Privatlivspolitik

Høj kvalitet blandt instruktørerne

På Din Camp er det primært idrætsstuderende fra universiteterne i København, Odense, Aalborg og Aarhus, der styrer aktiviteterne, og som vi roligt tør at kalde Danmarks bedste instruktørteam.

Vi sikrer de bedste rammer i forhold til udstyr og træningsforhold. Instruktørerne medbringer alle de nyeste træningsmetoder og en pædagogisk indsigt, som sikrer, at alle – lige fra fodboldspilleren der dribler som Ronaldo, til svømmeren, der ikke endnu er helt fortrolig med crawlen, vil opleve træningen som sjov, udviklende og inspirerende.

Vi indhenter børneattest på alle vores instruktører.

”Vi udvælger kun de dygtigste instruktører til at undervise på Din Camp. Vi lægger vægt på at instruktørerne har et højt eget niveau, at de har stor undervisningserfaring og vigtigst af alt, at de brænder for at undervise. Desuden er det en forudsætning at de er åbne og udadvendte personer, som elsker at være sammen med børn og unge” 

– Jonas Herlev

Konceptet

For at være helt klædt på til instruktørrollen på Din Camp, har instruktørerne ydermere deltaget i et uddannelsesseminar. Her er de blevet uddannet i vores koncept, samt i vores værdier og visioner. Det er instruktørerne, der sammen med deltagerne skaber den gode stemning på vores camps.

Udover at lære dig de fedeste og sjoveste tricks i din sportsgren, så passer de på dig og sørger for, at du har det godt. De er alle, blandt mange, særligt udvalgt til opgaven, så glæd dig til at møde dem! Du kan være sikker på, at de næsten ikke kan vente på at møde dig!

Tryk her og læs mere, hvis du kunne tænke dig at være en del af vores team.


Herunder kan du møde nogle af instruktørerne og læse lidt om dem ved at holde musen henover deres billede.

Vi indhenter børneattest på alle vores instruktører.

Mathilde

Campleder

Frederik

Dans

Vi er utroligt stolte af, at Frederik har lyst til at være instruktør for tredje sommer i træk. Vidste du, at Frederik er tidligere verdensmester i hip hop?

Jonathan "Lilletand"

Multi

Loui

Dans

Thomas "Thom Thom"

Fodbold

Morten

Vandsport

Morten er en haj i havet og en torsk til at drikke vand på land. Alligevel kan man altid høre ham, da han er verdenskendt for sit ørneskrig. Han kan lære dig at stå på SUP-board og vindsurfe og generelt lære vandet at kende.

Jonathan

Fodbold & Campleder

Jonathan er en rigtig hyggeonkel, som altid kan gøre dig i godt humør. Han er altid klar med en joke eller en udfordring og med Jonathan på camp keder du dig aldrig.

Julie

Campleder

Julie læser til daglig Idræt på Københavns Universitet. Hun er tidligere konkurrencegymnast, elsker at undervise og synes at træning både skal være udfordrende, svedigt og hamrende skægt. Julie er mega god at snakke med, hvis man er lidt ked af det.

Joep

Spring

Simon

Fodbold

Simon er frisk på at vise sine jongleringsskills og klar på at udfordre jer i jubelscener. Han glæder sig helt vildt til at møde dig.

Zabina

Multi

Zabina med Z kan godt lide pink og elsker 1) at give masser af kys og kærlighed 2) at vise sin hårdhed/styrke grundet hun er fra Izhøøøøæij

Thomas og Jesper

Springgymnastik

Brødrene Stevne er ikke til at styre på ti tønder land - i allerbedste forstand. De er sjove, søde og virkelig dygtige springere begge to. Glæd dig til at møde dem.

Line

Fodbold & Campleder

Line er bedre end Jonas Larsen til fodbold. Hun er vild med lege, konkurrencer og udfordringer med en fodbold. Hun glæder sig til at gøre dig til en stjernespiller.

Rikke

Campleder

Multitalentet Rikke spiller i øjeblikket ultimate og volleyball, men kan en masse andet og har været instruktør siden 2016. Hun er hjertevarm og altid klar på sjov og ballade, især på glidebanen.

Frederikke

Campleder

Du møder i år Frederikke på campkontoret rundt omkring på de forskellige camps. Hun er smilende, rummelig og er rigtig godt til at tackle problemer og hjemve. Hun er kæmpe fan af krammere og hyggestunder. PS. tidligere håndboldspiller

Tobias og Benno

Campledere

... er brødre og elsker at skabe gode camps sammen! I år har de for første gang fået mulighed for at have en linje sammen, nemlig håndbold i Silkeborg, hvilket de glæder sig ustyrligt til. De har selv meldt ud af det bliver den fedeste håndboldlinje i SportsCamps historie. Og de skal nok leve op til forventningerne!

René

Multi og DayCamp

René er en lille fræser. Han er især skarp inde for fodbold, men til sommer bruger han alle sine andre sporty skills. René er god til hinkedueller og han kan have 12 skumfiduser i munden.

Mille og Louise

FamilieCamp og Dans

Mille og Louise er fyldt med energi og kan ikke vente på sommerens camps. De er klar med high-fives, dansemoves og en masse hygge.

Jannik

Fodbold

Jannik er en verdensklasse spiller både inden- og udenfor banen. Ud over at være god til noget med en bold, så er han bom stærk. Måske du alligevel tør at lægge arm med ham?

Søren

Fodbold & Spring

Søren er en ægte jyde og er strålende til minigolf. Han er klar til at tackle dig på fodboldbanen og spille spil med dig til aftenhygge. Måske han spotter dit talent?

Caroline

Vandsport

Caroline glæder sig til at møde dig til sommer, hvor hun vil gøre sit bedste for, at du får den bedste uge både i vand og på land.

Tine og Rikke

Spring og Vandsport

... er to piger fra Odense, som hver især er skarpe i spring og på vandet. De er tosset og er to humørbomber uden lige.

Aviaja

Campleder

Aviaja har grønlandske rødder og er et multitalent. Hun er pisse sød og glæder sig til at bruge sommeren rundt om i landet, hvor hendes altid gode humør smitter af på alle.

Kathrine

Fodbold

... er ligeså street til fodbold, som hun er på billedet. Hun er hamrende sej og virkelig dygtig på banen, hvor hun sparker som en hest. Derudover er hun mega skøn, sød og sjov!

Mads

Multi

Mads læser Idræt på Aalborg Universitet og bor til dagligt sammen med Benno. Mads er cool til mange ting og er et rigtig naturmenneske. Han kender svaret på alle gåder, hvor fugle indgår i, så udfordre ham gerne.

Louise og Sofie

Dans

Begge piger er passionerede dansere og de glæder sig begge to til at lære dig de fedeste moves og give dig sved på panden.

Laura

PigeCamp og Dans

Laura er en grinebidder og hendes grin smitter. Hun er en vanvittig dygtig danser og har flere gange deltaget i både EM og VM. Hun er super sød og står altid klar med et kram.

Jonas "Herlev"

Ham der tager telefonen

Herlev er stifter af Din Camp, og har siden 2010 brugt sine sommerferier på camps. I starten som instruktør, så som campleder og siden 2015 som arrangør. I 2018 tog han springet som selvstændig arrangør, hvor han bl.a. videreførte konceptet bag REMA 1000 SportsCamps.