Læst på 3 minutter

Sommerhøjskole

Selv når skolerne lukker til sommer, er der masser af muligheder for børn for at lære nye færdigheder, tage på eventyr og have det sjovt. Sommerhøjskole kan give dig alt dette og meget mere.

Sommerhøjskole: Fyld sommeren med sjove aktiviteter og nye bekendtskaber

Selv når skolerne lukker til sommer, er der masser af muligheder for børn for at lære nye færdigheder, tage på eventyr og have det sjovt. Sommerhøjskole kan give dig alt dette og meget mere.

Hvis du sidder som forælder og opvejer fordelene og ulemperne ved at sende dit barn på sommerhøjskole, kan du læse med i dette blogindlæg. Vi tager dig igennem alle de fordele, vi ser ved at bruge en sommer på camp i selskab med dygtige instruktører og andre børn, der er lige så sultne på oplevelser, eventyr og udfordringer, som dit barn er – og så kan det faktisk også være en nyttig del af dit barns udvikling.

Hvad er fordelene ved sommerhøjskole?

Hos Din Camp tør vi godt påstå, at der ikke findes mange bedre måder, hvorpå dit barn kan tilbringe en sommerferieuge end på sommercamp. Som forælder kan du trygt sende dit barn afsted, for vi garanterer, at der er fokus på masser af udvikling, sjov, og så er der mulighed for mange nye bekendtskaber og endda venskaber for livet. Nogle af de største fordele ved at bruge en uge på sommerhøjskole sammen med os er:

Fællesskab og teamwork

Skal dit barn deltage i en af vores camps i løbet af sommeren, kan du forvente, at han eller hun kommer tilbage med et smil på læben og nye venskaber i bagagen. Hvad enten dit barn deltager i vores SportsCamp, MakerCamp, GirlpowerCamp eller LæringsCamp er der nemlig stor fokus på teamrelaterede aktiviteter. Det vigtigste for os er ikke at fokusere på niveau, men netop at skabe et fællesskab mellem vores campdeltagere. En uge på sommerhøjskole hos os skal være sjov og hyggelig med mulighed for at lave de aktiviteter eller sportsgrene, som man elsker.

Fællesskab er en af vores kerneværdier, og derfor skal vi hver eneste dag gennem aktiviteter, der styrker børnenes samarbejdsevne og deres forståelse for hinanden. Du kan læse meget mere om vores forskellige camps her.

Få venskaber for livet

Fordi vi netop altid fokuserer på at skabe et stærkt fællesskab på vores camps, vil der også opstå venskaber på en helt anden måde, end man måske er vant til fra folkeskolen. Den ene uge på sommerhøjskole er fuld af børn, der brænder for den samme gode oplevelse som din søn eller datter. Og en samling af børn med de samme interesser og en lang række sjove aktiviteter foran dem er en fantastisk måde at få nye venner på.

På vores camps vil børnene knytte bånd gennem deres fælles mål. Det kan være, at de skal arbejde sammen om at løse et problem eller skal dele en sportsgren, som de elsker, for eksempel fodbold eller dans, med andre børn – og det er et rigtigt godt grundlag for nye venskaber, som ofte også kan blive til venskaber for livet.

Omfavn de store udendørs oplevelser

Sommerhøjskole er en god måde at få børnene væk fra sociale medier, teknologi og spil for en stund. I dag kan børn bruge mange timer foran en skærm – giv dem en uge, hvor de kan få lov at mærke den friske luft og bevæge sig udendørs med nye kammerater. Vi garanterer en lang række aktiviteter, hvor mange foregår udendørs. Dit barn kan eksempelvis kaste sig ud i kajak, SUP, kano, fodbold og meget mere.

På FamilieCamp i Kolding kan du blandt andet prøve vores mega SUPs og mange andre sjove aktiviteter for både store og små.

Afprøv nye sportsgrene

Som forælder har du sandsynligvis brugt utallige timer på at opfordre dit barn til at prøve forskellige sportslige og kreative eller kunstneriske hobbyer. På en sommerhøjskole kan vi hjælpe med at lade dit barn få øjnene op for, hvilke sportsgrene der findes, og hvad der kunne være noget for ham eller hende. Her er der mulighed for at prøve kræfter med en lang række forskellige aktiviteter.

Vi sørger for at skabe et sjovt og aktivt miljø, hvor børn på ethvert niveau kan lære og udfordre sig selv.

Tag med på sommerhøjskole og få en oplevelse for livet

Har vi overbevist dig og dit barn om, hvor sjov en uge på sommerhøjskole kan blive, kan du se vores campoversigt her. Alle vores camps er for børn i alderen 7-15 år, og du kan helt selv vælge, hvilken camp du har lyst til at deltage i. Er du tosset med dans, fodbold eller gymnastik, skal du tilmelde dig vores SportsCamp. Du kan også styrke dine evner i matematik, engelsk eller dansk på vores LæringsCamp.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Af Jonas Herlev
Cand.Scient i Folkesundhedsvidenskab med en Bachelor i Idræt fra 2015. Har siden 2010 skabt camps for børn, unge og familier med udgangspunkt i sjove fysiske aktiviteter. Fælles for alt hvad jeg laver er, at der skal være plads til alle – uanset niveau og ambitioner. Jeg er desuden tidligere partner i et skirejsebureau der har specialiceret sig i børneundervisning på ski.

Relaterede indlæg

Vores deltagere er ikke i tvivl
4.8 ud af 5. Baseret på 80+ anmeldelser.