.

Sofie

Vandsport

Sofie er 24 år Til dagligt er hun kandidatstuderende i idræt og sundhed Hun er en humørbombe der altid er klar på sjov, ballade og skøre konkurrencer. Om sommeren er hun nemmest at finde på vandet i færd med at lave vandsportsaktiviteter du aldrig havde drømt om var mulige.

Esben

Dans

Esben har danset i Den Vildeste Danser, Terkel The Musical, og har danset for artister som Barbara Moleko og til Danish DJ Awards. Han er en ildsjæl der brænder for sit fag, og det bliver med garanti nogle sjove og lærerige dansetimer i sommerferien

Jonathan

Campleder

Jonathan er en rigtig hyggeonkel, som altid kan gøre dig i godt humør. Han er altid klar med en joke eller en udfordring og med Jonathan på camp keder du dig aldrig.

Mads Emil

Springgymnastik

Jeg synes spring er det mest fantastiske, fordi niveauet i træningshallen ikke har noget som helst at gøre med stemningen i hallen. Man råber og hujer ligeså meget af en, der lander sin første halvskrue, som af en, der lander en trippeltsalto med skruer i årets vigtigste konkurrence.

Morten

Vandsport

Morten er lidt af en vandhund. Han er tidligere nr. 3 til DM i SUP, og kan lære de både Windsurf, SUP og meget mere på vandet i Kolding uge 27.

Cille

Fodbold

Cille har tidligere spillet i topklubben Fortuna Hjørring, og har nu sin daglige gang på Aalborg Stadion, hvor hun i øvrigt var den første kvindelige AaB-spiller der scorede et mål.

Loui

Dans

Loui er en rigtig humørbombe. Hun er altid frisk på en sjov bemærkning og er en gevinst for ethvert team. Mød Loui som danseinstruktør i Nykøbing Sj. uge 30

Dina

GirlpowerCamp

Dina er ren girl+power med en tidligere interesse i harpe, akrobatik, nu strik og senere hen racercykling, jiu-jitsu og boksning. Altid smilende eller spisende. Hun ligner måske lidt en anden fra DinCamp og det er fordi hun er zuper gode veninder med zmukke Zabina med Z.

Jakob Baune

Springgymnastik

Jeg elsker gymnastik og alt hvad det står for. Derfor er det den bedste følelse når jeg kan give det videre som instruktør på Din Camp! Jeg glæder mig til at se jer!

Mathilde

Campleder

Frederik "Hartvig"

Dans

Frederik (Hartvig i Camp-regi) er en vanvittig dygtig danseinstruktør og er tidligere vinder af både EM og VM i dans. I kan forvente massere af grin, dans, max hygge og uhåndterbar energi med ham her både i og udenfor dansesalen!

Karoline Greve

Springgymnastik

Karoline er altid at finde i en springhal med et smil på læben, om det så er som gymnast eller som træner. Hvis du spørger sødt kan det være hun viser et spring.

Thomas og Jesper

Springgymnastik

Brødrene Stevne er ikke til at styre på ti tønder land - i allerbedste forstand. De er sjove, søde og virkelig dygtige springere begge to. Glæd dig til at møde dem.

Susse

GirlpowerCamp

Sportsnørd helt ind til knoglerne - og verden er hendes "andet" hjem. Hun er en humørbombe og evighedsoptimist, som elsker at inspirere og udvikle mennesker, give dem et smil på læben og succesoplevelser med i bagagen. En pakkeløsning med mange funktioner.

Jonathan "Lilletand"

Multi

Jonathan er kendt som Lilletand, da summen af hans tænder er mindre end Storetands, på trods af at lilletand er fysisk større. Derudover huserer han primært på multilinjen, hvor han sætter et boldspil op, eller på anden måde tager et socialt initiativ.

Thomas "Thom Thom"

Fodbold

Joep

Spring

Frederikke

Campleder

Du møder i år Frederikke på campkontoret rundt omkring på de forskellige camps. Hun er smilende, rummelig og er rigtig godt til at tackle problemer og hjemve. Hun er kæmpe fan af krammere og hyggestunder.

Tobias og Benno

Campledere

... er brødre og elsker at skabe gode camps sammen! I år har de for første gang fået mulighed for at have en linje sammen, nemlig håndbold i Silkeborg, hvilket de glæder sig ustyrligt til. De har selv meldt ud af det bliver den fedeste håndboldlinje i SportsCamps historie. Og de skal nok leve op til forventningerne!

Zabina

FamilieCamp

Zabina med Z er et kæmpe mussepige-multitalent på alle områder både fysisk aktivitet og kreativitet - altså alle områder der ikke omhandler boldspil.

Johannes "Dibi"

Multi

Johannes går under navnet DiBi grundet hans italienske rødders familienavn Di Biaso, som ses tydeligt i hans udseende. DiBi befinder sig på multilinjen, og glæder sig til at møde jer i uge 26 på Sportscamp i Nykøbing Sjælland.

Line

Campleder

Line er bedre end Jonas Larsen til fodbold. Hun er vild med lege, konkurrencer og udfordringer med en fodbold. Hun glæder sig til at gøre dig til en stjernespiller.

René

Multi

René er en lille fræser. Han er især skarp inde for fodbold, men til sommer bruger han alle sine andre sporty skills. René er god til hinkedueller og han kan have 13 skumfiduser i munden.

Aviaja

Campleder

Aviaja har grønlandske rødder og er et multitalent. Hun er pisse sød og glæder sig til at bruge sommeren rundt om i landet, hvor hendes altid gode humør smitter af på alle.

Jannik

Fodbold & Campleder

Jannik er en verdensklasse spiller både inden- og udenfor banen. Ud over at være god til noget med en bold, så er han bom stærk. Måske du alligevel tør at lægge arm med ham?

Laura

Dans

Laura er en grinebidder og hendes grin smitter. Hun er en vanvittig dygtig danser og har flere gange deltaget i både EM og VM. Hun er super sød og står altid klar med et kram.

Tine og Rikke

Spring og Vandsport

... er to piger fra Odense, som hver især er skarpe i spring og på vandet. De er tosset og er to humørbomber uden lige.

Kathrine

Fodbold

... er ligeså street til fodbold, som hun er på billedet. Hun er hamrende sej og virkelig dygtig på banen, hvor hun sparker som en hest. Derudover er hun mega skøn, sød og sjov!

Mads

Multi

Mads læser Idræt på Aalborg Universitet og bor til dagligt sammen med Benno. Mads er cool til mange ting og er et rigtig naturmenneske. Han kender svaret på alle gåder, hvor fugle indgår i, så udfordre ham gerne.

Christoffer

Multi

Christoffer (Også kaldet Chris), er en glad og positiv instruktør, der altid er klar på at springe ud i nye, kreative og anderledes opgaver. Han er også HIIT og bokseinstruktør, så han er vant til at få pulsen op og er ikke glad for at sidde stille i længere tid