Høj kvalitet blandt instruktørerne

På Din Camp er det primært idrætsstuderende fra universiteterne i København, Odense, Aalborg og Aarhus, der styrer aktiviteterne, og som vi roligt tør at kalde Danmarks bedste instruktørteam.

Vi sikrer de bedste rammer i forhold til udstyr og træningsforhold. Instruktørerne medbringer alle de nyeste træningsmetoder og en pædagogisk indsigt, som sikrer, at alle – lige fra fodboldspilleren der dribler som Ronaldo, til svømmeren, der ikke endnu er helt fortrolig med crawlen, vil opleve træningen som sjov, udviklende og inspirerende.

Vi indhenter børneattest på alle vores instruktører.

”Vi udvælger kun de dygtigste instruktører til at undervise på Din Camp. Vi lægger vægt på at instruktørerne har et højt eget niveau, at de har stor undervisningserfaring og vigtigst af alt, at de brænder for at undervise. Desuden er det en forudsætning at de er åbne og udadvendte personer, som elsker at være sammen med børn og unge” 

– Jonas Herlev

Konceptet

For at være helt klædt på til instruktørrollen på Din Camp, har instruktørerne ydermere deltaget i et uddannelsesseminar. Her er de blevet uddannet i vores koncept, samt i vores værdier og visioner. Det er instruktørerne, der sammen med deltagerne skaber den gode stemning på vores camps.

Udover at lære dig de fedeste og sjoveste tricks i din sportsgren, så passer de på dig og sørger for, at du har det godt. De er alle, blandt mange, særligt udvalgt til opgaven, så glæd dig til at møde dem! Du kan være sikker på, at de næsten ikke kan vente på at møde dig!

Tryk her og læs mere, hvis du kunne du tænker dig at være en del af vores team?


Herunder kan du møde nogle af instruktørerne og læse lidt om dem ved at holde musen henover deres billede.

Vi indhenter børneattest på alle vores instruktører.

Frederik Hartvig

Dans

Vi er utroligt stolte af, at Frederik har lyst til at være instruktør for tredje sommer i træk. Vidste du, at Frederik er tidligere verdensmester i hip hop?

Mads Emil

Springgymnastik & FamilieCamp

Mads er som I kan se super sjov og skør. Men han er langt mere end det. Han er nemlig også en dygtig springer og instruktør, og går til dagligt på Odense Rep.

Nanna

Vi Unge og DayCamp

Julie

Campkontor

Julie læser til daglig Idræt på Københavns Universitet. Hun er tidligere konkurrencegymnast, elsker at undervise og synes at træning både skal være udfordrende, svedigt og hamrende skægt. Julie er mega god at snakke med, hvis man er lidt ked af det.

Jonas Larsen

Fodbold

Jonas har været instruktør siden 2015, og er dermed én af vores mest erfarne. Han er altid klar på en god udfordring, og har en rygsæk fyldt med sjov og inspirerende energi.

Eva

FamilieCamp

Eva er en energibombe uden lige. Hendes gode humør og skøre idéer er virkelig noget der smitter på vores camps. Hun skal bare opleves.

Jonathan

Fodbold

Kent Bo

Campkontor & FamilieCamp

Tidligere landsholdsspiller i Amerikansk Fodbold, og en af vores mest erfarne instruktører. Som I kan se på smilet er "King Bo" en dejlig mand (læs: dreng)

Jakob "Hessellund"

Håndbold

Hessellund er en garvet instruktør, og vi er virkelig stolte over, at han vil være med på holdet. Hessellund spiller til daglig ligahåndbold i Mors Thy - så han er virkelig dygtig!!!

Frederikke

Campkontor

Benno

Multi

Benno hedder rigtigt Benjamin, men bliver ikke kaldt andet end Benno. Jer der kender ham ved, at han er mega sej og dygtig. Og så er han bror til Tobias ;)

Mads

Springgymnastik

Stine

DayCamp

Frederik Nystrup

Campkontor & Multi

Frederik er en af vores erfarne instruktører. Han er kendt for sit utrolige engagement og kreativitet.

Lasse

Fodbold og DayCamp

Lasse er en rigtig spilopmager, og er altid klar på at klæde sig ud. Med Lasse på holdet er det aldrig kedelig :)

Simone

DayCamp

Nanna

DayCamp

Morten

Vandsport

Rikke

DayCamp koordinator

Jonas "Herlev"

Ham der tager telefonen

Herlev er stifter af Din Camp, og har siden 2010 brugt sine sommerferier på camps. I starten som instruktør, så som campleder og siden 2015 som arrangør. I 2018 tog han springet som selvstændig arrangør, hvor han bl.a. videreførte konceptet bag REMA 1000 SportsCamps.

Hold dig opdateret

Uforpligtende - og kan afmeldes med ét klik