Privatlivspolitik

Nyhed


Eliteudøvere må ikke have det for sjovt

Lad mig starte med at understrege, at vores camps er breddecamps. Camps hvor vi så vidt muligt forsøger at rumme forskelligheder. De kloge kalder det vist nok at være inkluderende. Men, du kan simpelthen ikke bilde mig ind, at børn og unge der er seriøse med deres sport, ikke får noget ud af at tilbringe 6 dage på en camp, hvor fokus primært er på det sociale bånd deltagerne imellem, og hvor aktiviteterne har til formål at skulle være sjove. Tværtimod.

Læs hele nyheden her

Din Store Guide til Lejrskole

Står du overfor at skulle arrangere lejrskole for en gruppe børn eller unge? Hvor skal du starte og slutte? Beslutningerne er mange, og det er ikke altid helt nemt at finde hoved og hale i.
Derfor har vi hos Din Camp udarbejdet en guide til jer som en hjælpende hånd. Vi har mere end 10 års erfaring med tilrettelæggelse af camps i trygge rammer. Og det er en erfaring som vi meget gerne vil dele ud af, så vi i fællesskab kan skabe endnu flere oplevelser for vores børn og unge. Læs med i vores guide og lad dig inspirere af vores tips og tricks, erfaringer og idéer. Alt sammen for at I kan skræddersy og skabe de perfekte rammer for en lejrskole oplevelse, som I ikke lige glemmer.

Læs hele nyheden her

Titelsponsor

REMA 1000 Danmark

Hovedsponsorer

Hold dig opdateret

Uforpligtende - og kan afmeldes med ét klik