Høj kvalitet blandt instruktørerne

På Din Camp er det primært idrætsstuderende fra universiteterne i København, Odense, Aalborg og Aarhus, der styrer aktiviteterne, og som vi roligt tør at kalde Danmarks bedste instruktørteam.

Vi sikrer de bedste rammer i forhold til udstyr og træningsforhold. Instruktørerne medbringer alle de nyeste træningsmetoder og en pædagogisk indsigt, som sikrer, at alle – lige fra fodboldspilleren der dribler som Ronaldo, til svømmeren, der ikke endnu er helt fortrolig med crawlen, vil opleve træningen som sjov, udviklende og inspirerende.

Vi indhenter børneattest på alle vores instruktører.

”Vi udvælger kun de dygtigste instruktører til at undervise på Din Camp. Vi lægger vægt på at instruktørerne har et højt eget niveau, at de har stor undervisningserfaring og vigtigst af alt, at de brænder for at undervise. Desuden er det en forudsætning at de er åbne og udadvendte personer, som elsker at være sammen med børn og unge” 

– Jonas Herlev

Konceptet

For at være helt klædt på til instruktørrollen på Din Camp, har instruktørerne ydermere deltaget i et uddannelsesseminar. Her er de blevet uddannet i vores koncept, samt i vores værdier og visioner. Det er instruktørerne, der sammen med deltagerne skaber den gode stemning på vores camps.

Udover at lære dig de fedeste og sjoveste tricks i din sportsgren, så passer de på dig og sørger for, at du har det godt. De er alle, blandt mange, særligt udvalgt til opgaven, så glæd dig til at møde dem! Du kan være sikker på, at de næsten ikke kan vente på at møde dig!

Tryk her og læs mere, hvis du kunne tænke dig at være en del af vores team.


Herunder kan du møde nogle af instruktørerne og læse lidt om dem ved at holde musen henover deres billede.

Vi indhenter børneattest på alle vores instruktører.

Ahmed og Michele

Parkour og Dans

Nanna

PigeCamp

Simon

Fodbold

Jonas Larsen

Fodbold

Jonas har været instruktør siden 2015, og er dermed én af vores mest erfarne. Han er altid klar på en god udfordring, og har en rygsæk fyldt med sjov og inspirerende energi.

Zabina

PigeCamp og FamilieCamp

Mit navn er Zabina med Z. Jeg kan godt lide pink, og var på PigeCamp sidste år og har fornøjelsen af PigeCamp igen i år. Jeg er vild med: 1) at give masser af kys og kærlighed 2) at vise min hårdhed/styrke grundet jeg er fra Izhøøøøæij

Thomas og Jesper

Springgymnastik

Brødrene Stevne er ikke til at styre på ti tønder land - i allerbedste forstand. De er sjove, søde og virkelig dygtige springere begge to. Glæd dig til at møde dem.

Line

Fodbold og FamilieCamp

Frederik Hartvig

Dans

Vi er utroligt stolte af, at Frederik har lyst til at være instruktør for tredje sommer i træk. Vidste du, at Frederik er tidligere verdensmester i hip hop?

Julie

Campkontor

Julie læser til daglig Idræt på Københavns Universitet. Hun er tidligere konkurrencegymnast, elsker at undervise og synes at træning både skal være udfordrende, svedigt og hamrende skægt. Julie er mega god at snakke med, hvis man er lidt ked af det.

Jakob "Leonardo"

Campleder

Rikke

DayCamp koordinator

Vinh

Parkour

Lasse og Maria

Multi og PigeCamp

Lasse Rasmussen, opvokset i en lille eksotisk by der hedder Skodborg. En fremragende fodboldspiller der kun var en korsbåndskade fra at blive udtaget til landsholdet (Vikarlandsholdet). Elsker at klæde mig ud, så der er altid sjov med mig på camp.

Frederikke

Campkontor

Tobias og Benno

... er brødre og elsker skabe gode camps sammen! I år har de for første gang fået mulighed for at have en linje sammen, nemlig håndbold i Silkeborg, hvilket de glæder sig ustyrligt til. De har selv meldt ud af det bliver den fedeste håndboldlinje i SportsCamps historie. Og de skal nok leve op til forventningerne!

Louise og Sofie

Dans og Svømning

Ahmed

Parkour

René

Mille og Louise

FamilieCamp og DayCamp

Jannik

DayCamp og Fodbold

Morten

Vandsport

Søren

Fodbold

Marie

FamilieCamp

Jonathan

Fodbold

Caroline

Vandsport

Runar

Fodbold

Tine og Rikke

Spring og Vandsport

Maria

DayCamp

Aviaja

DayCamp

Mads

Springgymnastik

Kathrine

Fodbold

Mads

Friluftsliv

Louise og Sofie

Dans

Eva

Multi

Eva er en energibombe uden lige. Hendes gode humør og skøre idéer er virkelig noget der smitter på vores camps. Hun skal bare opleves.

Laura

PigeCamp og Dans

Mads Emil

Springgymnastik

Mads er som I kan se super sjov og skør. Men han er langt mere end det. Han er nemlig også en dygtig springer og instruktør, og går til dagligt på Odense Rep.

Jonas "Herlev"

Ham der tager telefonen

Herlev er stifter af Din Camp, og har siden 2010 brugt sine sommerferier på camps. I starten som instruktør, så som campleder og siden 2015 som arrangør. I 2018 tog han springet som selvstændig arrangør, hvor han bl.a. videreførte konceptet bag REMA 1000 SportsCamps.