Læst på 2 minutter

Familieferie i dyrenes vidunderlige verden

Bag kulisserne i Ree Park Safari

Tag med os på en uforglemmelig safarieventyr for hele familien! Vi er stolte af at præsentere Ree Park FamilieCamp, en femdages camp fyldt med spænding, unikke dyreoplevelser og en dybere forståelse for naturen omkring os. Er I klar til at udforske dyrenes verden og få et eksklusivt kig bag kulisserne?

Ree Park FamilieCamp er skræddersyet til børn mellem 6-13 år og deres forældre. Det er en oplevelse, hvor I kan komme tæt på naturen og lære om vigtigheden af bevarelse af dyreliv, kampen mod krybskytteri og parkens dedikation til truede og sjældne dyrearter. Vores erfarne guider, som er sande eksperter i Ree Park Safaris verden, vil være jeres ledsagere på denne unikke rejse gennem naturvidenskaben.

En oplevelse for familien der elsker naturen

Forestil jer at være en del af holdet, der træder bag kulisserne og udforsker parkens hemmeligheder. Hvad sker der, når gæsterne er gået hjem, og solen begynder at gå ned over safarilandet? På Ree Park FamilieCamp kan I dykke ned i dyrepasserens rolle og se, hvad der foregår, når parken ikke er åben for besøgende. Det er en chance for at få et indblik i dyrenes dagligdag og være med til at passe på dem.

Vores program er spækket med sjove og lærerige aktiviteter, der er tilpasset børnehøjde. I vil få mulighed for at udforske forskellige aspekter af Ree Park Safari gennem leg, opgaver og spændende aktiviteter. Måske har I en skjult dyrepasser gemt i maven? Eller måske er I bare nysgerrige på, hvordan en safaripark fungerer bag kulisserne? Uanset jeres motivation, vil I blive beriget med en fantastisk oplevelse, der vil sætte sig spor i jeres hjerter.

Sammen skal vi tilbringe fem sjove og lærerige sommerdage omgivet af fantastisk natur og vilde dyr. I vil have jeres helt eget familiehytte, hvor I kan slappe af og nyde de smukke omgivelser. Og selvfølgelig behøver I ikke bekymre jer om madlavning, for vi sørger for fuld forplejning under hele opholdet.

Kom med på vores helt nye Ree Park FamilieCamp

På Ree Park FamilieCamp er der aldrig to dage, der er ens. Arbejdet med dyr er altid fyldt med overraskelser og unikke øjeblikke. Det er præcis derfor, I kan være sikre på, at når I deltager på denne camp, vil I få oplevelser, som almindelige gæster i parken kun kan drømme om.

Vi ser frem til at byde jer velkommen på årets vildeste naturferie, hvor vi vil tage jer med på en uforglemmelig rejse gennem dyrenes verden. Her vil I lære om klodens fantastiske dyreliv på en sjov, udfordrende og interaktiv måde. Så tag med os og skab minder for livet på Ree Park FamilieCamp!

Læs mere om Ree Park FamilieCamp

Af Jonas Herlev
Cand.Scient i Folkesundhedsvidenskab med en Bachelor i Idræt fra 2015. Har siden 2010 skabt camps for børn, unge og familier med udgangspunkt i sjove fysiske aktiviteter. Fælles for alt hvad jeg laver er, at der skal være plads til alle – uanset niveau og ambitioner. Jeg er desuden tidligere partner i et skirejsebureau der har specialiceret sig i børneundervisning på ski.

Relaterede indlæg

Vores deltagere er ikke i tvivl
4.8 ud af 5. Baseret på 80+ anmeldelser.