Sommerskole

Vi gør læring til en leg

Hos os kalder vi vores sommerskole for en LæringsCamp. På vores LæringsCamp kan du vælge mellem Dansk, Engelsk eller Matematik. Udover at blive stærkere fagligt, er der plads til sjove aktiviteter og nye venskaber.

Sommerskole for børn og unge – leg, læring og udvikling

Gør dit barn klar til en hel uge i sommerferien fyldt med eventyr, aktivitet, leg, læring og sjov. Vi tilbyder flere forskellige sommerskoler, der inviterer både børn og unge til en uforglemmelig sommer, som byder på en oplevelse for livet. Sommerskole er for de børn og unge, der vil elske at bruge sommeren på at bevæge sig, samtidig med, at de bliver knivskarpe til matematik, dansk, engelsk eller tysk.

Vi har fokus på at skabe faglig udvikling hos børn og unge – men miljøet omkring læringen skal summe af spil, sport og bevægelse. På sommerskole er der rig mulighed for at få nye venskaber og fylde rygsækken med masser af sjove oplevelser og minder.

Så hvad venter du på? Tilmeld dit barn den sjoveste sommer på LæringsCamp.

En sjov sommer med positiv udvikling

Det er mange forældres bekymring, hvad den bedste måde for et barn at tilbringe sin fritid i sommerferien er. For nogle er det en tid, hvor børnene kan lege frit og have det sjovt. For andre er det en mulighed, hvor børn kan finpudse deres færdigheder – måske endda lære et nyt fag.

Der er ét sted, hvor begge ting er mulige, og det er på en sommerskole. Hos Din Camp gør vi nemlig læring til en leg! Du kan vælge mellem Dansk-, Engelsk- eller MatematikCamp, hvor der er plads til både læring og sjov med nye venner.

Sommerskole for børn – mulighed for stor fordybning i hvert fag

Sommerskole forvandler den almindelige sommer til en sommer med spændende udforskning og læring. Vi fokuserer på børns udvikling og deres evne til at skabe gode og sjove relationer til andre børn. En sommerskole for børn og unge inspirerer til fantasi gennem praktiske aktiviteter, sjove oplevelser, sport og lege, samtidig med at vi balancerer individuelle behov og interesser.

Ligegyldigt om du vælger sommerskole matematik, engelsk, tysk eller dansk sommerskole, giver vi dit barn en hel uge med aktiviteter, der udvikler dem fagligt. En sommerskole giver børnene en lejrlignende kultur, der er mere afslappet, end den skole, du kender, og så fremmer den en følelse af fællesskab og kammeratskab – faktisk får flere børn venskaber for livet, når de bruger blot en uge i selskab med Din Camp.

Sommerskole for børn og unge: Få et frirum fra den almindelige skolegang og lær med sjov og leg

Aktiviteterne på vores sommerskole er en blanding af akademiske og sociale elementer – det gør vi for at holde børnene engagerede. Den første dag på sommerskole kan føles som første skoledag, men det garanterer vi forsvinder hurtigt. Det er naturligt for elever at føle sig lidt ængstelige deres første dag – ligesom man helt naturligt vil gøre det før et nyt skoleår eller enhver anden form for oplevelse, der involverer ukendte ansigter.

Men på sommerskole er alle tilmeldt med det samme formål, og det er at have det sjovt, mens de udvikler deres evner inden for engelsk, tysk, dansk eller matematik. Derfor er en sommerskole ligesom at hænge ud med en gruppe af venner, som alle deler de samme interesser og hobbyer.

Alt andet end traditionel undervisning

Det kan også være, at dit barn har været ved at falde ned af stolen af kedsomhed i engelsktimerne, eller måske byder matematiklektierne på store frustrationer. Og lige præcis i de situationer er en sommerskole for børn og unge en god løsning.

For selvom vi underviser børnene hver dag i en uge, tør vi godt love, at det ikke bliver ligesom en almindelig skoleuge. På en sommerskole får du mulighed for igen at finde glæden ved at lære nyt i et positivt, inspirerende og inkluderende miljø. Vi præsenterer helt nye og udfordrende lege og spil, der gør det sjovt at regne eller arbejde med ord. Og efter en uge på sommerskole får du helt nye associationer til de fag, som dit barn måske normalt har svært ved – og det gør en verden til forskel på den anden side.

Sommerskole hos Din Camp: Vi lytter til den enkelte

Vores sommerskole til børn og unge henvender sig til 2.-9. klassetrin. Nøgleordene for vores sommerskole er læring gennem bevægelse, sjov og sport. Men det, der gør sommerskole helt specielt er, at vi har én underviser til 5-8 deltagere. Derfor kan vi høre og lytte til det enkelte barn og tilpasse undervisningen og aktiviteterne til den enkeltes behov.

På sommerskole er der derfor garanti for udvikling – og sjov!

Du kan se en oversigt over alle vores camps og sommerskoler her, og vælge den, der passer bedst til dit og dit barns behov.

Læs om vores sommerskole HER.

Vores deltagere er ikke i tvivl
4.8 ud af 5. Baseret på 80+ anmeldelser.